اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام.دوستان مهندس یه سوال . ایا این برد جوجه کشی به GSM یا همان پیام رسان تلفنی میشه وصل بشه . اگه میشه یه توضیحاتی بدن ممنون میشم

دیدگاه

سلام
      رمز فایل چیه دوستان؟

دیدگاه

باسلام.دوستان لطفا تنظیمات فیوز بیت های هر دو میکرو رو بزارید.من تو فایل ندیدم

دیدگاه

سلام. رمز دانلود 12345 هست

دیدگاه

سلام و وقت بخیر . واقعا چیز جالبی درست کردین . رمز فایل 12345 نیست !!!!! رمز رو قرار نمیدین؟

دیدگاه

سلام دوستان کسی فایل برد 2 تکه رو داره که رله ها جدا باشن از برد اصلی
              راه کار های دوستان جهت حذف نویز و صنعتی کردن این طرح چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارشناس برق نمایش پست ها
                سلام دوستان کسی فایل برد 2 تکه رو داره که رله ها جدا باشن از برد اصلی
                راه کار های دوستان جهت حذف نویز و صنعتی کردن این طرح چیه
                سلام
                این برد دیگه آپدیت نخواهد شد
                به جز یه مورد باقی آپدیت بر عهده خودتان است
                اما نکاتی برای صنعتی شدن می تونم بگم که کمکتون می کنه
                تا حد امکان از رله استفاده نکنید و به جاش از ترایاک bt139 و یا امثال این استفاده کنید
                به جای ترانزیستور از اپتو استفاده کنید اگر از اپتو و ترایاک استفاده کنید نیاز به تغذیه اضافی نبوده و مدارتون هم از بخش قدرت ایزوله خواهد شد
                در صورتی که از اپتو هم استفاده نکنید
                می تونید در بیس ترانزیستور ها یک دیود قرار دهید تا از ولتاژ برگشتی که از بیس ترانزیستور می تونه به میکرو برسه جلوگیری کنه
                در ورودی مدار از فیلتر پایین گذر rc مناسب استفاده کنید و اگر می توانید از دو فیلتر یکی در ورودی ولتاژ تغذیه 12 ولت و دیگری در خروجی رگولاتور و این خودش باعث میشه که اگر ولتاژ لحظه ای بخواد از ورودی تغذیه وارد مدار بشه تا حدودی تضعیف بشه و عملکرد میکرو رو دچار مختل نکنه
                برای سنسور sht دما و رطوبت اگر توانستید حتما فیلتر براش تهیه کنید تا دچار خرابی زود هنگام نشه
                بیشتر سنسور های sht که در بازار با قیمت نصف به فروش میرسند از درجه سه هستن با اینکه سایتها می نویسن اورجینال ولی تجربه نشون داده که ظاهرا همه قطعاتی که وارد ایران میشن همگی اورجینال هستن و تنها تجربست ثابت می کنه که تا چه اندازه می تونه این گفته ها درست باشه...
                اگر فایلی رو خواستید دانلود کنید و دیدن که رمز داره اینو به خاطر شما رمز گذاری کردیم که ورژن پایین تر را دانلود نکنید و برد قدیمیتر رو نسازید
                آخرین اپدیت 1.6.6 رو می تونید از لینکی که در بخش امضای من میبینید دانلود کنید
                این بخش امضا در گوشی قابل رویت نیست و باید از بخش کاربری به بخش امضا رفته و از آنجا لینک را مشاهده کنید
                آخرین آپدیت هم در لینک صفحه اول هم قرار داده شد می تونید از اونجا هم دانلود کنید...
                این برد به هیچ عنوان از gsm پشتیبانی نمی کند لذا قبل از ساخت به این نکته توجه کافی داشته باشید
                اگر قسمتی از مدار دچار مشکل است
                مثلا میکروسوئیچ ها برای قطع موتور انطور که می خواین عمل نی کنه
                این بر می گرده به کاربرانی که در زمان ویرایش که وقت کافی هم در اختیارشان بودند اطلاعات صد درصد درست در اختیار بنده قرار ندادند...
                و کانالی که برای این بخش ایجاد شده بود ز دسترس خارج است و اپدیت نمی شود...
                امیدوارم که موفق و موید باشید
                برد جوجه کشی:
                مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
                  سلام
                  این برد دیگه آپدیت نخواهد شد
                  به جز یه مورد باقی آپدیت بر عهده خودتان است
                  اما نکاتی برای صنعتی شدن می تونم بگم که کمکتون می کنه
                  تا حد امکان از رله استفاده نکنید و به جاش از ترایاک bt139 و یا امثال این استفاده کنید ...
                  آقا محمد عزیز تشکر فراوان بخاطر این که این همه وقت گذاشتید برای این برد، من و همه اونایی که از این مدار استفاده می کنند مدیون شما هستیم. کاش اون مواردی که فرمودین رو خودتون به عنوان آخرین آپدیت زحمتشو میکشیدین چون هستن کسایی مثل من که سررشته زیادی از الکترونیک ندارن و از این برد استفاده میکنن. من خودم خواستم از ترایاک و اپتو استفاده کنم ولی نتونستم چندبار مطرح هم کردم ولی راهنمایی دوستان درحد من مبتدی نبود که به سرانجام برسونم. به هرحال اگر دیگه آپدیت هم نکردید تا اینجا بسیار زحمت کشیدین و من دوباره ازتون سپاسگزارم ان شاا... هر جا که هستید پیروز و سربلند باشید.

دیدگاه

سلام و عرض خسته نباشین
                    فایل اخرین ورژن دیگه دانلود نمیشه؟

دیدگاه

سلام
                      مثل اینکه لینک دانلود خراب شده
                      دانلود مشکل داره

دیدگاه

سلام به همه دوستان، انشاا... سال 99 بر همگی مبارک باشه.

دوستان اگر کسی بجای رله ها از اپتو و ترایاک استفاده کرده لطفا اینجا قرار بده ما هم استفاده کنیم. من میخواستم از اپتو و ترایاک استفاده کنم اما چون زیاد سردرنمیارم نتونستم.

سپاس.

دیدگاه

سلام دوستان بنده یه دستگاه جوجه کشی درست کردم که برنامش رو هم خودم نوشتم و به مشکل بزرگی بر خوردم من موتور راک رو از موتور جوجه گردان فر استفاده کردم اما هر موقع که به موتور ولتاژ 220 ولت رو میدم به صورت رندم و تصادفی جهت موتور عوض میشه. مثلا من برنامه دادم که هر یک ساعت یک ثانیه موتور بچرخه و قطع بشه اما وقتی دومین بار موقع وصل شدن ولتاژ به جهت دیگه میچرخه و این باعث میشه وسط بمونه و زاویه نگیره لطفا کمکم کنید با تشکر

دیدگاه

سلام دوست عزیز شما باید از موتورهای تک جهته استفاده کنید مثل ktyz50 ، موتورهای جوجه گردان دوجهته هستن و با هر بار اتصال برق به یک جهت چرخش می کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taher5739 نمایش پست ها
                              سلام دوستان بنده یه دستگاه جوجه کشی درست کردم که برنامش رو هم خودم نوشتم و به مشکل بزرگی بر خوردم من موتور راک رو از موتور جوجه گردان فر استفاده کردم اما هر موقع که به موتور ولتاژ 220 ولت رو میدم به صورت رندم و تصادفی جهت موتور عوض میشه. مثلا من برنامه دادم که هر یک ساعت یک ثانیه موتور بچرخه و قطع بشه اما وقتی دومین بار موقع وصل شدن ولتاژ به جهت دیگه میچرخه و این باعث میشه وسط بمونه و زاویه نگیره لطفا کمکم کنید با تشکر
                              سلام دوست عزیز منم مثل شما یه دستگاه ساختم که صفر تا صدش با خودم بوده البته از محمد جان هم کمک گرفتم
                              بهترین کار برای موتور جوجه گردان که من جواب گرفتم اینه که دو تا سوییچ دو طرف راک قرار بدی تا وقتی تو زاویه 45 سوییچ عمل کنه و موتورو خاموش کنه یا اینکه به قول دوستمون از موتور یه طرفه استفاده کنی چون موتور جوجه گردان وقتی فشار بیاد یا چند ثانیه که خاموش میشه جهت چرخش عوض میشه
                              باز اگه کمکی خواستس در خدمتم

دیدگاه

سلام خدمت آقا محمد و دوستان، آقا محمد گله کرده بودن که دوستان برنامه رو امتحان نکردن درست ، من آخرین باری که تست کردم حتی دوباره همین الان تست کردم همه چی درست کار میکنه فقط یک مشکل بود و الانم هست که چرخش تو حالت میکروسوئیچ نمیدونم چرا مشکل داره این مشکل هم از وقتی ایجاد شد که به شما گفتم روز های ستر و هچر با چند باز قطع وصل شدن بهم میخورد و عدد های عجیب نشون میداد شما نسخه 1.6.4 برای تست برام فرستادین که مشکل روز حل شد بعد ساعت به مشکل خورد و از این نسخه به بعد میکروسوئیچ هم به مشکل خورد بعد شما ورژن1.6.6 برای تست برام فرستادین که مشکل ساعت هم برطرف شد ولی مشکل میکروسوئیچ همچنان بود بعد شما ورژن 1.6.7 برام فرستادین که تست کنم که بازم مشکل داشت و هنوز هم هست.
                                بخوام مشکل کامل توضیح قبل از این که این مشکل به وجود بیاد وقتی روحالت میکروسوئیچ تنظیم میشد بعد از سیو شدن روی صفحه نمایش motor....wait نشون میداد و وقتی روی میکرو سویچ فشار وارد میکرد متوقف میشد ، بعدش هم تو عملکرد موتور و چرخش دوطرف و هیچ مشکلی نبود . ارورهم میداد زمانی که موتور حرکت نکنه.

ولی این مشکل تو نسخه 1.6.4 ایجاد شد وقتی تو منو تنظیم میکردیم رو حالت میکرو سوئیچ دیگه بعد سیو شدن تنظیمات پیغام motor......wait نشون نمیده و تو چرخش راک مشکل به وجود اومد به این صورته که تا از میکرو سویچ راک بلند شه موتور قطع میشه این مشکل یک طوریه که یک طرفه انگار نمیدونم چی بهش میگن 1.0.1 فکر کنم بهم ریخته، و اگه برق موتور قطع باشه حرکت نکنه ارور نمیده.
                                تنها مشکل اینه که دوباره میکروسوئیچ مثل قبل ورژن 1.6.4 بشه. ولی اون مشکلاتی که بودن دیگه نباشن. در آخر چشمم بارن، حلقم باران، همه جام باران

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X