اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام .واقعا دسستون درد نکنه واسه تاپیک پرطرفدارتون.بادیدن بردpcb مدارتون یه سوال از پروتیوس داشتم .(میدونم جاش اینجانیست ولی می پرسم )
    توپروتیوس چجوری زمین مدا رو تو کل پی سی بی گسترش می دین ؟خیلی وقته با پروتیوس، مدار طراحی می کنم ولی این و یاد نگرفتم .تو اینترنت هم سرچ کردم چیزی نبود.
    ممنون
    هر آموزشگاهی را که باز کنید در زندانی را بسته اید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط namvar141
      سلام .واقعا دسستون درد نکنه واسه تاپیک پرطرفدارتون.بادیدن بردpcb مدارتون یه سوال از پروتیوس داشتم .(میدونم جاش اینجانیست ولی می پرسم )
      توپروتیوس چجوری زمین مدا رو تو کل پی سی بی گسترش می دین ؟خیلی وقته با پروتیوس، مدار طراحی می کنم ولی این و یاد نگرفتم .تو اینترنت هم سرچ کردم چیزی نبود.
      ممنون
      سلام
      خواهش می کنم دوست عزیز شما لطف دارین
      خوب زمین مدار رو هم می تونید با ترک ها و تنظیم ضخامتشون درست کنید و هم با استفاده از polygan plane و هم با استفاده از fill یعنی با ترکیب هر سه oo:
      اتوماتیک کشیده نمیشه و به صورت دستی کشیدم چون بی سواط هستم داداش :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
      البته یادم رفت بگم پی سی بی با التویم کشیده شده و با پروتیوس طراحی نشده
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
        سلام
        محسن جان smd می کنم ولی به شرطی که وقتی تموم شد pcb رو بدم خودت با هر روشی می خوای بزنی و تست کنی و بگی که کار کرد یا نه
        سلام به همه اساتید گلم جناب محمد و ekfو اقای کریمی و تمامی دوستانی که بی دریغ بدون هیچ چشم داشتی زحمت میکشن

و عرض تسلیت به همه مسلمانان و شیعیان جهت رحلت رسول اکرم (ص) امام حسن (ع) و امام رضا (ع)

محمد جان رو چشم میزنم نتیجه هم اعلام میکنم با عکس و ..... فقط پارت لیست رو قرار بدید و از پکیج 1206 استفاده کنید تشکر که قطعاتش رایج تره
        @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

محمد جان اگه امکانش بود میکرو رو به ATTINY13Aتغییر بدین در smdچون هم از لحاظ استفاده قیمت تعویض و .....نمونه خیلی خوبیه.
          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
            سلام به همه اساتید گلم جناب محمد و ekfو اقای کریمی و تمامی دوستانی که بی دریغ بدون هیچ چشم داشتی زحمت میکشن

و عرض تسلیت به همه مسلمانان و شیعیان جهت رحلت رسول اکرم (ص) امام حسن (ع) و امام رضا (ع)

محمد جان رو چشم میزنم نتیجه هم اعلام میکنم با عکس و ..... فقط پارت لیست رو قرار بدید و از پکیج 1206 استفاده کنید تشکر که قطعاتش رایج تره
            @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
            محسن جان attiny13 نمیشه چون حافظش بیشتر از یک کیلو نیست در صورتی که حجم بیشتر از 5 کیلو بایت برای ما لازمه
            میشه با ای سی های attiny مثل 85 یا 84 انجام داد ولی قیمتشون بیشتر از مگا هشته اما مزیتشون اینه که پایه هاشون به مراتب کمتر از مگا 8 هست که باعث میشه که مدار فشرده باشه
            شما بگین از کدام سری استفاده کنم مگا یا attiny
            برای مقاومتها هم همون پکیج 1206 به کار می ره و همه جا پیدا میشه

اضافه شده در تاریخ :
            البته ناگفته نماند که از attiny ها هم باید دنبال اون ای سی باشیم که تایمر 16 بیت داشته باشه مثلا attiny85 تایمرش 8 بیته که به درد ما نمی خوره و بدون تایمر انتقال اطلاعات امکان پذیر نیست با تایمر 8 میشه ولی امکان ارسال اشتباه دیتا وجود داره :angry: البته من crc هم براش گذاشتم که اگر دیتا اشتباه باشه منتظر دریافت دوباره دیتا باشه و دیتای اشتباه رو حذف کنه و استفاده نکنه
            به هر حال باید تایمر 16 بیتی باشه تا انتقال اطلاعات با دقت تمام انجام بگیره
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

داداش محمد از مگا 8 استفاده کن برای لحیم کردن مشکلی نیست
              مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

داداش محمد از مگا 8 استفاده کن برای لحیم کردن مشکلی نیست
                فقط داداش محسن شما کدوم برد رو می خوای smd باشه؟
                sht1X یا sht2X
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

داداش محمد اگه امکان داره هر دوتاشو اس ام دی بزن همون طور که میدونید برخی قطعات با تغییر دما تغییر مقدار میدن مثل مقاومت ها (البته بجز نوع نظامی-منظور از نظامی 1 درصد نیست مقاومت های سبز رنگ هست که قیمت اونا خیلی بالاست دونه ای 3000تومن)امکان داره با اس ام دی کردن مدار به دقت مدار اضافه بشه علاوه بر اون حجم کم مدار و یه جورایی دم دس نبودن سنسور ها دلیل خوبی واسه استفاده از اس ام دی کردنه

اضافه شده در تاریخ :
                  البته اگر چه دما خیلی بالا نیست و این تغییرات خیلی جزعی هست ولی شاید نتیجه بهتری گرفته بشه @};-
                  مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

داداش محمد اگه امکان داره هر دوتاشو اس ام دی بزن همون طور که میدونید برخی قطعات با تغییر دما تغییر مقدار میدن مثل مقاومت ها (البته بجز نوع نظامی-منظور از نظامی 1 درصد نیست مقاومت های سبز رنگ هست که قیمت اونا خیلی بالاست دونه ای 3000تومن)امکان داره با اس ام دی کردن مدار به دقت مدار اضافه بشه علاوه بر اون حجم کم مدار و یه جورایی دم دس نبودن سنسور ها دلیل خوبی واسه استفاده از اس ام دی کردنه

اضافه شده در تاریخ :
                    البته اگر چه دما خیلی بالا نیست و این تغییرات خیلی جزعی هست ولی شاید نتیجه بهتری گرفته بشه @};-
                    محسن جان اگر ببینی من در برد sht2x که نیاز به ولتاژ ثابت 3.3 ولت بود از تقسیم مقاومتی به خاطر همین مشکل استفاده نکردم و رگولاتور رو ترجیح دادم که رگولاتور ولتاژ خروجیش ثابت هست و این مشکل رو ندارد اما برای بقیه مقاومتها هم که فقط مقاومتهای پول اپ هستند صرفا تو تعیین دیتا نقش ندارند که بگیم با تغییرش می تونه اطلاعات رو از بین ببره لطفا شبهه ننداز تو ذهن بقیه این مدار فقط یادتون باشه زیر دمای 85 درجه کار می کنه و صرفا برای جوجه کشی طراحی شده یعنی نمیشه انتظار داشت که میکرویی که بیشتر از 85 درجه رو نمی تونه دوم بیاره بیاد رو دمای 100 درجه سنسور رو درایو کنه
                    پس اگر صرفا برای جوجه کشی باشه دما از 38 بالا نخواهد رفت و این برد می تونه پاسخ گوی نیاز ما باشه و با تغییرات جزئی دما هر چند بیشتر هم باشه تا زمانی میکرو از کار نیفتاده مشکلی به وجود نمیاد و اطلاعات به برد اصلی با دقت ارسال میشن
                    اگر سنسور ما انالوگ بود اونوقت باید نگران خراب شدن دیتا با تغییرات دما می شدیم که در اینجا سنسور ما دیجیتال هست و از مقاومت برای جهاای حساسش استفاده نشده خیالتون راحت

اضافه شده در تاریخ :
                    سلام

محسن جان بیا اون sht1X رو smd کردم و دو لایه زدم یک لایه نمیشه چون بردش بزرگ میشه و فرقی با اون dip نداره ببین اگر خوشت اومد و تونستی بدی بیرون برات بزنن بگو sht2X رو هم بزنم

فقط اینبار دیگه گفتم 3D کار کنیم یکم هیجان بره بالا

خوب محسن جان تا اینجا دست نگه می دارم تا وقتی که برد dip سنسور های SHT رو زدم و تست کردم مدار اس ام دی بعدی رو اگر خواستین می کشم

اما اموزشش pcb تو این تاپیک هست هر کس خواست می تونه از این تاپیک استفاده بکنه :rolleyes:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=116897.0

اندازه برد هم 24.18 در 18 میلیمتر می باشد
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام محمد جان دستت درد نکنه داداش زحمت کشیدی @};-

داداش محمد یکی رو میشناسم پیس ی بی هاشوو تهران میزنن بزار یه سوال کنم ببین مال منم قبول میکن چون تو پی سی بی اول هر چی گشتم کسی رو پیدا نکردم
                      مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

با سلام خدمت داداشای گلم @};-
                        شرمنده پستم یکم طولانی خواهد بود :">
                        اول از همه تشکر میکنم از داداش mohammadو محسن مهدی و ekf عزیز که سختکوشانه دارید زحمت میکشید و تجارب و دانشتون رو به اشتراک میزارید دمتون گرم
                        دوم اینکه ...
                        بنده در نهایت شروع به طراحی برد کنترلر کردم و قدم های نخست رو دارم برمیدارم
                        همینطور که در پست های قبل اشاره کردم بنده داخل دستگاه هام از رطوبت سنج و ترموستات شرکت کره ای samwon استفاده میکنم که جز محصولات صنعتی بازار هستن که از لحاظ کیفیت و عملکرد فوق العاده دقیق هستن
                        به همین منظور یکی از این ترموستات هارو باز کردم و شروع به الگو برداری از سخت افزارش کردم در کمال ناباوری مشاهده شد که سنسور این ترموستات بسیار دقیق تنها یک lm35 ناقابل هستش توسط یک فیلتر RLC به آ‌ADC میکرو متصل شده و دما رو با دقت0.1 درجه کنترل میکنه بدون ذره ای پرش در اعداد حال از اینا بگذریم نکته دیگری که به شدت بنده رو به حیرت وا داشت این بود که تو این ترموستات ها یک دکمهset وجود داره که هر گاه این دکمه فشار داده بشه بلافاصله به قسمت تنظیم دما رفته و با دو شستیUP و DOWN عمل تنظیم دمای مورد نظر انجام و با دکمهset ثبت میشه با این عملکرد بنده انتظارم اینبود که این شستیset به یکی از پایه های اینتراپت متصل هست اما تو برسی هام مشاهده کردم که به یک پین معمولی متصل هست :eek:
                        حال سوالم این با چه روش برنامه نویسی میشه مثلا یک شستی رو در حالتی که برنامه درحال اجرا هست بصورت پیوسته چک کرد؟مگر روشی جز اینتراپت خارجی هم وجود داره؟
                        ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایین
                        درضمن قول میدم بعد از به نتیجه رسیدن طراحیم یه تاپیک همچنینی رو باز کنم و اطلاعات بدست اومده رو اونجا جمع بندی کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
                          اول از همه تشکر میکنم از داداش mohammadو محسن مهدی و ekf عزیز که سختکوشانه دارید زحمت میکشید و تجارب و دانشتون رو به اشتراک میزارید دمتون گرم
                          دوم اینکه ...
                          همینطور که در پست های قبل اشاره کردم بنده داخل دستگاه هام از رطوبت سنج و ترموستات شرکت کره ای samwon استفاده میکنم که جز محصولات صنعتی بازار هستن که از لحاظ کیفیت و عملکرد فوق العاده دقیق هستن
                          به همین منظور یکی از این ترموستات هارو باز کردم و شروع به الگو برداری از سخت افزارش کردم در کمال ناباوری مشاهده شد که سنسور این ترموستات بسیار دقیق تنها یک lm35 ناقابل هستش توسط یک فیلتر RLC به آ‌ADC میکرو متصل شده و دما رو با دقت0.1 درجه کنترل میکنه بدون ذره ای پرش در اعداد حال از اینا بگذریم نکته دیگری که به شدت بنده رو به حیرت وا داشت این بود که تو این ترموستات ها یک دکمهset وجود داره که هر گاه این دکمه فشار داده بشه بلافاصله به قسمت تنظیم دما رفته و با دو شستیUP و DOWN عمل تنظیم دمای مورد نظر انجام و با دکمهset ثبت میشه با این عملکرد بنده انتظارم اینبود که این شستیset به یکی از پایه های اینتراپت متصل هست اما تو برسی هام مشاهده کردم که به یک پین معمولی متصل هست :eek:
                          حال سوالم این با چه روش برنامه نویسی میشه مثلا یک شستی رو در حالتی که برنامه درحال اجرا هست بصورت پیوسته چک کرد؟مگر روشی جز اینتراپت خارجی هم وجود داره؟
                          درضمن قول میدم بعد از به نتیجه رسیدن طراحیم یه تاپیک همچنینی رو باز کنم و اطلاعات بدست اومده رو اونجا جمع بندی کنم

با چک کردن مدام (مثلا در فواصل زمانی 5 میلی ثانیه) پایه مورد نظر در وقفه تایمر میتوان این کار را انجام داد

و اما سنسور lm35
                          این سنسور نیست که نتیجه نامطلوب در یک سیستم یهمون میده ، بلکه این روش اندازه گیری خروجی سنسور هست که یک سیستم رو میتونه ناپایدار بکنه
                          با چک کردن مدام (مثلا در فواصل زمانی 5 میلی ثانیه) پایه مورد نظر در وقفه تایمر میتوان این کار را انجام داد

و اما سنسور lm35
                          این سنسور نیست که نتیجه نامطلوب در یک سیستم یهمون میده ، بلکه این روش اندازه گیری خروجی سنسور هست که یک سیستم رو میتونه ناپایدار بکنه
                          [s]
                          آقا شرمنده میخواستم نقل و قول رو بزنم یهو دستم رفت رو ویرایش و به همین خاطر زیر پستتون همین رو نوشته و هیچ چیزی تغییر نکرده[/s]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده

و اما سنسور lm35
                            [s]
                            آقا شرمنده میخواستم نقل و قول رو بزنم یهو دستم رفت رو ویرایش و به همین خاطر زیر پستتون همین رو نوشته و هیچ چیزی تغییر نکرده[/s]
                            جناب غفارزاده بسیار متشکرم که بنده رو مورد لطف قرار دادین و پاسخگو بودین @};-
                            پس با این حساب روش دیگه ای جز اینتراپت هم وجود داره که بنده بی سواد ازش بیخبر بودم خب با این حساب باید دنبال نمونه برنامه ای بگردم که از همچین روشی استفاده شده برای چک کردن یک پین (بسکام)
                            و اینکه بنده با اینکه سال هاست از این ترموستات ها استفاده میکنم و تا بحال به ذره ای مشکل بر نخوردم فکر میکردم حتما در کنار یک برنامه نویسی و طراحی اصولی در نهایت از یک سنسور گرانقیمت دیجیتال هم استفاده شده که سیستم پایداری فوق العاده ای رو دار است اما تصورم در مورد سنسور اشتباه بود
                            والا اونقدر اینجا اونجا از بد بودن سنسورlm35 گفته بودن که بنده فکر میکردم سنسور بی مصرفی هست و فقط به درد استفاده های ازمایشگاهی و در حد کاردستی میخوره
                            اینم فیلتر استفاده شده در ترموستات سام وان

دیدگاه

جناب غفارزاده بسیار متشکرم که بنده رو مورد لطف قرار دادین و پاسخگو بودین @};-
                              پس با این حساب روش دیگه ای جز اینتراپت هم وجود داره که بنده بی سواد ازش بیخبر بودم خب با این حساب باید دنبال نمونه برنامه ای بگردم که از همچین روشی استفاده شده برای چک کردن یک پین (بسکام)
                              و اینکه بنده با اینکه سال هاست از این ترموستات ها استفاده میکنم و تا بحال به ذره ای مشکل بر نخوردم فکر میکردم حتما در کنار یک برنامه نویسی و طراحی اصولی در نهایت از یک سنسور گرانقیمت دیجیتال هم استفاده شده که سیستم پایداری فوق العاده ای رو دار است اما تصورم در مورد سنسور اشتباه بود
                              والا اونقدر اینجا اونجا از بد بودن سنسورlm35 گفته بودن که بنده فکر میکردم سنسور بی مصرفی هست و فقط به درد استفاده های ازمایشگاهی و در حد کاردستی میخوره
                              شما کافیه با وقفه تایمر آشنایی داشته باشی که در این صورت میتونی در وقفه هر کاری رو انجام بدی
                              حال این کا چه چک کردن یک پین باشه و یا یک برنامه مفصل باشه

دیدگاه

دوم اینکه ...
                                سلام
                                امیر جان lm35 سنسور خوبیه ولی بستگی به برنامه نویسی و میکرو مورد استفاده داره شما یه لطفی بکن اون میکرو مورد استفاده یا dac مورد استفاده رو ببین چی گذاشتن تا ببینیم دقتش چند بیتی هست

اما فرقی نمی کنه حتی با 8 بیتی هم می توان به دقت بالایی دست یافت ولی میکرو که شما استفاده می کنید دقت انالوگ به دیجیتالش 10 بیتی خواهد بود خوب نکته ای که اینجا هست همون اول بحث فیلتر بود که شما زحمتش رو کشیدید نکته ی دوم هم تو برنامه نویسی هست که شما باید برای افزایش دقت اندازه گیری و در نهایت نمایش به صورت دهم درجه باید حدودا بین 10 تا 50 تا نمونه گیری کنید و میانگین را بدست آورید که دقتش عالی خواهد بود
                                برای نوشتن برنامه هم همونطور که داداشمون اشکان گفتن می تونی از تایمر و اینتراپت استفاده کنی و هم می تونی استفاده نکنی و برنامه رو ساده بنویسی به هر حال فرقی نمی کنه اگر برای کلید ها از اینتراپت استفاده نکنی باید تاخیری که تو برنامت قرار میدی زیاد نباشه که با زدن دکمه مثلا یک ثانیه طول بکشه و وارد منو بشه البته اینو گفتم که اگر دوست داشتی حرفه ای کار کنی این نکته رو هم در نظر داشته باشی

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X