اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخونه کارت های MMC و Fat16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخونه کارت های MMC و Fat16

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
    دوستان کسی کتابخانه fat 16 و سورسی ازش تو WinAvr داره؟؟؟؟ خواهشا در اختیار منم بزارین...

ممنونم
    سلام .....
    تو وب یا حتی همین سایت یه گشتی میزدی ریخته کاملترینش رو از این سایت دانلود کن ورژن های بالاترش کارتهای SDHC و همچنین FAT32 رو هم ساپورت میکنه
    ولی توصیه میکنم برای شروع ورژن 2007-12-13 رو دانلود کن خودش یه مثال توپ هم داره (از طریق پورت com یه چیزی تو مایه های command dos درست کرده)

فقط حالشو ببر .

Qt - A cross-platform application and UI framework

با کامپایلرهای قدرتمند GCC در Linux و MinGw در Windows

دیدگاه

سلام دم همگیتون گرم!!!!!!!!!!!!!!!

همگی خسته نباشید من یه سوال اساسی دارم اونم اینه که یکی بگه دقیقا mmc یک فایل یا فولدر رو چه جوری روش ذخیره میکنه آیا جدول خاصی در سکتور خاصی داره که اسم فایل ها و فولدرها توش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خلاصه اگر کسی datasheet هم داشته باشه از mmc خیلی میتونه کمک کنه به من !!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

سلام وخسته نباشید لطف کنین دوباره پلود کنین لینک در سایت نامعتبره :applause:[flash=200,200][/flash]
        MEHRENIA1366@GMAIL.COM
        مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jinxboy13
          سلام دم همگیتون گرم!!!!!!!!!!!!!!!

همگی خسته نباشید من یه سوال اساسی دارم اونم اینه که یکی بگه دقیقا mmc یک فایل یا فولدر رو چه جوری روش ذخیره میکنه آیا جدول خاصی در سکتور خاصی داره که اسم فایل ها و فولدرها توش باشه؟
          سلام ......
          بله اون جدول که میگین جدول پارتیشن بندی که تو mmc معمولا با FAT16 و FAT32 کار میکنن اما mmc این کار رو انجام نمیده MMC فقط بسته های اطلاعات رو( 512 بایتی) میگیره و تو ادرس مشخص شده قرار میده پارتیشن بندی با نرم افزار انجام میشه.

خلاصه اگر کسی datasheet هم داشته باشه از mmc خیلی میتونه کمک کنه به من !!!!!!!!!!!!!
          اون لینک بالایی رو یه نگاه بندازین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sallysat

سلام ......
            بله اون جدول که میگین جدول پارتیشن بندی که تو mmc معمولا با FAT16 و FAT32 کار میکنن اما mmc این کار رو انجام نمیده MMC فقط بسته های اطلاعات رو( 512 بایتی) میگیره و تو ادرس مشخص شده قرار میده پارتیشن بندی با نرم افزار انجام میشه.

اون لینک بالایی رو یه نگاه بندازین.

لینک رو دیدم خوبه اما جای datasheet رو پر نمیکنه

ضمنا نفهمیدم منظورتون رو مثلا یکی یک mmc رو باز میکنه از کجا باید بفهمه چه فایلها و چه فولدر هایی توشه؟؟؟؟؟؟؟؟
            یعنی باید 512 بایت 512 بایت چک کنه ببینه چی کجاست؟؟؟؟؟؟
            خلاصه یه الگوریتم اگر میشه لطف کنید ارائه بدید که بشه ابتدای فایلها و فولدر ها رو مشخص کرد

با تشکر فراوان

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

لینک رو دیدم خوبه اما جای datasheet رو پر نمیکنه
              datasheet این کارتها کمک زیادی در این رابطه بهتون نمیکنه تنها اطلاعاتی در مورد پایه ها و ولتاژ کاری کارت میتونه کمکتون کنه
              مثلا این یه نمونش مربوط به MMC های sandisk

ضمنا نفهمیدم منظورتون رو مثلا یکی یک mmc رو باز میکنه از کجا باید بفهمه چه فایلها و چه فولدر هایی توشه؟؟؟؟؟؟؟؟
              یعنی باید 512 بایت 512 بایت چک کنه ببینه چی کجاست؟؟؟؟؟؟
              تمام چیزهایی رو که نفهمیدین مربوط به پارتیشن بندی و جدول FAT ه که نیازمند اطلاعات کاملی در مورد ساختار استاندارد FAT ه
              ورژن 20080608 رو از لینک بالا دانلود کنید فایل fat16.c رو باز کنید و struct زیر رو مشاهده کنید دو بایت entry_cluster; شماره کلاستر (مربوط به فایل های همون دایرکتوری) رو نگه میداره و دو بایت entry_offset; افست فایل ها رو نگه میداره اگه علاقه زیادی به ادامه دارین ساختار fat16_dir_entry_struct و بقیه struct ها رو ببینید

کد:
              struct fat16_dir_struct
              {
                struct fat16_fs_struct* fs;
                struct fat16_dir_entry_struct dir_entry;
                uint16_t entry_cluster;
                uint16_t entry_offset;
              };

در کل به زبان ساده روش کار به این صورته که در قسمت ROOT یه ساختار وجود داره که ادرس تمام فایل ها و دایرکتوری های موجود رو داره برای هر دایرکتوری هم مجددا یه ساختار مشابه وجود داره (دقیقا ساختار کلی درختی دارند) و برای دسترسی به یه فایل خاص شما ابتدا باید مسیر دایرکتوری های مورد نیاز برای رسیدن به دایرکتوری فایل مورد نظر رو طی کنید و به وسیله ساختار دایرکتوری فایل آدرسش رو بدست بیاری.
              پس میبینید که مثلا ممکن است برای دسترسی به واکشی یک 512 بایتی اضافی باشد نه کل حافظه به صورت ترتیبی.

خلاصه یه الگوریتم اگر میشه لطف کنید ارائه بدید که بشه ابتدای فایلها و فولدر ها رو مشخص کرد
              با تشکر فراوان
              برای الگوریتم دقیق تر باید تو وب سرچ کنی ولی اگه صرفا میخوای با این کارت ها کار کنی اون پروژه های اماده خیلی کارت رو راحت میکنه در ضمن اینکه اگه حوصله داشته باشی میتونی فایل fat16.c رو نگاه بندازی چیزای زیادی دستگیرت میشه :agree:

دیدگاه

دستت درست همین جاش رو مشکل داشتم راستش من کارم یه خورده گسترده است و اطلاعات دقیق میخواهم پروژه های آماده برام کافی نیست برا اینکه ارتباط با این کارتها خیلی توی سیستم من مهمه!! در واقع یه PDA درست و حسابی دارم میسازم که تو حافظه خیلی چیزها میریزه و خیلی چیزها میخونه.

:nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:

دمت گرم

دیدگاه

دستت درست همین جاش رو مشکل داشتم راستش من کارم یه خورده گسترده است و اطلاعات دقیق میخواهم پروژه های آماده برام کافی نیست برا اینکه ارتباط با این کارتها خیلی توی سیستم من مهمه!! در واقع یه PDA درست و حسابی دارم میسازم که تو حافظه خیلی چیزها میریزه و خیلی چیزها میخونه.

دمت گرم
                  خواهش میکنم اگه دسترسی زیادی به فایلهای مختلف داری و کار پارتیشن برات مهم نیست بدون پارتیشن بندی هم سرعتت خیلی زیادتر میشه و هم اطمینان بیشتری میتونی داشته باشی. :agree:

دیدگاه

اقا این فایلهایی رو که اپلود کردین ما هیچ کدوم رو نتونستیم دانلود کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamadmehdi
                      اقا این فایلهایی رو که اپلود کردین ما هیچ کدوم رو نتونستیم دانلود کنیم

منم همینطور. وقتی این فایلا رو توی سایتایی مثل rapidshare پ می کنید بعد از یه مدت خود به خود پاک میشند. لطفا یه فکری واسه این مشکل بکنید.

ممنون

دیدگاه

آقا سلام
                        این فایلها هیچ کدام دانلود نمیشن
                        میشه دوباره پلود کنین لطفا
                        http://imenbazar.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X