اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] فیلم های آموزش AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش] فیلمآ‌های آموزش AVR

نوشته اصلی توسط hesan
    اگر PCB مدار در حدود 5 در 5 سانتی متر باشه، اونوقت باید از چه سلفی استفاده کرد؟ پیشنهادی دارید؟ سلف مقاومتی که بود (AL0307-221K-LF) مقاومتش 7 اهم و جریان DC
    130 میلی آمپر داره. سلف EBLS2012-101K هم smd هستش و 100 میکروهانری و مقاومت 3 اهمی و جریان DC برابر 2 میلی آمپر. حالا پیشنهاد شما چی هست؟؟
    و یه سوال دیگه. من ورودی مدار 24 ولت dc دارم. و خروجی 12 ولت و 5 ولت نیاز دارم. جریان کل مدار هم زیر 100 میلی آمپر هستش. به نظر شما اگه از رگولاتور 7812 و یه رگولاتور 7805 که smd هستن استفاده کنم، مشکل حادی تو داغ کردن رگولاتورهام پیش میاد؟؟ (چون ورودی رگولاتور 7812، ولتاژ 24 ولت دارم. و ورودی 7805 ولتاژ 12 ولت). ممنون
    نیاز به پائین بودن مقاومت سلف به این دلیل است که افت ولتاژ زیادی روی آن ایجاد نشود و اگر جریان مصرفی کم باشد می توان از سلف های با مقاومت بیشتر هم استفاده کرد. در مورد رگولاتور هم با توجه به توضیحات شما کمتر از 1.2 وات تلفات روی آن ایجاد می شود که بسته به نحوه نصب و میزان تبادل حرارتی محل نصب برد ممکن است مشکل خاصی ایجاد نشود.

نوشته اصلی توسط nimad
    سلام خسته نباشید آقای کی نژاد واقعا با این فیلم ها موج جدیدی از علاقه مند ها را به میکرو کنترلر هدایت کردید

من نوشتن توابع رو بلد نیستم کلا چیزی از کد نویسی به زبان سی بلد نیستم
    میخواستم با فیلم های شما شروع کنم ولی من بلد نیستم کد بنویسم مثلا نمیدونم چطور تابع ها را در برنامه بنویسم و خیلی چیز های دیگه از قوانین زبان سی
    ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا شروع کنم
    منابع پرشماری برای آموزش برنامه نویسی C وجود دارد که می توانید با مراجعه به آنها و صرف وقت کافی برای تمرین در برنامه نویسی اصولی مسلط شوید. اما کلید کار در وقت گذاشتن زیاد است و به دنبال راه میانبر نباشید.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام
      بنده در تغذیه بعضی از اصول را رعایت کردم و تا حال مشکل پیچیده ای در رابطه با نویز نداشتم لکن اخیرا یک اینورتر 5.5 کیلو وات ls اسفاده کردم کنار دستگاهم که هنگامیکه این اینورتر راه می افتد نویز قابل ملاحظه ای وارد دستگاه میشود .
      تغذیه ضعیف مدارم کمتر از نیم آمپر و طرف اولیه ترانش خیلی کمتر از صد میلی است .
      emi فیلتر و خازن گذاشتم ( از همینها که در بازار هست ) فرقی نکرد .

حتی پاور کامپوتر برای تغذیه گذاشتم فرقی نکرد .

چه کنم؟
      بجای 7805 اگر lm2576 بزارم ممکنه مشکل حل شه ؟
      قبلا جاهای اینورتر دار کار کردم و مشکلی نبوده . حتی یک جای دیگه اینورتر 4 کیلو ls گذاشتم مشکلی نبود اما اینجا گیر کردم . تابلو اینورتر ، اینرتر و تابلو دستگاه رو ارت هم کردم
      www.Askdin.com
      www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا

...اخیرا یک اینورتر 5.5 کیلو وات ls اسفاده کردم کنار دستگاهم که هنگامیکه این اینورتر راه می افتد نویز قابل ملاحظه ای وارد دستگاه میشود .

emi فیلتر و خازن گذاشتم ( از همینها که در بازار هست ) فرقی نکرد .
        حذف

دیدگاه

با سلام
          با تشکر از جناب کی نژاد عزیز بابت این همه وقتی که صرف این مطالب کردند :biggrin:
          خواستم بپرسم آیا این آموزشها بصورت یکپارچه روی DVD عرضه شدند یا خیر. چون دانلود بالای 90 قسمت از اینترنت متاسفانه صبر و حوصله زیادی میطلبه(با این اینترنت وطنی) و چندان عاقلانه نیست

ممنون میشم اگر کسی اطلاعای داره من رو هم در جریان بگذاره

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط .Alone.
            با سلام
            با تشکر از جناب کی نژاد عزیز بابت این همه وقتی که صرف این مطالب کردند :biggrin:
            خواستم بپرسم آیا این آموزشها بصورت یکپارچه روی DVD عرضه شدند یا خیر. چون دانلود بالای 90 قسمت از اینترنت متاسفانه صبر و حوصله زیادی میطلبه(با این اینترنت وطنی) و چندان عاقلانه نیست

ممنون میشم اگر کسی اطلاعای داره من رو هم در جریان بگذاره

با سپاس
            با اجازه استاد کی نژاد

با توجه به بالا رفتن حجم فیلم های آموزشی و مشکلات ناشی از حجم دانلود، مجموعه فیلم های آموزش AVR با کیفیت بالاتر از فایل های موجود در اینترنت در قالب DVD هایی آماده سازی شده که علاقه مندان برای تهیه این DVD ها می توانند با شماره 09192122740 آقای جهانشاهی ( cultural.persianblog.ir )تماس حاصل نمایند. ادامه فیلم های آموزشی هم به روال قبل برای دانلود در سایت پارات قرار داده خواهند شد.
            http://cultural.persianblog.ir/post/2/

دیدگاه

با سلام
              ممنون از آموزش های خوبتون
              من از بعضی از آموزش هاتون ایده گرفتم و در کانال تلگرام زیر ارائه کردم
              @Micro_Controllers
              Micro_Controllers@

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [آموزش] فیلمآ‌های آموزش AVR

با سلام و خسته نباشید خدمت استاد کی نژاد

یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.

2 تا میکرو 1284Pدارم و از هر میکرو یک یوزارت به ماژولی وصله و دو میکرو هم از 2 یوزارت مانده به هم وصل هستند.
                بعد کمی ردو بدل اطلاعات با printf یا scsn یا getstr و مشابه ارتباط قطع میشود و یک میکرو اطلاعات میفرستد ولی اطلاعات فرستاده شده توسط میکروی دوم دریافت نمی شود یا اصلا فرستاده نمی شود که دریافت شود.

اگر یک میکرو ریست شود باز هم مشکل وجود دارد ولی اگر هر دو میکرو ریست شوند تا چند تا ردو بدل دوام میاورد و دوباره به همین مشکل بر میخورم.

در کل ارتباط را گم میکنند.

ممنون میشم راهنمائی کنید.

البته این مطلب را هم بگم که با برنامه ساده نیز این کار را کردم - هم بصورت وقفه و هم غیر وقفه در کل اگر یکی ریستارت شود ارتباط گم میشود یا بعد چند بار ارتباط.

با تشکر
                دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

اقای کی نژاد واقعا بابت هزینه ووقتی که بدون هیچ گونه چشم داشتی .صرف کردین کمال تشکر را دارم.و امیدوارم در کشور از اینگونه انسانهایی که علم و تجربه خویش را در تمام زمینه ها در اختیار کاربران و علاقه مندان قرار میدهند.بیشتر وبیشتر بشه
                  بازهم کمال تشکر و قدر دانی را از شما دارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X