اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

شما همین مدار رو تو پروتئوس 7 ببندید و فایل هگز رو بهش بدید و کلاک رو تنظیم کنید همون کار رو انجام می ده براتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید ابراهیمی
      شما همین مدار رو تو پروتئوس 7 ببندید و فایل هگز رو بهش بدید و کلاک رو تنظیم کنید همون کار رو انجام می ده براتون
      اخه خیلی واضح نیست حتی نمیشه بفمی از کدوم پورتها استفاده کردی . :sad:

دیدگاه

شما اگر فایل کدویژن رو باز کنید اتصال پین های ال سی دی مشخص شده
        // DB0 - PORTA Bit 0
        // DB1 - PORTA Bit 1
        // DB2 - PORTA Bit 2
        // DB3 - PORTA Bit 3
        // DB4 - PORTA Bit 4
        // DB5 - PORTA Bit 5
        // DB6 - PORTA Bit 6
        // DB7 - PORTA Bit 7
        // E - PORTB Bit 0
        // RD /WR - PORTB Bit 1
        // RS - PORTB Bit 2
        // /RST - PORTB Bit 3
        // CS1 - PORTB Bit 4
        // CS2 - PORTB Bit 5
        مابقی هم که تو شکل به نظرم پیداس

دیدگاه

سلام به همه

در خواست یه کمک دارم
          قراره با استفاده از ارتباط RX-TX آی سی مگا 32 به مگا 128 یه کدی بده که مگا 128 اون رو روی ال سی دی نشون بده!!!
          مثلا اگه پین A.0 زده شد نوشته ECA.ir رو روی ال سیدی نمایش بده و با زدن پین A.1 یکی از خروجی های مگا 128 رو شن و خاموش کنه!

دوستان مینونید کمکم کنید؟ :cry2:
          http://www.uploadco.ir/uploads/lf67dc8qbbzh4bz9bz34.zip

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison
            سلام به همه

در خواست یه کمک دارم
            قراره با استفاده از ارتباط RX-TX آی سی مگا 32 به مگا 128 یه کدی بده که مگا 128 اون رو روی ال سی دی نشون بده!!!
            مثلا اگه پین A.0 زده شد نوشته ECA.ir رو روی ال سیدی نمایش بده و با زدن پین A.1 یکی از خروجی های مگا 128 رو شن و خاموش کنه!

دوستان مینونید کمکم کنید؟ :cry2:
            http://www.uploadco.ir/uploads/lf67dc8qbbzh4bz9bz34.zip
            سلام دوست عزیز این سوال شما که مربوط به بخش سوالهای ال سی دی نمیشه
            درثانی شما باید از طریق USART بین دو میکرو ارتباط برقرار کنی بقیش هم که دیگه راه اندازی ال سی دی هس که کاری نداره

دیدگاه

با سلام
              چطور و با چه دستوری میتونیم هشت پیکسل از یک ستون در ال سی دی رو روشن کنیم
              زبان برنامه نویسی بیسکام هست . ال سی دی هم 128*240 با کنترلر t6963 هست
              با تشکر
              در ضمن چستوجو زیادی کردم ولی چیزی پیدا نکردم
              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                با سلام
                چطور و با چه دستوری میتونیم هشت پیکسل از یک ستون در ال سی دی رو روشن کنیم
                زبان برنامه نویسی بیسکام هست . ال سی دی هم 128*240 با کنترلر t6963 هست
                با تشکر
                در ضمن چستوجو زیادی کردم ولی چیزی پیدا نکردم
                با دستور pset و تعیین مختصات. در help بسکام یه جستجوکنید و برای آموزش تکمیلی مقاله راه اندازی ال سی دی آقای میلاد موسوی رو دانلود کنید.
                STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Atlantis Engineering
                  با دستور pset و تعیین مختصات. در help بسکام یه جستجوکنید و برای آموزش تکمیلی مقاله راه اندازی ال سی دی آقای میلاد موسوی رو دانلود کنید.
                  سلام
                  با این دستور کار کردم و حتی تا جایی که میدونم اقای کی نژاد هم با این روش روی ال سی دی .فارسی مینویسن .ولی من میخام اگه امکانش باشه با این روش فنت ها رو نشون بدم تا سرعت کار بیشتر بشه
                  داشتم دیتا شیت این ا سی رو مطالعه میکردم غیر از یه مورد چیزی دستگیرم نشد .مثل اینکه برای دستورات کدی که مربوط به اون دستور هست به ایسی فرستاده میشه و بعد دیتا رو میفرسته
                  کسی از دوستان میدونه این کد ها چطوری هستن .چون دیتا شیت خیلی درهم و گنگ بود
                  با تشکر
                  روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                    سلام
                    با این دستور کار کردم و حتی تا جایی که میدونم اقای کی نژاد هم با این روش روی ال سی دی .فارسی مینویسن .ولی من میخام اگه امکانش باشه با این روش فنت ها رو نشون بدم تا سرعت کار بیشتر بشه
                    داشتم دیتا شیت این ا سی رو مطالعه میکردم غیر از یه مورد چیزی دستگیرم نشد .مثل اینکه برای دستورات کدی که مربوط به اون دستور هست به ایسی فرستاده میشه و بعد دیتا رو میفرسته
                    کسی از دوستان میدونه این کد ها چطوری هستن .چون دیتا شیت خیلی درهم و گنگ بود
                    با تشکر
                    دوست عزیز برای نمایش فونت ها با این دستور فکر کنم لازم باشه اول یه کتابخونه واسش ردیف کنی. به نظر من برای نمایش فونت فارسی بر روی ال سی دی یه میکروکنترلر قوی (با حافظه زیاد) انتخاب کن و کاراکتر ها رو طراحی کن. خیلی سخته! oo: من خودم برای نمایش ساعت بر روی ال سی دی 10 تا عدد ساختم پدرم در اومد! و بعد از اون بهتره بازهم یه کتابخونه بنویسی و بر اساس کد (چون کامپایلرها فارسی نمی خونن تا اونجا که من می دونم!) کاراکترها رو فراخوانی کن و بقیش حله دیگه! در زمینه کد ها هم من متاسفانه اطلاعاتی ندارم (بخش تبادل دیتای میکرو با ال سی دی)
                    STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام دوستان یک مشکل در تنظیم کنتراست lcd 16*2 دارم بنده هرکاری میکنم کنتراست ال سی دی بسیار کمه و به سختی میشه اون رو خوند
                      طبق شماتیک که در نت هست پایه سوم رو به سر وسط پت 10k وضل میکنم و دو سر دیگه رو یکی به پایه شماره 1 و دیگری رو به دو وصل میکنم .. اما هرچقدر مقدار پتانسیومتر رو تغییر میدم کنتراست فقط بین بازه کاملا نامعلوم و . کمرنگ تغییر میکنه و به حد مطلوبی که باید نمیرسه
                      اگر پایه سوم مستقیم گراند کنم باز هم مثل حالت حداکثری اتصال به پتانسیومتر فقط مقداری خوانا هست و اگر به vcc وصل کنم کلا نوشته ها پاک میشه
                      الان باید چیکار کنم
                      lcd سبز هست و پشتش tecl نوشته
                      دیدگاه

نوشته اصلی توسط snow patrol
                        سلام دوستان یک مشکل در تنظیم کنتراست lcd 16*2 دارم بنده هرکاری میکنم کنتراست ال سی دی بسیار کمه و به سختی میشه اون رو خوند
                        طبق شماتیک که در نت هست پایه سوم رو به سر وسط پت 10k وضل میکنم و دو سر دیگه رو یکی به پایه شماره 1 و دیگری رو به دو وصل میکنم .. اما هرچقدر مقدار پتانسیومتر رو تغییر میدم کنتراست فقط بین بازه کاملا نامعلوم و . کمرنگ تغییر میکنه و به حد مطلوبی که باید نمیرسه
                        اگر پایه سوم مستقیم گراند کنم باز هم مثل حالت حداکثری اتصال به پتانسیومتر فقط مقداری خوانا هست و اگر به vcc وصل کنم کلا نوشته ها پاک میشه
                        الان باید چیکار کنم
                        lcd سبز هست و پشتش tecl نوشته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirazmjoo
                          پایه 3 را با مقاومت(پتانسو)زمین کن
                          والا ابن کار رو کردم به صوزت مستقیم / با مقاومت های 5k/10k/20k هم زمین کردم فرقی نکرده فقط وقتی مستقیم زمینش میکنم مقداری خیلی کمی خوانا میشه
                          ....
                          چند بار هم مدار رو از نو بستم که شاید ایراد از بستن من باشه اما باز هم هیچ...

دیدگاه

یکی از دوستام همین مشکل رو داشت
                            ولی با تغییر منبع تغذیه درست شد ،چون داشت از یو اس بی کامپیوترش برق میگرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط snow patrol
                              والا ابن کار رو کردم به صوزت مستقیم / با مقاومت های 5k/10k/20k هم زمین کردم فرقی نکرده فقط وقتی مستقیم زمینش میکنم مقداری خیلی کمی خوانا میشه
                              ....
                              چند بار هم مدار رو از نو بستم که شاید ایراد از بستن من باشه اما باز هم هیچ...
                              احتمالا از منبع تغذیه5 ولت و رگولاتور استفاده میکنی
                              رگولانور را برداری مشکل حل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirazmjoo
                                احتمالا از منبع تغذیه5 ولت و رگولاتور استفاده میکنی
                                رگولانور را برداری مشکل حل میشه
                                دقیقا درست فرمودید
                                مشکل حل شد ممنون :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X