اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام چطورین بلاخره فهمیدم اون دستگاه فامیلمون چطوری کار میکنه سنسور دماش که lm35 با یه ایسی اپ امپ در حالت مقایسه بسته شده سنسور رطوبتشم یه سنسور رطوبت مقاومتی و به همین صورت کار میکنه دما و رطوبت هم به وسیله یه پتانسیومتر تنظیم میشه
    سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mj.sh
      راستش من کلاس هفتمی نیستم. :redface:
      .
      .
      .
      .
      .
      کلاس هشتمم یادم رفته پروفایل رو پدیت کنم :mrgreen: :mrgreen: :mrgr
      درباره عکس ها هم به روی چشم.
      دباره اون آخریه من برای جایی این رو انجام دادم.و متاسفانه نمیتونم خدمتتون بدمش.ولی توی لینک زیر یکی از توابع وجود داره.اینشالا از این به بعد تیکه تیکه توی جا های مختلف میدمش به دوستان تا استفاده کنن
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38492.msg786920#msg786920
      سلام
      بله تلاش شما تحسین برانگیزه :wow:
      نه عزیز اینجا قرار دادن سورس اجباری نیست
      موفق باشید
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

اینو برادر زادم با کمک من درست کرده الان داره پرواز میکنه
        ما بقیش هنوز کامل نیست از سیستم بالابر شیشه ماشین برای چرخش تخم مرغ ها استفاده کردم یه ترانس 12 ولتی 3 امپری بهش وصل کردم با دست نمیشه نگهش داشت
        توضیحاتش:
        اصل مدار همون رله و میکرو مابقی واسه نویز گیری هست چون منبع تغذیه مدار و المنت و موتور از یک منبع تغذیه میشن سنسور دماش dht11 و ds18b20 هست که تغذیشونو یکی کردم اون سلف بزرگه برای جلوگیری از جریان کشی لحظه روشن شدن موتور اون سلف کوچیک هم برای از بین بردن نویز احتمالی قبل از میکرو
        منبع تغذیه میکرو به واسطه یک 7809 و 7805 (برای جلوگیری از داغ شدن از دوتا رگلاتوراستفاده کردم) که زیر اون هیت سینک هست از منبع اصلی جدا شده اون دوتا خازن هم برای جلوگیری از افت لحظه ای ولتاژ شماتیک بردم کاملا مشخصه کل اندازه برد هم 10 در 5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
          اینو برادر زادم با کمک من درست کرده الان داره پرواز میکنه
          ما بقیش هنوز کامل نیست از سیستم بالابر شیشه ماشین برای چرخش تخم مرغ ها استفاده کردم یه ترانس 12 ولتی 3 امپری بهش وصل کردم با دست نمیشه نگهش داشت
          توضیحاتش:
          اصل مدار همون رله و میکرو مابقی واسه نویز گیری هست چون منبع تغذیه مدار و المنت و موتور از یک منبع تغذیه میشن سنسور دماش dht11 و ds18b20 هست که تغذیشونو یکی کردم اون سلف بزرگه برای جلوگیری از جریان کشی لحظه روشن شدن موتور اون سلف کوچیک هم برای از بین بردن نویز احتمالی قبل از میکرو
          منبع تغذیه میکرو به واسطه یک 7809 و 7805 (برای جلوگیری از داغ شدن از دوتا رگلاتوراستفاده کردم) که زیر اون هیت سینک هست از منبع اصلی جدا شده اون دوتا خازن هم برای جلوگیری از افت لحظه ای ولتاژ شماتیک بردم کاملا مشخصه کل اندازه برد هم 10 در 5

سلام
          من چوک قرمز می بینم تو مدارتون این کارش چیه oo:
          خوب اگر امکانش هست کلا این سلف دایره ای رو هم بگو چیکار می کنه
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

از چوک قرمز به عنوان سلف بزرگ و از سلف دایره ای به عنوان سلف کوچک تو توضیحات گفتم البته مقدارش یکم زیاده چون یکی از خاصیت سلف اینه که تغییر ناگهانی جریان نداره از این خاصیتش برای جلوگیری از جریان کشی لحظه ای موتور از منبع تغذیه این کار کردم چون اگه اون نباشه با هر بار روشن شدن موتور جریان زیادی در لحظه روشن شدن میکشه و کل مدار ریست میکنه

دیدگاه

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گرد

سلام خدمت دوستان عزیز
              اولین دوره جوجه کشی من بوسیله مدار کنترلر طراحی شده دوست عزیز و خوبم آقا محمد تمام شد و میخواستم نتیجه رو همینجا اعلام کنم.
              بعد از موناژ مدار کنترلر و راه اندازیش که با کمک و راهنمایی آقا محمد عزیز انجام شد،شروع به ساخت بدنه و شاسی دستگاه کردم
              نتیجه:
              21 عدد تخم مرغ محلی
              17 جوجه سالم از تخم بیرون آمدند
              4 تایی که در نیومدن رو که تست کردم دوتاش نطفه نداشت و دوتای دیگه تقریبا جوجه 21 روزه بود که داخل تخم مرده بودن(بنده فکر میکنم پوسته خیلی سفت و محکم بوده،چون خودمم بزور شکستمش
              درنهایت از 19 تخم نطفه دار 17 تا جوجه درآمدند
              واقعا کارکرد مدار بدون نقص و عالی بود

باکس رو برای دو عدد راک طراحی کردم،ظرفیت 84 تایی
              شاسی رو از نبشی 2 سانت آلومینیومی و به ابعاد 60 سانت ارتفاع و 45 سانت طول و 45 سانت عرض درست کردم
              پوشش خارجی بدنه رو بوسیله ورق گالوانیزه عایق کردم و داخل رو هم فیبر یونولیت 2 سانت کار گذاشتم و قسمت روش رو با ورق PVC عایق کردم
              درب رو هم از چوب MDF و وسطش رو یک مستعطیل درآوردم و دو طرف شیشه زدم
              برای سیستم گرمایی از المنت سشوار که پشتش یک فن 4*4 گذاشتم و بوسیله دیمر حرارت رو کنترل کردم
              برای رطوبت هم از سنسور التراسونیک استفاده کردم و آلتراسونیک باعث پاشش آب میشد اون رو داخل محفظه گذاشتم و بوسیله فن رطوبت رو به جلو هدایت کردم
              تنظیمات دستگاه رو هم به این صورت انجام دادم:
              18 روز ستر
              3 روز هچر
              دمای ستر: روشن 37.5 درجه....... خاموش 37.7 درجه
              رطوبت ستر:روشن 50% ........... خاموش 55% (وقتی خاموش میشد تا 5 درصد بالا می رفت به همین خاطر 56 درصد زدم که برسه به 60 درصد)

دمای هچر: روشن 37.0 درجه .......... خاموش 37.2 درجه
              رطوبت هچر: روشن 64% ........... خاموش 70%

فن: هر 2 ساعت به مدت 40 ثانیه
              چرخش :هر 1 ساعت

ممنونم از آقا محمد عزیز بابت طراحی این مدار ارزنده که فراموش نکنیم این مدار بصورت رایگان و خداپسندانه در اختیار عموم قرار گرفت

دیدگاه

سلام خسته نباشین علتی که اون دوتا پوستش سفت بود به خاطر رطوبت
                دوران جوجه کشی به دو قسمت تقسیم میشه ستری و هچری از اولین روز تا نوزدهمین روز ستری و از نوزدهیمین روز تا بیرون امدن جوجه هچری
                رطوبت این دو زمان متفاوت در این زمان یعنی هچری باید رطوبت تا 75% افزایش بدین وگردش تخم مرغ متوقف کنید و در این دوران تخم مرغ نباید به هیچ وجه با هوای بیرون از دستگاه تماس داشته باشه چون پوستش به شدت سفت میشه به علت کاهش رطوبت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گرد

نوشته اصلی توسط xorzuxan
                  سلام خدمت دوستان عزیز
                  اولین دوره جوجه کشی من بوسیله مدار کنترلر طراحی شده دوست عزیز و خوبم آقا محمد تمام شد و میخواستم نتیجه رو همینجا اعلام کنم.
                  بعد از موناژ مدار کنترلر و راه اندازیش که با کمک و راهنمایی آقا محمد عزیز انجام شد،شروع به ساخت بدنه و شاسی دستگاه کردم
                  نتیجه:
                  21 عدد تخم مرغ محلی
                  17 جوجه سالم از تخم بیرون آمدند
                  4 تایی که در نیومدن رو که تست کردم دوتاش نطفه نداشت و دوتای دیگه تقریبا جوجه 21 روزه بود که داخل تخم مرده بودن(بنده فکر میکنم پوسته خیلی سفت و محکم بوده،چون خودمم بزور شکستمش
                  درنهایت از 19 تخم نطفه دار 17 تا جوجه درآمدند
                  واقعا کارکرد مدار بدون نقص و عالی بود

باکس رو برای دو عدد راک طراحی کردم،ظرفیت 84 تایی
                  شاسی رو از نبشی 2 سانت آلومینیومی و به ابعاد 60 سانت ارتفاع و 45 سانت طول و 45 سانت عرض درست کردم
                  پوشش خارجی بدنه رو بوسیله ورق گالوانیزه عایق کردم و داخل رو هم فیبر یونولیت 2 سانت کار گذاشتم و قسمت روش رو با ورق PVC عایق کردم
                  درب رو هم از چوب MDF و وسطش رو یک مستعطیل درآوردم و دو طرف شیشه زدم
                  برای سیستم گرمایی از المنت سشوار که پشتش یک فن 4*4 گذاشتم و بوسیله دیمر حرارت رو کنترل کردم
                  برای رطوبت هم از سنسور التراسونیک استفاده کردم و آلتراسونیک باعث پاشش آب میشد اون رو داخل محفظه گذاشتم و بوسیله فن رطوبت رو به جلو هدایت کردم
                  تنظیمات دستگاه رو هم به این صورت انجام دادم:
                  18 روز ستر
                  3 روز هچر
                  دمای ستر: روشن 37.5 درجه....... خاموش 37.7 درجه
                  رطوبت ستر:روشن 50% ........... خاموش 55% (وقتی خاموش میشد تا 5 درصد بالا می رفت به همین خاطر 56 درصد زدم که برسه به 60 درصد)

دمای هچر: روشن 37.0 درجه .......... خاموش 37.2 درجه
                  رطوبت هچر: روشن 64% ........... خاموش 70%

فن: هر 2 ساعت به مدت 40 ثانیه
                  چرخش :هر 1 ساعت

ممنونم از آقا محمد عزیز بابت طراحی این مدار ارزنده که فراموش نکنیم این مدار بصورت رایگان و خداپسندانه در اختیار عموم قرار گرفت
                  سلام
                  مبارکه xorzuxan عزیز :applause:
                  همه جای مدارتون رو کلا بی حاشیه ساختید ایا از قبل تجربه ای داشتین :rolleyes:

و یه چیز دیگه تو این دوره جوجه کشی برق خونتون که قطع نشده بود؟
                  برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                    سلام
                    مبارکه xorzuxan عزیز :applause:
                    همه جای مدارتون رو کلا بی حاشیه ساختید ایا از قبل تجربه ای داشتین :rolleyes:

و یه چیز دیگه تو این دوره جوجه کشی برق خونتون که قطع نشده بود؟
                    سلام آقا محمد
                    ممنون
                    این اولین تجربه من بود،قبل از این هیچوقت انجان نداده بودم
                    فقط سعی کردم مطالبی که دوستان گفتن رو رعایت کنم
                    توی دوره سه بار برق رفت،ولی مشکلی پیش نیومد،باطری بک پ برای مدار قرار دادم(اگر یادتون باشه قبلا تصویرش رو گذاشته بودم)
                    عایق جداره ها خوب بود،نهایتا 2 درجه دما پایین آمد،البته مدت نبود برق بیشتر از 3 ساعت نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xorzuxan
                      سلام آقا محمد
                      ممنون
                      این اولین تجربه من بود،قبل از این هیچوقت انجان نداده بودم
                      فقط سعی کردم مطالبی که دوستان گفتن رو رعایت کنم
                      توی دوره سه بار برق رفت،ولی مشکلی پیش نیومد،باطری بک پ برای مدار قرار دادم(اگر یادتون باشه قبلا تصویرش رو گذاشته بودم)
                      عایق جداره ها خوب بود،نهایتا 2 درجه دما پایین آمد،البته مدت نبود برق بیشتر از 3 ساعت نبود
                      سلام
                      نه واقعا کارتون درسته oo:
                      من یه دوبار گذاشتم جوجه در بیاد تقریبا 40 درصد جوجه ها از این جوجه کرکس ها بودند نمی دونم بهشون چی میگن همین که گردنشون مو نداره بیچاره ها تو زمستون یخ میزدند چون مو نداشتند هر چی می خوردن دیده می شد ظاهرا که مال شما از این جوجه ها نداره :smile:
                      برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
                        سلام
                        نه واقعا کارتون درسته oo:
                        من یه دوبار گذاشتم جوجه در بیاد تقریبا 40 درصد جوجه ها از این جوجه کرکس ها بودند نمی دونم بهشون چی میگن همین که گردنشون مو نداره بیچاره ها تو زمستون یخ میزدند چون مو نداشتند هر چی می خوردن دیده می شد ظاهرا که مال شما از این جوجه ها نداره :smile:
                        سلام محمد جان خوبی داداش؟

تنظیمات برای مدل دیپ برای پرینت که اندازه واقعی در بیاد چی بزارم

xorzuxan عزیز بابت موفقیت هم به شما هم به محمد عزیز تبریک میگم
                        جدیدترین ویرایش توسط MOHSEN_LRL; ۱۴:۵۲ ۱۳۹۵/۰۳/۰۶.

دیدگاه

با سلام بچه ها من میخوام بدنش رو بسازم چی بهتره میتونین یه اندازه های کلی برای ساخت بدنه بهم بدین از دوستان هر کی ساخته ممنون میشم از بدنه و اندازه هاش بگن اگه همراه با عکس باشه که خیلی ممنون میشم..
                          a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

دوستان ی نکته رو گفتم بگم بد نباشه
                            بهتره برای تولید بخار از سیستم بخار سرد مثل اولتراسونیک استفاده کنید
                            چون این سنسور بدون اینکه تغییری تو دمای آب بده اون رو تبدیل ب بخار میکنه
                            اونایی ک با وصل کردن المنت تو ظرف آب خواستن بخار تولیدی رو بیشتر کنن مطمئنن میدونن منظورم چیه
                            چون دمای آب ک بالا بره ناخودآگاه دمای هوای داخل هم بالا میره و ....
                            دستگاه اولترا سونیک یا همون سنسور اولترا سونیکی ک برای بخار سرد ازش استفاده میکنید بهتره در محفظه بسته باشه
                            مثل دستگاه های بخارساز براش محفظه درست کنید و ببرید بیرون (البته تو فصول سرد بزارید داخل بهتره چون دمای آب و هوای داخل دستگاه یکی میشه و باعث نوسان دمای هوا نمیشه)
                            و با یک فن پاور کامپیوتر بخار رو با لوله بدمه داخل
                            چون وقتی داخل دستگاه بدون پوشش بزارید اون کثیفیهای زمان هچر ک جوجه تولید میکنه رو آب میشینه هم باعث کم شدن کارآیی بخارساز میشه و بخار کمی تولید میکنه و هم ب مرور باعث خرابی سنسور میشه و عمرش رو کم میکنه
                            راستی ب نظرم برای تغذیه از پاور کامپیوتر استفاده کنید ک واقعآ یک تغذیه و محافظ عالی در برابر نویز و ... سیستم
                            پاور قدیمی 20 پین تو اکثر لوازم کامپیوتری ها ریخته ک از 10 تا 20 تومن میتونید ب راحتی تهیه کنید

برای موتور هم حتمآ حتمآ از موتور هایی با سرعت نهایت 2.5 دور بر دقیقه استفاده کنید
                            سرعت موتور هر چقدر ک کمتر باشه باعث ضربه خیلی کمتری موقع چرخش ب تخم میشه مخصوصآ برای غاز ک بعضی از دستگاه ها از بدو گزاشتن تو ماشین تو سبد های هچر بصورت خوابیده قرار میدن ک هر کاری هم ک بکنن نمیشه تمام تخم ها رو فیکس کرد
                            1 هفته اول جوجه کشی و روزهای آخر ک همون زمان هچر خیلی مهمه و باید حواستون جمع باشه ک درب دستگاه رو تا حد امکان کم باز کنید تا دما و رطوبت دچار نوسان نشه(البته زمان هچر فقط رطوبت خیلی مهمه و دما مهم نیست )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847 نمایش پست ها
                              با سلام بچه ها من میخوام بدنش رو بسازم چی بهتره میتونین یه اندازه های کلی برای ساخت بدنه بهم بدین از دوستان هر کی ساخته ممنون میشم از بدنه و اندازه هاش بگن اگه همراه با عکس باشه که خیلی ممنون میشم..
                              سلام
                              شما اگر بتونید از یخچال استفاده کنید عالیه چون هیچ محفظه ای مثل یخچال نمیتونه عایق دما و رطوبط و صدا بشه
                              حالا حتمآ نباید یخچالش بزرگ باشه ازاین یخچال های کوچیک هم هست از سمساریها و کهنه خرین ها سوال کنید میتونید پیدا کنید
                              دوستان و یا شرکتها از ورق گالوانیزه برای ساخت باکس دستگاه استفاده میکنن
                              و میتونید ب کابینت سازها سفارش بدید اما اونها تخصصی تو این مورد ندارن و مثلآ باید دوجداره بسازن و داخلش رو با فوم یا عایقهای دیگه پر کنن
                              و بعضی هام برای هزینه کم میان از mdf استفاده میکنن
                              یک سری هم برای هزینه کم و اینکه مثل ام دی اف بعد مدتی رطوبت خرابش نکنه میان از پی وی سی استفاده میکنن
                              (کابینت زیر سینگ تو آشپزخونه رو هم چند وقتی میشه ب جای ام دی اف از پی و ی سی میزنن تا رطوبت مشکلی براش پیش نیاره)
                              اما هیچ چیز مثل یخچال جواب نمیده و بعد از اون ورق گالوانیزه دوجداره( با عایق کاری بین جداره ها)
                              ما خودمون هم با یخچال بزرگ درست کردیم خیلی عالی بود دربش رو هم مثل شیشه درب آسانسور برش دادیم و شیشه گزاشتیم خیلی جالب شد و دید خوبی هم داشت
                              خیلی کم دردسر و ارزون تموم شد با بهترین کار آیی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xorzuxan نمایش پست ها
                                سلام خدمت آقا محمد عزیز و دوستان خوب انجمن
                                تشکر و خسته نباشید میگم به آقا محمد بابت زحمات و صبر و حوصله ایی که بابت راهنمایی تک تک سوالات بچه ها دارند،بدون هیچ چشم داشتی(بخصوص در این زمانه که اغلب کاسبکارانه با هر موضعی برخورد میکنند)
                                مدار و راهنمایی به قدری گویا واضح و بدون نقص بود که بند با وجود سر رشته نداشتن از الکترونیک تونستم مدار رو مونتاژ و راه اندازی کنم،(البته با لطف آقا محمد)
                                متاسفانه بدلیل مشغله بالاخره باکس.........

[
                                من الان پست شما رو دیدم یعنی میتونم بگم کارتون حرف نداره
                                تمام ریزه کاریهای لازم رو انجام دادید اونم ب بهترین شکل ممکن
                                فقط ی چیزی اونم استفاده از اون المنت سشوار ک چون مثل رادیاتور ، ب مرور زمان کرکای و کثیفی های جوجه ها روش بشینه هم باعث کارایی پایین و هم باعث پایین اومدن عمرش میشه
                                چون تمیز کردنش هم مشکل
                                ولی همه جوره عالی بود
                                با بیشترین چیزی ک حال کردم جا سازی اولترا سونیک تو محفظه پلاستیکی و در بسته و استفاده از اون شیر کنترل سطح آب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X