اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیوز بیت اشتباه پروگرام کردی بیا تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیوز بیت اشتباه پروگرام کردی بیا تو

با سلام

من پروگرامر TNM دارم یعنی اگر میکرویی را که نشود با TNM فیوز بیت هایش را تغییر داد با این سخت افزار میتوان فیوز بیت هایش را اصلاح کرد !!!!!!!!!!

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

واقعا معذرت میخواهم بخاطر اینکه هزینه اضافی نباشد لطفا شانسی جواب ندهید و اگر امتحان کردید راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

پاسخ : فیوز بیت اشتباه پروگرام کردی بیا تو

نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
      با سلام

من پروگرامر TNM دارم یعنی اگر میکرویی را که نشود با TNM فیوز بیت هایش را تغییر داد با این سخت افزار میتوان فیوز بیت هایش را اصلاح کرد !!!!!!!!!!

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

واقعا معذرت میخواهم بخاطر اینکه هزینه اضافی نباشد لطفا شانسی جواب ندهید و اگر امتحان کردید راهنمایی بفرمایید
      عدم شناسایی میکرو توسط پروگرامر در اغلب موارد به دلایل زیر است :
      1- تنظیم فیوزبیت ها بر روی کریستال و نوسان ساز خارجی و عدم تامین کلاک مناسب توسط پروگرامرهای معمولی.
      2- غیر فعالسازی فیوز بیت SPI و یا پین ریست در پروگرامرهایی که از روش SPI جهت برنامه ریزی استفاده میکنند.

پروگرامر های ارزان قیمتی همچون هاتل و یا سانا و جمشاد در مورد مشکل اول جوابگو هستند. چون بصورت اصولی این کلاک را تامین میکنند.
      اما در رابطه با مورد دوم فقط نیاز به برنامه ریزی با ولتاژ بالا (12 ولت) است. که پروگرامر TNM این مد را ساپورت میکند.

در نتیجه کسانیکه از پروگرامر TNM استفاده میکنند نیازی به این مدار ندارند. ولی بدلیل اینکه در اغلب موارد مشکلات به مورد اول محدود میشود، بدلیل تنظیم اشتباه فیوز بیت های CKSEL میتوانید از هزینه کاسته و یکی از پروگرامرهای سانا و یا هاتل و یا جمشاد را تهیه کنید. البته باید دقت کنید که برخی طراحی های ابتدایی توسط USBASP نیز وجود دارد که با قرار دادن یک کریستال سعی در برطرف کردن مشکل کلاک کرده و چندین پایه از زیف را به هم متصل کردند که این موضوع علاوه بر اینکه تمامی حالات CKSEL را جواب گو نیست خود این اتصالات در برخی موارد باعث تداخل سیگنال های میکرو با پروگرامر شده و مانع از شناسایی و کارکرد درست پروگرامر خواهد شد. که پیشنهاد میشود که در صورتیکه بدنبال پروگرامری با زیف سوکت هستید و قیمت نیز برای شما مهم است یکی از سه پروگرامر سانا یا جمشاد و یا هاتل را تهیه کنید.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X