سلام
اقا ممنون که خبر دادی :mrgreen: امیدوارم موفق باشی
منم با اجازه ات به کتابخانه ای که گذاشتی
چند تابع سطح پائین اضافی تر
توابع معمولی رسم نقطه - پاک کردن نقطه - رسم خط - پاک کردن خط - رسم box - پاک کردن box - پرکردن داخل box - رسم دایره - پاک کردن دایره - پرکردن دایره - رسم بیضی - پاک کردن و پرکردن بیضی -رسم box با امکان ایجاد گوشه های شیب دار توی 4 جهت با انتخاب تعداد - رسم مثلث پاک کردن پرکردن - رسم ذوزنقه و.... و تابع چرخش شکل تابع نمایش عکس و اینورت کردن عکس و یه کتابخونه برای آیکن های عکس جالب و چند تا امکان دیگه رو اضافه کردم
الان هم دارم روی فونت انگلیسی کار می کنم مثل مال شما با امکان سوئیچ کردن فونت و تغییر سایز فونت کار می کنم اگه با تونستم ... که حتما روی کتابخونه فارسی نویسی شما کار می کنم امیدوارم بتونم کمک بکنم
موفق باشی
اقای حاجی زاده ، اگر وقت دارید باز هم به تست هاتون ادامه بدید تا بعدا که وقت شد درستش کنیم ، درضمن ببینید میتونید رم LCD رو بخونید ، اگر تونستید اینکارو بکنید یکی از مشکلات بزرگ حل میشه . من که هرچه سعی کردم نتوانستم .
چشم روی خوندن رم کار می کنم
ضمنا برای مشکل حروف فارسی یه فکری دارم
برای حل این مشکل فک کنم این راه خیلی بهتر باشه
فرض بکنید که ما دستورات ال سی دی گرافیکی رو جوری تغییر بدیم که مثلا برای توشتن کلمه بنام خدا این طوری عمل بکنیم
ب_ _ن_ _ا م یعنی چی
اون اندر لاین یعنی اینکه حرف از کدوم طرف شکسته هستش این طوری فک کنم راحت تر بشه مشکل رو حل کرد
مثلا یه حرفی از یه طرف شکسته از یه طرف شکسته نباشه
سلام ، ببینید ، تشخیص این که کی و کجا باید به خط بعدی بریم سادست ، منتها ما باید بعد از هر جدا کننده بریم به خط بعدی . کلا اصولش همینه . و برای اینکه یک متنو ببریم خط بعدی یا باید یک بافر کلمه داشته باشیم ، یا اینکه بدون اشغال کردم رم ، بیاییم محتویات رم lcd رو به خط بعدی منتقل کنیم .
سلام
من می خواستم تابع نوشتن فارسی با codevision پیاده کنم فعلا هم دنبال الگوریتمی می گردم که بتونه نوع حروف (چسبیده وجداو...) با توجه به حروف قبل و بعدش مشخص کنه !بعد از این کار راحتیه
کد مربوط به آن (فونت) را خونده و در بافر بریزه در آخر بافر را با یک تابع از راست به چپ نشون بده من همین کار با متن انگلیسی کردم جواب می ده فقط در اونجا نیاز به تشخیص نوع حروف نیست .
در مورد رفتن به خط بعد در کلمات ته خط که ناقص هستند به نظر من باید مکان یک کلمه را با توجه به space قبل و بعد مشخص کرد یعنی کاراکتر هایی که بین دو space هستند باید در یک خط قرار بگیرند اگر در یک خط نبودند به خط بعدی برده شوند و بعد شروع به روندی که در بالا گفتم کرد.شاید استفاده از یک بافر جدا برای هر خط ال سی دی کار راحتر بکنه در آخر هم با یک تابع هر خط جدا جدا نوشته بشه!
البته خوندن رم ال سی دی هایی که با ks108 کار می کنند ساده است من خودم با codevision نوشتم جواب هم داده ولی در مورد بقیه چیپ ها چیزی نمی دونم.
سلام
من چند وقت پیش یک نرم افزار از یک گروه ایرانی به نام elvand گرفتم که به صورت آزاد بود. البته من تجربه کمی در کار با LCD های گرافیکی دارم می دونم دوستمون آقای جهاندار هم زحمت زیادی کشیدن. این نرم افزار هم مانند تلاش ایشون برای LCD های گرافیکی فونت و همچنین اشکال گرافیکی تولید می کنه. من که دیدمش خیلی حال کردم. سایتشو میذارم که اگه کسی ندیده بود بره بیگیره و استفاده کنه. به گفته طراحانش برای CodeVision و WinAVR ساخته شده. هم اینجا هم از گروه الوند تشکر میکنم. خیلی جالب بود. :job: http://www.elvand.com/en/download.htm
در مورد رفتن به خط بعد در کلمات ته خط که ناقص هستند به نظر من باید مکان یک کلمه را با توجه به space قبل و بعد مشخص کرد یعنی کاراکتر هایی که بین دو space هستند باید در یک خط قرار بگیرند اگر در یک خط نبودند به خط بعدی برده شوند و بعد شروع به روندی که در بالا گفتم کرد.شاید استفاده از یک بافر جدا برای هر خط ال سی دی کار راحتر بکنه در آخر هم با یک تابع هر خط جدا جدا نوشته بشه!
سلام
بله این درسته ، ولی باید بعد از تشخیص این مورد حروفی که بعد از اخرین کلمه کامل نوشته شده به خط بعدی منتقل شه ، که فعلانه مشکل من سر خوندن اطلاعات GLCD هست ، البطه وقت روش زیاد نزاشتم ولی به نتیجه میرسه .
سلام
من چند وقت پیش یک نرم افزار از یک گروه ایرانی به نام elvand گرفتم که به صورت آزاد بود. البته من تجربه کمی در کار با LCD های گرافیکی دارم می دونم دوستمون آقای جهاندار هم زحمت زیادی کشیدن. این نرم افزار هم مانند تلاش ایشون برای LCD های گرافیکی فونت و همچنین اشکال گرافیکی تولید می کنه. من که دیدمش خیلی حال کردم. سایتشو میذارم که اگه کسی ندیده بود بره بیگیره و استفاده کنه. به گفته طراحانش برای CodeVision و WinAVR ساخته شده. هم اینجا هم از گروه الوند تشکر میکنم. خیلی جالب بود. job
http://www.elvand.com/en/download.htm
سلام
نرم افزار ایشون فقط برای طراحی فونت استفاده داره . اما این کتابخانه اصلا موضوع بحث ش یه چیز دیگست . فارسی نویسی مستقیم . تشخیص نوع کلمات و حروف و ... کلا مثل همینطوری که اینجا فارسی مینویسید رو GLCD هم می تونید فارسی بنویسید .
البطه ذحمات ایشون هم قابل تقدیر است ، چرا که فونت اولیه این کتابخانه هم توسط این نرم افزار ایشون طراحی شده . من قبلا هم از ایشون تشکر کردم ، الان هم ازشون بخاطر نرم افزار خوبشون تشکر میکنم .
سلام
به همه دوستان
اول از همه بگم که کار جالبی کردین ! (کتابخونه فاری برای نمایشگر های گرافیکی )
دوم از اونجایی که این کتابخونه تون با کامپایلر WINAVR هستش و باز اون جایی که بیشتر ما ها با Code Vison کار میکنیم این پروژه ممکنه به کار ما نیاد :NO:
و به همین دلیل تصمیم گرفتم منم یه دونش رو واسه کامپایلر کد ویژن بنویسم از پس فردا ها روش کار میکنم - آخه الان وقت امتحاناته - من خیلی کم تو تاپ پیک ها میام
اگه کسی خواست با من در رابطه با این پروژه ای که تازه عرض کردم در ارتباط باشه میتونه با این ایمیل با من مکاتبه داشته باشه
mohammad.mazarei AT Gmail.Com
موفق و پیروز باشید
آقا یه سوال:
آیا میشه عکس رو روی GLCD به راحتی نمایش داد؟
خوب اگه بشه این کارو کرد، میتونیم با یه نرم افزار ساده هر فونتی رو که به خوایم به عکس های ساده و کوچک، با هر رزولوشنی که بخوایم تبدیل کنیم؟!
خیلی ممنون هستم از آقای جهاندار به خاطر کتابخانه بسیار جالبی که در AVR GNU نوشته اید. من هم مشکلات زیادی که آقای حاجی زاده داشت را داشتم و حل شد و بالاخره توانستم که برنامه را داخل proteus اجرا کنم.
سوالی که داشتم این بود که چرا در داخل برنامه شما از کتابخانه های AVRLib که برای LCD گرافیکی و دیگر وسایل نوشته شده است و به صورت متن باز می باشد به طور مستقیم استفاده نکرده اید
http://www.mil.ufl.edu/~chrisarnold/components/microcontrollerBoard/AVR/avrlib
و کتابخانه maxlib را بوجود آورده اید. در این صورت کد بسیار کوتاه تر میشد و استفاده از آن هم راحت تر می شد، البته کد شما هم بسیار شبیه آن کد می باشد، و با اندک تغییر می تواند در آن پروژه جا بگیرد. کد شما می توانست به صورت یک قسمت اضافی جهت فارسی نویسی به پروژه AVRLib اضافه شود و مورد استفاده قرار گیرد، از جایی که آن کد قابلیت های دیگری را در کنترل CAN و USB و دیگر موارد را دارا می باشد.
دیدگاه