اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارور Chip Enable Program Error در پراگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارور Chip Enable Program Error در پراگرامر

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها
    واسه من کار میکرد،پروگرام میکردم،یه چندباری این ارور رو داد،ولی بینش باز پروگرام کرد،بعد چند بار دیگه کلا پروگرام نکرد و این ارور رو داد؛این فایلی که دادم،و این لینک اموزش کاملش هست،به نظرتون خوبه درستش کنم کارمو راه بندازه؟
    https://saakhtani.ir/archive/1397/07/88380
    من یک عدد پروگرامر خریدم مثل مال شما یک با پروگرامر می کرد یک با رنمیکرد یک چیزی مثل مال شما
    اذیت می کرد خودشو خریده بوده سی هزار تومن البته قبل یکبار یک m32 رو توش گذاشتم پروگرام که
    نکرد هیچ میکرو اونقدر داغ کرد که سوخت گذاشتمش کنار یک stk500 خریدم دیگه راحت شدم
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
      من یک عدد پروگرامر خریدم مثل مال شما یک با پروگرامر می کرد یک با رنمیکرد یک چیزی مثل مال شما
      اذیت می کرد خودشو خریده بوده سی هزار تومن البته قبل یکبار یک m32 رو توش گذاشتم پروگرام که
      نکرد هیچ میکرو اونقدر داغ کرد که سوخت گذاشتمش کنار یک stk500 خریدم دیگه راحت شدم
      خرید اینترنتی پروگرامر اروند AVR به صورت خرده و عمده و قیمت انواع پروگرامر، دیباگر و شبیه ساز در فروشگاه آنلاین الکترونیک و رباتیک روبوایکیو

این هست پروگرامر من،ولی همچین هزیته ای رو ندارم فعلا

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این پروگرامر خوب هست؟

دیدگاه

http://www.roboeq.ir/products/detail...6%D8%AF%20AVR/
        این هست پروگرامر من،ولی همچین هزیته ای رو ندارم فعلا

این پروگرامر خوب هست؟
        والا اینرو نداشتم که برای شما بگم چطوره اسمش هم برام آشنا
        نیست شاید سایر دوستان داشته باشند و نظر بدهند

دیدگاه

پروگرامر stk500 که شما تهیه کردید ظاهرا فاقد زیف سوکت هست و میتوان حدس زد مشکل شما مربوط به طراحی غلط زیف سوکت است. که در آن پایه های زیادی از زیف سوکت به هم اتصال کوتاه شده اند و در میکروهای چهل پین و حتی در میکروهای 28 پین مثل atmega8 باعث تداخل سیگنال و عدم شناسایی میکرو و در بعضی موارد داغ شدن میکرو میشود. شما باید از زیف سوکت صرفنظر کنید و میکرو را از طریق کانکتور پروگرام کنید.
          توضیحات بیشتر اشکال فوق به همراه تصاویر را میتوانید در تاپیک زیر مطالعه کنید:
          سلام امکان داره یک زیف سوکت برای پروگرامر usbasp که بشه همه میکروهارو از پین یک درون سوکت قرار داد؟ کار پیچیده ایه؟ :ooo: باتشکر

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini نمایش پست ها
            پروگرامر stk500 که شما تهیه کردید ظاهرا فاقد زیف سوکت هست و میتوان حدس زد مشکل شما مربوط به طراحی غلط زیف سوکت است. که در آن پایه های زیادی از زیف سوکت به هم اتصال کوتاه شده اند و در میکروهای چهل پین و حتی در میکروهای 28 پین مثل atmega8 باعث تداخل سیگنال و عدم شناسایی میکرو و در بعضی موارد داغ شدن میکرو میشود. شما باید از زیف سوکت صرفنظر کنید و میکرو را از طریق کانکتور پروگرام کنید.
            توضیحات بیشتر اشکال فوق به همراه تصاویر را میتوانید در تاپیک زیر مطالعه کنید:
            https://www.eca.ir/forums/thread68342.html#post593958
            سلام به شما و سپاس از پاسخگویی شما اگه به بالا توجه کنید در عرایض
            بنده گفتم یک پروگرامر داشتم که اذیت میکرد بعد وقتی stk500 رو خریدم
            مشکلاتم حل شد و دارای زیف سوکت هم هست

دیدگاه

http://s8.picofile.com/file/83565756...ammer.rar.html

سلام دوستان؛منم پروگرامرم همچین اروری میده و میکرو مگا16 هست،نمیدونم باید چه کنم،این مداری که تو این فایل هست جوابگو پروگرام کردن هست؟میشه باش کار کرد؟چون با لپ تاپم میخوام پورت db9 داشته باشه
              دوستان مشگل من از کابلم بود،البته که میکرو هم قفل شده بود،با اینکه من هیچوقت دست به فیوزبیت ها نزدم،ولی رفته بود رو یه چی دیگه،به هر حال کابل پروگرامر مشکل داشت

دیدگاه

دوستان مشگل من از کابلم بود،البته که میکرو هم قفل شده بود،با اینکه من هیچوقت دست به فیوزبیت ها نزدم،ولی رفته بود رو یه چی دیگه،به هر حال کابل پروگرامر مشکل داشت
                سلام هر چی فکر کردم متوجه ارتباط خرابی کابل با تغییر فیوز بیت
                نشدم

دیدگاه

سلام هر چی فکر کردم متوجه ارتباط خرابی کابل با تغییر فیوز بیت
                  نشدم
                  والا منم نشدم،بردم نشون دادم به شرکتی که پروگرامر رو ساخته بود،چک کرد گف کابل مشکل داره و میکروتونم اسیب دیده،میکرو رو هم با یه دستگاهی(که فک کنم دکتر فیوز بیت بود) چک کرد گف فیوز بیتا عوض شدن و میکرو قفل شده،ولی من هیچ وقت فیوزبیتا رو دست کاری نکردم،نمیدونم چطوری شد

دیدگاه

داغ شدن میکرو نشانه کشیدن جریان بیش از اندازه هست و هیچ ارتباطی به برنامه و تنظیمات فیوزبیت ندارد. و قطعا مربوط به اشکالی در مدار متصل شده به میکرو است. وقتی این حالت پس از پروگرام و هنگامیکه میکرو درون زیف پروگرامر قرار دارد مشاهده شد. شک نکنید ایراد از طراحی غلط زیف سوکت هست و فقط کافیست میکرو را از طریق کابل isp بجای زیف سوکت پروگرام کنید.
                    اگر خطوط انتقال تغذیه در حین پروگرام درست عمل نکنند احتمال درج اطلاعات غلط در حافظه های میکرو اعم از فلش یا ایپرام و حتی فیوزبیت و لاک بیت ها وجود دارد. پس بعید نیست که کابل خراب باعث به هم ریختن تغذیه و مشکلات بالا شده باشد.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

سلام
                      من هم همین مشکل رو داشتم با atmega32a بعد از کلی ور رفتن باهاش فهمیدم مشکل از زیف سوکت هست بعد پیچ های زیف سوکت رو باز کردم و راحت پروگرام میشه ولی این مشکل فقط از زیف سوکت نمیتونه باشه شاید مشکل های دیگه ای هم باشه

دیدگاه

سلام مهندس جان.مهندس جان من هم دقیقا همین ارور رو دارم.پروگرمر من مال شرکت eca نیس از این isp های معمولی هس.یه مگا 32رو روی 8مگا هرتز خارجی تنظیم کردم یکی دوبار پروگرم شد دیگه نتونستم پروگرم کنم.یه مگا هشت هم به همین مشکل دچار شد توی صحبتهاتون فرمودید استفاده از پروگرمر jtag هم یه راهکار هست من دست به jtag نزدم فقط ckcel1و دورو فک کنم یک کردم آیا jtag جواب منو میده.و اینکه ما دیگه به همچین مشکلی بر نخوریم از چه پروگرمری استفاده کنیم البته قیمتش مناسب هم باشه ممنون از شما و دیگر دوستان

نوشته اصلی توسط lachini نمایش پست ها
                        خطای بالا نشان دهنده نصب صحیح درایور و پاسخ دهی پروگرامر در کامپیوتر است ولی پروگرامر نمیتواند از میکرو پاسخی دریافت کند.

دلایل این مسئله میتواند :
                        1- تنظیمات فیوز بیت CKSEL باشد. که همانطور که قبلا عرض شد، پروگرامر شما برخلاف ادعای فروشگاه امکانات کاملی در این زمینه ندارد.
                        2- تنظیم فیوز بیت SPIEN که در این صورت فقط با روش ولتاژ بالا میتوانید میکرو را بازگردانید. و از پروگرامر شما کاری بر نمی آید.
                        3- اگر قبلا میکرو پروگرام میشده و اکنون امکان آن وجود دارد میتواند به طراحی بد پروگرامر و اضافه کردن زیف سوکت برگردد.

اما راه حل ها به ترتیب موارد فوق :
                        1- قرار دادن میکرو در خارج پروگرامر و استفاده از سیگنال ژنراتور و ... برای تامین کلاک و اتصال کابل ISP به میکرو جهت راه اندازی میکرو. و یا استفاده از پروگرامری مثل سانا جهت برنامه ریزی میکرو.
                        2- استفاده از مدار دکتر فیوز بیت و یا پروگرامری مثل TNM که از روش ولتاژ بالا ساپورت میکنند. و یا استفاده از JTAG (به شرط آنکه JTAG غیر فعال نشده باشد)
                        3- در این حالت باید میکرو را از مدار خارج و با روش ISP پروگرام کنید.

جهت استفاده از روش ISP کافی است که پایه های MOSI, MISO, SCK, RESET, GND, VCC را از کانکتور موجود بر روی پروگرامر به میکروی خود در خارج از پروگرامر وصل کنید و بر روی زیف چیزی قرار نگرفته باشد.
                        در صورت لزوم کلاک مورد نیاز را باید تامین کنید.
                        سلام مهندس جان.مهندس جان من هم دقیقا همین ارور رو دارم.پروگرمر من مال شرکت eca نیس از این isp های معمولی هس.یه مگا 32رو روی 8مگا هرتز خارجی تنظیم کردم یکی دوبار پروگرم شد دیگه نتونستم پروگرم کنم.یه مگا هشت هم به همین مشکل دچار شد توی صحبتهاتون فرمودید استفاده از پروگرمر jtag هم یه راهکار هست من دست به jtag نزدم فقط ckcel1و دورو فک کنم یک کردم آیا jtag جواب منو میده.و اینکه ما دیگه به همچین مشکلی بر نخوریم از چه پروگرمری استفاده کنیم البته قیمتش مناسب هم باشه ممنون از شما و دیگر دوستان.

دیدگاه

با سلام
                          هنگام خروج از برنامه progisp
                          /:unable to wirte to c
                          Program را ارور میدهد و از برنامه خارج نمی‌شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Poria$&$&$& نمایش پست ها
                            با سلام
                            هنگام خروج از برنامه progisp
                            /:unable to wirte to c
                            Program را ارور میدهد و از برنامه خارج نمی‌شود
                            سلام. این مشکل به نظر میاد از برنامه باشه
                            برنامه رو پاک کنید unistall و دوباره نصب
                            کنید.
                            دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X