پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی
کار خوبی میکنید البته اگه دیتا شیتو بدونیند خیلی بهتر میتونید لایبری رو دسکاری کنید که میدونم حتما مطالعش کردین
خوب اگه حلقه for رو ببرین اون بالا درست میشه شما برای ارسال هر بایتی به lcd باید قبلش باید x , y رو lcd مشخص کنید بعد اونو بفرستین
میخام از داخل لایبرری ها سر در بیارم و یکیشو اونجوری که خودم میخام ادیتش کنم . اینطوری اگه مستقیما از لایبرری های آماده استفاده کنم امکانت خاصی رو نمیتونم بعدا بهش اضافه کنم .
خوب اگه حلقه for رو ببرین اون بالا درست میشه شما برای ارسال هر بایتی به lcd باید قبلش باید x , y رو lcd مشخص کنید بعد اونو بفرستین
- [li]
کد:
void main(void) { PORTA=0x00; DDRA=0xff; PORTB=0x00; DDRB=0xff; RST=1; Display_on(); CS1=1; CS2=0; Enable(); while(1){ for(i=0;i<=64;i++){ ///////////////Sets the X address//////////////// RS=0; RW=0; DATA=0xb8; Enable(); ///////////////////////////////////////////////// ///////////////Sets the Y address//////////////// RS=0; RW=0; DATA=0x40; Enable(); ///////////////////////////////////////////////// ////////////////Write Display Data/////////////// //for(i=0;i<=64;i++){ RS=1; RW=0; DATA=i; Enable(); ///////////////////////////////////////////////// delay_ms(100); } } }
- [/li]
[li][/li]
دیدگاه