دوستان عزیز بفرمایید که آیا تا این مدت کسی واقعا از این پروژه جواب گرفته است؟
بنده یک میکروی smd دارم که روی برد نصب شده ، چه طور می تونم با توجه به این که نمی شود میکرو را از روی برد برداشت ، توسط پروژه مذکور مشکل فیوزبیت را حل کنم؟
سلام
دوستان اگر امکانش هست از فایل PCB که با پروتل کشیده شده یه PDF قرار بدند چون من پروتل رو متاسفنه ندارم و داخل خود سایت مرجع هم رفتم و PDF فایل PCB رو پرینت گرفتم ولی سایزش استاندارد نبود و پایه ها از هم زیادی فاصله داشت
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
سلام
یه سوال فنی .
من پروگرام stk200/300 دارم .فیوزبیت خارجی رو تنظیم کردم .الان موقع پروگرام کردن مجدد باید کریستال خارجی رو خودم با میکرو موازی کنم .قبلا جواب میداد اینکار ولی جدیدا جواب نمیده .
مشکلی که این نوع پروگرامرها دارند اینکه خودشون کریستال ندارند و باید کریستال خارجی براشون بذاری .خاستم بدونم دوستانی که این مدارو ساختند فیوز بیت مربوط به کریستال خارجی رو بر می گردونه یا نه ؟؟
اسکیل برنامه pdf فقط برای خودش هست
باید از برنامه ای که pdf بگیریم اسکیل رو تنظیم کنیم
تا جایی که سواد من قد میده موقع پرینت هم میتونی اسکیل رو تنظیم کنی من هم این مشکلو باره اول داشتم موقع چاپ تمام a4 رو پر میکرد زمان پرینت اسکیل رو 1:1 بزار و اندازه واقعی پرینت بگیر
فایلpdfای که گذاشتید بزرگ تر از اندازه واقعی ایست
یه فایل pdf اندازه یعنی کسی نداره
این مشکل وجود داره . میتونی از برنامه فوتو شاپ کمک بگیری . من این مشکلو با فوتوشاپ حل کردم یتونی دقیق اندازه ای مه میخوای رو در بیاری . اگه درست یادم باشه قسمتی داره که پی دی اف باز میکنه
سلام
من این دستگاه و ساختم اما مشکلی دارم
اونم اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم ال ای دی های سبز و قرمز با هم روشن میشن و وقتی جامپر eraseرو میزنم چراغ ها خاموش شده و وقتی دکمه رو میزنم چراغ سبز یه 3 تا چشمک خیلی آروم میزنه به طوری که به زور میشه دید بعد چراغ قرمز روشن میشه
دیدگاه