اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

من این کاری رو که فرمودین انجام دادم. سطر اول( همون سطریکه سمت پایه هاست) روشن میشه. اما همونطور که گفتم هر کاری کردم هنوز نتونستم به میکرو یه یه پیکسلش رو هم روشن کنم. همه اتصالاتو چک کردم درسته. روی برد برد تست کردم فایده نداشت. یه سوال اگه کریستال خراب باشه یا کریستال رو برداریم چه اتفاقی میفته؟
    مرحوم آیه الله العظمی فاضل لنکرانی:
    من پنجاه سال است که دارم اسلام میخوانم بگذار چکیده اش را برایت بگویم :
    واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط younes_ysf
      من این کاری رو که فرمودین انجام دادم. سطر اول( همون سطریکه سمت پایه هاست) روشن میشه. اما همونطور که گفتم هر کاری کردم هنوز نتونستم به میکرو یه یه پیکسلش رو هم روشن کنم. همه اتصالاتو چک کردم درسته. روی برد برد تست کردم فایده نداشت. یه سوال اگه کریستال خراب باشه یا کریستال رو برداریم چه اتفاقی میفته؟
      ببین دوست عزیز تو برنامت مدام یک led رو ست و ریست کن تا منوجه بشی که میکرو درست کار میکنه یا نه
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

میکرو کار میکنه. یکی از برنامه های کتاب کاهه رو اجرا کردم جواب میده( برنامه شمارشگر 7سگمنتی) اما تاحالا ال سی دی رو نتونسته جواب بگیرم
        مرحوم آیه الله العظمی فاضل لنکرانی:
        من پنجاه سال است که دارم اسلام میخوانم بگذار چکیده اش را برایت بگویم :
        واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

سلام به همگی

من یه glcd دارم کو تو bascom راش انداختم و هیچ مشکلی ندارم باهاش(با mega8)
          اما تو codevision که میخوام راش بندازم نمیشه سورس رو از همین جا ورداشتم ولی واسه mega16 بود که من یه دست کاری هایی کردم و به mega8 تبدیلش کردم یه pin رو هم هی toggle کردم تا از کارکرد برنامه و میکرو مطمین بشم ولی نشد که بشه
          این برنامه بیسیک که جواب داده
          کد:
          '  in the name of god
          'u need to change cs1 whit cs2 pin ;-)
          'please set the reset pin to high
          '-------------------------------for pic design----------------------------------
          'ferst u should make a 64*128 bmp file whit 1 bit in photoshop and before cut in
          'the screen should be set size then cut to 64*128 and save it.then open lcdconvert
          'and set your siting and then goto bacsom and convert it :))
          '-------------------------------------------------------------------------------
          '       -------------------------------------------
          '          ----------------------------
          '             -----------------

$regfile = "M8def.dat"
          $crystal = 8000000
          $lib "glcdKS108.LBX"
          $include "font8x8.font"
          Dim Y As Byte
          Dim X As Byte
          Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portd , Controlport = Portc , Ce = 3 , Ce2 = 4 , Cd = 0 , Rd = 1 , Reset = 5 , Enable = 2
          Setfont Font8x8                      '****set the reset pin to high **cd=rs
          Cls
          Lcdat 1 , 1 , "www.eca.ir"

Do
          Display Off
          Cls
          Cls Graph
          Display On
          Cls
          Wait 1
          Lcdat 1 , 1 , "www.eca.ir"
          Wait 1

Cls
          Lcdat 2 , 1 , "omid habibi"
          Lcdat 5 , 1 , " loverly"
          Lcdat 7 , 1 , " omega_adiban "

Wait 1
          Cls

For Y = 1 To 20
          Circle(30 , 30) , Y , 1
          Waitms 100
          Next

Wait 2

Cls
          Showpic 0 , 0 , Plaatje
          Wait 2
          For X = 0 To 128
          Line(x , 0) -(x , 64) , 0
          Waitms 10
          Next Y
          Loop

Plaatje:

$bgf "1.bgf"

Plaatje2:
          $bgf "smile.bgf"

End

من پورت ها رو تو هر دو تا برنامه مثل هم نوشتم(اگه اشتباه نکرده باشم)
          من تو برنامه فقط پورت a رو به d تبدیل کردم و یه رجیستر رو که بهش گیر میداد به اسم//OCR0=0x00; پاک کردم :mrgreen:
          ایا تو برنامه کدویژن به جز هدر و یه پورت که اونم درس کردم باید کاره دیگه ای کرد من شماتیکی که گزاشتم مثل همین بستم با این تفاوت که mega8 گزاشتم.میشه code vision ی ها کمک کنن؟(در ضمن من هر دو هدر و lib ks108 رو تو پوشه های مربوطه کپی کردم)ولی دست بهشون نزدم
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

اینم شماتیکش تو protus البته همونی هست که دوستان تو سایت گزاشتن
            فایل های پیوست شده

دیدگاه

در ضمن من هر دو هدر و lib ks108 رو تو پوشه های مربوطه کپی کردم)ولی دست بهشون نزدم
              سلام
              اگه پورت ها رو تغییر دادید باید تو کتابخونه هم تغییرشون بدید...

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                تو نیمه راست lcdگرافیکی یه pixel همه تصویر به بالا شیفت پیدا میکنه و تصویر خراب میشه.کسی میدونه چطور میشه مشکلو حل کرد؟

دیدگاه

سوال : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
                  کسی می تونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  یک LCD متنی با ATMEGA32 وقتی میکرو با 8مگا یا 4 پروگرام میکنم کلمات روی LCDدرسته ولی با 1 مگا میریزه به هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  برنامه با CODEVISION فرکانس داخلی انتخاب شده
                  با تشکر

دیدگاه

سلام من یه فاصله سنج التراسونیک ساختم و از بیسکام و ال سی دی گرافیکی استفاده کردم ام می خوام فاصله رو با نومدار نمایش بدم کسی هست یه برنامه نمونه داشته باشه یا کمک کنه !!!

دیدگاه

:nerd: من یه سوال دارم ازتون ببینید من دارم از یک Lcd گرافیکی استفاده میکنم و سوالم اینه برای فارسی نوشتن باید چی کار کنیم خوب میدونم باید فونت طراحی کنیم د حالا سوال من اینه یک حروفی مثل حرف ک که میتونه سه حالت داشته باشه رو باید چه جوری تعریف کنیم (ک اول ک وسط حرف و ک آخر ) و حالا باید چه طور اینها رو در برنامه نویسی استفاده کنیم آیا راهی داره که ما همینجوری که داریم فارسی مینویسیم اونجا هم بنویسیم خیلی سخته اگه بخوایم برای هرکدوم از این حالات ها یک کاراکتر اختصاص بدیم شما راه ساده ای سراغ دارید مثل تابلو روان ها که بشه به اون راحتی فارسی نوشت توی Lcd های گرافیکی :angry:
                      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

سلان به همگی
                        من می خوام یک موج سینوسی بدم به adc میکرو avr و بعد روی lcd گرافیکی بهم نشون بده .
                        می تونین راهنمایی کنین؟
                        هر چی فکر کردم به نتیجه نرسیدم :sad:
                        سرچ هم کردم ولی چیزی یافت نشد!!!!! :sad:
                        زندگی تاس خوب آوردن نیست ، تاس بد را خوب بازی کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MARAL_7133
                          سلان به همگی
                          من می خوام یک موج سینوسی بدم به adc میکرو avr و بعد روی lcd گرافیکی بهم نشون بده .
                          می تونین راهنمایی کنین؟
                          هر چی فکر کردم به نتیجه نرسیدم :sad:
                          سرچ هم کردم ولی چیزی یافت نشد!!!!! :sad:
                          بسیار سادس.شما باید اول موج رو بیارین تو بازه پهنای lcd گرافیکی بعدش باید نسبت به فرکانس موج lcd رو تقسیم بندی کنین و توی هر ستون یه پیکسل رو روشن کنین تا شکل نهایی به وجود بیاد(امید وارم تونسته باشم منظور رو درست برسونم اخه یه بار سر همین lcd توضیح دادن سر کلاس کلی بهم خندیدن :mrgreen: واسه توضیحات در حد تیم ملیم)
                          ولی به هر حال کار سختی نیست ولی باید یه طوری نشون بدین یه سیکل کامل رو تو یه صفحه نشون بدین تا هم خشکل بشه هم منظور از اسکوپش کامل به چشم بیاد.خودم هم تو فکرشم که درس کنم واسه نمره ولی وقت نمیشه اگه ساختم یه تاپیک میزارم که همه راحت شن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima_1981
                            :nerd: من یه سوال دارم ازتون ببینید من دارم از یک Lcd گرافیکی استفاده میکنم و سوالم اینه برای فارسی نوشتن باید چی کار کنیم خوب میدونم باید فونت طراحی کنیم د حالا سوال من اینه یک حروفی مثل حرف ک که میتونه سه حالت داشته باشه رو باید چه جوری تعریف کنیم (ک اول ک وسط حرف و ک آخر ) و حالا باید چه طور اینها رو در برنامه نویسی استفاده کنیم آیا راهی داره که ما همینجوری که داریم فارسی مینویسیم اونجا هم بنویسیم خیلی سخته اگه بخوایم برای هرکدوم از این حالات ها یک کاراکتر اختصاص بدیم شما راه ساده ای سراغ دارید مثل تابلو روان ها که بشه به اون راحتی فارسی نوشت توی Lcd های گرافیکی :angry:
                            واقعا که نیما جان از شما دیگه بعید بود
                            بابا تو صفحات قبل همه چیز امادی دانلود هس اون وقت شما می خواین بری بسازی ؟ :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : سوال : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

نوشته اصلی توسط mo_jadidi
                              با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
                              کسی می تونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              یک LCD متنی با ATMEGA32 وقتی میکرو با 8مگا یا 4 پروگرام میکنم کلمات روی LCDدرسته ولی با 1 مگا میریزه به هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              برنامه با CODEVISION فرکانس داخلی انتخاب شده
                              با تشکر
                              علاوه بر اینکه باید تو قسمت configure کریستال رو تغییر بدین باید فیوز بیت ها رو هم تغییر بدین واین کار رو کردین؟

دیدگاه

سوال : مشکل سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

سلام:
                                من یک lcd کاراکتری با مگا32 دارم (تغذیه جدا از هم دارند زمین مشترک)
                                وقتی تغذیه lcd قطع و مجدد وصل بشه lcd میریزه به هم وباید میکرو ریست بشه راه حل نرم افزاری دیگه ای هست که نیاز به ریست کردن میکرو نباشه و دوباره با lcd مچ بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X