اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد طراحی تایمر خاص

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد طراحی تایمر خاص

همون برنامه ساعتی که براتون گذاشته بودم رو تغییرش میدادید به تاخیر ساعت ....
    کار سختی بود ؟؟؟
    بله : کار سختی بود :mrgreen: میگم من تعطیلم از نظر برنامه نویسی و بخوام اگه یاد بگیرم :زمان می برد! خلاصه دستت درد نکنه دوست عزیز: شما ادم شریف و مشکل گشایی هستی ارزو موفقیت و سلامتی برات می کنم جیگر :smile: من به این مدار خیلی احتیاج دارم!!!
    یک درخواست دارم: شماتیک این مدار را توی پرتئوس میتونی درست کنی تا تست کنم توی محیط شبیه سازی و عملکرد مدار را ببینم!!!؟؟ این مدار به چه چیزی نیاز داره برای راه اندازی!؟؟ یک ای سی مگا 8 و یک رله و یک کریستال فقط ؟؟؟
    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      بله : کار سختی بود :mrgreen: میگم من تعطیلم از نظر برنامه نویسی و بخوام اگه یاد بگیرم :زمان می برد! خلاصه دستت درد نکنه دوست عزیز: شما ادم شریف و مشکل گشایی هستی ارزو موفقیت و سلامتی برات می کنم جیگر :smile: من به این مدار خیلی احتیاج دارم!!!
      یک درخواست دارم: شماتیک این مدار را توی پرتئوس میتونی درست کنی تا تست کنم توی محیط شبیه سازی و عملکرد مدار را ببینم!!!؟؟ این مدار به چه چیزی نیاز داره برای راه اندازی!؟؟ یک ای سی مگا 8 و یک رله و یک کریستال فقط ؟؟؟
      سپاس
      مهندسی تکنولوژی نرم افزار :eek: :angry: :angry: :angry: :angry:
      یعنی شما برنامه نویس هستید ؟؟
      من جای شما بودم میرفتم روی برج میلاد از اون بالا خودم رو پرت میکردم پایین که Spider-Man بیاد نجاتم بده
      شوخی بود خواستم بخندی :smile:

[b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: والا توی دانشگاه چیزی به عنوان برنامه نویسی به ما یاد ندادند!!! سیستم اموزشی توی ایران که میدانی چطوری هست!!! تئوریک................
        چند سئوال:
        1. توی برنامه شما دیگه مشکل ثانیه نیست دیگه !!! مثل delay که نیست که تا حدودی جواب میده!! مثلا من بخوام تا 24 ساعت حساب کنم که میشه 86400 ثانیه!!!
        به جای int داده long باید فعال کرد !!؟؟ درسته؟؟ اگر اینجا به جای int ما long را استفاده کنیم مشکلی ایا پیش میاد؟؟
        کد:
        unsigned int   Ton,Tper,time; //for normal time _ max Tper = 65535 Seconds
        //unsigned long int Ton,Tper,time; //for Long time _ max Tper = 4294967296 Seconds
        2. زمانیکه برق مدار قطع بشود چه بلایی سر مدار میاد؟؟؟ یعنی برنامه از اول شروع میشه شمارش اش؟؟
        3. کریستال داخلی مدار 8 مگاهرتز هست ! خوب هست؟؟ یا نیاز به کریستال خارجی داره؟؟؟ از نظر شمارش پس و پیش ایا می شمارد؟

سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: والا توی دانشگاه چیزی به عنوان برنامه نویسی به ما یاد ندادند!!! سیستم اموزشی توی ایران که میدانی چطوری هست!!! تئوریک................
          برای موفق نبودن هیچ بهانه ای قابل قبول نیست ...
          من هم از همون سیستم آموزشی مدرک گرفتم !!!

1. توی برنامه شما دیگه مشکل ثانیه نیست دیگه !!! مثل delay که نیست که تا حدودی جواب میده!! مثلا من بخوام تا 24 ساعت حساب کنم که میشه 86400 ثانیه!!!
          به جای int داده long باید فعال کرد !!؟؟ درسته؟؟ اگر اینجا به جای int ما long را استفاده کنیم مشکلی ایا پیش میاد؟؟
          کد:
          unsigned int   Ton,Tper,time; //for normal time _ max Tper = 65535 Seconds
          //unsigned long int Ton,Tper,time; //for Long time _ max Tper = 4294967296 Seconds
          اون خط رو گذاشتم که اگر خواستی زمانهای بالاتری کار کنی خط بالایی رو غیرفعال بشه و پایینی را فعال کنید ...

2. زمانیکه برق مدار قطع بشود چه بلایی سر مدار میاد؟؟؟ یعنی برنامه از اول شروع میشه شمارش اش؟؟
          زمان ریست میشه ... باید برای رفع این مشکل از باتری استفاده کنید ...

3. کریستال داخلی مدار 8 مگاهرتز هست ! خوب هست؟؟ یا نیاز به کریستال خارجی داره؟؟؟ از نظر شمارش پس و پیش ایا می شمارد؟
          شما کریستال ساعت بگذارید دیگه ربطی به اسیلاتور داخلی نداره ... فرکانس داخلی هم فرقی نمیکنه که چقدر باشه ...
          اگر هم خواستید که کریستال خارجی بگذارید نمیشه ...
          چون داری از کریستال ساعت استفاده میکنی و جای اون پایه ها رو اشغال کرده ...

موفق باشید
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
            دوست عزیز من بنا به علاقه ای که به الکترونیک دارم و نیازی که به بعضی مدارات دارم!!! دنبال الکترونیک می روم وگرنه : یک لیسانس کامپیوتر نباید از نظر سطح دانش الکترونیک با لیسانس الکترونیک فرق داشته باشه!!! البته موفق بودن به عوامل دیگه ای هم بستگی داره مثل هوش و زمان و اعصاب و اراده و................ :mrgreen:
            حالا بدتر از سیستم اموزشی : سربازی هست که هرچی طی این چند سال خوندی را فرمت می کنه + عمر ادم را :cry2:
            =================================================
            زمان ریست میشه ... باید برای رفع این مشکل از باتری استفاده کنید ...
            این باتری را که میگید از چه نوع باید باشه؟؟ باتری عدسی که توی ساعت هست یا قلمی ؟؟ چند ولت باید باشه ؟؟؟ به کجا مدار باید وصل بشه؟؟؟
            شما کریستال ساعت بگذارید دیگه ربطی به اسیلاتور داخلی نداره ... فرکانس داخلی هم فرقی نمیکنه که چقدر باشه ...
            اگر هم خواستید که کریستال خارجی بگذارید نمیشه ...
            چون داری از کریستال ساعت استفاده میکنی و جای اون پایه ها رو اشغال کرده ...
            منظور شما این هست تراشه 32768 خودش اسیلاتور داره؟؟ و دیگه نیار نیست کریستال بزاریم!؟؟ درسته؟ به صورت پیش فرض چند مگاهرتز هست؟؟؟ 8 مگا؟

راستی ان کدی که دادید را رفتن توی کدویژن بریزم و کامپایل کنم ولی ارور میده و save نمیکنه!! شما از قسمت project استفاده کردید یا source ؟؟ شما از روش ویزارد گمان کنم استفاده کردید!؟؟ درسته؟؟
            راستی کامپایل نمی کنه!! توی قسمت project همه گزینه ها غیر فعال هستند!!

سپاس

دیدگاه

کد ویژن رو کرک کردی؟
              من کدشو ساختم درسته ک :smile:
              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

وگرنه : یک لیسانس کامپیوتر نباید از نظر سطح دانش الکترونیک با لیسانس الکترونیک فرق داشته باشه!!!
                :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                نمیدونم چرا !؟!؟! واقعا چرا این جوری میشه برداشت کرد !
                نرم افزار لزوما مبحث دیجیتال رو بررسی میکنه اون هم به صورت کلی و عمومی
                رشته نرم افزار الکترونیک آنالوگ توش نداره . سیگنالینگ درست و حسابی نداره و بحث حوزه فرکانسی نداره کلن غیر از صفر و یک چیزی نداره !
                الکترونیکی ها هم خیلی از مباحث برنامه نویسی رو ندارن و توی این مساله خیلی اذیت میشن

موفق بودن به عوامل دیگه ای هم بستگی داره مثل هوش و زمان و اعصاب و اراده و...............
                فقط و فقط تمرین و پشتکار

سربازی هست که هرچی طی این چند سال خوندی را فرمت می کنه + عمر ادم را
                اسمش رو نیارررررر

این باتری را که میگید از چه نوع باید باشه؟؟
                باطری بک پ مادر برد بگی میدن بهت یا باطری سکه ای باطری به قول شما عدسی برای ساعت مچی هستش
                در اصل هر باطری (تقریبا هر باطری) که بتونه 3 ولت رو بده برای کارتون خوبه ولی چون بحث عمر طولانی هست اینجا میان از باطری های سکه ای (لیتیوم سل) استفاده میکنن ارزون هم هست توی سایت هم داریم چند نمونشو مثل CR2032 cr2025 منفی به منفی یا گراند 1307 و مثبت هم به پایه batt اگه دیتاشیت رو نگاه کنی با عکسش خوشکل و شیک نشون میده

منظور شما این هست تراشه 32768 خودش اسیلاتور داره؟؟
                32768 اسمش نیست فرکانس کاریشه (نوسان) بهش میگن اصطلاحا کریستال ساعتی . 32.768 کیلو هرتز نه مگاهرتز !!!!

در مورد من این رو هم اظافه کنید که رشتم نرم افزار بوده !
                من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

ممنون دوستان:
                  کد ویژن رو کرک کردی؟
                  من کدشو ساختم درسته ک
                  بله کرک کردم طبق یک اموزش ولی زمانیکه این کد از سایت کپی می کنم و می اندازم توی محیط کد ویژن هنگام کردن ارور میده!!!
                  شما چطوری تنظیم کردید!!! این کرک ما را خفه کرد :angry: تازه قیمت نسخه اورجینال کد ویژن میگن 400 هزار تومان هست!!
                  من مراحل ای را که رفتم با عکس توضیح میدم!!!
                  1. توی عکس مشخص هست!!

2.کد های کپی شدند!!

3.اسم فایل را timer انتخاب کردم!! ولی هنگام ذخیره ارور میده!!

4.ارور میده!

نمیدونم چرا !؟!؟! واقعا چرا این جوری میشه برداشت کرد !
                  نرم افزار لزوما مبحث دیجیتال رو بررسی میکنه اون هم به صورت کلی و عمومی
                  رشته نرم افزار الکترونیک آنالوگ توش نداره . سیگنالینگ درست و حسابی نداره و بحث حوزه فرکانسی نداره کلن غیر از صفر و یک چیزی نداره !
                  الکترونیکی ها هم خیلی از مباحث برنامه نویسی رو ندارن و توی این مساله خیلی اذیت میشن
                  ما یک کتاب داشتم در مورد مدار منطقی که نویسنده اش موریس مانو هست!!! چاپ اش خیلی قدیمی بود: گمان کنم برای سال 1994 بود !!! یا مثلا ویژوال بیسیک را در نظر بگیر که توی هنرستان تدریس میشه که ان هم فسیل هست برای قرن 19 هست که کلا منسوخ شده! به جای اینکه بیاین از بیس زبان هایی مثل سی شارپ و جاوا بگن میان این شر و ور ها را میگن!!! دانشگاه ها که هیچ!!! استاد ها کلا تعطیل هستند!! یارو با پارتی اومده مدرس دانشگاه شده!!!! توی شهرستان ها اینجوری هست ولی دانشگاه های بزرگ مثل شریف و... گمان کنم بهتر باشه اوضاع!!
                  خلاصه : بی خیال : ما هر چی بگیم باز اش و همان کاسه هست :کجاست گوش شنوا !!! :mrgreen:

فقط و فقط تمرین و پشتکار
                  زیاد قبول ندارم این حرف را!! شما یک اموزش تصویریAvr که فارسی باشه و از بیس توضیح داده باشه را معرفی کن!! فقط یک استاد کی نژاد هست دیگه فیلم هاش!!!

اسمش رو نیارررررر
                  بهمن اگر فراغ تحصیل میشی اقدام کن که بعد عید 24 ماه میشه!! :angry: ان هایی که اسفند اقدام کنند و مدارک را بفرستند اگر اردیبهشت و تیر و.. هم برن 21 ماه حساب میشه!!!

باطری بک پ مادر برد بگی میدن بهت یا باطری سکه ای باطری به قول شما عدسی برای ساعت مچی هستش
                  در اصل هر باطری (تقریبا هر باطری) که بتونه 3 ولت رو بده برای کارتون خوبه ولی چون بحث عمر طولانی هست اینجا میان از باطری های سکه ای (لیتیوم سل) استفاده میکنن ارزون هم هست توی سایت هم داریم چند نمونشو مثل CR2032 cr2025 منفی به منفی یا گراند 1307 و مثبت هم به پایه batt اگه دیتاشیت رو نگاه کنی با عکسش خوشکل و شیک نشون میده
                  توی مدار که شماتیک اش را جناب اسدی گذاشتند اگر دقت کنید 1307 وجود نداره!!! باتری را غیر از 1307 باید کجا ی مدار وصل کرد!! دیتاشیت چی را نگاه کنم؟

سپاس

سپاس

دیدگاه

http://s5.picofile.com/file/8119020168/codevision1.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020218/codevision2.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020250/codevision3.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020292/codevision4.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020334/codevision5.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020342/codevision6.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020368/codevision7.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020384/codevision8.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020418/codevision9.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020434/codevision10.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020442/codevision11.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020450/codevision12.gif
                    http://s5.picofile.com/file/8119020476/codevision13.gif

این باتری را که میگید از چه نوع باید باشه؟؟ باتری عدسی که توی ساعت هست یا قلمی ؟؟ چند ولت باید باشه ؟؟؟ به کجا مدار باید وصل بشه؟؟؟
                    یه مداری تو ذهنم هست بگذار ببینم میشه با باتری راش انداخت یا نه ...
                    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

ما یک کتاب داشتم در مورد مدار منطقی که نویسنده اش موریس مانو هست!!! چاپ اش خیلی قدیمی بود: گمان کنم برای سال 1994 بود !!! یا مثلا ویژوال بیسیک را در نظر بگیر که توی هنرستان تدریس میشه که ان هم فسیل هست برای قرن 19 هست که کلا منسوخ شده! به جای اینکه بیاین از بیس زبان هایی مثل سی شارپ و جاوا بگن میان این شر و ور ها را میگن!!! دانشگاه ها که هیچ!!! استاد ها کلا تعطیل هستند!! یارو با پارتی اومده مدرس دانشگاه شده!!!! توی شهرستان ها اینجوری هست ولی دانشگاه های بزرگ مثل شریف و... گمان کنم بهتر باشه اوضاع!!
                      خلاصه : بی خیال : ما هر چی بگیم باز اش و همان کاسه هست :کجاست گوش شنوا !!!
                      مدارات منطقی از اون موقع تا الان فرق چندانی نکرده که بخوان بیان هر سال کتاب براش چاپ کنن
                      این حرف مثل اینه که من بگم رشتم مکانیک هست و هنوز دارن همون مطالب قوانین 3گانه نیوتن رو توش تدریس میکنن خب وقتی هنوز به عنوان یه قانون یا اصل قبولش داریم و به عنوان پایه مکانیک پس باید تدریس بشه
                      مدارات منطقی هم همینه وقتی فلیپ فلاپ همون فلیپ فلاپه یا بافر همون بافر به نظرتون باید بیان بگن نه ! این طور نیست و باید چرخ رو از اول اختراع کرد ؟
                      بیس برنامه نویسی یعنی همون درسهای معماری سیستم عامل و اسمبلی که میفهمی سخت افزار داره موقع برنامه نوشتن چی کار میکنه و برنامه چه اتفاقی براش میافته وگرنه یاد گرفتن زبون برنامه نویسی دانشگاه نمیخواست که 4 سال معطلش شدید دوست عزیز . مجتمع فنی میرفتی هم مدرکش معتبر بود هم آموزشش خیلی بهتر از دانشگاه ! یاد گرفتن زبون برنامه نویسی جدید باید برای کسی که توی این رشته هست یه تفریح باشه نه کورس دانشگاهی

محض اطلاع همون سی شارپی که داری میگی میاد میشه کد اسمبلر !
                      منم شهرستان درس خوندم و توی یکی از آشغال ترین دانشگاهها (در حدی که یه بار زنگ زدیم 20:30 اومد وضع ماهارو فیلم گرفت پخش کرد از این بدتر که نبوده وضع شما؟!؟!؟ )

زیاد قبول ندارم این حرف را!! شما یک اموزش تصویریAvr که فارسی باشه و از بیس توضیح داده باشه را معرفی کن!! فقط یک استاد کی نژاد هست دیگه فیلم هاش!!!
                      باور کن همون رو هم اگر نگاه میکردید الان کلی جلو بودید . من متاسفانه تاحالا به خاطر اینترنت و وقت نتونستم آموزش های ایشون رو کامل ببینم ولی به قول خودتون وقتی همینم هست چرا استفاده نمیکنید ؟

بهمن اگر فراغ تحصیل میشی اقدام کن که بعد عید 24 ماه میشه!!
                      کار ما از این حرفها گذشته امروز فرداست که برم.

توی مدار که شماتیک اش را جناب اسدی گذاشتند اگر دقت کنید 1307 وجود نداره!!!
                      اگر از 1307 یا کلا ic RTC استفاده نشه شما باید مدار رو دائما روشن نگه دارید و قطع برق یعنی پریدن ساعت دقیق اون لحظه
                      ولی آی سی هایی مثل 1307 کارشون اینه که با یه باطری مثلا میان 10 سال ساعت رو نگه میدارن حالا برق 1000 بارم قطع و وصل شه مهم نیست
                      من فکر کردم 1307 میزارید که گفتم باطری رو به اون شکل وصل کنید
                      اگر از 1307 میخواستید استفاده کنید توی دیتاشیتش عکس و شماره پایه و همه اطلاعات برای وصل باطری و غیره بود .
                      توی اون کدی که خودتون گذاشته بودید فک کنم 1307 استفاده شده بود

اگه از راه حل آقای اسدی میرید اون داستانش جور دیگه ای هست به این شکل که کریستال رو شما به 1307 دیگه وصل نمیکنید بلکه به میکرو وصل میکنید
                      بعد میاید با میکرو یه ساعت دقیق میسازید .
                      من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

ممنون دوستان
                        یه مداری تو ذهنم هست بگذار ببینم میشه با باتری راش انداخت یا نه ...
                        مرسی: پس منتظرم!

محض اطلاع همون سی شارپی که داری میگی میاد میشه کد اسمبلر !
                        منم شهرستان درس خوندم و توی یکی از آشغال ترین دانشگاهها (در حدی که یه بار زنگ زدیم 20:30 اومد وضع ماهارو فیلم گرفت پخش کرد از این بدتر که نبوده وضع شما؟!؟!؟ )
                        تشکر: من از بعد بازار کار گفتم!!مثلا خودم را میگم لیسانس کامپیوتر می گیرم میرم دنبال کار : یارو میگه چه چیز فنی و عملی بلدی !!! میگه mvc بلدی !؟ طراحی سایت با php بلدی ؟؟؟ برنامه نویسی 3 لایه بلدی!!؟؟ اوراکل بلدی !!! اینها کی باید یاد بده به ما؟؟؟ اکثریت برای فراز از سربازی می روند دانشگاه لیسانس می گسرند وگرنه دانشگاه رفتن چه به درد میخوره!! جز وقت تلف کردن و هزینه پول گزاف !! ..........
                        کار ما از این حرفها گذشته امروز فرداست که برم.
                        خدا صبر بده بهت :mrgreen

کد اش هست به زبان بیسیک ولی تایمر نداره!!! :angry: اگر کسی بتونه ترکیب کنه خیلی عالی میشه!! مشکل باتری هم حل میشه!!

راستی من میخوام ان کد جناب اسدی را توی پرتئوس شبیه سازی کنم!!! ان کریستال ساعتی 32.768 کیلو هرت اسم اش توی پرتئوس چی هست؟؟؟ میخوام روی led تست کنم!
                        همان کریستال معمولی هست!؟

سپاس

دیدگاه

تشکر: من از بعد بازار کار گفتم!!مثلا خودم را میگم لیسانس کامپیوتر می گیرم میرم دنبال کار : یارو میگه چه چیز فنی و عملی بلدی !!! میگه mvc بلدی !؟ طراحی سایت با php بلدی ؟؟؟ برنامه نویسی 3 لایه بلدی!!؟؟ اوراکل بلدی !!! اینها کی باید یاد بده به ما؟؟؟ اکثریت برای فراز از سربازی می روند دانشگاه لیسانس می گسرند وگرنه دانشگاه رفتن چه به درد میخوره!! جز وقت تلف کردن و هزینه پول گزاف !! ..........
                          بی تعارف اگه بخوایم صحبت کنیم دلیل دانشگاه رفتن اگر یادگیری PHP ,MVC ,3Tier Programming,3 layer , .... هست اینهارو بیرون خیلی بهتر آموزش میدن پس توی دانشگاه چی باید یاد بدن ؟ همونی که سر اسم رشته همه ماها هست مهندسی . یعنی توانایی تحلیل درک پیاده سازی توسعه بهینه کردن و ... اینهاست که جایی کلاس آموزشی نداره ما هم بهش میگیم درسهای الکی وقت پر کن . به نظر شما MVC نوشتن یا 3 لایه نوشتن انقد مطلب داره که بخواد به عنوان کرس دانشگاه تدریس بشه ؟ اینها بیشترش به نحوه برنامه نویسی بر میگرده . مثلا متدولوژی AGILE که الان همه جا میخوان چیز عجیب غریبیه مگه ؟ شما زبان برنامه نویسیت رو میای بر اساس این متد محصول رو باهاش پیاده میکنی . درسته که دانشگاه این هارو باید بگه و نمیگه ولی اینکه بگیم چون دانشگاه یاد نداده من بیسواد موندم اشتباه هست . به نظرم این بحث تو تاپیک مجزا باشه خیلی بهتره ببخشید .

خدا صبر بده بهت
                          :cry2: ضرر مادیش به اندازه کافی میسوزونه وای به حال بقیش

کریستال ساعتی 32.768 کیلو هرت اسم اش توی پرتئوس چی هست؟؟؟
                          فک کنم به اسم xtal 32.768 باشه من پروتئوس خیلی وقته کار نمیکنم یادم رفته اینا اگر نباشه هم فک کنم بشه مقدار داد بهش

دیدگاه

http://s5.picofile.com/file/8159987818/Long_delay.zip.html
                            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

بسیار ممنون دوست عزیز: من رله را برداشتم و به جاش led گذاشتم!!!
                              یک سئوال:
                              من الان میخوام led هشت ثانیه روشن باشه و بعد 3 ثانیه خاموش و دوباره 8 ثانیه روشن باشه و 3 ثانیه خاموش و....................

اینجا ton و tper دقیقا چه کار می کنند؟؟ کدام مدت زمان on و off هست؟؟؟ چطور باید تنظیم بشه؟؟؟ برای من درست کار نمی کنه!!!

کد:
                              Ton = 8; //Seconds
                              Tper= 5; //Seconds
                              سپاس

دیدگاه

بسیار ممنون دوست عزیز: من رله را برداشتم و به جاش led گذاشتم!!!
                                یک سئوال:
                                من الان میخوام led هشت ثانیه روشن باشه و بعد 3 ثانیه خاموش و دوباره 8 ثانیه روشن باشه و 3 ثانیه خاموش و....................

اینجا ton و tper دقیقا چه کار می کنند؟؟ کدام مدت زمان on و off هست؟؟؟ چطور باید تنظیم بشه؟؟؟ برای من درست کار نمی کنه!!!

کد:
                                Ton = 8; //Seconds
                                Tper= 5; //Seconds
                                سپاس
                                کد:
                                   __________      __________      __________      
                                   |  ON  |  OFF  |  ON  |  OFF  |  ON  |  
                                _____|     |__________|     |__________|     |_____....
                                Ton <---------->     :
                                Toff      <--------->:
                                Tper <-------------------->:
                                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X