شما نبودید که میگفتید خیلی با AVR کار کردید؟ یا جولان های سنگین می دادید؟ یا:
ما بدون دوز کلک و با همین ایکس مگا بسیار کارهای ساده و فوق العاده ای انجام میدهیم که در آن به جای بهره بردن از پروسسور قدرت مند ، از ایده قدرتمند استفاده میکنیم و زندگی میکنیم
دنبال شر نیستم و متاسفم که اینو میگم ولی باید بگم که کار نکردید یا اگه کار کردید همچین...
البته خدا اموات شما رو بیامرزه. چون چیزی زیادی نگفتید. یه عده که دروغ هایی دادن که...
در هر صورت کتابخانه اوسامه(Osama) واسه KS0108 مشهوره. هم واسه کدویژن و هم کامپایلرهای GCC مثل Atmel Studio
شما نبودید که میگفتید خیلی با AVR کار کردید؟ یا جولان های سنگین می دادید؟ یا:دنبال شر نیستم و متاسفم که اینو میگم ولی باید بگم که کار نکردید یا اگه کار کردید همچین...
البته خدا اموات شما رو بیامرزه. چون چیزی زیادی نگفتید. یه عده که دروغ هایی دادن که...
در هر صورت کتابخانه اوسامه(Osama) واسه KS0108 مشهوره. هم واسه کدویژن و هم کامپایلرهای GCC مثل Atmel Studio
اولا شما رو به آرامش دعوت میکنم
دوما:
نگفتم زیاد کار کردم
در حدی که در شش ماه پیش شاید بالغ بر400 کیت از مگا استفاده کردم
که برای خودم کمه :agree: :agree:
اکثرشم برای اولین بار اجرا شده
90 درصد با بسکام انجام دادم که امثال شما اصلا بهش نگاه نمیکنین
حالا علاقه دارم کارمو پورت کنم تو اتمل استودیو
محیطش فوق العادست و بسیار لذت بخش
در ضمن رایگانه
منم دنبال شر نیستم دوست من اما جهت اطمینانت قرار بزار بیلان درآمدی شرکتها رو بزاریم رو میز بعد ببینم تو عملم به همین ترتیبی؟...
در هر صورت از شما ممنونم که راهنمایی کردید
در مورد آرم هم(با توجه به توصیه های خیلی خیلی شدید شما)سراغ ال پی سی رفتم و با استفاده از مثال های فراوانش تقریبا تمامی پریفرال هاشو راه انداختم
باز هم از راهنماییتون تشکر میکنم
سلام
من بورد آموزشی lpc1768 رو از فروشگاه خریدم. چطور میشه روی lcd3.2 اون با فونت بزرگتر نوشت؟؟ میخوام حداقل فونتش 3 برابر بزرگتر باشه. اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط majidshahrouzi
سلام
من بورد آموزشی lpc1768 رو از فروشگاه خریدم. چطور میشه روی lcd3.2 اون با فونت بزرگتر نوشت؟؟ میخوام حداقل فونتش 3 برابر بزرگتر باشه.
مدار مشکل ندارم خود چیپ ks نویز نمیگیره کارکتری که هر کارش کنی بلاخره نویز داره
نمیدونم
ولی تا حالا هیچکدوم از مداراتی ک در عمل استفاده کردم چ کاراکتری چ گرافیکی نویز نگرفتن
مدت ها هم دارن کار میکنن
فقط من باب سوال شما ک فرمودین در صنعت بدون نویز جواب میده گفتم
نمیدونم
ولی تا حالا هیچکدوم از مداراتی ک در عمل استفاده کردم چ کاراکتری چ گرافیکی نویز نگرفتن
مدت ها هم دارن کار میکنن
فقط من باب سوال شما ک فرمودین در صنعت بدون نویز جواب میده گفتم
دوستان کسی توصنعت از ال سیدی گرافیکی استفاده کرده نویز روشون تاپیر داره یا نه
سلام
من برای یه مدار ترموستات از gLCD با چیپ ks استفاده کردم.
توی مدارم هم رله داشتم و هم یه موتور کولر رو روشن خاموش میکردم .
هیچ نویزی روی السیدی نبود
خیالت راحت باشه
سلام
من برای یه مدار ترموستات از gLCD با چیپ ks استفاده کردم.
توی مدارم هم رله داشتم و هم یه موتور کولر رو روشن خاموش میکردم .
هیچ نویزی روی السیدی نبود
خیالت راحت باشه
خوب موتور کولر حتما دور تر از مدار و السی دی بوده
درست
دیدگاه