اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط محمد رضا 1625 نمایش پست ها
    رمز دانلودش چیه؟
    دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
      سوکت T2 که در ورژن 5.3 به قبل محل سنسور ds18b20 بود که حذف گردید
      ال ای دی که دورش خط کشیدید ال ای دی سه پایه RG کاتد مشترک هست و نشون دهنده وضعیت دستگاه هست و توضیح خاصی نداره
      سسنور های مادون اگر بخواین وصل کنید سنسور گیرنده به سوکت دو پایه سیاه رنگ و فرستنده هم به اون یکی سنسور دو پایه وصل میشه
      اگر بخواین میکروسوئیچ وصل کنید این میکروسوئیچ ها به جای گیرنده وصل میشه یعنی یه میکروسوئیچ به محل گیرنده وصل می کنید و یه میکرو سوئیچ دیگه رو با میکرو سوئیچ اولی موازی می کنید و در زوایای 40 و منفی 40 قرار یدید...موقعی که از میکروسوئیچ استفاده میک نید سنسور فرستنده کاملا بی معنی میشه بود و نبودش...
      ممنون از راهنمایی هاتون.ضمنن سنسور خراب شده بود که با تعویضش درست شد.الان مثل ساعت کار میکنه

دیدگاه

فقط اون مقاومت و خازن روی برد سنسور باید نصب بشه یا نیازی نیست؟؟من برد سنسور از این سایت گرفتم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ganbari68 نمایش پست ها
          فقط اون مقاومت و خازن روی برد سنسور باید نصب بشه یا نیازی نیست؟؟من برد سنسور از این سایت گرفتم .
          د وتا مقاومت بر روی برد درایور هست اگر اوان دو تا مقاومت رو مونتاژ کردید نیازی به قرار دادن مقاومت بر روی سنسور نیست
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
            د وتا مقاومت بر روی برد درایور هست اگر اوان دو تا مقاومت رو مونتاژ کردید نیازی به قرار دادن مقاومت بر روی سنسور نیست
            بله بنده تمام مقاومت های روی درایور مونتاژ کردم.ممنون اقا محمد.... خازن چطور اون باید وصل شه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ganbari68 نمایش پست ها
              بله بنده تمام مقاومت های روی درایور مونتاژ کردم.ممنون اقا محمد.... خازن چطور اون باید وصل شه؟؟
              بله خازن باید بر روی سنسور مونتاژ بشه...
              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

دوستانی که در دانلود فایل با مشکل مواجه هستند می تونن فایل رو از این کانال تلگرامی دانلود کنند
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                  نمیشه کد ها در 1 میکرو قرار بگیره؟
                  یعنی در atmega64 باشه؟
                  امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

لطفا نحوه*ی تنظیم فیوز بیت های هر دو میکرو رو دقیق شرح بدین. ممنون میشم
                    و اینکه تو ورژن جدید از کریستال خارجی استفاده کردین فکر کنم این موضوع رو تنظیم فیوز بیت ها تاثیر بزاره لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

سلام دوستان بازر مدار چه مدل و چند ولت هست؟

دیدگاه

سلام ببخشید من تازه اومدم به جمع میتونم چندتا سوال بپرسم چون میخوام دستگاه جوجه کشی درست کنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

میتونم از دو تا موتور همزمان برای چرخش تخم مرغ ها استفاده کنم رک هایی که گذاشتم سه تا شانه روی هم قرار میگیره و همین طور کنارش ۳ تا دیگه یعنی دو ردیف سه شانه ای حالا به نظر شما یه موتور قوی بزارم یا یه دو موتور معمولی که از هر دو طرف فشار زیادی بالاش نیاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط GREEN 60 نمایش پست ها
                          سلام دوستان بازر مدار چه مدل و چند ولت هست؟
                          سلام
                          بازر 5 ولت
                          اینم لینک فروشگاه برای بازر:

دیدگاه

سلام دوستان
                            یه سری سوال فنی دارم از دوستان خواهش میکنم رهنمایی کنند:
                            امروز که دارم این سوال رو میپرسم روز 21 ام دوره دوم جوجه کشی من هست ( دوره اول تخم مرغ گذاشته بودم و این دوره بوقلمون گذاشتم)

دوره قبل از 50 تخم 17 تا در اومد باقی تخم هارو شکستم 2تا جوجه مرده بود 5-6 تا بدون نطفه ولی بقیه فاسد شده بود یعنی یه لکه خونی کوچیک ایجاد شده بود ولی رشد نکرده بود و کل محتوای تخم کمی سیاه شده بود

این دوره هم که بوقلمون گذاشتم امروز داشتم دستگاه رو چک میکردم دستم رو که گزاشتم روی شیشه در دستگاه دیدم بالای دستگاه گرمتر از پایین دستگاه هست داخل دستگاه رو هم چک کردم همینطور بود یکم دیر این مورد رو چک کردم ولی همین مسئله منو نگران کرده و فکر میکنم احتمالن دوره قبل هم همین مورد باعث فاسد شدن بیشتر تخم ها شده باشه!!!

حالا درمورد نحوه ساخت محفظه دستگاه هم توضیح بدم که دوستان اشتباهاتم رو بگن:
                            - ارتفاع 50 سانت در عرض 43 سانت در عمق 50 سانت
                            - سه طبقه با فاصله 14 سانت
                            - سنسور sht روی دیواره بغل هم تراز طبقه وسط
                            -از 50 سانت عمق دستگاه 10 سانت به عنوان کانال جدا شده و المنت و بخار در داخل آن قرار دارد که فن دائم روشن چسبیده به کف دستگاه و هوای داخل محفظه را به داخل کانال میفرسته که هوا با گرمای المنت گرم شده و بخار هم قاطی میشه.
                            - روی دیواره کانال دقیقا روبروی هر طبقه 3 سوراخ به قطر 6 سانت ایجاد کردم که هوای کانال با فشار فن دوباره از اون سوراخها میاد بین طبقات.
                            - برای تهویه هوا هم روی دیواره بغل دستگاه دو سوراخ به قطر 16 میل و حدود 5-6 سانت بالاتر از کف در پایین دستگاه و دو سوراخ دیگر به همین سایز و فاصله در بالای دستگاه قرار دادم. هر دو سوراخ بالا و پایین بغل هم و همه سوراخها در روی دیواره یک سمت دستگاه قرار دارند.

نقش کانال اینه که یه هوای همگن ایجاد بشه و از سوراخها بیاد بیرون ولی نمیدونم چرا بالای دستگاه گرم و پایین خنکتره و اینو هم بگم که این اختلاف دما کاملن محسوس هست و منو نگران کرده.

لطفا اگر تغییری نیاز هست راهنمایی کنید.

سپاس
                            جدیدترین ویرایش توسط zebelxan; ۰۱:۵۸ ۱۳۹۸/۰۴/۲۰.

دیدگاه

سلام مهندس وقت بخیر
                              ضمن تشکر از به اشتراک گذاشتن علم و تجربتون یه مساله ای که برای من پیش اومده من وقتی pcb رو وصل میکنم به برق دما و رطوبت رو صفر نشون میده و بعد چند لحظه مینویسه:
                              err sensor read! این بخاطر چیه مهندس؟ من سنسور رو هم با خازن و مقاومت هم بدون مقاومت و هم بدون خازن و مقاومت تست کردم بازم همین پیغامو میده... چرا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مستان نمایش پست ها
                                سلام مهندس وقت بخیر
                                ضمن تشکر از به اشتراک گذاشتن علم و تجربتون یه مساله ای که برای من پیش اومده من وقتی pcb رو وصل میکنم به برق دما و رطوبت رو صفر نشون میده و بعد چند لحظه مینویسه:
                                err sensor read! این بخاطر چیه مهندس؟ من سنسور رو هم با خازن و مقاومت هم بدون مقاومت و هم بدون خازن و مقاومت تست کردم بازم همین پیغامو میده... چرا؟
                                سلام . مسیر برد اصلی تا درایور رو چک کنید و اگر اتصالات برقرار بود میکرو اتمگاه هشت رو مجدد پروگرام کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X