اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط فکر
    با سلام و درود
    مشکل کار چی بود که دما های متفاوتی رو نشون می دادند؟
    سلام
    شرایط کار :
    من سه تا سنسور sht20 , si7021 , htu21d را استفاده کردم.
    میکرو کنترلر من xmega128a3u هست
    نرم افزار مورد استفاده هم کامپایلر عزیز کدویژن نسخه 3.24 هست.
    طول سیم های مورد استفاده هم حدود 25 سانتی متر بود.

اینکه چرا اوایل جواب نمی گرفتم به دلیل استفاده غلط از دستور کدویژن و همچنین آدرس دهی اشتباه سنسور بود. که داستان حل شدن مشکلم هم خیلی جالب بود.
    ابتدای امر من از دستور ارتباطی twi اشتباه استفاده می کردم و فکر می کردم سنسور هام خراب هستن که جواب نمیدن و شاید تو لحیم کاری سوختن. بعد یک تعداد ماژول آماده خریدم و بعد بازم جواب ندادن. 90 درصد مطمئن شده بودم که سنسور ها سالم هستن. مگه میشه 5 تا سنسور همگی خراب باشن. اونم با برند های مختلف و شرایط متفاوت. بعد گفتم شاید با xmega نشه این کار را انجام داد. تو اینترنت خیلی جستجو کردم. دریغ از یک نقشه مدار عملی از این سنسور ها با xmega. البته یکی 2 تا عکس دیدم از شرکت معروف و مشهور میکرو الکترونیکا که حتما محصولات و کامپایلر های متفاوت با زبانهای مختلف این شرکت آلمانی را تو اینترنت دیده باشین. خیلی شرکت جالبی هست. محصولات آموزشی زیادی داره. حیف که تو ایران محصولاتش نیست.
    بعد از این جریان شک کردم که شاید برنامه ای که نوشتم اشکال داره و سعی کردم که همه جزئیات برنامه را خودم بنویسم و شرایطی مثل start condition , stop condition , repeated start condition , ... را خودم دستی تو برنامه درست کنم و سنسور ها را راه بندازم. اما باز نشد که نشد. این بار احتمالا آدرس سنسور را داشتم اشتباه استفاده می کردم. این پروسه ای که تا حالا تعریف کردم حدود 1.5 ماه طول کشید.
    خیلی سرتون را درد آوردم.
    دیگه ناامید شده بود ولی ته دلم یکی میگفت جوینده یابنده بود. هر چند دیگه دل و دماغ کار را نداشتم ولی بازم به مدار و برنامه گه گداری ور میرفتم که جواب بده. تو اینترنت دنبال مدار و برنامه بودم تا اینکه پریشب 2 تا مقاله راجع به این پروتکل خوندم که طرف خیلی قشنگ جزئیات ارتباط را توضیح داده بود.
    آخرش هم نوشته بود isn't easy?
    واقعا ساده و شیوا توضیح داده بود ولی افسوس که به خاطر یک اشتباه غلط که تو ذهنم بود بازم کارم جواب نمی داد و من آدرس ها و نحوه ارتباط با سنسور را اشتباه برنامه نویسی می کردم.
    آخر شب بود که شک کردم که نکنه کدویژن نمی تونه ارتباط برقرار کنه و ایراد کار از این برنامه لعنتی هست. آخه نزدیک 1.5 ماه وقتم را هدر داده بود. این بود که به شرکت میل زدم و شرایط کار را توضیح دادم و گفتم که نرم افزار شما مشکل داره و فلان حالت را پشتیبانی نمیکنه. برای چند تا موضوع سال قبل بهشون میل زده بودم ولی جوابی نگرفته بودم. گفتم احتمالا اینبار هم جوابی نمیدن.

در کمال ناباوری فردا صبح جواب دادن. ولی چه جوابی. اولش خوب نفهمیدم که چی گفتن ولی بعد از چند بار خوندن کاملا گرفتم که چی میگن.

twix.h supports the repeated start condition
    Go ask for support where you got the CRACKED compiler !!!

خیلی برام توهین بزرگی بود ولی از 2 تا موضوع خیلی خوشحال شدم
    اول اینکه جواب نامه من را دادن
    دوم اینکه از کارکرد صحیح برنامه مطمئن شدم.

در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

ببخشی سرتون را درد آوردم.
      این نامه من را مصمم کرد که به کارم ادامه بدم و بعد از اینکه از سر کار برگشتم خونه مجددا با شرایط جدید و تغییر مسیر برنامه را مجددا اصلاح کردم. باورم نمیشد. جواب گرفتم. تند تند سنسورهای دیگه را هم عوض کردم. بازم جواب میدادن. خیلی جالب بود و حال کردم. شاید اگر همون دفعه اول جواب می گرفتم اینقدر خوشحال نمیشدم. ولی حالا یک احساس دیگه داشتم ولی اشکال نداره.
      چند تا جواب دندون شکن هم به اون شرکت دادم و در نهایت هم ازشون به خاطر برنامه و کامپایلر زیبای کد ویژن تشکر کردم. آخه من 800 هزار تومن اون برنامه را خریدم ولی چون دوستم از کانادا خریده بود و ایمیل اون با ایمیل من تفاوت داشت اونا فکر می کرد نسخه کدویژن من کرک شده هست. بگذریم.
      حالا چند تا تست دیگه باید انجام بدم و چند روز دیگه نتایج اونها را منتشر می کنم.
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
        ببخشی سرتون را درد آوردم.
        این نامه من را مصمم کرد که به کارم ادامه بدم و بعد از اینکه از سر کار برگشتم خونه مجددا با شرایط جدید و تغییر مسیر برنامه را مجددا اصلاح کردم. باورم نمیشد. جواب گرفتم. تند تند سنسورهای دیگه را هم عوض کردم. بازم جواب میدادن. خیلی جالب بود و حال کردم. شاید اگر همون دفعه اول جواب می گرفتم اینقدر خوشحال نمیشدم. ولی حالا یک احساس دیگه داشتم ولی اشکال نداره.
        چند تا جواب دندون شکن هم به اون شرکت دادم و در نهایت هم ازشون به خاطر برنامه و کامپایلر زیبای کد ویژن تشکر کردم. آخه من 800 هزار تومن اون برنامه را خریدم ولی چون دوستم از کانادا خریده بود و ایمیل اون با ایمیل من تفاوت داشت اونا فکر می کرد نسخه کدویژن من کرک شده هست. بگذریم.
        حالا چند تا تست دیگه باید انجام بدم و چند روز دیگه نتایج اونها را منتشر می کنم.
        سلام
        خوب خوشحالم که تونستین سنسور ها رو راه اندازی کنید
        ولی یه نکته در مورد کامپایلر های کرک شده!
        من الان خودم دارم با کامپایلر بسکام کرک شده کد می زنم
        می دونی چیه بعضا کامپایلر خودش در اختصاص دادن فضا به متغیر در sram قاطی می کنه
        مثلا میای یه متغیر از نوع یک بایتی تعریف می کنی و بعد یه متغیر رشته ای 5 تایی هم تعریف می کنی
        که میاد مکان اخری متغیر رشته ای رو می دزده و اختصاص میده به متغیر بایتی :angry:
        البته تو پروژه های کوچیک زیاد به چشم نمیاد ولی اگر یکم برنامه سنگین باشه باید خودت دستی مکان متغیر ها رو بهش بدی و الا می بینی که متغیر خود به خود تغییر می کنه
        یا برنامه رو با نسخه های متفاوت کامپایل می کنی می بینی که هیچ کدوم به هم نمی خورن مثل یکیش 50 درصد ای سی رو اشغال می کنه یکی دیگه 47 و یکی هم 52 :rolleyes:

کلا نسخه کرک شده باگ زیاد داره البته بسکام رو عرض می کنم کدویژن کرک شدش بهتر از بسکام هست
        برد جوجه کشی:
        مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
        این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
        برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

قبلا که از کرک شدش استفاده می کردم مشکلی توش ندیدم. هرچند که بعضی ها می گفتن تو کرک شدش مشکلاتی هست.
          به هر حال الان نسخه اورجینالش را دارم و خیلی ازش راضیم. کلا کامپایلر بسیار راحت و روانی هست.
          چیز دیگه ای که باعث شد بیشتر ازش خوشم بیاد اینه که با دلفی برنامه نویسی شده و عشق من تو برنامه نویسی دلفی هست.

دیدگاه

الان یک آزمایشی کردم و طول سیم سنسور را زیاد کردم. با 15 متر سیم جواب گرفتم.

دیدگاه

الان یک آزمایشی کردم و طول سیم سنسور را زیاد کردم. با 15 متر سیم جواب گرفتم.
              با سلام و تشکر
              نگفتین سنسور sht20 نویز یا پرش داشت یا نه؟
              به نظرتون از سه سنسور اعلام شده که کار کردین کدوم بهتر و دقیق تر عمل کرد و قیمت و کارایی انها چه جوره؟
              بگین فقط دماسنجه یا رطوبت سنجم دارن
              با تشکر و سپاس از لطف و توضیحات شما

دیدگاه

همه این سنسور ها هم دماسنج هستن و هم رطوبت سنج
                آزمایشاتم فعلا تکمیل نشدن. ولی تا الان چند تا مطلب را بگم.
                اول اینکه سنسور si7021 موردی بیشتر از اون 2 تا سنسور داره اونم اینکه توان هیتر داخل سنسور قابل کنترل هست ولی در باقی موارد همه چیز این سنسور ها یکی هست. سنسور ها پرش دارن ولی خیلی کم. مثلا حدود یک صدم درجه. ولی اگه جریان باد اطرافشون بیشتر بشه پرش بیشتره.آزمایشاتم باید تکمیل بشه.
                راستی یک مورد جالب اینکه فقط این سنسور پوشش محافظ از کارخونه روش نصب داره و بقیه پوشش محافظ ندارن.

دیدگاه

همه این سنسور ها هم دماسنج هستن و هم رطوبت سنج
                  آزمایشاتم فعلا تکمیل نشدن.
                  ......
                  راستی یک مورد جالب اینکه فقط این سنسور پوشش محافظ از کارخونه روش نصب داره و بقیه پوشش محافظ ندارن
                  با سلام و تشکر از توضیحات
                  میشه یک تصویر از محافظ که داره بذارید
                  .
                  یک نکته بگم
                  این سنسورها سه کار کارخانه متفاوت دارن و با دقت های گوناگون
                  ولی افتاب رایانه فقط کپی چینی انها را وارد میکنه و انها اورجینال کارخانه نیستن
                  یک کالای مشابه هستن پس مقایسه بین انها کار درستی نیست چون همگی کپی هستن نه اصل
                  فکرکنم فرانسوی و سویسی و امریکایی بودن
                  .
                  فقط یک سوال
                  دما و رطوبتی که هر سه نشون میدن یکی هست؟یا متفاوته
                  .
                  پرش در جریان باد کاملا طبیعی هست چون دما و رطوبت محیط به طور ناگهانی تغییر میکنه
                  مخصوصا رطوبت
                  .
                  شما در مجاورت جریان الکتریکی و مغناطیسی و ...تست کنید
                  .
                  .
                  یک تست خوب که میتونید بگیرید فشاره
                  بذارید داخل محفظه در دمای کم و رطوبت بالا چک کنید و با یک دماسنج انالوگ دقیق مقایسه کنید ببینید کدوم دقیق تره
                  من با ds18b20 بدون روکش که کار میکردم با قرار دادن تخم ها و افزایش رطوبت بخصوص در هچر حدود یک تا یک و نیم درجه دما رو نسبت به دماسنج کم نشون میداد
                  اما در محیط ازاد همه چیز یکسان بودن
                  شما هم تست کنید
                  .
                  راستی میشه هر سه سنسور رو با یک سیم همزمان راه انداخت همون وان وایر شدن؟
                  .
                  درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

نه با یک سیم نمیشه چون آدرس سنسور ها یکی هست.
                    پوشش محافظ یک تکه ورق پلاستیکی هست که بعد از مونتاژ و هنگام استفاده از روی سنسور می کنیم.
                    فکر کنم سنسور ها همگی اورجینال باشن و ساخت همون کارخونه های اصلی ولی یکی از این سنسور ها تو خود چین تولید میشه اگه اشتباه نکنم. یکیشون آمریکایی هست و یکیشون هم کره ای.
                    مقادیرشون در حدود نیم درجه ای متفاوت هست والبته اینا کاملا طبیعی هست و طبق دیتاشیت تا 0.8 درجه هم کاملا طبیعی و نرمال هست.

دیدگاه

نه با یک سیم نمیشه چون آدرس سنسور ها یکی هست.
                      پوشش محافظ یک تکه ورق پلاستیکی هست که بعد از مونتاژ و هنگام استفاده از روی سنسور می کنیم.
                      فکر کنم سنسور ها همگی اورجینال باشن و ساخت همون کارخونه های اصلی ولی یکی از این سنسور ها تو خود چین تولید میشه اگه اشتباه نکنم. یکیشون آمریکایی هست و یکیشون هم کره ای.
                      مقادیرشون در حدود نیم درجه ای متفاوت هست والبته اینا کاملا طبیعی هست و طبق دیتاشیت تا 0.8 درجه هم کاملا طبیعی و نرمال هست.
                      باسلام و تشکر از پاسخگویی شما
                      اگر از افتاب رایانه خرید کردین
                      من قبلا همه رو پرسیدم و تحقیق کردم دربارشون
                      حتی سایت شرکت ها رو دیدیم
                      .
                      تک تک پرسیدم از افتاب رایانه سنسور ها اورجینال شرکت هستن
                      گفتن همگی چینی هستن
                      و اکثر قطعات فروشگاه ما ساخت چین هستن و عملکرد کاملا مشابه با نمونه اورجینال خودشون دارن
                      .
                      میشه عکس از مدارتون قرار بدین؟
                      مخصوصا نحوه اتصال سنسور ها

دیدگاه

در اولین فرصت ممکنه عکس را قرار میدم.
                        بله از آفتاب رایانه و لیون الکترونیک خریداری کردم.

دیدگاه

سلام به همه دوستان سنسور ها رسید دستم :wow:
                          فقط مونده میکرو هارو پروگرم کنم و برد sh2رومونتاژ کنم
                          فعلا همتون رو به خدا میسپارم تا بعد
                          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

درود
                            من با سنسور sh20 راه انداختم ولی سنسورها دما دیگه رو نمی دونم چجوری وصل کنم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم

http://s6.picofile.com/file/8234664284/20160122_101R.jpg

http://s7.picofile.com/file/8234664426/2.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ragbar a
                              درود
                              من با سنسور sh20 راه انداختم ولی سنسورها دما دیگه رو نمی دونم چجوری وصل کنم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم

http://s6.picofile.com/file/8234664284/20160122_101R.jpg

http://s7.picofile.com/file/8234664426/2.jpg
                              با سلام
                              سنسور ds18b20 رو وصل کن جای سنسور رطوبت قبلی
                              یعنی همون سوکت سه تایی دیگری که روی برد اصلی نصبه و خالی میمونه
                              در ورژن قبل محل نصب سنسور رطوبت بود
                              تا چهار تا سنسور ds18b29 رو میشه بهم به صورت سری با یک سیم مشترک وصل کرد به محل سنسور
                              یعنی پایه ارسال همه یک سیم داره
                              گراندها یک سیم دیگر
                              و مثبت ها یک سیم دیگر

دیدگاه

ممنون سنسور های ds18b20 وصل کردم ولی بین سنسور sh20 با سنسور ds18b20 یک درجه اختلاف دما هست بنظر شما کدوم دقیقتر هست (سنسور sh20 یک درجه بیشتر نشون میده )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X