اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش و روشن کردن لامپ با ترایاک و AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خاموش و روشن کردن لامپ با ترایاک و AVR

این قطعات در فروشگاه سایت موجود نیست , قطعات موجود در لینک زیر هستند

http://eshop.eca.ir/107-ترایاک-و-تریستور

بجای این اپتو ترایاک چی بردارم که موجود باشه ؟
    با این قطعاتی که سایت داره نمیشه یک برق شهری را توسط میکرو بدون رله قطع و وصل کرد؟

دیدگاه

دقیق نفهمیدم مشکلتونو تا جایی که بتونم کمک میکنم.بجای این مدار میتونی با ای سی555 مدار درس کنی با رله که خیلی خوب و عالیه و خروجی میکرو رو به ورودی555بدی حله
      Just God

دیدگاه

سایت اپتوترایاک داره
        http://eshop.eca.ir/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88?controller=search&a mp;orderby=position&orderway=desc&search_q uery=moc3063&submit_search=%D8%AC%D8%B3%D8%AA% D8%AC%D9%88
        www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

اپتوترایاک مدار 3031M هست اما لینکی که دادین 3063 هست , اشکال نداره اینو بجاش بذارم؟
          -----
          دوست دیگری که با رله گفتن , از رله به علت مکانیکی و ایجاد صدای تیک و بروز مشکلات احتمالی بیشتر بخاطر مکانیکی بودن نمیخاستم استفاده کنم اما الان این ترایاک btA40 که گفته شده ببندم نزدیک 6 هزار تومنه اگر ترایاک ارزون تری بجای این نمیشه گذاشت همون رله استفاده میکنم
          چه رله ای برای این کار مناسبه؟

دیدگاه

moc3063 هم میشه بجاش استفاده کرد. اگه اصرار داری ترایاک 40 آمپری استفاده کنی باید خرج کنی بالاخره. با این حال فکر نمیکنم اگه بخوای از یه رله خوب و بدرد بخور استفاده کنی از این ارزونتر دربیاد.
            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

برق 220 داخل خانه که نهایتا 15 آمپر هست چرا 40 آمپری , این مدار دوستان پیشنهاد دادن خودم اصراری ندارم , ترایاک 15 آمپری چی هست؟
              یک سوال دیگه اینکه در فروشگاه برای رله ها نوشته شده 5 ولت , 12 ولت , اینها ولتاژی هستند که رله باهاش فعال و غیر فعال میشه یا ولتاژی که رله میتونه پس از فعال شدن عبور بده؟ مثلا برای 220 ولت خانه چه رله ای خوبه

دیدگاه

احتمالا دوستان بخاطر جریان راه اندازی وسایلی مثل کولر این ترایاکو پیشنهاد دادند. اگه بارتون صرفا یه لامپ هستش از ترایاک های با آمپر پایینتر مثل bt137 یا bt139 هم میتونید استفاده کنید.
                معمولا رله ها رو با ولتاژ و جریانشون میشناسن. ولتاژش همون ولتاژ بوبین رله هستش (ولتاژ فعال و غیرفعال کردن) و جریانش همون حداکثر جریانی که از کنتاکت رله میشه عبور داد.
                www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

کولر یا هر دستگاه دیگری مگه میتونه بیشتر از آمپر منبع تغذیه آمپر بکشه؟ برق داخل خونه تو سایت خوندم که حداکثر 15 آمپر داره
                  رله ای که نوشته 24 ولت 3 آمپر یعنی با 24 ولت فعال میشه و حداکثر 3 آمپر انتقال میده؟ ولتاژی که انتقال میده دیگه مهم نیست؟ یعنی چه 5 ولت بخاهیم باهاش انتقال بدیم چه 220 ولت چه 500 ولت فرقی نمیکنه؟ فقط جریان عبوریش و ولتاژ فعال کنندش مهمه؟

دیدگاه

روی رله ولتاژ بوبین، حداکثر ولتاژ و جریان AC عبوری و حداکثر ولتاژ و جریان DC عبوری نوشته شده. ولی چیزی که اصطلاحا بیشتر باهاش یه رله رو میشناسن همون ولتاژ بوبین و حداکثر جریان عبوری از رله هستش.
                    در مورد برق داخل خونه، فیوز اصلی رو 25 آمپر و جدیدا 32 آمپر میذارن. البته قبلنا 16 هم میذاشتن. معمولا موتورها در لحظه راه اندازی جریانی بین 3 تا 7 برابر جریان نامیشون میکشن. چون این جریان لحظه ای هستش فیوز فرصت قطع کردن پیدا نمیکنه( چون فیوز های داخل خونه از نوع کندکار یا تنبل هستند). اگه این جریان لحظه ای که مثلا برای کولر آبی میتونه به 35 آمپر هم برسه از ترایاک 8 یا 16 آمپری عبور کنه میتونه باعث سوختنش بشه. برای همین گفتم اگه بارتون موتور نیستش از BT137 یا BT139 استفاده کنید.
                    www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

یک رله 40 آمپری معرفی میکنید؟ در فروشگاه سایت وجود نداره

دیدگاه

اگه میخواید رله بذارید نیازی نیس 40 آمپر باشه. ترایاک رو گفتم برای کولر باید 40 آمپری باشه ولی رله کمترم میتونه باشه.
                        www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

یعنی رله از آمپری که روش خورده بیشتر میتونه جریان عبور بده؟
                          من چون تصور میکردم برق ساختمان 15 آمپر هست(در همین سایت نوشته بود)برای این گفتم ترایاک 40 آمپری اصراری ندارم وگرنه اگر برق ساختمان همون حدود 40 آمپر رد میده منهم نمیخام فقط یک لامپ باهاش روشن کنم ,شما همون کل آمپر داخل ساختمان حساب کن و یک رله بهم پیشنهاد بفرمائید , الان یک سایت دیدم رله 40 آمپری همون رله ماشین میشه که اونم 5500 پولشه یعنی همون اندازه ترایاک , البته ترایاک یک اپتو ترایاک هم میخاد
                          نظر شما چیه

دیدگاه

همونطور که گفتم فقط در لحظه اول جریان به 3تا7 برابر میرسه و این برای ترایاک مشکل سازه ولی برای رله خیر. چون این جریان زیاد مدت کمی تداوم داره بنابراین به رله آسیبی نمیزنه. اگه میخواین از رله برای کولر آبی استفاده کنید در حد 10 -15 آمپر هم کفایت میکنه. ولی اگه برای کولر گازی میخواین باید بالاتر باشه.
                            اگه بخواین برق کل ساختمان رو با یه رله قطع و وصل کنید (که پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید) باید همون 40 آمپر رو بذارید. اینو در نظر داشته باشید که ضریب اطمینان یه سیستم خیلی مهمه. ضریب اطمینان رله نسبت به ترایاک پایینتره.
                            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

یه کولر آبی نهایتا 600 یا 700 وات مصرف توان داره...یعنی در بدترین حالت 5 آمپر ازش عبور میکنه...حالا چرا رله 15 آمپر؟؟؟
                              داخل دیتاشیت هر رله یه پیک جریان هم وجود داره و یه مدت زمان هم نوشته...یعنی به طور مثال یک رله با جریان نامی 5 آمپر میتونه تا 15 ثانیه 20 آمپر رو هم عبور بده...ببینید مدت زمان راه اندازی موتور چقدره و با مدت زمانی که داخل دیتاشیت درج شده مقایسه کنید و ببینید که اون رله به کارتون میاد یا نه...چون که رله ها با جریان های نامی بالاتر هم هزینه بیشتر دارند و هم فضای بیشتری اشغال میکنند....
                              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

اینکه گفتید ضریب اطمینان رله پائینه در صورت بروز مشکل احتمالی به دستگاهی که قراره روشن کنه که مشکل وارد نمیکنه؟ نهایتا خودش خراب میشه دیگه؟
                                کولر آبی دوستان اجماع ندارند که چه رله ای خوبه اما دوستی که گفتند 700 وات , کولر آبی از 4 هزار وات شروع میشه و تا 8 هزار وات هم هست
                                کولر گازی هم 18 هزار وات و 34 هزار وات داره , برای 34 هزار وات چه رله ای مناسبه؟
                                محاسبه بدست آوردن اینکه رله چند آمپری نسبت به توان مصرفی لازمه اینطوره-> ؟ تو رابطه توان VI مثلا 34000=220*I که از اینجا I میشه 154 آمپر , این الان یعنی چی ؟!!! یعنی رله 154 آمپری لازمه ؟!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X