اگه از این پول چیزی هم به عنوان همکار طرح میدین ما هم هستیم.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
با سلام و درود
لطفا بفرمایید چگونه این مبلغ را محاسبه نموده اید؟
استاد محاسبات و این چیزارو ول کن. به عقل خودت آیا میشه با 100 تومن ماهواره ساخت؟ با یه ملیون چی؟ الان میخوای یه برد sim900 بگیری زده 75 تومن حالا شما میخوای یه چیزی بسازی و اونوختم ساختی بفرستی فضا. دقت کن فضا یه متر دو متر نیس که بخوای با تیرکمون بندازی باس تجهیزات داشته باشی. حالا اگه شما مخالفی که بساز مام پشتت هستیم.
استاد محاسبات و این چیزارو ول کن. به عقل خودت آیا میشه با 100 تومن ماهواره ساخت؟ با یه ملیون چی؟ الان میخوای یه برد sim900 بگیری زده 75 تومن حالا شما میخوای یه چیزی بسازی و اونوختم ساختی بفرستی فضا. دقت کن فضا یه متر دو متر نیس که بخوای با تیرکمون بندازی باس تجهیزات داشته باشی. حالا اگه شما مخالفی که بساز مام پشتت هستیم.
آیا میدانید ساخت یک CNC با استفاده حرفه ای بیشتر از 20 میلیون تومان تمام خواهد شد؟
آیا می دونستید بچه های این انجمن کپی همون CNC رو بادقتی زیاد با ابزار ساده و ارزان با حدود 200 هزار تومان ساختند؟
در تاپیک زیر میتوانید مشاهده کنید که در مقابل لاینر گاید 200 هزار تومانی از ریل کابیت با قیمت 10 هزار تومان استفاده شده است:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=71151.30
من فکر میکنم اگر چالشی قرار هست انجام بگیره بهتره بیشتر با هدف ساخت این شبه ماهواره باشد.( چرا ما باید وقت و هزینه خود را برای ساخت این دستگاه بگذاریم؟ در قبال آن چه چیزی را بدست می آوریم؟)
رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.
این حرف شما دقیقا مثل این هست که بگیم ایران خودرو ماشینی درست کرده مثل ماشین بنز. هر دو تا حرکت می کنن. ولی چند برابر ارزونتر (ارواح شکم عمش!!!!!!)
به نظر شما کیفیت هر دو تا ماشین یا هر 2 تا دستگاه cnc یکی هست؟؟؟؟؟
هر 2 تا ماشین حرکت می کنن.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
این حرف شما دقیقا مثل این هست که بگیم ایران خودرو ماشینی درست کرده مثل ماشین بنز. هر دو تا حرکت می کنن. ولی چند برابر ارزونتر (ارواح شکم عمش!!!!!!)
به نظر شما کیفیت هر دو تا ماشین یا هر 2 تا دستگاه cnc یکی هست؟؟؟؟؟
هر 2 تا ماشین حرکت می کنن.
فراموش کردید اینجا ایرانه
همه چی ممکنه
از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
نه بابا پول بیاد و بعدش.....! شوخی کردم.
نمی دونم چرا هر وقت اسم پول میاد وسط همه میگن نمیشه.
خوب یکی از وسایل هم پول - چرا نمیخواهیم مثل بقیه موارد براش جایگاه باز کنید؟
اگر پول نباشه ایده نیست؟ متخصص نیست؟
همش هست فقط برای ساختن یه همچین وسیله ای باید براش برنامه ریزی کرد بجای اینکه چه کنم-چه کنم کنیم.
انگار بگید پول هست ولی ایده یا تخصص نیست! مگه میشه با کمبود یکی از اظلاع آن را انجام داد - بهتره به پول به یکی از اظلاع نگاه کنیم نه کل ماجرا.
در مورد فرستنده که یکی از دوستان سری زیگبی را مثال زد کسی اطلاعات داره رو کنه تا کیک بحث منسجم بشه.
نه بابا پول بیاد و بعدش.....! شوخی کردم.
نمی دونم چرا هر وقت اسم پول میاد وسط همه میگن نمیشه.
خوب یکی از وسایل هم پول - چرا نمیخواهیم مثل بقیه موارد براش جایگاه باز کنید؟
اگر پول نباشه ایده نیست؟ متخصص نیست؟
همش هست فقط برای ساختن یه همچین وسیله ای باید براش برنامه ریزی کرد بجای اینکه چه کنم-چه کنم کنیم.
انگار بگید پول هست ولی ایده یا تخصص نیست! مگه میشه با کمبود یکی از اظلاع آن را انجام داد - بهتره به پول به یکی از اظلاع نگاه کنیم نه کل ماجرا.
در مورد فرستنده که یکی از دوستان سری زیگبی را مثال زد کسی اطلاعات داره رو کنه تا کیک بحث منسجم بشه.
آقا پول از همه مهمتره.
اگه پول باشه همه چیز هست. اگه همه چیز باشه ولی پول نباشه هیچ چیز نیست. با دست خالی اگه همه علم دنیا هم داشته باشی فقط می تونی تئوری پردازی کنی. یک میخ ساده هم نمی تونی بخری.
البته می دونم که کسی نمی خواد به خاطر نبود پول بی خیال همه چیز بشه ولی خوب این یک واقعیت هست. یک واقعیت تلخ.
حالا به نظر من بیاید یکمی تئوری پردازی کنیم. شاید تو این مدت فرجی بشی.
اگر 50 نفر بشیم و هر کدوم 500 تومن بزاریم وسط میشه 25 میلیون تومن که برای یه پیکو ماهواره نه تنها کافیه بلکه زیاد هم میاد.
(دوستان پیکو ماهواره با ماهواره تفاوتهایی داره و همینطور نسخه های صنعتی با نسخه های معمولی هم تفاوت هایی داره از لحاظ قیمت)
---------------
اگر هم بودجه کم بیاد میشه با شرکت های بزرگ وارد معامله شد (سامسونگ ، اسنوا ، اپل و... ) و طرح و نامی ازشون به عنوان تبلیغات روی محصلو بزنین تا موقع خبر رسانی از اونها هم تبلیغات بشه اینجوری نه تنها هزینه بلکه خرید راحت تر هم از طرف اونها برامون حل میشه
--------------
سال 88 یا 89 بود که میخواستیم با یکی از اساتید یه ماهواره بسازیم که چون دانشگاه آزاد مزخرف سما شیراز قبول نکرد سرمایه رو بده کار ول شد(اون سال هزینه رو 500 هزار تومن براورد کرده بودیم یعنی حتی از پول ترم یه دانشجو کاردانی الکترونیک هم کمتر بود)
نکته مهم: همیشه سخت ترین قسمت یه کار برداشتن قدم اولشه
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
اگر 50 نفر بشیم و هر کدوم 500 تومن بزاریم وسط میشه 25 میلیون تومن که برای یه پیکو ماهواره نه تنها کافیه بلکه زیاد هم میاد.
(دوستان پیکو ماهواره با ماهواره تفاوتهایی داره و همینطور نسخه های صنعتی با نسخه های معمولی هم تفاوت هایی داره از لحاظ قیمت)
---------------
اگر هم بودجه کم بیاد میشه با شرکت های بزرگ وارد معامله شد (سامسونگ ، اسنوا ، اپل و... ) و طرح و نامی ازشون به عنوان تبلیغات روی محصلو بزنین تا موقع خبر رسانی از اونها هم تبلیغات بشه اینجوری نه تنها هزینه بلکه خرید راحت تر هم از طرف اونها برامون حل میشه
--------------
سال 88 یا 89 بود که میخواستیم با یکی از اساتید یه ماهواره بسازیم که چون دانشگاه آزاد مزخرف سما شیراز قبول نکرد سرمایه رو بده کار ول شد(اون سال هزینه رو 500 هزار تومن براورد کرده بودیم یعنی حتی از پول ترم یه دانشجو کاردانی الکترونیک هم کمتر بود)
شما 49 نفر را پیدا کن. من 50 میشم. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
---------------
--------------
داداش خدا وکیلی خیلی با خوشبینی حال میکنیا!!!
اگه من 500 تومن داشتم الان آمریکا بودم مومن! الان پول قبض اومده (تلفون) نمیتونم بدم!
---------------
--------------
ولی انگار آقای مهدی رهی نمیدونن
این مردم مثل مردم کوفه هستن: تو حرف زدن صدای بلندی دارن ولی تو عمل :angry:
از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
دیدگاه