اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

ال ای دی هم که روشن نمیشد همونطور که شما فرمودید اند مشترک بود و اون رو دراوردم و از دوتا ال ای دی استفاده کردم .الان ال ای دی سبز روشنه درسته؟سنسور دما متصل نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
      ال ای دی هم که روشن نمیشد همونطور که شما فرمودید اند مشترک بود و اون رو دراوردم و از دوتا ال ای دی استفاده کردم .الان ال ای دی سبز روشنه درسته؟سنسور دما متصل نیست. الان ال ای دی قرمز روشن شد و 0.0 چشمک میزنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
        ال ای دی هم که روشن نمیشد همونطور که شما فرمودید اند مشترک بود و اون رو دراوردم و از دوتا ال ای دی استفاده کردم .الان ال ای دی سبز روشنه درسته؟سنسور دما متصل نیست
        بله در حالت عادی که صدایی از بازر شنیده نمیشه ال ای دی سبز روشنه

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط امیر اقا
        ال ای دی هم که روشن نمیشد همونطور که شما فرمودید اند مشترک بود و اون رو دراوردم و از دوتا ال ای دی استفاده کردم .الان ال ای دی سبز روشنه درسته؟سنسور دما متصل نیست. الان ال ای دی قرمز روشن شد و 0.0 چشمک میزنه
        بله وقتی سنسور وصل نباشه و الارم ها فعال باشه بعد یه مدت دما یا رطوبتی که مشکل داشته باشه به صورت چشمک زن در میاد و ال ای دی قرمز روشن میشه و بازر هم سوت می کشه

اما در صورتی که الارم ها غیر فعال بشه الارمی ایجاد نمیشه
        برد جوجه کشی:
        مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
        این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
        برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

ببخشید اینقدر اذیتتون کردم یه سوال دیگه دارم من سنسور گیرنده مادون قرمز رو پایه هاش رو قطع کردم پایه های مثبت و منفی رو چجوری باید تشخیص بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
            ببخشید اینقدر اذیتتون کردم یه سوال دیگه دارم من سنسور گیرنده مادون قرمز رو پایه هاش رو قطع کردم پایه های مثبت و منفی رو چجوری باید تشخیص بدم
            خواهش می کنم امیر اقا
            برای تشخیص فرستنده که به رنگ سفید هست شما می تونی فرستنده رو به محل مربوطه وصل کنی و با دوربین موبایل یا غیره نگاه کنی و اگر نوری ازش دیده بشه درست وصل شده و اگر نوری دیده نشه یعنی معکوس وصل شده

برای گیرنده هم الان دم دست ندارم که خودم با مولتی متر تست کنم و بگم که چجوری با مولتی متر مثبت و منفی رو پیدا کنی

تنها راهی که داره اینه که فرستنده رو که درست وصل کردی بری به تنظیم موتور و اونجا گیرنده رو که قبلا وصل کردی از فاصله 10 سانتی روبه روی هم قرار بدی اگر درست باشن رله موتور قطع میشه اگر درست نباشه در این صورت باید گیرنده رو بر عکس کنی

البته اسیبی به دیود ها وارد نمیشه چون من هم چندین بار به این روش پیدا کردم

اضافه شده در تاریخ :
            البته برای فرستنده می تونی از مولتی متر قسمت تست دیود هم استفاده کنی و مثبت و منفی رو پیدا کنی

ولی برای گیرنده مطمئن نیستم
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
              خواهش می کنم امیر اقا
              برای تشخیص فرستنده که به رنگ سفید هست شما می تونی فرستنده رو به محل مربوطه وصل کنی و با دوربین موبایل یا غیره نگاه کنی و اگر نوری ازش دیده بشه درست وصل شده و اگر نوری دیده نشه یعنی معکوس وصل شده

برای گیرنده هم الان دم دست ندارم که خودم با مولتی متر تست کنم و بگم که چجوری با مولتی متر مثبت و منفی رو پیدا کنی

تنها راهی که داره اینه که فرستنده رو که درست وصل کردی بری به تنظیم موتور و اونجا گیرنده رو که قبلا وصل کردی از فاصله 10 سانتی روبه روی هم قرار بدی اگر درست باشن رله موتور قطع میشه اگر درست نباشه در این صورت باید گیرنده رو بر عکس کنی

البته اسیبی به دیود ها وارد نمیشه چون من هم چندین بار به این روش پیدا کردم

اضافه شده در تاریخ :
              البته برای فرستنده می تونی از مولتی متر قسمت تست دیود هم استفاده کنی و مثبت و منفی رو پیدا کنی

ولی برای گیرنده مطمئن نیستم
              بله همین طور که شما گفتید پیدا کردم
              ایا میشه از سنسور dht22 am2303هم در این مدار استفاده کرد بدون تغییر مدار
              از شما واقعا تشکر می کنم که وقتتون رو صرف کردید من مبتدی رو اینقدر کمک کردید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
                بله همین طور که شما گفتید پیدا کردم
                ایا میشه از سنسور dht22 am2303هم در این مدار استفاده کرد بدون تغییر مدار
                از شما واقعا تشکر می کنم که وقتتون رو صرف کردید من مبتدی رو اینقدر کمک کردید
                امیر اقا سنسور های dht22 یکم متفاوتتره و نیاز به تغییر در برنامه برد اصلی داره که فعلا امکان پذیر نیست این سنسورها رو هم قبلا من می خواستم اضافه کنم ولی کاربران انجمن سنسور های sht رو با کیفیت تر از سنسور های dht می دونن و بر همین اساس سنسور های سری sht انتخاب شد
                خواهش می کنم وظیفه بود امیدوارم که همیشه موفق و موید و سربلند باشید

اضافه شده در تاریخ :
                امیر اقا سنسور های dht22 یکم متفاوتتره و نیاز به تغییر در برنامه برد اصلی داره که فعلا امکان پذیر نیست این سنسورها رو هم قبلا من می خواستم اضافه کنم ولی کاربران انجمن سنسور های sht رو با کیفیت تر از سنسور های dht می دونن و بر همین اساس سنسور های سری sht انتخاب شد
                امیر اقا یادم رفت بگم اگر امکانش هست یه عکس از برد در حال کار بگیر بزار اینجا ممنون
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

اضافه شده در تاریخ :
                  امیر اقا یادم رفت بگم اگر امکانش هست یه عکس از برد در حال کار بگیر بزار اینجا ممنون
                  بفرمایید اینم عکسا ببخشید اگه کیفیتش کم بود
                  http://s7.picofile.com/file/8243711050/DSC_0154.JPG
                  http://s7.picofile.com/file/8243711176/DSC_0152.JPG

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
                    بفرمایید اینم عکسا ببخشید اگه کیفیتش کم بود
                    http://s7.picofile.com/file/8243711050/DSC_0154.JPG
                    http://s7.picofile.com/file/8243711176/DSC_0152.JPG
                    کیفیت که عالیه و حرف نداره
                    حرف وقت خواستی می تونی بدون تغییر تبدیل به ورژن جدید کنی
                    چون به ورژن جدید امکانات زیادی اضافه شده
                    خوب تموم شد
                    در پناه حق
                    خداحافظ شما
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

کیفیت که عالیه و حرف نداره
                      حرف وقت خواستی می تونی بدون تغییر تبدیل به ورژن جدید کنی
                      چون به ورژن جدید امکانات زیادی اضافه شده
                      خوب تموم شد
                      در پناه حق
                      خداحافظ شما
                      واقعا از شما ممنونم
                      خداحافظ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
                        واقعا از شما ممنونم
                        خداحافظ
                        بازم یه نکته هم بگم تا کامل بشه اینکه سنسور گیرنده رو از نور محیط ایزوله کن امیر اقا تا در طول روز عملکرد موتور دچار مختل نشه
                        مثل قرار دادن سنسور گیرنده داخل یه لوله رنگی که نور به داخلش نفوذ نکنه البته نور خورشید رو می گم نه نور لامپ رو

سال جدید بر شما و همه مدیران و کاربران eca مبارک باد
                        خدافظ شما
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

بازم یه نکته هم بگم تا کامل بشه اینکه سنسور گیرنده رو از نور محیط ایزوله کن امیر اقا تا در طول روز عملکرد موتور دچار مختل نشه
                          مثل قرار دادن سنسور گیرنده داخل یه لوله رنگی که نور به داخلش نفوذ نکنه البته نور خورشید رو می گم نه نور لامپ رو

سال جدید بر شما و همه مدیران و کاربران eca مبارک باد
                          خدافظ شما
                          ببخشید دوباره مزاحم شدم یه توضیح هم درباره ی تنظیم موتور بدید زیاد با خوندن فای pdf متوجه نشدم چی به چیه
                          برای اینکه رطوبت روی سنسور دما اثر نزاره میشه از یه پوشش پلاستیکی استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
                            با سلام
                            این روش
                            چرخش قابل کالیبره شدنه
                            چرخش پیستونی هست
                            یعنی موتور یک جهت کار میکنه و با طراحی میستونی میله متصل به راک چرخش انجام میشه
                            بخاطر همین این نوع چرخش بهتر و امنتر و دقیقتر هست
                            کارکرد هم اینجوره
                            راک از 45درجه بالا شروع میکنه تا برسه راست سنسور
                            بعد مماس شدن زمانسنج شروع به
                            شمارش میکنه تا مدار برسه به
                            45درجه پایین
                            و دوباره همین کار تکرار میشه اما در فاز مقابل
                            شما فقط این دو زمان بعد از عبور از سنسور را کافیه کالیبره کنید
                            هرچی هم طراحی شما جوری باشه که این دو زمان نزدیک به هم بشن گردش دقیقتر و امنتر میشه و خطا به شدت کم میشه
                            در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید
                            سلام
                            امیر اقا روش کار موتور به صورت پیستونی هست
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                              امیر اقا روش کار موتور به صورت پیستونی هست
                              بله اینو می دونم و خودم از این روش استفاده کردم .ولی تنظیم کردنش رو نفهمیدم نمی دونم زمان بندیش چطوری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
                                بله اینو می دونم و خودم از این روش استفاده کردم .ولی تنظیم کردنش رو نفهمیدم نمی دونم زمان بندیش چطوری
                                امیر اقا شما باید برای این روش از موتور های سه سیمه استفاده کنید که جهتشون کنترل میشه و شما تنها از یک جهت استفاده خواهید کرد

یعنی هر بار که تغذیه وصل میشه موتور در یک جهت بچرخه

برای تنظیم هم وارد منوی تنظیم موتور میشین و صبر می کنید تا سنسور ها راک رو در زاویه صفر درجه قرار بدن
                                وقتی که راک در زاویه صفر درجه قرار گرفت با کلید down عدد قبلی رو صفر می کنی و سپس کلید up رو میزنی تا موتور شروع به کار کنه و وقتی موتور به بالاترین زاویه یعنی بین 40 تا 45 درجه رسید کلید up رو رها می کنی سپس دوباره کلید اینتر رو میزنی و باز صبر می کنی تا موتور دوباره راک رو روی صفر درجه قرار بده و باز با کلید down صفر می کنی و با up اینم تنظیم می کنی
                                فقط دقت کن که موتور در همه حال در یک جهت گردش داشته باشه

بهترین تنظیم زمانی هست که دو اعداد تنظیم به هم نزدیک باشن که هر چه به هم نزدیک باشن دقت بیشتر میشه و راندمان هم جوجه در اوری هم بالا میره

اما نزدیک بودن این اعداد به چه چیزی بستگی دارد ؟
                                به همون روش پیستونی بستگی دارد مثلا اگر یکم اتصال راک و موتور شل باشه و با دست راک ، بالا و پایین بره این باعث میشه که این اعداد به هم نزدیک نشن و یه زوایه در عدد 400 به دست بیاد و یه زاویه هم در عدد200

در کل تنظیم دقیق باعث بالا رفتن راندمان خواهد شد
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X