اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

نوشته اصلی توسط Soodi
    سلام

ببخشید
    یه درایور 60 آمپریش رو اگر بخواهم بسازم حدودا چقدر هزینه میبره ؟؟؟
    ممنون
    سلام. بستگی داره مدارت رو چطور ببندی اگه با درایور ماسفت های ترانزیستوری ببندی یه 50 تومن اما با داریور ماسفت یه 15 20 تومن گرونتر میشه.
    AYRIC

دیدگاه

ممنون
      ببخشید

میخام شروع کنم به ساختن
      کدوم صفحات رو بیشتر بخونم ؟؟؟ چون تاپیک 46 صفحه شده !!!!
      ممنون
      http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

همشو بخون دیگه مگه چقدر طول میکشه؟ :biggrin:
        عمده مطلب از صفحه ها 6 و 7 تا 35 36 هستش
        AYRIC

دیدگاه

soodi جان چون جریان نسبتا بالایی میخوای بگیری حتما از درایور ماسفت استفاده کن تا ماسفت ها کامل و خوب راه اندازی بشن چون ماسفت های خوبی توی بازار نداریم و RDSon نسبتا بالایی دارن بدون درایور تلفات سوییچ بالایی داریم
          این توصیه رو جناب نوربخش کردن. اما برای جریان حدود 30 امپر نیازی به ای سی درایور نیست و همین درایور ترانزیستوری کافیه

دیدگاه

سلام خدمت همه ی دوستان. تخصص بنده در زمینه برق قدرت هست و در زمینه الکترونیک اطلاعاتم بسیار اندکه. بنا به شرایطی مجبورم یک موتور براشلس رو که در اختیارم قرار داره شده رو سریعا راه اندازی کنم. وقتم کم و اطلاعاتم اندک! از دوستان کمک میخوام که راحت ترین و مناسب ترین روش رو بهم معرفی کنن. یا اگر در صفحه ای اطلاعاتی مناسب شرایط من موجوده لینکش رو معرفی کنن بهم تا سریعتر مطالعه کنم و کارم رو پیش ببرم. در حال حاضر یک موتور با مارک Emax به همراه اسپید کنترلر و باتری در اختیارم هست و قطعات مورد نیاز دیگه رو میتونم تهیه بکنم در صورت لزوم. اگر راه اندازیش چندین روش داره لطفا سریع ترین و راحت ترین رو در اختیار من قرار بدید. پرسش و پاسخ دوستان در این تاپیک رو کمابیش مطالعه کردم ولی مباحث برای من قدری سطح بالا و ریزه کاری بود راستش! سپاسگزارم پیشاپیش از راهنمایی دوستان

دیدگاه

بنظر بنده مشکل افت سرعت از محاسبه و یا سرعت عکس العمل بعد شناسایی EMF هست . ذره ای خطا در پریود های ممتد باعث محاسبه و عکس العمل در زمان نا مناسب خواهد شد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza.r
                با سلام به همه دوستان.این برنامه بیسیک موتور هست البته مونطور که گفتم مقداری نامرتب هست که به بزرگی خودتون ببخشید
                http://www.4shared.com/rar/5_Bfbrga/brushles.html
                در ضمن شماتیک مدار هم اینه
                http://s2.picofile.com/file/7217691612/SHN_BLMC2.jpg
                ولی دوستانی که میخوان این مدارو ببندن به این نکته دقت کنن که ایسی که توی این شماتیک بکار رفته از نوع smd هست و اگه از ایسی dip استفاده میکنند باید حواسشون رو جمع کنند برای مثال توی برنامه از پایه oca2 استفاده شده که توی پیکج smd پایه 15 ایسی هست اما توی پکیج dip پایه 17 هست .مراجه به دیتاشیت
                از طرفی باید در باره بسکام بگم که config های خود بسکام خیلی ابتدای و ساده هستند و برای نوشتن این برنامه از config های بسکام نمیشد استفاده کرد برای همین به صورت رجیستر کار شده(کپی برداری از برنامه جناب نور بخش :mrgreen که واسه فهمیدن قسمت هاش من بخش های مرتبط رو توی دیتا شیت ایسی کامل مطالعه کردم .
                و در پایان باید بگم که من فقط از کلید روی پایه portd.7 استفاده کردم که فقط سرعت رو زیاد میکنه و وقتی مدارو روشن میکنین موتور خودش روشن میشه. و این رو هم اضافه کنم که در هنگام پروگرم حتما به فیوز بیت ها توجه کنین از جمله اینکه clock dicvide 8 رو غیر فعال کنید.

برای پایه 22 - ADC7 ، از کدوم پایه dip استفاده کردین ?

دیدگاه

دوست عزیز سلام من یکی دو سال پیش این نوع موتور ها رو تو کواد روتور استفاده کردم و تونستم با میکرو درایوشون کنم.اگه هنوز نتونستی موتوراتو راه بندازی بهم بگو تا بگردم برنامه و تموم اطلاعات مورد به راه اندازی این موتورا رو برات بفرستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی محمودی میمیند
                    دوست عزیز سلام من یکی دو سال پیش این نوع موتور ها رو تو کواد روتور استفاده کردم و تونستم با میکرو درایوشون کنم.اگه هنوز نتونستی موتوراتو راه بندازی بهم بگو تا بگردم برنامه و تموم اطلاعات مورد به راه اندازی این موتورا رو برات بفرستم
                    سلام. ارادت دارم. راستش نه هنوز نتونستم. البته دیشب یه مدار به همراه برنامه بیسیک گرفتم هنوز نبستم. چندتا نکته ایراد دارم توش. اگر مقدوره شما مداری رو که مورد تایید خودت هست رو شماتیک و متن برنامش رو برام بذار، من هم شماتیک این مداری که گرفتم رو میذارم و ایراداتم رو از اساتید گرامی میپرسم. ممنون
                    t.mirrezaie@yahoo.com

دیدگاه

http://i39.tinypic.com/2lo0uva.jpg

سوالات:
                      دایره مشکی: این مقدار دقیقا باید 8 ولت باشه؟! یعنی مدار با 3 رنج ولتاژ کار میکنه؟ 5 و 8 و 12؟! چطوری با یه منبع تغذیه 3 سطح ولتاژ درست کنم؟! مگر مقاومت بذارم که اونم تلفات داره. رنج ولتاژ دیگه ای نمیشه به اونجا اعمال کرد؟ مثلا همون 5 یا 12.
                      دایره قهوه ای: در اینجا موتور با دو سیم خروجی از مدار کار میکنه. موتور من که براشلسه و از اسپید کنترل استفاده میشه چطوری این دو سیم و کلا پالس خروجی از مدار رو بهش اعمال کنم؟!
                      دایره قرمز: مقدار مقاومت 10R یعنی همون 10 اهم؟! R یعنی چی؟
                      دایره بنفش: اونجا به کجا وصل میشه؟! نه شماره ای داره و نه مشخصاتی. به کجای مدار باید وصلش کنم؟!

بچه ها در کل مدارش ردیفه؟ اگر ردیفه در مورد نحوه اتصالش به براشلس یه توضیح کوچیک بدید بهم ممنون میشم

دیدگاه

چه براشلسی رو میخواید با این مدار کنترل کنید؟
                        rc؟

این فقط برای براشلسهای کم توان که بیشتر از 2 آمپر نمیکشن جواب میده
                        از مدارایی که توی همین تاپیک هست چرا استفاده نمیکنی؟
                        AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                          چه براشلسی رو میخواید با این مدار کنترل کنید؟
                          rc؟

این فقط برای براشلسهای کم توان که بیشتر از 2 آمپر نمیکشن جواب میده
                          از مدارایی که توی همین تاپیک هست چرا استفاده نمیکنی؟
                          emax مدل GT2215/12. فکر کنم جریان کشیش زیاده. کدوم مدار مثلا؟! والا من که مداری به چشمم نخورد! میشه شما زحمت بکشی یه مدار مناسب رو معرفی بکنی؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza javahery
                            سلام نظرتون در باره این مدار چیه برای بخش تحریک گیت استفاده کنم

eca.ir/sharing/][img]http://eca.ir/sharing/uploads/13841052271.png
                            اگه ولتاژت از 12 یا نهایتا 15 بیستر نیست مقاومت های r1 و r3 و r5 و ...r11 مقدار 10 کیلو خیلی زیاده 1 کیلو خوبه
                            همینطور مقاومت سر بیس ترانزیستورها 220 باشه
                            AYRIC

دیدگاه

ممنون بستم خیلی قدرتش زیاده ماهم اومدیم تو جمع براشلس بازا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza javahery
                                ممنون بستم خیلی قدرتش زیاده ماهم اومدیم تو جمع براشلس بازا
                                به سلامتی :nice:
                                ولی بازم اون مقاومتا رو درست کن ببین بهتر میشه یا نه
                                AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X