اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیوز بیت اشتباه پروگرام کردی بیا تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیوز بیت اشتباه پروگرام کردی بیا تو

نوشته اصلی توسط very question
    سلام خدمت دوستان گرامی و ممنون از اقا حسین و همچنین بقیه دوستانی که این مدار را معرفی کردند خیلی خوبه که چنین بردی را داشته باشیم ولی مثل همیشه من الان کنجکاو شدم که این مدار چطور عمل می کنه مثلا اگه SPI اشتباهی پروگرم شده باشه این مدارچطوری فیوزبیت ها را به حالت اولش در میاره؟؟؟
    استفاده از مدار یک طرف و فهمیدن کارکردش یک طرف
    اگه کسی اطلاع از نحوه عملکردش داره اینجا توضیح بده خوب می شه مخصوصا فیوزبیتهایی که به همین راحتی با روش های دیگه نمی شه به حالت اولیش برگردون
    من اطلاعات زیادی ندارم ولی میتونی برای پیدا کردن نحوه کارکرد مدار
    hi voltage programmer رو سرچ کنی اطلاعات بگیری ازش
    چون این مدار با ولتاژ بالا پروگرم میکنه
    پایه ریست رو نگاه کنی متوجه میشی که 12 ولت بهش باید برسه :eek:
    برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein_tomari007
      دوست عزیز گفته شما کاملآ صحیح
      اما اگه فیوز بیت spi اشتباه بشه با روشی که گفتید هم نمیشه میکرو رو برگردوند
      و کار مداری هست که معرفی شده یا کار پروگرامر های توپه
      این روش برای فیوز بیت های CKSEL0-3 هستش فکر کنم

دیدگاه

سلام
        داداش این پروگرمر شما فیوز بیت ریست رو هم برمیگردونه؟
        یکم در مورد طرز کارش توضیح بدین!!! مثلا تمام میکرو ها توی همین سه تا سوکت کارشون ساختست ؟
        چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

Atmega fusebit doctor, as name says it, device for repairing dead Atmega (and Attiny from v2.04) family AVRs by writing correct fusebits. Most common mistakes or problems are a wrong clock source (CKSEL fusebits), disabled SPI programming (SPIEN fuse) or disabled reset pin (RSTDISBL fuse). This simple and cheap circuit will fix you uC in a fraction of a second. If in first case we can help ourself with clock generator, then in 2nd and 3rd cases bring uC back to life is impossible with standard serial programmer. Most of people do not decide to build parallel programmer because its inconvenient and its cheaper and faster to buy new uC.

اینطور که توی صفحه اول سایت نوشته ظاهرا" ریست رو هم بر میگردونه
          لیست میکرو هایی هم که ساپرت میکنه اینا هست :
          SUPPORTED CHIPS LIST (from v2.09) 145:

1kB:
          AT90s1200, Attiny11, Attiny12, Attiny13/A, Attiny15
          2kB:
          Attiny2313/A, Attiny24/A, Attiny26, Attiny261/A, Attiny28, AT90s2333, Attiny22, Attiny25, AT90s2313, AT90s2323, AT90s2343
          4kB:
          Atmega48/A, Atmega48P/PA, Attiny461/A, Attiny43U, Attiny4313, Attiny44/A, Attiny48, AT90s4433, AT90s4414, AT90s4434, Attiny45
          8kB:
          Atmega8515, Atmega8535, Atmega8/A, Atmega88/A, Atmega88P/PA, AT90pwm1, AT90pwm2, AT90pwm2B, AT90pwm3, AT90pwm3B, AT90pwm81, AT90usb82, Attiny84, Attiny85, Attiny861/A, Attiny87, Attiny88, AT90s8515, AT90s8535
          16kB:
          Atmega16/A, Atmega16U2, Atmega16U4, Atmega16M1, Atmega161, Atmega162, Atmega163, Atmega164A, Atmega164P/PA, Atmega165A/P/PA, Atmega168/A, Atmega168P/PA, Atmega169A/PA, Attiny167, AT90pwm216, AT90pwm316, AT90usb162
          32kB:
          Atmega32/A, Atmega32C1, Atmega323/A, Atmega32U2, Atmega32U4, Atmega32U6, Atmega32M1, Atmega324A, Atmega324P, Atmega324PA, Atmega325, Atmega3250, Atmega325A/PA, Atmega3250A/PA, Atmega328, Atmega328P, Atmega329, Atmega3290, Atmega329A/PA, Atmega3290A/PA, AT90can32
          64kB:
          Atmega64/A, Atmega64C1, Atmega64M1, Atmega649, Atmega6490, Atmega649A/P, Atmega6490A/P, Atmega640, Atmega644/A, Atmega644P/PA, Atmega645, Atmega645A/P, Atmega6450, Atmega6450A/P, AT90usb646, AT90usb647, AT90can64
          128kB:
          Atmega103, Atmega128/A, Atmega1280, Atmega1281, Atmega1284, Atmega1284P, AT90usb1286, AT90usb1287, AT90can128
          256kB:
          Atmega2560, Atmega2561

لینک رو ببینید : http://mdiy.pl/atmega-fusebit-doctor-hvpp/?lang=en

دیدگاه

سلام
            فایل ها را باچی باز کردید؟ پسوند فایلها PcbDoc و SchDoc است .
            میشه تبدیل به پروتیوس و یا عکس کنید ما هم ببینیم
            متشکرم :agree:
            کمتر سخن گویم
            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
              سلام
              کمتر سخن گویم
              بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                سلام
                با آلتیوم باز میشن

دیدگاه

من مدارو مونتاژ کردم اما کار نمیکنه. چند تا سوال:
                  اون ال ای دی ها چطوری و کیا باید روشن بشه؟
                  میکروی تینی13 رو کجا باید وصل کنم؟
                  راستی یه سوال دیگه اگه میکرو قفل بشه هم فیوز بیتاشو برمیگردونه؟ نه اینکه بشه برنامشو خوند چون میدونم نمیشه. مثلا مثل یه میکرو خامش بکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
                    سلام خدمت دوستان گرامی و ممنون از اقا حسین و همچنین بقیه دوستانی که این مدار را معرفی کردند خیلی خوبه که چنین بردی را داشته باشیم ولی مثل همیشه من الان کنجکاو شدم که این مدار چطور عمل می کنه مثلا اگه SPI اشتباهی پروگرم شده باشه این مدارچطوری فیوزبیت ها را به حالت اولش در میاره؟؟؟
                    استفاده از مدار یک طرف و فهمیدن کارکردش یک طرف
                    اگه کسی اطلاع از نحوه عملکردش داره اینجا توضیح بده خوب می شه مخصوصا فیوزبیتهایی که به همین راحتی با روش های دیگه نمی شه به حالت اولیش برگردون
                    مهندس جان
                    این دو تا لینک رو مطالعه کنی متوجه میشی
                    موفق باشی
                    http://www.getchip.net/posts/059-isp...usebit-doctor/
                    http://mdiy.pl/atmega-fusebit-doctor-hvpp/?lang=en

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
                      من مدارو مونتاژ کردم اما کار نمیکنه. چند تا سوال:
                      اون ال ای دی ها چطوری و کیا باید روشن بشه؟
                      میکروی تینی13 رو کجا باید وصل کنم؟
                      راستی یه سوال دیگه اگه میکرو قفل بشه هم فیوز بیتاشو برمیگردونه؟ نه اینکه بشه برنامشو خوند چون میدونم نمیشه. مثلا مثل یه میکرو خامش بکنه.
                      توی چند پست قبل یه توضیحاتی دادم .این لینکو ببینید توضیحات کامل داده .روی گزینه انگلیسی کلیک کنید تا زبان پیج تغیر کنه . ولی بطور خلاصه : ال ای دی سبز زمانی روشن میشه که مشکل آی سی معیوب برطرف شده باشه . اگر برطرف نشد ال ای دی قرمز بسته به شرایط میکروی معیوبتون چشمک زن میشه یا روشن میمونه.
                      میکروی تاینی اصلا نیازی نیست بذاری . این مدار یه میکروی مگا 8 میخواد برای ساختش . بقیه جاها برای میکرو های معیوب هست .
                      سوال سوم : اتفاقا این مدار برای همین باز کردن قفل میکرو ساخته شده . موفق باشید

http://mdiy.pl/atmega-fusebit-doctor-hvpp/?lang=en

دیدگاه

سوال : فیوز بیت اشتباه پروگرام کردی بیا تو

با سلام

دوستان عزیز بفرمایید که آیا تا این مدت کسی واقعا از این پروژه جواب گرفته است؟

بنده یک میکروی smd دارم که روی برد نصب شده ، چه طور می تونم با توجه به این که نمی شود میکرو را از روی برد برداشت ، توسط پروژه مذکور مشکل فیوزبیت را حل کنم؟

اگر کمی سریع تر جواب دهید بسیار سپاس گذارم.
                        همواره یادمان باشد:
                        1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                        2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                        3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

سلام
                          این مدار تمام خواص STK500 رو در برگرداندن فیوزبیت ها داره؟باتشکر

دیدگاه

پاسخ : سوال : فیوز بیت اشتباه پروگرام کردی بیا تو

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
                            با سلام

دوستان عزیز بفرمایید که آیا تا این مدت کسی واقعا از این پروژه جواب گرفته است؟

بنده یک میکروی smd دارم که روی برد نصب شده ، چه طور می تونم با توجه به این که نمی شود میکرو را از روی برد برداشت ، توسط پروژه مذکور مشکل فیوزبیت را حل کنم؟

اگر کمی سریع تر جواب دهید بسیار سپاس گذارم.
                            کار نداره که
                            با سیم های خیلی نازک لحیم بزن
                            چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

من این مدارو ساختم اما یه مشکلی دارم وقتی مدارو روشن میکنم فقط led قرمز روشن میشه :sad: و وقتی کلید رو فشار میدم led سبز چند تا چشمک ضعیف میزنه که بزور میشه نورشو دید و دوباره led قرمزه روشن میشه :cry: و هیچ تغییری رو ای سی صورت نمیگیره حتی یه مگا8 رو فیوز بیتشو تغییر دادم زدم به مدار مراحل بالا دوباره تکرارشد و هیچ تغییری تو فیوز بیتاش اتفاق نیفتاد :angry: :angry:نمیدونم دیگه چکارش کنم بد بختی چیز خواصی هم نداره بگیم که خیلی مدارش پیچیدس سرجمع 3 تا ترانزیستور داره با یه میکرو و چندتا مقاومت و خازن oo: پیشاپیش از کمکتون ممنونم

دیدگاه

اقا دست همگی درد نکنه از بابت راهنمایی :nerd: بالاخره خودم درستش کردم :wow: :applause: یه تیکه از مدار قلع افتاده بود اتصالی داشت اتصال کوتاه شده بود با چشم هم دیده نمیشد :nice:دوتا مگا 8 رو برگردوند ولی یه مگا16 رو نتونست نمی دونم فکنم سوخته یکی از بدرد بخورترین مداراتی که به کار همه میاد حتما بسازین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X