من.
البته عملی نبستم ها.
از روی عکسهای خودتون میگم.
فاصله بین خطها زیاده , کمش کنید.
:mrgreen:
بهت تبریک میگم.
یاد زمان داس و ادیتور فارسی نوشتن افتادم.
ببینم منم میتونم کمکی کنم. :job:
من دیشب به یکی از دوستان دیگه گفته بودم ، فقط 5 شنبه ها میتونم رو این پروژه کار کنم ، روزای دیگه وقتشو ندارم . درنتیجه با هفته ای یک روز کار وقت گیره .
من برنامه رو طوری نوشتم که محدودیتی درباره فونت ندارید و میتونید فونت دلخواه خودتونو تولید کنید ( با هر سایزی ) و در برنامه استفاده کنید .
ورژن 0.1 بتا اماده شد . مطمئنان مشکلات زیادی داره ،
از اون عکس های قبلی تا الان زمین تا اسمون فرق کرده ( بهتر شده )
یه مشکلی که نتونستم فعلانه رفعش کنم و اون فعلانه خیلی مهم نمی بینم اینه که برای اینکه اخر جمله بسته بشه و یا اعداد بعد از بافر شدن و ریورس شده نوشته بشن باید یه Space به عنوان end line تهشون گزاشت . البطه قابل حلله ولی باشه در ورژن های بعدی .
مشکلی دیگه ای هم که داره اینه که اگر یک کلمه بلند باشه و تو اون لاین جا نشه ، فقط حروفش رو میاره خط بعد . در ورژن بعدی سعی میکنم اینو حل کنم طوری که کلمه رو بیاره پایین .
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه . ساعت 2 هه !! خودتون تست کنید ببینید چه مشکلی توش پیدا میکنید
محتویات فایل
maxlib با کتابخونه های مورد نیاز و یه چندتا اضافی
سورس کد .
فایل elf برای دیباگ و شبیه سازی
فایل proteus . ورژن proteus هم 7 هستش . طبیعتا این فایل در ورژن های پایین تر باز نمیشه .
الان مدار glcd رو از روی برید بورد باز کردم ، وقت بستنشم ندارم ، اگر کسی مدارو بست یه عکس اینجا بزاره .
دریافت فایل : http://jahandar.ir/tools/PersianLibrary_Test.rar
اقا سلام
دوست عزیز من برنامه اتون رو توی محیط winavr باز کردم ( با استفاده از فایل پروژه اتون )
وقتی واسه امتحان یکی از نوشته های فارسی رو با یه نوشته دیگه................ اصلا نه همون وقتی پروژه اتون رو با همون فایل main کامپایل می کنم خطا می ده .......... به یکی از کتابخونه هاتون گیر می ده چی کار بکنم؟؟؟؟
سلام!
دوست عزیز ! من header FIle درایور LCD گرافیکی رو دارم. ولی برای تایپ فارسی باید وقت بذاری و حروف رو طراحی کنی و کد مورد نظرت رو توی فایل بذاری! یه کم سخته ولی اگه چیز بهتری پیدا نکردی فکر کنم بد نباشه! خوبم کار می کنه! ولی یه 3 تا 4 ساعتی وقت می خواد تا فونتاشو طراحی کنی. :smile:
مشکل بنده کامپایل این پروزه ای که دوستمون اینجا واسه فارسی نویسی گذاشتند
راستش واسه فارسی نویسی بهتره فرمتی که اطلاعات رو روی ال سی دی می فرسته رو شناسائی بکنی واسه یه نرم افزار بنویس که فونت و نوشته هاتو به اون کدا تبدیل بکنه
سلام
آقای کرباسیان
می شه آن هدر فایل رو اینجا قرار بدی . چون من دنبال یک کتابخانه برای LCD گرافیکی در CodeVision هستم و هنوز چیزی پیدا نکردم که درست کار بکنه . LCD من BackLight آبی است . آیا فرقی با بقیه داره ؟
دیدگاه