اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گرد

نوشته اصلی توسط ALI0364 نمایش پست ها
    من الان پست شما رو دیدم یعنی میتونم بگم کارتون حرف نداره
    تمام ریزه کاریهای لازم رو انجام دادید اونم ب بهترین شکل ممکن
    فقط ی چیزی اونم استفاده از اون المنت سشوار ک چون مثل رادیاتور ، ب مرور زمان کرکای و کثیفی های جوجه ها روش بشینه هم باعث کارایی پایین و هم باعث پایین اومدن عمرش میشه
    چون تمیز کردنش هم مشکل
    ولی همه جوره عالی بود
    با بیشترین چیزی ک حال کردم جا سازی اولترا سونیک تو محفظه پلاستیکی و در بسته و استفاده از اون شیر کنترل سطح آب
    ببخشین من متوجه شیر کنترل سطح اب نشدم یکی از اساسی ترین مشکلاتم همینه چیکار کنم که هرروز اب نریزم داخل ظرف
    a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847 نمایش پست ها
      ببخشین من متوجه شیر کنترل سطح اب نشدم یکی از اساسی ترین مشکلاتم همینه چیکار کنم که هرروز اب نریزم داخل ظرف
      سلام شما میتونید از این سوییچ های کنترل کننده ی سطح اب بگیرد (آفتاب رایانه داره) بعد خروجیشو به یه شیر برقی یا یه پمپ کوچک بدید تا موقعی که سطح اب پایین اومد سوییچ فعال بشه و اب پر بشه داخل ظرف

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا نمایش پست ها
        سلام شما میتونید از این سوییچ های کنترل کننده ی سطح اب بگیرد (آفتاب رایانه داره) بعد خروجیشو به یه شیر برقی یا یه پمپ کوچک بدید تا موقعی که سطح اب پایین اومد سوییچ فعال بشه و اب پر بشه داخل ظرف
        این روشی ک شما میگید هزینش چند برابر این مدلیه ک جناب xorzuxan انجام دادن
        راحت ترین روش و کم هزینه ترین روش همینه ایشون اومدن از شیری ک تو مخازن آب استفاده میکنن ک بیشتر تو منبع انبساط استفاده میشه
        این شیر رو میتونید از شیرآلات فروشی یا بیشتر جاهایی ک منبع آب میفروشن تعیه کنید ابزار یراق هم ممکنه داشته باشن
        این شیر تو سیفون یا فلاش تانک wc هم هست
        یک اهرم داره ک بهش یک توپ پلاستیکی ک درونش هوا وصل ک توپ همیشه بالای سطح آب میمونه و زمانی ک سطح آب بیاد پایین شیر خود بخود خروجیش باز میشه
        و وقتی سطح آب بالا بره گوی شناور میاد بالا و خروجی بسته میشه
        ایشون اومدن برای ورودی آب از یک دبه ماست استفاده کردن ک مثل منبع آب خونه بالاتر از سطح ظرف آب پس در نتیجه آب از شیلنگ میل میکنه ب پایین و سر راه ش همون شیر قرار میگیره ک هر موقع آب سطحش پایین اومد آب داخل دبه رو میریزه تو مخزن کم حجم اولترا سونیک یا بخار ساز
        حالا اگر میخواید راحت ترش کنید میتونید ب قول دوستمون از یک شیر برقی ستفاده کنید و مستقیم وصل کنید ب آب لوله کشی شهری و با یک سنسور
        (ک البته درست کردن این سنسور هم خیلی راحت اما آماده هم دارن)
        وقتس سطح آب پایین اومد شیر برقی باز میشه و آب لوله کشی رو هدایت میکنه تو مخزن ک هزینش بالاتر و کار اضافی

دیدگاه

من الان پست شما رو دیدم یعنی میتونم بگم کارتون حرف نداره
          تمام ریزه کاریهای لازم رو انجام دادید اونم ب بهترین شکل ممکن
          فقط ی چیزی اونم استفاده از اون المنت سشوار ک چون مثل رادیاتور ، ب مرور زمان کرکای و کثیفی های جوجه ها روش بشینه هم باعث کارایی پایین و هم باعث پایین اومدن عمرش میشه
          چون تمیز کردنش هم مشکل
          ولی همه جوره عالی بود
          با بیشترین چیزی ک حال کردم جا سازی اولترا سونیک تو محفظه پلاستیکی و در بسته و استفاده از اون شیر کنترل سطح آب
          سلام
          ممنون از لطف شما دوست عزیز،خوشحالم که مورد توجه شما قرار گرفته

دیدگاه

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام سه تا سوال
            1- اینکه در این مدار از هردو تا سنسور sht1x و sht2x باید همزمان استفاده بشه یا یکیش
            2- اینکه sht10 یا sht20 استفاده کنیم بجای sht11 و sht21 مشکلی نداره چون ارزونترن
            3- اینکه بردهاش تویازار مثل بردهای شما نیست از کچا باید تهیه کنم

دیدگاه

دوستان من چند سال پیش یه بخارساز التروسینک خریده بودم امروز گذاشتم داخل اب کار نکرد یه بار ازش استفاده کرده بودم...چندجا خوندم احتمال اینکه سوراخهاشو املاح های اب گرفته باشه راه حلی دارین ک درست بشه یا بندازم اشغال.......دوستان برا تامین بخار بهترین راه کار رو چی میدونن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan_2050 نمایش پست ها
                سلام سه تا سوال
                1- اینکه در این مدار از هردو تا سنسور sht1x و sht2x باید همزمان استفاده بشه یا یکیش
                2- اینکه sht10 یا sht20 استفاده کنیم بجای sht11 و sht21 مشکلی نداره چون ارزونترن
                3- اینکه بردهاش تویازار مثل بردهای شما نیست از کچا باید تهیه کنم
                سلام با اجازه اساتید
                شما فقط میتونید یکی از سنسور هارو استفاده کنید یا sht1x یاsht2x
                میتونید هم از sht10 و هم از sht20 استفاده کنید ولی این دوتا درایور هاشون با هم فرق داره دقت سنسور sht10 هم از sht20 کمتره ولی sht20 پرش داره البته بعضی وقتا
                این مدل برد ها رو هم می تونید از سایت افتاب رایانه بخرید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان من چند سال پیش یه بخارساز التروسینک خریده بودم امروز گذاشتم داخل اب کار نکرد یه بار ازش استفاده کرده بودم...چندجا خوندم احتمال اینکه سوراخهاشو املاح های اب گرفته باشه راه حلی دارین ک درست بشه یا بندازم اشغال.......دوستان برا تامین بخار بهترین راه کار رو چی میدونن
                سلام من زیاد اشنایی ندارم فکر کنم با تعویض پیزو درست بشه ولی باز اساتید هستن کمکتون کنن

دیدگاه

از بخار سازتون یک عکس بزارید اینجا

دیدگاه

سلام
                    انجمن جدید مبارکه

می بینید به انجمن جدید دجال هم نفوذ کرده
                    بچه ها موقتا زیاد دیگه نمی تونم به انجمن بیام یه خورده سرم شلوغه و اوضاع هم خرابه
                    همه چی مشخصه
                    اگر سوالی داشته باشید می تونید از بین سوالات بقیه کاربران سوالتون رو پیدا کنید
                    اگر موضوع خیلی جدی باشه می تونید بهم ایمیل بدید
                    بازم انجمن جدیدتون هم مبارک خیلی عالی شده
                    موفق و موید باشید
                    برد جوجه کشی:
                    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

از بخار سازتون یک عکس بزارید اینجا

اینه

دیدگاه

مطمئنید فقط یک بار ازش استفاده کردید؟
                        خیلی خسته ب نظر میاد
                        اون لوله یا شلنگ بالایی سنسور سطح آب داخلش رو چک کنید ممکنه رسوب گرفته باشه و بسته شده باشه و نتونه بودن آب رو تشخیص بده
                        اگر از اون نبود احتمالآ از خود پیزو و بهتره یکی دیگه تهیه کنید
                        راستی اگر ال ای دی ها روشن میشه احتمالا از خود پیزو یا سنسور آب اما اگر ال ای دی ها روشن نمیشه ممکنه از قسمت سیم تغذیه و داخلش جایی قطع باشه ک برق بهش نمیرسه
                        ی پیشنهاد دارم خدمت دوستان بهتره در حد امکان از آب بدون املاح مثل آب سماور استفاده کنید تا رو التراسونیک رسوب نبنده و باعث خرابیش نشه

دیدگاه

مطمئنید فقط یک بار ازش استفاده کردید؟
                          خیلی خسته ب نظر میاد
                          اون لوله یا شلنگ بالایی سنسور سطح آب داخلش رو چک کنید ممکنه رسوب گرفته باشه و بسته شده باشه و نتونه بودن آب رو تشخیص بده
                          اگر از اون نبود احتمالآ از خود پیزو و بهتره یکی دیگه تهیه کنید
                          راستی اگر ال ای دی ها روشن میشه احتمالا از خود پیزو یا سنسور آب اما اگر ال ای دی ها روشن نمیشه ممکنه از قسمت سیم تغذیه و داخلش جایی قطع باشه ک برق بهش نمیرسه
                          ی پیشنهاد دارم خدمت دوستان بهتره در حد امکان از آب بدون املاح مثل آب سماور استفاده کنید تا رو التراسونیک رسوب نبنده و باعث خرابیش نشه
                          ممنونم بنظرتون بهترین روش بعد التروسنیک چیه و جواب بهتری میده

دیدگاه

خواهش میکنم
                            برای دستگاه هایی با حجم کم بهترین راه همین التراسونیک چون باعث تغییر دما نمیشه
                            و استفاده از روشهای قدیمی مثل نصب المنت تو آب برای بالا بردن دمای آب و در نتیجه بخار شدن سریعتر باعث بالا رفتن دمای داخل دستگاه هم میشه
                            اما تو یک سری دستگاه های با حجم بالا میان از نازل مه ساز ک روزنه نوکش در حد چند میکرون استفاده میکنن و با پمپی ک تو سمپاشها ازش استفاده میشه با فشار بالای چندین bar آب رو از سر نازل رد میکنن ک باعث تبدیل آب ب مه میشه از این روش برای مه مصنوعی هم استفاده میشه
                            اما خب هزینش زیاد و برای حجم کارهای بالا ک التراسونیک جواب اون کار رو نمیده صرفه اقتصادی داره
                            ی نکته رو هم گفتم یاد آوری کنم بد نباشه ولتاژ این ماژولها 24 ولت

دیدگاه

سلام بچه ها دستگاه جوجه کشی میخوام بسازم ، لطفا راهنمایی کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
                                سلام
                                اگر بتونی همین روش رو امتحان کنی و دقیقم باشه از شر این 555 راحت میشی ولی یه مشکلی هست که افزایش طول سیم سنسور می تونه دردسر ساز باشه نظرت چیه

اضافه شده در تاریخ :
                                سلام
                                یه باگ خیلی جدی تو قسمت کنترل هیتر هست
                                این برنامه رو جایگزین قبلی کنید و روی مگا 32 پروگرام کنید البته این برنامه dip هست هر کدومتون تست کردید خبر دهید تا تو پست اول جایگزین فایل قبلی کنم

در برنامه قبلی اگر سنسور sht ارتباطش با درایور قطع شود اعدادی که برد اصلی خوانده همانها در حافظه اش می مانند و اگر سنسور در زمانی که هیتر وصل است ارتباطش با برد درایور قطع شود هیتر خاموش نمی شود و الارم هم نمی دهد و یه جورایی زیادی خطرناک هست :-S

مشاهده لینک

اضافه شده در تاریخ :
                                تو این برنامه (ورژن 1.5 ) اگر دما و رطوبت هر دو 99.9 نشون داده بشند یعنی اینکه ارتباط برد اصلی با درایور برقرار هست ولی ارتباط سنسور با درایور بر قرار نیست

و اگر عبارت error sensor read ظاهر بشه یعنی ارتباط برد اصلی با درایور بر قرار نیست

سلام یه مشکل دارم که وقتی تغذیه رو وصل میکنم عبارت error sensor read و بیزر بوق غیر ممتد میزنه و led رنگشم قرمز میشه
                                من هم با برد sh20 تست کردم و هم hs1101 ولی باز همین مشکلو دارم دوستان اگه ممکنه راهنماییم کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X