اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

نوشته اصلی توسط حامــد
    اگه برنامه درسته و تو پروتئوس هم جواب میده ، مسلما بقیه مشکلات مربوط میشه به اتصالات سخت افزاری.
    پتانسیومتر بین پایه های 3 و 18 و زمین رو درست نصب کردی ؟ اونو چرخوندی؟
    دقت کردی که باید پایه های کنترلی همشون از یک پورت باشه؟ اونا رو درست وصل کردی ؟
    بله تمام این مسایل را رعایت کرده ام ولی اصلا به هیچ راهی جواب نمیدهد من که همون لایب باسکام را ناقص میدونم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامــد
      اگه برنامه درسته و تو پروتئوس هم جواب میده ، مسلما بقیه مشکلات مربوط میشه به اتصالات سخت افزاری.
      پتانسیومتر بین پایه های 3 و 18 و زمین رو درست نصب کردی ؟ اونو چرخوندی؟
      دقت کردی که باید پایه های کنترلی همشون از یک پورت باشه؟ اونا رو درست وصل کردی ؟
      بله تمام این مسایل را رعایت کرده ام ولی اصلا به هیچ راهی جواب نمیدهد من که همون لایب باسکام را ناقص میدونم .

دیدگاه

سلام.
        آقا مهران یک مشکلی تو مراحل انجام پروژتون وجود داره.شایدم lcd تون سوخته.
        من همین امروز صبح همون برنامه که که گذاشتم رو هم در عمل و هم در پروتئوس تست کردم کاملا جواب داد.
        www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
          سلام.
          آقا مهران یک مشکلی تو مراحل انجام پروژتون وجود داره.شایدم lcd تون سوخته.
          من همین امروز صبح همون برنامه که که گذاشتم رو هم در عمل و هم در پروتئوس تست کردم کاملا جواب داد.
          با ال سی دی v1.1 ts12864a-2 تست کردید؟ ال سی من این مدلی است .

دیدگاه

بله.
            www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
              بله.
              پس با این تفسیر ال سی باید خراب باشد .

دیدگاه

من یه برنامه با بسکامه برای LCD گرافیکی (چیپ KS108 ) نوشتم بعد از چند دقیقه کار کردن سمت راست LCD پاک می شه اما سمت چپ هنوزکار می کنه مشکلش چی؟؟؟
                هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز
                  من برنامه زیر رو توی CodeVision 1.24.4 نوشتم، اما ظاهرا با اسمبل کردن قسمت اسمبلی مشکل داره، کسی میدونه علتش چیه؟

-------------------------------------------
                  #include <mega8.h>

#asm
                  .equ __lcd_port=0x18
                  #endasm
                  #include <lcd.h>

void main (void)
                  {
                  lcd_init(16);
                  lcd_clear();
                  lcd_gotoxy(2,0);
                  lcd_putsf("Test"
                  while(1);
                  }
                  --------------------------------
                  برنامه درست کامپایل میشه اما اسمبل نمیشه.
                  ممنون
                  از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                  هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                  اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                  اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                  شاد و موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
                    سلام به همه دوستان عزیز
                    من برنامه زیر رو توی CodeVision 1.24.4 نوشتم، اما ظاهرا با اسمبل کردن قسمت اسمبلی مشکل داره، کسی میدونه علتش چیه؟

-------------------------------------------
                    #include <mega8.h>

#asm
                    .equ __lcd_port=0x18
                    #endasm
                    #include <lcd.h>

void main (void)
                    {
                    lcd_init(16);
                    lcd_clear();
                    lcd_gotoxy(2,0);
                    lcd_putsf("Test"
                    while(1);
                    }
                    --------------------------------
                    برنامه درست کامپایل میشه اما اسمبل نمیشه.
                    ممنون
                    قبلا این مورد دیده شده oo: یکی از باگ های کدویژنه ظاهرا ..
                    بهتره یک new project بسازی و مجددا کامپایل کنید .
                    That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

ممنون اما چندین بار اینکار رو کردم نشد
                      جالب اینجاست که یک برنامه دقیقا همینطوری قبلا نوشتم فقط جای mega8 از mega16 استفاده کردم، بدون هیچ مشکلی اون رو کامپایل و اسمبل میکنه اول پورت C رو برای مگا 8 نوشته بودم گفتم شاید از این باشه چون ظاهرا توی Wizard خودش برای پورت C مگا 8 LCD رو پیکربندی نمیکنه. بعد به پورت های دیگه هم تغییر دادم آدرس رو ولی باز هم همون ایرادات رو میگرفت.
                      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                      شاد و موفق باشید

دیدگاه

مشکل حل شد، ظاهرا اگر CodeVision توی مسیر پیش فرض نصب نشه این مشکل به وجود میاد، توی مسیر پیش فرض که نصب کردم حل شد.
                        البته اگر جای دیگه نصب شده باشه و از Wizard برنامه برای پیکربندی LCD استفاده کنیم فکر نمیکنم این مشکل توی اسمبل کردن پیش بیاد اما اگر خودمون اینجوری بنویسیم چرا، یعنی من که هر کاری کردم و هرجوری تابش دادم نشد ازش راحت بشم، آخر نصبش کردم توی مسیر پیشفرض خودش با همون نام خودش.
                        شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                          من قبلا برای راه اندازی LCD گرافیکی از بیسکام استفاده میکردم و حالا میخوام به C سوئیچ کنم GLCD من از نوع TS12864A-2 V1.1 هست من تو بیسکام از لایبرری "glcdks108.lbx" برای راه اندازیش استفاده میکردم منتها تو کدویژن وقتی از کتابخونه هایی که دوستان برای خانواده KS0108ارائه دادن استفاده میکنم GLCD راه اندازی نمیشه ؟؟
                          پایه ها رو در فایل KS0108 که در فولدر LIB کدویژن قرار دادم به صورت زیر تغییر دادم
                          // Default Port definition
                          #ifndef RS
                          #define RS PORTA.1
                          #endif

#ifndef RW
                          #define RW PORTA.5
                          #endif

#ifndef EN
                          #define EN PORTA.6
                          #endif

#ifndef CS1
                          #define CS1 PORTA.7
                          #endif

#ifndef CS2
                          #define CS2 PORTA.5
                          #endif

#ifndef RST
                          #define RST PORTA.2
                          #endif

#ifndef DATA
                          #define DATA PORTC

#endif
                          وترتیب پایه های تعریف شده رو GLCD به صورت زیر هست
                          CS1:15 - CS2:16 - RS:4 - RW:5 - RES:17 - EN:6
                          چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm
                            من یه برنامه با بسکامه برای LCD گرافیکی (چیپ KS108 ) نوشتم بعد از چند دقیقه کار کردن سمت راست LCD پاک می شه اما سمت چپ هنوزکار می کنه مشکلش چی؟؟؟
                            از همه دوستان به خاطره راهنمایشان ممنون
                            هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm

از همه دوستان به خاطره راهنمایشان ممنون
                              برنامتون با سخت افزار رو بزارین امیدوارم بتونیم مشکلتون رو حل کنیم
                              چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

سلام منم سوال شما برام مطرح شده می شه آیا جواب سوالتونو گرفتین ؟ اگه گرفتین می شه اونو بزارین تا منم ببینم

اگه میشه فارسی نویسی با باسکام برای ال سی دی گرافیکی رو بهم بگین

شما که قبلاً راه اندازی ال سی دی با باسکام کار کردین میشه منو راهنمایی کنین من فارسی نویسی با باسکام مشکل دارم . ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X