اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

اومدم این همه نوشتم این pc لعنتی هنگ کرد همش پرید...
    اشکال نداره منم دوباره می نویسم تا چش این pc در بیاد
    داشتم می گفتم که بلاخره ورژن 1.6.2 اماده شد...
    اول از همه تشکر ویژه دارم از کاربر گرامی mamal1377 که واقعا در تست و رفع ایراد برنامه کمک بزرگی به من کردند
    .
    دلیل اینکه از ورژن 1.5.3 یهو پریدیم به 1.6.2 بر می گرده به پشت پرده که هی ایراد جزئی رفع شده و برنامه برای تست فرستاده شده و ... البته امکاناتی هم بهش اضاف شده...
    تغییرات هم در برد بوده و هم برنامه ولی تغییرات برد جزئی هست یعنی برنامه 1.6.2 سازگار با کلیه سخت افزار های ورژن پایین تر هم هست...
    تغییرات برنامه:
    1-منوی انتخاب نوع کنترل موتور اضاف شده که در این منو می تونید میکرو سوئیچ و یا سنسور مادون قرمز رو انتخاب کنید
    بازم می گم اگر عملکرد سنسور های مادون قرمز رو درک کنید می بینید که چقدر روش دقیقی هست...
    و هستن کسایی که نگران حذف این روش در اپدیت های بعدی بودن که هی گوش زد می کردن که آره مهندس این روش حذف نشه ها خیلی روش دقیقیه
    تنها نکته ای که در سنسور های مادون قرمز هست اینه که گیرنده رو باید به طور کامل از نور محیط ایزوله کنید و تا جایی که امکان هست حدودا یه دو سانتی فرو کنید داخل یه استوانه ای به قطر همون سنسور مادون گیرنده ... فرستنده نمی خواد از نور محیط ایزوله بشه

2-مشکل ذخیره ساعت بود که سعی کردیم با روش [هر نیم ساعت ذخیره شدن] تا حدودی این مشکل را بر طرف کنیم و ساعت در XX:00:00 و هم در XX : 30 : 00 ذخیره خواهد شد...
    3-با نگه داشتن کلید up (حدودا ده ثانیه )در منوی اصلی می تونید دستگاه را از وضعیت ستر به هچر ببرید و بالعکس...
    4- رفع ایرادات جزئی و همینطور اصلاح و اضافه کردن جزئیاتیی جدید که به عملکرد بهتر مدار و بالا بردن راندمان کمک خواهد کرد این نکته رو دوستانی که قبلا با ورژن های قبلی کار کرده اند در صورت استفاده از این ورژن به مرور زمان تغییرات را احساس خواهند کرد
    و ...

داخل فایل دانلودی هم توضیحاتی به صورت عکس هست حتما مطالعه بفرمایید...
    اما کسانی که می خوان از اداپتور سوئیچینگ استفاده کنن اون دو تا دیودی که در عکس زیر میبینید به جای دیود سیم معمولی وصل کنید و اتصال کوتاه کنید (عکس زیر)حداقل امپر اداپتور هم یک امپر باشد یعنی دوازده ولت یک امپر وصل کنید به برد کفایت می کند

در صورتی که از ترانس استفاده می کنید حتما اون دو تا دیود رو وصل کنید
    نوع رله ها را از نوع تیانبو ده آمپر و یا 7 امپر با ولتاژ 12 ولت انتخاب کنید
    خازن های خروجی رله ها را (کنار ترمینال ها خازن های قرمز) از نوع پلی استر یک کیلو ولت یا دو کیلو ولت انتخاب کنید مقاومت های کنار خازن ها هم یک وات هستن -بقیه مقاومتها یک چهارم وات هستن
    خازن های قبل رله ها با رنگ زرد را از نوع mkt و با ولتاژ 100 یا 63 ولت انتخاب کنید...
    این برد نیمه صنعتی هست و صرفا برای استفاده خانگی و غیر تجاری طراحی شده است در صورتی که به صورت تجاری می خواهید از این برد استفاده کنید لطفا برد مخصوص خودتون رو بزنید
    هر گونه مسئولیت استفاده به صورت تجاری از این برد بر عهده خود شما خواهد بود...
    استفاده تجاری تنها با تغییر و مقاوم سازی برد در برابر نویز بلامانع است...
    لیست قعات رو می توانید از فایل راهنمای pcb در بیارید...
    حتما فایل تاکید شده در داخل فایل دانلودی رو مطالعه بفرمایید...
    ترمینال مخابراتی T2 در برد جای ds18b20 بود که بنا به صلاح دید کنار گذاشته شد
    درایور که متشکل از سنسور SHT1X و میکرو کنترلر مگا هشت هست به سوکت SHT DRIVER بر روی برد نصب می شود اطلاعات لازم در داخل فایل موجود است
    از سنسور های SHT10 و SHT11 و SHT15 از هر کدام که بخواهین می تونید استفاده کنید...
    کنترل موتور چپ گرد راستگرد نیست و موتور تنها به روش پیستونی و با یک رله کنترل می شود لذا قبل از ساخت برد حتما به این نکته توجه کنید...
    و...

یادم رفت بگم برد درایور هم یه جزئی تغییر داده شده است گفتم که بدونید...

دانلود ورژن 1.6.2

موفق و موید باشید...
    جدیدترین ویرایش توسط ry.mohammad; ۲۰:۲۵ ۱۳۹۸/۰۲/۱۹. دلیل: اضاف کردن مطلب
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
      اومدم این همه نوشتم این pc لعنتی هنگ کرد همش پرید...
      اشکال نداره منم دوباره می نویسم تا چش این pc در بیاد
      داشتم می گفتم که بلاخره ورژن 1.6.2 اماده شد...
      اول از همه تشکر ویژه دارم از کاربر گرامی mamal1377 که واقعا در تست و رفع ایراد برنامه کمک بزرگی به من کردند
      .
      دلیل اینکه از ورژن 1.5.3 یهو پریدیم به 1.6.2 بر می گرده به پشت پرده که هی ایراد جزئی رفع شده و برنامه برای تست فرستاده شده و ... البته امکاناتی هم بهش اضاف شده...
      تغییرات هم در برد بوده و هم برنامه ولی تغییرات برد جزئی هست یعنی برنامه 1.6.2 سازگار با کلیه سخت افزار های ورژن پایین تر هم هست...
      تغییرات برنامه:
      1-منوی انتخاب نوع کنترل موتور اضاف شده که در این منو می تونید میکرو سوئیچ و یا سنسور مادون قرمز رو انتخاب کنید
      بازم می گم اگر عملکرد سنسور های مادون قرمز رو درک کنید می بینید که چقدر روش دقیقی هست...
      و هستن کسایی که نگران حذف این روش در اپدیت های بعدی بودن که هی گوش زد می کردن که آره مهندس این روش حذف نشه ها خیلی روش دقیقیه
      تنها نکته ای که در سنسور های مادون قرمز هست اینه که گیرنده رو باید به طور کامل از نور محیط ایزوله کنید و تا جایی که امکان هست حدودا یه دو سانتی فرو کنید داخل یه استوانه ای به قطر همون سنسور مادون گیرنده ... فرستنده نمی خواد از نور محیط ایزوله بشه

2-مشکل ذخیره ساعت بود که سعی کردیم با روش [هر نیم ساعت ذخیره شدن] تا حدودی این مشکل را بر طرف کنیم و ساعت در XX:00:00 و هم در XX : 30 : 00 ذخیره خواهد شد...
      3-با نگه داشتن کلید up (حدودا ده ثانیه )در منوی اصلی می تونید دستگاه را از وضعیت ستر به هچر ببرید و بالعکس...
      4- رفع ایرادات جزئی و همینطور اصلاح و اضافه کردن جزئیاتیی جدید که به عملکرد بهتر مدار و بالا بردن راندمان کمک خواهد کرد این نکته رو دوستانی که قبلا با ورژن های قبلی کار کرده اند در صورت استفاده از این ورژن به مرور زمان تغییرات را احساس خواهند کرد
      و ...

داخل فایل دانلودی هم توضیحاتی به صورت عکس هست حتما مطالعه بفرمایید...
      اما کسانی که می خوان از اداپتور سوئیچینگ استفاده کنن اون دو تا دیودی که در عکس زیر میبینید به جای دیود سیم معمولی وصل کنید و اتصال کوتاه کنید (عکس زیر)حداقل امپر اداپتور هم یک امپر باشد یعنی دوازده ولت یک امپر وصل کنید به برد کفایت می کند

در صورتی که از ترانس استفاده می کنید حتما اون دو تا دیود رو وصل کنید
      نوع رله ها را از نوع تیانبو ده آمپر و یا 7 امپر با ولتاژ 12 ولت انتخاب کنید
      خازن های خروجی رله ها را (کنار ترمینال ها خازن های قرمز) از نوع پلی استر یک کیلو ولت یا دو کیلو ولت انتخاب کنید مقاومت های کنار خازن ها هم یک وات هستن -بقیه مقاومتها یک چهارم وات هستن
      خازن های قبل رله ها با رنگ زرد را از نوع mkt و با ولتاژ 100 یا 63 ولت انتخاب کنید...
      این برد نیمه صنعتی هست و صرفا برای استفاده خانگی و غیر تجاری طراحی شده است در صورتی که به صورت تجاری می خواهید از این برد استفاده کنید لطفا برد مخصوص خودتون رو بزنید
      هر گونه مسئولیت استفاده به صورت تجاری از این برد بر عهده خود شما خواهد بود...
      استفاده تجاری تنها با تغییر و مقاوم سازی برد در برابر نویز بلامانع است...
      لیست قعات رو می توانید از فایل راهنمای pcb در بیارید...
      حتما فایل تاکید شده در داخل فایل دانلودی رو مطالعه بفرمایید...
      ترمینال مخابراتی T2 در برد جای ds18b20 بود که بنا به صلاح دید کنار گذاشته شد
      درایور که متشکل از سنسور SHT1X و میکرو کنترلر مگا هشت هست به سوکت SHT DRIVER بر روی برد نصب می شود اطلاعات لازم در داخل فایل موجود است
      کنترل موتور چپ گرد راستگرد نیست و موتور تنها به روش پیستونی و با یک رله کنترل می شود لذا قبل از ساخت برد حتما به این نکته توجه کنید...
      و...

یادم رفت بگم برد درایور هم یه جزئی تغییر داده شده است گفتم که بدونید...

دانلود ورژن 1.6.2

موفق و موید باشید...
      دمت گرم ،خداقوت محمد جان. دیگه عالی شد بازم ممنون که وقت گزاشتی
      دیگه فک نکنم باگی وجود باشه

دیدگاه

سلام و عرض ادب
        در ورژن جدید چند تا از آیتمها به حالت قبل برگشتند : خازنهای 22 p کنار کریستال ساعت که حذف شده بودند ، پتانسیومتر که 50 k بود دوباره شد 20k و خازنهای پلی استر که 22 اهم مجددا 47 اهم شدند و همینطور دوتا خازن عدسی 100 نانو برای کریستال خارجی قرار داده بودین که آنها هم 22 پیکو گذاشتین لطفا در مورد اینها توضیحی بدین و آیا لازمه که در سخت افزار قبلی اصلاح بشن یا خیر - ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط c180225 نمایش پست ها
          سلام و عرض ادب
          در ورژن جدید چند تا از آیتمها به حالت قبل برگشتند : خازنهای 22 p کنار کریستال ساعت که حذف شده بودند ، پتانسیومتر که 50 k بود دوباره شد 20k و خازنهای پلی استر که 22 اهم مجددا 47 اهم شدند و همینطور دوتا خازن عدسی 100 نانو برای کریستال خارجی قرار داده بودین که آنها هم 22 پیکو گذاشتین لطفا در مورد اینها توضیحی بدین و آیا لازمه که در سخت افزار قبلی اصلاح بشن یا خیر - ممنون
          سلام
          خازن های 22 پیکوی کنار ساعت نیازی نبود گذاشته بشه
          اما بعضی اوقات همین کریستال کار نمی کرد و ساعت میکرو شروع به شمارش نمی کرد که با گذاشتن خازن ها سعی کردیم این مشکل برطرف بشه...
          پتانسیومتر فرقی نمی کنه 50 کیلو باشه یا 20 کیلو هر کدوم رو قرار دادید مشکلی بوجود نمیاد...
          اینکه مقاومت های 22 اهم مجددا شدن 47 اهم این بر می گرده به گزارشاتی که کاربران عزیز دادند اینکه مقاومت 47 اهم باشه بهتر عمل می کنه تا 22 اهم... البته این بستگی به نوع وسایل جانبی هم داره
          مثلا بعضی از موتورا هستن که برای حذف نویز باید مشخصه های اسنابر رو براشون محاسبه کرد و ...
          خازن های که برای کریستال خارجی قرار داده بودم همون 22 اهم بودن منتها شاید اشتباهی رخ داده و همون 100 نانو مونده بودن اینا رو در صورتی که از کریستال استفاده می کنید حتما اصلاح کنید...
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

بچه ها شاید برای مدتی محدود نباشم
            .
            .
            .
            دوستانی که تازه می خوان مدار رو بسازن فقط بدونن که مدار مشکلی نداره
            نه برنامش مشکلی داره و نه سخت افزارش
            یعنی اینکه اگر بردتون رو درست بزنید و درست پروگرام کنید مدار مثل بنز شروع به کار می کنه
            دیگه اینجور نباشه که بدلیل قطعی و اتصالات تو مداراتون و عدم اطلاع از نحوه ی صحیح پروگرام کردن همه ی مشکلات رو بندازید گردن برنامه...
            مدار تست شده و موردی ندارد
            در صورتی که مشکلی داشتید همینجا مطرح کنید دوستان هستند و مطمئنا کمکتون خواهند کرد...
            در مورد کاربران عزیزی هم که می خواستند برنامه رو براشون ویرایش کنم ولی یه جورایی امکانش نبود و یا وقتش نبود امیدوارم که به دل نگیرند و از ته دلشون اینجانب را ببخشند
            از کاربرانی هم که در بهتر شدن این پروژه تا اینجا کمک کردن نهایت تشکر و قدردانی رو دارم
            و همینطور تشکر می کنم از مدیران eca که باعث شدن ما اینجا دور هم جمع بشیم و اطلاعاتمون رو به اشتراک بزاریم و همینطوراز تجربیات دیگران هم استفاده کنیم... گل برای مدیران eca
            نماز و روزه هاتون هم قبول
            یورولمیاسیز
            و هامیزی الله تاپیشیرام
            یا علی
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
              بچه ها شاید برای مدتی محدود نباشم
              .
              .
              .
              دوستانی که تازه می خوان مدار رو بسازن فقط بدونن که مدار مشکلی نداره
              نه برنامش مشکلی داره و نه سخت افزارش
              یعنی اینکه اگر بردتون رو درست بزنید و درست پروگرام کنید مدار مثل بنز شروع به کار می کنه
              دیگه اینجور نباشه که بدلیل قطعی و اتصالات تو مداراتون و عدم اطلاع از نحوه ی صحیح پروگرام کردن همه ی مشکلات رو بندازید گردن برنامه...
              مدار تست شده و موردی ندارد
              در صورتی که مشکلی داشتید همینجا مطرح کنید دوستان هستند و مطمئنا کمکتون خواهند کرد...
              در مورد کاربران عزیزی هم که می خواستند برنامه رو براشون ویرایش کنم ولی یه جورایی امکانش نبود و یا وقتش نبود امیدوارم که به دل نگیرند و از ته دلشون اینجانب را ببخشند
              از کاربرانی هم که در بهتر شدن این پروژه تا اینجا کمک کردن نهایت تشکر و قدردانی رو دارم
              و همینطور تشکر می کنم از مدیران eca که باعث شدن ما اینجا دور هم جمع بشیم و اطلاعاتمون رو به اشتراک بزاریم و همینطوراز تجربیات دیگران هم استفاده کنیم... گل برای مدیران eca
              نماز و روزه هاتون هم قبول
              یورولمیاسیز
              و هامیزی الله تاپیشیرام
              یا علی
              u ]
              سلام
              آقا محمد یه مشکلی دارم ، اینکه رطوبت برعکس نشون داده میشه، ینی هر چی رطوبت رو بالا میبرم رو ال سی دی رطوبت میاد پایین و هر چی رطوبت رو پایین میبرم رطوبت رو بالا نشون میده

دیدگاه

سلام
                دوستان یه مشکل، لطفا راهنمایی بفرمایید.
                من بالاخره دستگاهمو خودم ساختم و آماده ست، همه چیز هم خوب کار میکنه، فقط تنها مشکل اینه که هرکاری میکنم رطوبت از 4_45% بالاتر نشون نمیده
                حتی آبجوش ریختم داخل ظرف به حدی که شیشه ی دستگاه بخار نشست و بخاطر حرارت زیاد emergency دستگاه عمل کرد و هوا رو تهویه کرد، ولی بازم رطوبت با پایین اومدن دمای آب، دیگه بالا نرفت، ضمن اینکه همونوقتم رطوبتو همین حدود نشون میداد
                نمیدونم اصلا داره میزانشو درست نشون میده یا نه، و نمیدونم چطوری رطوبتو زیاد کنم.

برای درک بهتر موضوع عکسای دستگاهو گذاشتم دوستان ببینند.

لطفا کمک کنیییییید

دیدگاه

اقا موفق شدم با آب جوش رطوبتو بیارم 60%
                  ولی با سرد شدن آب، کم کم مجدد میزان رطوبت پایین میره

والا من سیستم خیلی ماشین جوجه کشیارو دیدم همین ظرف آب و فن هس، چرا از من جواب نمیده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا نمایش پست ها
                    u ]
                    سلام
                    آقا محمد یه مشکلی دارم ، اینکه رطوبت برعکس نشون داده میشه، ینی هر چی رطوبت رو بالا میبرم رو ال سی دی رطوبت میاد پایین و هر چی رطوبت رو پایین میبرم رطوبت رو بالا نشون میده
                    سلام دوست من .
                    شما در قدم اول هر دو میگروکنترلر رو مجدد پروگرام کن به احتمال زیاد مشگل حل خواهد شد
                    اگر باز همینطور بود یه عکس از ال سی در وظعیت نمایش رطوبت اپلود کن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط shayan.ebad نمایش پست ها
                    اقا موفق شدم با آب جوش رطوبتو بیارم 60%
                    ولی با سرد شدن آب، کم کم مجدد میزان رطوبت پایین میره

والا من سیستم خیلی ماشین جوجه کشیارو دیدم همین ظرف آب و فن هس، چرا از من جواب نمیده
                    سلام
                    شما روی ظرف اب خودتون فن قرار دادین که فن باد گرم و تند به ظرف اب بزنه
                    و محیط دستگاه تون چقدره ؟
                    اگه بزرگ هست باید از رطوبت ساز التراسونیک استفاده کنید .
                    ظرف اب فقط برای دستگاه های پاسخگو خواد بود که محیط کوچیکی داشته باشه

دیدگاه

سلام
                      بله، دقیقا، توی عکس هم مشخصه، یه فن گذاشتم روی ظرف آب. ولی دستگاهای کارخونه ای هم دیده بودم بعضاً از همین روش استفاده کرده بودن
                      اندازه ی دستگاه هم توی عکس ها مشخصه، تقریبا 70*40*45 اندازه ی داخل دستگاه هست که برای 3 طبقه متحرک ساختم و یک طبقه ی ثابت برای هچ

اخه اولتراسونیک هم جدا از بحث قیمت امروزیش، به یه فن هم نیاز داره چون بخار آب رو روی خودش میریزه
                      با همین فن و اینا نمیشه کاریش کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan.ebad نمایش پست ها
                        سلام
                        بله، دقیقا، توی عکس هم مشخصه، یه فن گذاشتم روی ظرف آب. ولی دستگاهای کارخونه ای هم دیده بودم بعضاً از همین روش استفاده کرده بودن
                        اندازه ی دستگاه هم توی عکس ها مشخصه، تقریبا 70*40*45 اندازه ی داخل دستگاه هست که برای 3 طبقه متحرک ساختم و یک طبقه ی ثابت برای هچ

اخه اولتراسونیک هم جدا از بحث قیمت امروزیش، به یه فن هم نیاز داره چون بخار آب رو روی خودش میریزه
                        با همین فن و اینا نمیشه کاریش کرد؟
                        شما بفرماید دما شما به 37 الی بالاتر میرسه ؟
                        بعد شما باید حداقل یه فنی قرار بدین روی ظرف اب تا سرعت بادش بالا باشه تا هوای گرم رو به شدت به اب بزنه تا اب مقداری گرم بشه و رطوبت بالا بیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAMED142 نمایش پست ها
                          سلام دوست من .
                          شما در قدم اول هر دو میگروکنترلر رو مجدد پروگرام کن به احتمال زیاد مشگل حل خواهد شد
                          اگر باز همینطور بود یه عکس از ال سی در وظعیت نمایش رطوبت اپلود کن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
                          شما روی ظرف اب خودتون فن قرار دادین که فن باد گرم و تند به ظرف اب بزنه
                          و محیط دستگاه تون چقدره ؟
                          اگه بزرگ هست باید از رطوبت ساز التراسونیک استفاده کنید .
                          ظرف اب فقط برای دستگاه های پاسخگو خواد بود که محیط کوچیکی داشته باشه
                          سلام، ممنون
                          الان هر دو تا آیسی رو پروگرم کردم ولی باز همین مشکل هست
                          داخل این عکس رطوبت رو بردم بالا ولی روی ال سی دی میاد پایین و خیلی کم نشون میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا نمایش پست ها
                            سلام، ممنون
                            الان هر دو تا آیسی رو پروگرم کردم ولی باز همین مشکل هست
                            داخل این عکس رطوبت رو بردم بالا ولی روی ال سی دی میاد پایین و خیلی کم نشون میده
                            http://s9.picofile.com/file/83604206...514_152849.JPG
                            سنسور رو از درایورش جدا کنید و مجدد یه عکس بدید .
                            الان یه جاش مشکوک هست چرا کنارمقدار رطوبت دوتا % داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAMED142 نمایش پست ها
                              سنسور رو از درایورش جدا کنید و مجدد یه عکس بدید .
                              الان یه جاش مشکوک هست چرا کنارمقدار رطوبت دوتا % داره

دیدگاه

دوست عزیز احتمالا مشگل شما از سنسور هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X