اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سروو با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سروو با AVR

نوشته اصلی توسط skiboy
    ما داریم کمک می کنیم شما توجه نمی کنید اون برنامه ای که گفتم تست کردید؟؟؟؟ oo: oo:
    بابا من که خیلی توجهیدم از این بیشتر؟داریم مردم؟
    پس من برا چی ذوق کردم برنامم درست بود سرووم اهرممو درست می چرخونه به پای ربات وصل میشه زورش نمیرسه!این در حالیه که خیلی سبکه قاعدتا باید بتونه!حالا بگید چی کار کنم :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
      بابا من که خیلی توجهیدم از این بیشتر؟داریم مردم؟
      پس من برا چی ذوق کردم برنامم درست بود سرووم اهرممو درست می چرخونه به پای ربات وصل میشه زورش نمیرسه!این در حالیه که خیلی سبکه قاعدتا باید بتونه!حالا بگید چی کار کنم :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
      اقای skiboyمن که تو کامنت قبلیه گفته بودم همه ی اون کارا یی که گفته بودین به جز ledیه رو انجامیده بودم oo:

خیلی منتظر موندم فردا باید برم یونی
      اگه تونستید جواب بدید تا فردا ،خوشحال می شم :redface:

دیدگاه

سلام اگه ممکنه از روباتتون یه عکس بزارید
        شاید اون اهرم نمیتونه آزادانه حرکت کنه و به سروو فشار میاد (در این حالت سروو یه صدای وز وز ازش میاد) :-?
        به سروو نمیشه گیربکس اضافه کرد! خود سروو داخلش گیربکس داره! و فکر نکنم با این کار مشکلی حل بشه! [-X
        اگه ساختار روباتتون مثل همونی که توی اون مقاله بود باشه کارتون خیلی راحت میشه!

دیدگاه

شماماکسیمم ولتاژی را که سروتان می تواند بپزیرد که در دیتاشیتش گفته را بدهید واز یک منبع مناسب استفاده کنید ببینید می تواند حرکت کند(معمولا 6یا 7ولت است)
          راستی موتور چه عکس العملی انجام می دهد وقتی نمی تواند به مقصدی که شما برایش تعریف کردید برسد (اگه زورش نرسه تا جایی که بتونه می ره و بعد شروع به لرزیدن می کند)
          معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
          اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
          آموزش Modelsim

دیدگاه

دقیقا مشکل من ولی من نمیدونستم این یعنی زورش نرسیده که امروز به طور اتفاقی این موضوع رو کشفیدم
            زورش نرسه تا جایی که بتونه می ره و بعد شروع به لرزیدن می کند)
            [/quote
            ]

دوستان گرامی واقعا از لطفتون ممنون امروز مشکل پیدا شد مکانیکش مشکل داشت چیزی که اصلا فکرشو نمی کردم جایی که سروو ها رو فیکس می کردم مشکل داشت که در ظاهر اصلا معلوم نبود استادم هم متوجه نشده بود درسته که سروو به اندازه ای محکم فیکس شده بود که اصلا تکون نخوره من با کائوچو فیکسش کرده بودم
            امروز موتورم رو به بدنه وصلیدم بعد موتورو گذاشتم رو میز بعد خیلی محکم بهش با دستم روش فشار وارد کردمو دوباره برناممو چکیدم دیدم پا رو به حرکت در آورد
            ولی سروو رو وقتی فقط میگرفتم دستم پا حرکت نمیکرد با اینکه محکم می گرفتمش

نتیجه گرفتم باید حتما با جسم سخت فیکسش کنم چون اگر سخت نباشه مثل کائو چو و دست گویا یه حرکات ریزی می کنه موتور که درسته با چشم قابل دیدن نیست (ولی بعد دو ماه بدبختی با پوست و گوشت قابل لمسه!)حالا همین حرکات ریز خودشو جایی نشون میده که بخوای خیلی آهسته سروو رو یه اندازه ی زاویه های کوچیک جابجا کنی و این یعنی دقیقا برنامه ی بنده
            خلاصه اینکه من بعدا با گیره برد های smd موتور رو فیکس کردم درست شد :wow:

دیدگاه

راستی نپرسیدم این اظهار فضل هایی که نمودم درست بود یا نه؟
              به نظر شما حرفام در مورد فیکس کردنه درسته؟یا امروز شانسی جواب گرفتم!چون آخر وقت جواب گرفتم وقت نشد درست چک کنم :redface:

دیدگاه

سلام دوستان گرامی
                من دوباره بازگشتم آیا شما می دانید که بنده چگونه یک سیگنال دیگرو به pwmباید تبدیل کنم؟
                یا اینکه آیا شما میدانید اگر سیگنال ما pwm نباشه چه جور میشه سروو رو با اون راه اندازی کنیم؟آیا اصلا میشه؟
                خواهش میکنم به صورت اضطراری جوابم رو بدید فرصت تحویل پروزم داره می گذره! :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

دوستان لطفا جوتب بدین اگر هم هیچ ایده ی خاصی ندارین لطفا بازم بگین من برم یه جا دیگه بگردم ببینم چی میشه :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                    سلام دوستان گرامی
                    من دوباره بازگشتم آیا شما می دانید که بنده چگونه یک سیگنال دیگرو به pwmباید تبدیل کنم؟
                    یا اینکه آیا شما میدانید اگر سیگنال ما pwm نباشه چه جور میشه سروو رو با اون راه اندازی کنیم؟آیا اصلا میشه؟
                    خواهش میکنم به صورت اضطراری جوابم رو بدید فرصت تحویل پروزم داره می گذره! :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                    سلام من منظورتان را نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدهید که چه کار می خواهید انجام دهید :question:
                    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                    آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                      سلام من منظورتان را نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدهید که چه کار می خواهید انجام دهید :question:
                      سلام در اصل من میخام emg رو از سطح پوست بگیرم بعد با اون سرووم رو راه اندازی کنم emg یعنی سیگتال هایی که از ماهیچه گرفته می شه!
                      حالا اگه شما رشتتون مثل من مهندسی پزشکی نیست و تا حالا با emg کار نکردید باید بگم این سیگنالا اصلا مربعی نیست عین نویزه شکل و شمایلش!
                      حالا نمی دونم چی کار کنم؟فکر کنم باید سمپل گیری کنم؟نظر شما چیه؟

دیدگاه

من هنوز نفهمیدم می خواهید چه کاری انجام دهید نمونه گیری شما به PWM سروو چه بطی داره ، لطفا کامل تر توضیح دهید شما مگه نمی خواستید ربات درست کنید
                        آموزش Modelsim

دیدگاه

:
                          نوشته اصلی توسط skiboy
                          من هنوز نفهمیدم می خواهید چه کاری انجام دهید نمونه گیری شما به PWM سروو چه بطی داره ، لطفا کامل تر توضیح دهید شما مگه نمی خواستید ربات درست کنید
                          من می خام رباتم رو با سیگنال های حیاتی بدن حرکت بدم حالا این سیگنال ها که pwm نیستن باید تبدیلشون کنم به دیجیتال اول یعنی سمپل گیری کنم اول تا بشه دیجیتال بعدشم یه کاری کنم شبیه اون pwm ای بشه که بتونه سرووم رو حرکت بده

اون برنامه قبلی ها گام اول پروژم بود

دیدگاه

[/quote]
                            منظورم رو تونستم برسونم اگر هنوز خوب توضیح ندادم بگین!یا اگه می خواین یه videoبذارم ببینید چه جوری سروو شونو با emgتکون دادن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                              :من می خام رباتم رو با سیگنال های حیاتی بدن حرکت بدم حالا این سیگنال ها که pwm نیستن باید تبدیلشون کنم به دیجیتال اول یعنی سمپل گیری کنم اول تا بشه دیجیتال بعدشم یه کاری کنم شبیه اون pwm ای بشه که بتونه سرووم رو حرکت بده

اون برنامه قبلی ها گام اول پروژم بود
                              خوب شما مستقیما که نمی توانید از همون سیگنال برای حرکت موتور استفاده کنید مثلا شما با توجه به سیگنال ورودیتان در برنامه میکرو می نویسید اگر اینطوری شد موتور به مکان فلان برود
                              PWMشما توسط برنامه ساخته می شود فقط مقدار مقایسه ای آن را شما تغییر می دهید
                              من درمورد emg اطلاعاتی ندارم نمی دونم ورودی شما انالوگ هستش یا دیجیتال ؟
                              اگه انالوگ هستش که باید توسطADC تبدیلش کنید
                              آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                                خوب شما مستقیما که نمی توانید از همون سیگنال برای حرکت موتور استفاده کنید مثلا شما با توجه به سیگنال ورودیتان در برنامه میکرو می نویسید اگر اینطوری شد موتور به مکان فلان برود
                                PWMشما توسط برنامه ساخته می شود فقط مقدار مقایسه ای آن را شما تغییر می دهید
                                من درمورد emg اطلاعاتی ندارم نمی دونم ورودی شما انالوگ هستش یا دیجیتال ؟
                                اگه انالوگ هستش که باید توسطADC تبدیلش کنید
                                آنا لوگ به خاطر همینه که می گم سمپل گیری کنم سیگتال نویزو که دیدین emgهم یه چی تو همون مایه هاست
                                فکر نکنم به همین راحتی باشه که از adcمیکرو استفاده کنم
                                الان عکس و فیلم می ذارم براتون لطفا ببینید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X