اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

با سلام
    خدمت همه دوستان و همراهان گرامی
    بویژه برادر خوب و ارجمند و گرامی محمد اقا
    .
    باشه روز 5شنبه انشاالله تست میگیرم و با همون ds18b20مقایسه میکنم
    .
    اما دو تا سوال
    شما سنسور رو برعکس زدین کار میکرد؟و جواب میداد؟
    سوال دوم
    فکر نمیکنید این پرش بخاطر دمای دست و تاثیر ناگهانی اون روی محیط نزدیک سنسور باشه؟
    و ناشی از دقت و سرعت عملکرد آن
    .
    شما چند چیز مختلف مثل کاغذ پلاستیک و فلز و اهنربا به سنسور نزدیک کنید ببینید پرش رخ میده
    یا در جریان باد فن ملایم قرار بدین
    دست مقیاس خوبی نیست هر لحظه دمای متفاوتی داره و تعادل نداره
    .
    حتما اگر مشکلی پیش نیاد روز 5شنبه تست میکنم و همه حالات ممکن رو بررسی میکنم
    .
    شما هم تست کنید
    .
    دوستانی هم که این سنسور رو تهیه کردن لطف کنن تست کنن
    افتاب رایانه تقریبا 20تا سنسور این مدلی دوبار اورده بود
    که دیروز دیدم 3تا مونده کسی دیگه اینجا تهیه نکرده تا کمک کنه؟
    هرچه تعداد تست در شرایط گوناگون حتی محل جغرافیایی متفاوت دقت کار را بالا میبره
    پس لطفا همکاری کنید
    چون سنسور خوب و ارزانی هست
    بهتر از سنسور sht11و10 ولی با قیمت نسبتا کمتر و حتی نصف و به روز تر
    .
    درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

با سلام
      دوستان این دو اتصالی Receive و T-miter چیه و چه استفاده ای داره
      ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
        با سلام
        .
        .
        اما دو تا سوال
        سوال دوم
        فکر نمیکنید این پرش بخاطر دمای دست و تاثیر ناگهانی اون روی محیط نزدیک سنسور باشه؟
        .
        شما چند چیز مختلف مثل کاغذ پلاستیک و فلز و اهنربا به سنسور نزدیک کنید ببینید پرش رخ میده
        .
        .
        شما هم تست کنید
        .
        پس لطفا همکاری کنید
        .
        من چند تا سنسور از جمله sht20 را خریدم. فردا انشا الله همشون را تست می کنم. فقط از یک چیز تعجب می کنم که پروتکل و رجیستر ها و دستورات این سه تا سنسور خیلی شبیه هم هست. فقط نمی دونم کدوم یکی شرکت اول تولید کرده و بقیه از روش کپی کردن. ولی یک چیز خیلی برام مشخصه اونم اینکه کلیه سنسور های خانواده sht7x , sht1x شرکت مسخره سنسوریون پروتکل ارتباطی فوق العاده ابلهانه ای دارن و شرکت خودش فهمیده و حالا داره سری sht2x , sht3 را تولید می کنه.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
          با سلام
          .
          .
          اما دو تا سوال
          سوال دوم
          .
          .
          .
          شما هم تست کنید
          .
          پس لطفا همکاری کنید
          .
          سلام
          نه دیگه سنسور رو بر عکس زدم کار نمی کرد چون محل قرار گیری سنسور های sht1x با سنسور sht2x برعکسه
          قاطی کردم بر عکس زدم یعنی سر سنسور به سمت داخل برد بود
          یه 2 سه دیقه ای روش بعد بعد فهمیدم زود درستش کردم و کار کرد نمی دونم قبلنا که تست کرده بود اینجوری پرشی نداشت یا اگر داشت من متوجه نشدم به هر حال هر کی با این سنسور کار می کنه با دقت تست کنه
          خودم که حس می کنم سنسور ایراد پیدا کرده ولی سنسور sht1x درسته و مشکلی نداره ان شاء الله که مشکل این sht2x هم بر طرف می کنیم
          جناب ekf عزیز بله حتما طبق گفته شما تست می کنم و نتیجه رو می گم
          یه نکته هم بگم وقتی دستم رو نزدیک سنسور sht1x می بردم تغییراتش ملایم بود و دهم دهم اضافه می شد الا رطوبت که اونم طبیعیه
          فر کنم یه جای این سنسور sht2x می لنگه چه نرم افزاری یا چه سخت افزاری :-/

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط siyavash2k
          من چند تا سنسور از جمله sht20 را خریدم. فردا انشا الله همشون را تست می کنم. فقط از یک چیز تعجب می کنم که پروتکل و رجیستر ها و دستورات این سه تا سنسور خیلی شبیه هم هست. فقط نمی دونم کدوم یکی شرکت اول تولید کرده و بقیه از روش کپی کردن. ولی یک چیز خیلی برام مشخصه اونم اینکه کلیه سنسور های خانواده sht7x , sht1x شرکت مسخره سنسوریون پروتکل ارتباطی فوق العاده ابلهانه ای دارن و شرکت خودش فهمیده و حالا داره سری sht2x , sht3 را تولید می کنه.
          ممنون سیاوش جان
          ممنون که کمک می کنید
          بله یه جورایی پروتکل ارتباطی سنسور ها خوب نیست و همینطور بردشون هم کمتر مثلا این سنسور ها صنعتی هستند ای کاش پروتکلشون هم یک سیمه بود و ما مجبور نمی شدیم یک سیمه کنیم
          پس سسنور sht20 رو هم تست کنید و ما رو در جریان بزارید
          برد جوجه کشی:
          مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
          این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
          برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tehran94
            با سلام
            دوستان این دو اتصالی Receive و T-miter چیه و چه استفاده ای داره
            ممنون میشم راهنمایی کنید
            سلام
            شرمنده اینو الان می بینم
            این دو قسمت مربوط میشه به سنسور های مادون قرمز برای کنترل زوایای موتور در روز های ستر و هچر
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

بالاخره بعد از چند روز درگیری شدید با این سنسور ها تونستم راهشون بندازم. فقط برام اولا عجیب بود که تو شرایط یکسان سنسور ها دما های مختلفی را نشون می دادن. بعد هم اینکه بعد از اینکه مشکل کار را پیدا کردم همه سنسور ها مثل هلو جواب دادن. من با کد ویژن و ایکسمگا کار می کنم. فقط با 2 خط دستور داده هاشون را تونستم بخونم.چقدر این نرم افزار کد ویژن عالیه.

فردا می خوام ببینم تا چند متر این سنسور ها را می تونم سیم اضافه کنم. یک جا خوندم تا 4 متر جواب میده. باید چک کنم.
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

بالاخره بعد از چند روز درگیری شدید با این سنسور ها تونستم راهشون بندازم. فقط برام اولا عجیب بود که تو شرایط یکسان سنسور ها دما های مختلفی را نشون می دادن. بعد هم اینکه بعد از اینکه مشکل کار را پیدا کردم همه سنسور ها مثل هلو جواب دادن. من با کد ویژن و ایکسمگا کار می کنم. فقط با 2 خط دستور داده هاشون را تونستم بخونم.چقدر این نرم افزار کد ویژن عالیه.

فردا می خوام ببینم تا چند متر این سنسور ها را می تونم سیم اضافه کنم. یک جا خوندم تا 4 متر جواب میده. باید چک کنم.
                با سلام و درود
                مشکل کار چی بود که دما های متفاوتی رو نشون می دادند؟

دیدگاه

با سلام
                  در همین مدار یا مدار دیگجر تست کردین؟
                  نویز داشت یا نه؟
                  یکم بیشتر فرایند کار رو توضیح بدین تا دوستان کسب تجربه کنن ممنون میشیم بخصوص در مورد SHT20
                  در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

سلام
                    دوستان آی سی رو مجددا پروگرام کردم متاسفانه هم پیش فرض ها حذف شده (قبلا برای دما و رطوبت ستر و هچر یک مقدار پیش فرض را داشت) و فقط سنسور دما را میشناسد و رطوبت را H=Off نشان میدهد چراغهای روی برد سنسور درست است یکی دائم روشن و دیگری چشمک زن با تنظیم دما در تنظیمات دما درست کار میکند و رطوبت off است و با زده کلید DOWN تاریخ را درست ولی ستر را مجموع ستر بعلاوه هچر را نشان میدهد و کلا قاتی کرده با بسکام و پروگرامر USBASP آی سی را پروگرام کردم لطفا بفرمایید مشکل کارم کجاست

http://s6.picofile.com/file/8233394618/15.jpg

http://s6.picofile.com/file/8233394342/13.jpg

http://s6.picofile.com/file/8233394484/14.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tehran94
                      سلام
                      دوستان آی سی رو مجددا پروگرام کردم متاسفانه هم پیش فرض ها حذف شده (قبلا برای دما و رطوبت ستر و هچر یک مقدار پیش فرض را داشت) و فقط سنسور دما را میشناسد و رطوبت را H=Off نشان میدهد چراغهای روی برد سنسور درست است یکی دائم روشن و دیگری چشمک زن با تنظیم دما در تنظیمات دما درست کار میکند و رطوبت off است و با زده کلید DOWN تاریخ را درست ولی ستر را مجموع ستر بعلاوه هچر را نشان میدهد و کلا قاتی کرده با بسکام و پروگرامر USBASP آی سی را پروگرام کردم لطفا بفرمایید مشکل کارم کجاست

http://s6.picofile.com/file/8233394618/15.jpg

http://s6.picofile.com/file/8233394342/13.jpg

http://s6.picofile.com/file/8233394484/14.jpg
                      سلام
                      برای تنظیم رطوبت یعنی فعال کردنش باید از منوی alarms اقدام به فعال کردنش بکنید

اقای tehran94 برنامه درسته و به درستی پروگرام شده
                      در قسمتی که می گین مقدار روز جمع ستر و هچر هست بله برنامه اینطور نوشته شده در واقع کل دوره جوجه کشی رو نمایش می ده منظور از ruz همون جمع ستر و هچر هست و به صورت نزولی کم میشه تا برسه به 0 فقط وقتی ruz از هچر بزرگ باشه نشون میده ستر و اگر مساوی یا کوچکتر از تعداد روز هچر باشه می نویسه که الان در دوره هچر هستیم

اضافه شده در تاریخ :
                      اینجا رو هم ببینید ممنون
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96054.msg767147#msg767147

اضافه شده در تاریخ :
                      اقای tehran 94 اون اسلشی که در قسمت تاریخ و بعد از عدد 24 می بینید یک باگ نرم افزاری هست
                      که درستش می کنم
                      پس برنامه قراره یه بار دیگه ویرایش بشه لطف کامل چک کنید و اگر ایرادی دیدین حتما بگین تا بعدا نیاز به ویرایش نداشته باشه
                      ممنون
                      برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااام
                        به همه دوستان عزیز و محترم همگی خسته نباشید
                        داداش محمد من سنسور هارو سفارش دادم منتظرم که برسن
                        خواستم شانه و غیره رو سفارش بدم خواستم نظر شما هم بدونم من میخوام سه تا راک بزارم دوتا روش شونه باشه بالایی هم سبد هچ

به نظر شما کدوم المنت رو بگیرم؟
                        ابعاد دستگاهمم حدودا 40 در 40 در 70
                        مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                          سلام
                          برای تنظیم رطوبت یعنی فعال کردنش باید از منوی alarms اقدام به فعال کردنش بکنید

اقای tehran94 برنامه درسته و به درستی پروگرام شده
                          در قسمتی که می گین مقدار روز جمع ستر و هچر هست بله برنامه اینطور نوشته شده در واقع کل دوره جوجه کشی رو نمایش می ده منظور از ruz همون جمع ستر و هچر هست و به صورت نزولی کم میشه تا برسه به 0 فقط وقتی ruz از هچر بزرگ باشه نشون میده ستر و اگر مساوی یا کوچکتر از تعداد روز هچر باشه می نویسه که الان در دوره هچر هستیم

اضافه شده در تاریخ :
                          اینجا رو هم ببینید ممنون
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96054.msg767147#msg767147

اضافه شده در تاریخ :
                          اقای tehran 94 اون اسلشی که در قسمت تاریخ و بعد از عدد 24 می بینید یک باگ نرم افزاری هست
                          که درستش می کنم
                          پس برنامه قراره یه بار دیگه ویرایش بشه لطف کامل چک کنید و اگر ایرادی دیدین حتما بگین تا بعدا نیاز به ویرایش نداشته باشه
                          ممنون
                          با سلام مجدد
                          ممنون از راهنمایهای شما آقا محمد رطوبت فعال شد چشم حتما اگر موردی بود اطلاع میدم الان من یه سنسور دما زدم بجای سنسور دما با زدن UP هر چهار تا نمایش میدن ولی همه یک دما رو نشون میدن آیا طبیعی است

http://s7.picofile.com/file/8233410284/16.jpg

سرعت کم و زیاد شدن اعداد تو منوها زیاده دوتا دوتا وبعضا یک یکی میرن جلو آیا این هم درسته ویا مشکل برد منه
                          در ضمن در مورد سئوال قبل در مورد بودن پیش فرض هنگام پروگرام رو هم بفرمایید
                          با سپاس فراوان
                          پاینده باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                            سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااام
                            به همه دوستان عزیز و محترم همگی خسته نباشید
                            داداش محمد من سنسور هارو سفارش دادم منتظرم که برسن
                            خواستم شانه و غیره رو سفارش بدم خواستم نظر شما هم بدونم من میخوام سه تا راک بزارم دوتا روش شونه باشه بالایی هم سبد هچ

به نظر شما کدوم المنت رو بگیرم؟
                            ابعاد دستگاهمم حدودا 40 در 40 در 70
                            سلام داداش
                            شما هم خسته نباشید
                            خوب به نظر من اینجوری خوبه که یه راک هم فقط برای هچ باشه چون اگر تعدادی تخم با فاصله زمانی در دستگاه قرار بگیرند این سبد هچر می تونه مانع خاموش شدن موتور در روز های هچر بشه
                            در مورد المنت هم یه المنت 300 وات بگیر البته 300 وات کفایت می کنه ولی اگر نتونستی 300 وات گیر بیاری 500 وات بگیر
                            دیمر هم یادت نره مه بگیری :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط tehran94
                            با سلام مجدد
                            ممنون از راهنمایهای شما آقا محمد رطوبت فعال شد چشم حتما اگر موردی بود اطلاع میدم الان من یه سنسور دما زدم بجای سنسور دما با زدن UP هر چهار تا نمایش میدن ولی همه یک دما رو نشون میدن آیا طبیعی است

http://s7.picofile.com/file/8233410284/16.jpg

سرعت کم و زیاد شدن اعداد تو منوها زیاده دوتا دوتا وبعضا یک یکی میرن جلو آیا این هم درسته ویا مشکل برد منه
                            در ضمن در مورد سئوال قبل در مورد بودن پیش فرض هنگام پروگرام رو هم بفرمایید
                            با سپاس فراوان
                            پاینده باشید
                            سلام
                            بله در مورد یکسان بودن تموم دماها این طبیعیه چون شما یک سنسور وصل کردین پس اون سه تای دیگه هم همون دمای یه سنسور رو نمایش می دن چون ای دیگه یا سنسور دیگه ای نیست که نشون داده بشه
                            سرعت کم و زیاد شدن هم زماندار هست یعنی اینکه اگر دست بمونه رو کلید بالا ابتدا با سرعت کم افزایش میده بعد مدتی کم سرعت دو برابر میشه سرعت کم برای قسمت اعشار هست ئ سرعت زیاد برای قسمت صحیح هست
                            ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم در مورد پیشفرض بودن چی؟
                            شما وقتی که برنامه فلش رو پروگرام می کنید بعد برنامه فلش باید ایپرام رو هم پروگرام کنید
                            در اولین راه اندازی بعد از پروگرام شما باید یک بار منو را تنظیم کنید تا ذخیره بشن
                            یعنی حالت پیشفرضی برای دستگاه تعریف نشده و شما باید خودتون تنظیم کنید
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید
                              مگه چندتا سنسور دما به این برد وصل میشه و کجا ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ragbar a
                                با سلام و عرض خسته نباشید
                                مگه چندتا سنسور دما به این برد وصل میشه و کجا ها
                                سلام یار همیشگی ما من وقتی می اومدم اسم شما رو نمی دیدم یه جورایی غصه می خوردم
                                ممنون شما هم خسته نباشید

5 تا سنسور به برد وصل میشه که چهار تاش اختیاریه

اون 4 تا سنسور اختیاری همون سنسور های ds18b20 هست که صرفا کاری انجام نمی دهند و فقط دمای قسمت های مختلف جعبه رو نشان می دهند که شما در جریان دمای نقاط مختلف باشید و اگر دمای یه قسمتی درست نباشید می تونید با گردش هوای مناسب مشکلات دما رو رفع کنید
                                تنها سنسور sht20 یا sht10 وظیفه کنترل برد رو بر عهده دارند
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X