اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام لطفا شماتیک مربوط به پی سی بی دستگاه جوجه کشی رو به هر طریقی براتون مقدوره برام ارسال کنید و یا اینجا لینک شو بذارید ، چون تو پوشه دانلودی نبود. با تشکر
    m.fathie.d@gmail.com
    09153078639 (تلگرام ، IMO،وات ساب)
    فتحی هستم
    جدیدترین ویرایش توسط m.fathie; ۲۱:۵۳ ۱۳۹۸/۰۲/۱۳.

دیدگاه

آقا بسه دیگه باشه فتحی هستین 60 بار گفتی کل صفحه اول رو هم ریپلای کردی عه!!
      زیر امضا ایشون لینک دانلود هست اگه نمیبینی یا با pc برو یا برو تو پروفایلشون دانلود کن.

دیدگاه

سلام دوست عزیز توی فایل گذاشته شده برای دانلود ،هیچ گونه شماتیکی وجود نداره. شما اگه شماتیک رو داری برام لینک شو بذار ازت ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
          این مدار اگر واقعا کار کنه به نظرم خوبه
          چون مقدار بخورش به قدری نباشه که تو یه لحظه شوک وارد کنه...
          لطف کنید بسازید
          اگر خوب بود اینجا معرفی کنید تا بقیه دوستان هم بسازند...
          ممنون
          مدارشو بستم ولی دو تا المانشو نداشتم از یه چی دیگه استفاده کردم،یه خازن 10نانو بود که 100 گذاشتم و یه سلف که اصن نمیدونم چن هست،هرجا هم پرسیدم سلف 220میکرو رو چطوری ببیندم نتیجه ای نگرفتم،هست تو بازار امادش؟ و همچنین پیزو که دارم مال یه بخور سرد بود که با 5ولت کار میکرد،و اینطوری که فهمیدم پیزوهای تو بازار اصن مشخصه ای ندارن و نمیدونم چه پیزویی بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamal1377 نمایش پست ها
            آقا بسه دیگه باشه فتحی هستین 60 بار گفتی کل صفحه اول رو هم ریپلای کردی عه!!
            زیر امضا ایشون لینک دانلود هست اگه نمیبینی یا با pc برو یا برو تو پروفایلشون دانلود کن.
            سلام دوست عزیز توی فایل گذاشته شده برای دانلود ،هیچ گونه شماتیکی وجود نداره. شما اگه شماتیک رو داری برام لینک شو بذار ازت ممنون میشم.

دیدگاه

سلام دوستان
              میخواستم برای هیتر و رطوبت ساز یه فن جداگانه بزارم که همزمان با روشن شدن اینا فعال بشه و فن اصلی دستگاه رو روی زمانبندی بزارم و همچنین برای هیتر و رطوبت ساز و موتور کلید روشن/خاموش دستی هم بزارم که در مواقع لزوم بصورت دستی بشه هرکدوم رو روشن/خاموش کرد. روی بردبورد بستم ولی کار نکرد در شبیه سازی پروتئوس هم خطا میده.
              عکس پروتئوس و فایل رو میذارم دوستان راهنمایی کنن.
              سپاس.

فایل پروتئوس: http://uupload.ir/view/xegs_kelid-dasti.zip/

دیدگاه

سلام دوست عزیز فایل پرتئوس رو نتونستم باز کنم ولی اشکال مدارت از تغذیه است که تو پرتئوس جواب نمی ده
                از قسمت سمت چپ نرم افزار بجای باتری که گذاشتی تغذیه مثبت DC و زمین رو انتخاب کن و مقدار ش رو 12 ولت بده احتمالا درست بشه
                جدیدترین ویرایش توسط m.fathie; ۲۲:۰۶ ۱۳۹۸/۰۲/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.fathie نمایش پست ها
                  سلام
                  رفیق کل فایلها برای دانلود گذاشته شدن با این تفاوت که pcb فایل شماتیک نداره و تنها شماتیکش همونی هست که توی پروتیوس رسم شده و اونم در داخل فایل دانلودی موجود است
                  شما اگر قصد طراحی برد رو دارین همون فایل پروتیوس رو مشاهده کنید ، در این صورت جزئیات کار برای طراحی دستتون میادو می تونید pcb رو طراحی کنید
                  پی سی بی دستی کشیده شده و شماتیک ندارد....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط zebelxan نمایش پست ها
                  سلام دوستان
                  میخواستم برای هیتر و رطوبت ساز یه فن جداگانه بزارم که همزمان با روشن شدن اینا فعال بشه و فن اصلی دستگاه رو روی زمانبندی بزارم و همچنین برای هیتر و رطوبت ساز و موتور کلید روشن/خاموش دستی هم بزارم که در مواقع لزوم بصورت دستی بشه هرکدوم رو روشن/خاموش کرد. روی بردبورد بستم ولی کار نکرد در شبیه سازی پروتئوس هم خطا میده.
                  عکس پروتئوس و فایل رو میذارم دوستان راهنمایی کنن.
                  سپاس.

فایل پروتئوس: http://uupload.ir/view/xegs_kelid-dasti.zip/
                  سلام
                  شما تنها یه فن تهویه رو می تونید زمان بهش بدین
                  فت تهویه اضطراری رو نمی تونید بهش زمان بدین...
                  در ضمن این مداری که کشیدین دستی می تونه فن ها رو راه اندازی کنید ولی طبق شماتیک شما رله ها اینجوری فرمان نمی برند....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط m.fathie نمایش پست ها
                  دوست گرامی
                  شما ورژن نرم افزار پروتیوس خودتونو به 8.6 و یا بالاتر ارتقا بدین که شماتیک براتون باز بشه...
                  برد جوجه کشی:
                  مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                  این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                  برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
                    سلام
                    شما تنها یه فن تهویه رو می تونید زمان بهش بدین
                    فت تهویه اضطراری رو نمی تونید بهش زمان بدین...
                    در ضمن این مداری که کشیدین دستی می تونه فن ها رو راه اندازی کنید ولی طبق شماتیک شما رله ها اینجوری فرمان نمی برند....
                    ممنون از پاسختون و شرمنده بخاطر اینکه وقتتون رو میگیرم.

این کلیدهای دستی که گذاشتم برای اینه که جدا از کنترلر و رله ها عمل کنه و بشه باهاش مثلن یک لحظه رطوبت/موتور/هیتر رو روشن کرد. من چون زیاد از برق سررشته ندارم طبق عکسی که قرار میدم فرض میکنم مثلن من کلید شماره 1 زدم و هیتر رو روشن کردم حالا در این حین اگر یه هو کنترلر هم رله شماره 1 که مربوط به هیتر هست رو فعال کنه با توجه به اینکه هم اکنون هیتر توسط کلید روشن هست و اینکه هم کلید و هم رله فاز رو برقرار میکنند در نقطه گره این دو ( که با فلش مشخص کردم ) که فازها به هم میرسند چه اتفاقی می افته؟ جرقه، اتصال،انفجار یا اینکه نه مشکلی پیش نمیاد؟ این مسئله در مورد 2تا گره دیگه که در مدار هست هم ذهن من رو مشغول کرده.
                    آیا دیودهای 1N4007 هم در جای مناسب هستند؟

سپاس فراوان
                    جدیدترین ویرایش توسط zebelxan; ۱۱:۲۷ ۱۳۹۸/۰۲/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zebelxan نمایش پست ها
                      ممنون از پاسختون و شرمنده بخاطر اینکه وقتتون رو میگیرم.

این کلیدهای دستی که گذاشتم برای اینه که جدا از کنترلر و رله ها عمل کنه و بشه باهاش مثلن یک لحظه رطوبت/موتور/هیتر رو روشن کرد. من چون زیاد از برق سررشته ندارم طبق عکسی که قرار میدم فرض میکنم مثلن من کلید شماره 1 زدم و هیتر رو روشن کردم حالا در این حین اگر یه هو کنترلر هم رله شماره 1 که مربوط به هیتر هست رو فعال کنه با توجه به اینکه هم اکنون هیتر توسط کلید روشن هست و اینکه هم کلید و هم رله فاز رو برقرار میکنند در نقطه گره این دو ( که با فلش مشخص کردم ) که فازها به هم میرسند چه اتفاقی می افته؟ جرقه، اتصال،انفجار یا اینکه نه مشکلی پیش نمیاد؟ این مسئله در مورد 2تا گره دیگه که در مدار هست هم ذهن من رو مشغول کرده.
                      آیا دیودهای 1N4007 هم در جای مناسب هستند؟

سپاس فراوان
                      سلام
                      نه فاز اگر از یک منبع گرفته بشهرفت و برگشت فاز مشکلی ایجاد نمی کنه یعنی فازی که سر راهش یه کلید قرار داره سر خروجی کلید همون فاز بوده و از هر مسیری بگذره و در اخر به نقطه صفر برسه مشکلی پیش نمیاد
                      بله ظاهرا پروتیوس هنگ می کنه
                      ولی مدارتون که لابد من مشکل خاصی توش ندیدم
                      استفاده از این همه دیود تو مدار لازم نیست
                      همون مدار بالایی رو با دو تا دیود ببندید در این صورت باید جواب بده
                      تغذیه رو دوازده بگیرین و ال ای دی ها رو با مقاومت یک کیلو روی برد برد ببندید و مدار رو امتحان کنید....
                      برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                        موتور دستگاه را بر چه اساسی باید انتخاب کرد
                        من یه موتور 3.5 دور در دقیقه 5 وات دارم که با برق شهر کار میکنه این موتور چند تا تخم مرغ رو میتونه ساپورت کنه البته از رک سبک،اهرم های پلاستیکی و یاتاقان هم برای گردش رک ها می خوام استفاده کنم تا کمترین اصطکاک رو داشته باشه
                        ممنون میشم جواب بدین
                        اینم یه عکس که نشون میده چطور کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sirshp نمایش پست ها
                          سلام
                          موتور دستگاه را بر چه اساسی باید انتخاب کرد
                          من یه موتور 3.5 دور در دقیقه 5 وات دارم که با برق شهر کار میکنه این موتور چند تا تخم مرغ رو میتونه ساپورت کنه البته از رک سبک،اهرم های پلاستیکی و یاتاقان هم برای گردش رک ها می خوام استفاده کنم تا کمترین اصطکاک رو داشته باشه
                          ممنون میشم جواب بدین
                          اینم یه عکس که نشون میده چطور کار میکنه
                          http://s9.picofile.com/file/83596143...sentation1.jpg
                          سلام
                          معمولا بر روی موتور مقدار وزنی که می تونن حرکت بدن می نویسن
                          مثلا الان بری موتور بگیری میگن 30 کیلو هست 60 کیلو هست و نود و الی آخر
                          تا جایی که من می دونم و تجربه کردم یه موتور با گشتاور 5 کیلو اگر در هنگام کار کردن کمترین لرزش و کمترین اصطکاک رو داشته باشه می تونه صد تا تخم مرغ رو جابجا کنه
                          البته باید یه خورده گشتاور رو بالا برد تا فشار بیشتری بر موتور وارد نشه...
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                            مدار جالبی هست
                            فقط اگه میشه لیست قطعات هم اضافه کنید به فایلها
                            البته لیست میشه از روی راهنمای قطعات بیرون آورد ولی اگه لیست جدا باشه و توضیحی در مورد ابعاد و مشخصات داده بشه عالی هست.مثلا رله های خروجی مدار ابعاد

دیدگاه

سلام و درود به همه عزیزان

یه سوال از دوستانی که تجربه ساخت دستگاه جوجه کشی دارن داشتم

برای یه دستگاه 210 تایی مرغ به اندازه 45*40*110 چه تعداد و با چه قطری باید سوراخ برای ورود هوا در پایین و خروج هوا از بالا بگذارم ؟

و اینکه فن اضطراری نیاز هست یا خیر ؟

و اینکه سوراخهای خروج هوا رو روی سقف بزنم یا روی بدنه بالا ؟

ممنون از لطف عزیزان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط king_saeed نمایش پست ها
                                سلام و درود به همه عزیزان

یه سوال از دوستانی که تجربه ساخت دستگاه جوجه کشی دارن داشتم

برای یه دستگاه 210 تایی مرغ به اندازه 45*40*110 چه تعداد و با چه قطری باید سوراخ برای ورود هوا در پایین و خروج هوا از بالا بگذارم ؟

و اینکه فن اضطراری نیاز هست یا خیر ؟

و اینکه سوراخهای خروج هوا رو روی سقف بزنم یا روی بدنه بالا ؟

ممنون از لطف عزیزان
                                سلام دوست من
                                بهتره هم در پشت دستگاه و یکی در سقف قرار بدی تا جریان هوا تازه چرخش داشته باشه
                                برای راهنمایی بیشتر بهتره یه چندتا عکس اپلود کنی دویتان شاید بهتر بتونن راهنمایتون کنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X