اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام آقا محمد.چرا وقتی برق دستگاه قطع میشه، تنظیمات قسمت کالیبراسیون صفر میشه؟!اینطوری هر دفعه برق بره دستگاه از کالیبراسیون می افته!نمیشه کاری کرد مقادیر کالیبراسیون ذخیره بشه؟!

دیدگاه

سلام فایل ورد راهنمای دستگاه جوجه کشی رو میخوام کسی داره برام بفرسته؟
      پی دی اف نه وردشو میخوام که بشه ویرایش کرد برای دانشگاه لازمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alavireza نمایش پست ها
        سلام آقا محمد.چرا وقتی برق دستگاه قطع میشه، تنظیمات قسمت کالیبراسیون صفر میشه؟!اینطوری هر دفعه برق بره دستگاه از کالیبراسیون می افته!نمیشه کاری کرد مقادیر کالیبراسیون ذخیره بشه؟!

سلام
        نه نباید با قطع برق کالیبراسیون صفر بشه فایل ایپرام رو هم پروگرام می کنید ؟

دیدگاه

سلا م .من سنسورsht10 روباسون سگمنت برنامه نوشتم و فایل التیوم طراحی پی سی بی هم گذاشتم.همانطو رکه می دونید راه اندازی این سنسوربا سون سگمنت کار دشواری است.به هر حال سون سگمنت نسبت به ال سی دی صنعتی تره و درکاربردهای صنعتی از سون سگمنت استفاده میشه.
          هرکی خواست بگه تا براش بفرستم.
          eshop-hodhod.ir

دیدگاه

یه مطلب هست که جدیدا خیلی داره منو اذیت می کنه و باعث ضررو خسارت میشه.
            اونم اینه که چند وقت پیش 10 عدد سنسورخریدم.از این 10 عدد فقط دوتاشون کارکردن.بقیه یا کار نکردن و یا اینکه فقط دما رو نشون میدادن .و مقدار رطوبت رو 134.7 نشون میدادن.بعضی هاشون هم بعد ازیک ساعت کارکردن از کار می افتادن.
            همین بردرو با سنسورهای قدیمی تر دیگه ای امتحان کردم هیچ کدوم ازسنسورها مشکل نداشتند.تا اینکه جدیدا یک سنسورازایران میکرو گرفتم .اون هم فقط دما رو نشون میداد.من خیلی با این سنسورکارکردم .وجدیدا این مشکل پیش اومده.
            من از این پی سی بی خیلی وقته استفاده می کنم و بعضی از سنسورها، روی این برد 2 ساله که کار می کنند.فقط این مشکل جدیدا ایجاد شده. شاید کسی با مشکل من جدیدا برخورد کرده بگه اگه هم تازه سنسورخریدیدو کارکرده باز هم بگید تامشکو پیدا کنم.
            eshop-hodhod.ir

دیدگاه

بله،پروگرام کردم!کالیبراسیون دما ذخیره میشه،اما رطوبت نه!با دوتا ای سی مختلف هم چک کردم همینطوره!شما این مشکلو نداشتی؟!ممکنه اشکال از پروگرامر باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alavireza نمایش پست ها
                بله،پروگرام کردم!کالیبراسیون دما ذخیره میشه،اما رطوبت نه!با دوتا ای سی مختلف هم چک کردم همینطوره!شما این مشکلو نداشتی؟!ممکنه اشکال از پروگرامر باشه؟
                نه من این مشکلو ندارم شما همون فایل هگز و ایپرام فایل دانلودی رو پروگرام می کنید؟

دیدگاه

سلام.
                  ضمن تشکر فراوان از همه دوستان بگم براتون که قابی که قولش رو دادم اماده کردم و براتون میگذارم

امیدوارم بدرد شما هم بخوره
                  اگه کسی ازجعبه اماده استفاده میکنه به منم بکه تا از اونجا خرید کنم.

دیدگاه

بله،همون فایل بدون تغییرات.اگر شما و بقیه دوستان این مشکلو ندارن،احتمال میدم مال پروگرامر باشه....!

دیدگاه

خدمت دوستان و هم انجمنی های محترم
                      بنده این مدار رو ساختم و باید تشکر ویژه از محمد عزیز داشته باشم که اینطور به خلق الله خدمت کردن مدار بدون نقص و داره کار میکنه اما متاسفانه بنده نحوه تنظیم موتور را درک نکردم و میزان چرخش راک هارو نمیتونم کنترل کنم اگه از دوستان به این قسمت آشنایی کامل دارن خواهشمندم که کمکشون رو دریغ نفرمایند ممکنه نحوه تنظیم موتور را به زبان ساده توضیح بدهید.در مورد مونتاژ و مشکلات پروگرام و طراحی جعبه وغیره بنده اماده خدمت به دوستان هستم

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                        من از الکترونیک زیاد سر در نمیارم ولی با تحقیقاتی که کردم فهمیدم سنسور sht75 خیلی بهتره و دقیقتر در ضمن برای یه دستگاه بی نقص جوجه کشی باید سنسور اکسیژن و دی اکسیدکربن هم داشته باشیم و دکمه انتخاب پرنده داشته باشیم یعنی با انتخاب نوع پرنده دستگاه تمام فعالیت ها رو به صورت خودکار تنظیم می کنه.
                        البته با یه صفحه نمایش تاچ و نصب ماژول gsm میشه مانیتورینگ بشه و همچنین با نرم افزار اندروید همه دستگاه رو میشه کنترل کرد.
                        دوستانی که سررشته دارن میتونن با این قطعاتی که گفتم برنامه نویسی رو انجام بدن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imahan نمایش پست ها
                          سلام دوست عزیز
                          من از الکترونیک زیاد سر در نمیارم ولی با تحقیقاتی که کردم فهمیدم سنسور sht75 خیلی بهتره و دقیقتر در ضمن برای یه دستگاه بی نقص جوجه کشی باید سنسور اکسیژن و دی اکسیدکربن هم داشته باشیم و دکمه انتخاب پرنده داشته باشیم یعنی با انتخاب نوع پرنده دستگاه تمام فعالیت ها رو به صورت خودکار تنظیم می کنه.
                          البته با یه صفحه نمایش تاچ و نصب ماژول gsm میشه مانیتورینگ بشه و همچنین با نرم افزار اندروید همه دستگاه رو میشه کنترل کرد.
                          دوستانی که سررشته دارن میتونن با این قطعاتی که گفتم برنامه نویسی رو انجام بدن؟

با سلام
                          فرمایشات شما صحیح هستش اما خب استفاده از سیستم های پیشرفته و سنسور های فوق حساس درصورتی توجیه اقتصادی داره که برای دستگاه های صنعتی استفاده بشه وگرنه سیستم های خانگی و حتی نیمه صنعتی میشه با رعایت اصول طراحی و در نظر داشتن میزان تهویه و سایر پارامتر های مهم در امر جوجه کشی و طراحی کنترلر های با عملکرد پایداربه نتیجه ای قابل قبول و خوب رسید
                          بنده که چند سالی هست در این حوضه شروع به فعالیت کرده ام حتی با ارزان ترین سنسور ها در دستگاه هام تونستم بهترین راندمان هچ(جوجه دراوری) دست پیدا کنم البته خب بحث کالیبره کردن سنسور ها هم در این میان بسیار پر رنگ هستش تا میزان اندازه گیری پارامتر ها منطبق بر واقعیت باشه

دیدگاه

بله دقیقا همینطور هست که می فرمایید ولی من صرفا برای کارهای حساستر میخاستم.
                            منظورم جوجه آوری شترمرغ هست که ارزش هزینه کردن رو داره
                            در هر صورت تقاضامندم دوستانی که می تونن اجام بدن کمکم کنن تا بتونم با این مشخصاتی که گفتم برد رو راه اندازی کنم.
                            با تشکر از آقا امیر
                            راستی چرا دیگه این محمدآقا توی انجمن فعالیت نمی کنه دلمون واسش تنگ شده

دیدگاه

سلام دوستان آیا این برد را میشه با تغذیه 500 میلی آمپر راه انداخت یا باید همون یک آمپر باشه به نظرم با محاسباتی که بنده انجام دادم بایستی با 500 تا هم کار کنه .ممنون
                              جدیدترین ویرایش توسط c180225; ۱۵:۵۸ ۱۳۹۵/۱۰/۰۱.

دیدگاه

سلام به همه
                                من مدارو کامل ساختم ولی موقعی ک روشنش میکنم چیزی به جز بوق ممتد وجود نداره
                                صفحه نمایش هم هیچی نشون نمیده
                                تورو خدا کمک کنید این دومین بردیه که میسازم، اول گفتم حتما از برده باز یکی دیگه ساختم ولی باز نتیجه همونه!!!!!!
                                درضمن ای سی میکرو رو هم عوض کردم!
                                اینام عکساش

جدیدترین ویرایش توسط mk.sincara; ۱۱:۳۸ ۱۳۹۵/۱۱/۰۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X