پاسخ : راهنمایی در مورد طراحی تایمر خاص
تشکر: ان را دیده بودم!! الان ton مشخص هست همان on هست!! ولی tper چی هست؟؟؟ مجموع toff و tper !!!! یعنی چی؟؟؟ منظور off هست؟؟؟
راستی جسارتا کد تان 2 مشکل کوچک داره!!!
1. چرا اول led خاموش و بعد روشن میشه؟؟ اول 5 ثانیه خاموش می ماند و بعد 3 ثانیه روشن میشه !!! میخوام مثل تابع delay-ms باشه!!
2. روی پورت PORTB.1 میخوام یک led دیگه را به همین حالت درست کنم ولی هر کاری کردم نشد!!! چطوری هست؟؟
سپاس
تشکر: ان را دیده بودم!! الان ton مشخص هست همان on هست!! ولی tper چی هست؟؟؟ مجموع toff و tper !!!! یعنی چی؟؟؟ منظور off هست؟؟؟
راستی جسارتا کد تان 2 مشکل کوچک داره!!!
1. چرا اول led خاموش و بعد روشن میشه؟؟ اول 5 ثانیه خاموش می ماند و بعد 3 ثانیه روشن میشه !!! میخوام مثل تابع delay-ms باشه!!
2. روی پورت PORTB.1 میخوام یک led دیگه را به همین حالت درست کنم ولی هر کاری کردم نشد!!! چطوری هست؟؟
کد:
#define set_relay PORTB.0=1 #define reset_relay PORTB.0=0 #define set_led PORTB.1=1 #define reset_led PORTB.1=0 unsigned int Ton,Tper,time; //for normal time _ max Tper = 65535 Seconds //unsigned long int Ton,Tper,time; //for Long time _ max Tper = 4294967296 Seconds // Timer2 overflow interrupt service routine interrupt [TIM2_OVF] void timer2_ovf_isr(void) { if(++time == Ton) { reset_relay; reset_led; } else if(time == Tper) { set_relay; set_led; time=0; } }
دیدگاه