دوستان من بدون استفاده از تابع های اماده این کد را برای نوشتن روی 16*2 lcd نوشتم و کامل و درست کار میکنه..فقط تنها مشکلی داره اینه که به سطر دوم نمیره!! کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ممنون این هم تابع هایی که من نوشتم..
#
define RS PORTB.0
#define RW PORTB.1
#define E PORTB.2
سلام من یه پروژه دارم در مورد نمایش تصاویر متحرک روی ال سی دی گرافیکی حالا می خوام بپرسم چه جوری می تونم سرعت نمایش تصاویر رو روی ال سی دی ببرم بالا الان تصاویر با تاخیر 1 ثانیه ای اجرا می شود هر کس می دونه لطفا زودتر جواب بده آخه خیلی عجله دارم ممنون :sad:
سلام
با تشکر از زحمتتون
دوستان من به همون روشی که نوشته بودید 3تا فایل رو کپی پردم
اما برنامه که براش مینویسم از کتابخونه ks0108 کلی خطا میگیره :eek: :eek: :eek: :cry2: :cry2:
کار دیگه ای برای اینکه کتابخونه رو بشناسه نباید انجام بدم؟
سلام
من یک ال سی دی خریدم که نوشته ها ی زیر رو داشت من چطوری بفهم که از کدوم نوعه نو برنامه نویسیش به کدوم یکی از ال سی دی های گرافیکی ( توشیبا یا کا اس ) میخوره
ممنونم
این هم نوشته هاشه
ecaea
ts12864a-2
B 128100129D1717
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
سلام
من یک ال سی دی خریدم که نوشته ها ی زیر رو داشت من چطوری بفهم که از کدوم نوعه نو برنامه نویسیش به کدوم یکی از ال سی دی های گرافیکی ( توشیبا یا کا اس ) میخوره
ممنونم
این هم نوشته هاشه
ecaea
ts12864a-2
B 128100129D1717
سلام دوست عزیز
lcd شما از نوع ks0108 و 128*64 هست.
موفق باشی :job: اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط SILVER MAN
سلام
با تشکر از زحمتتون
دوستان من به همون روشی که نوشته بودید 3تا فایل رو کپی پردم
اما برنامه که براش مینویسم از کتابخونه ks0108 کلی خطا میگیره :eek: :eek: :cry2:
کار دیگه ای برای اینکه کتابخونه رو بشناسه نباید انجام بدم؟
کسی نیست جواب بده؟ :angry:
چجوری باید از کتابخونش استفاده کنم؟ :read: :cry2:
سلام
دوست من نمی شه بگین از کجا فهمیدین که از نوعه ks0108 است
سلام
راستش من از روی دیتاشیتش و ترتیب پایه هاش متوجه شدم.
ترتیب هر دو نوع ks0108 و toshiba رو داشتم بعد تو با دیتاشیتم چک کردم.
کلا سری ts از تراشه ks0108 استفاده میکنه اضافه شده در تاریخ :
اینم دیتاشیتش
http://www.4shared.com/document/uaHE2kwM/glcd-k108.html
با سلام
من هم از خرید این ts12864a-2خیلی پشیمونم.
آقاجان یه فرد گاه و دلسوز پیدا نمیشه، جواب این سوالات رو بده؟
1) فرق ts12864a-2 با k0108 چیه؟
2) چطور می شه اونو به کدویژن شناسوند؟
3)دستورات دادن شکل و نوشته به اون چیه؟(امیدوارم دیگه کسی ما رو به برنامه های سایت حواله نده، که کار نمی کنند و به هیچ دردی نمی خودند. :angry: ). خواهش می کنم در پاسختون به این موضوع توجه کنید که منظور نم دستوراتی تووی مایه های دستورات السیدی گرافیکی هست! :question:
4) اگه ممکنه روش نگارش فارسی و یا احیانا کد فنت فارسی رو هم در اختیار قرار بدید.
ممنون و l تماس2a.
:bye
اول سلام
دوستان، صرفا جهت ارتقاء کتابخونه ای که بچه های eca طراحی کردن هم نظر بدید. این نباشه که فقط دانلود کنید و بی خیال feedback بشید.
من باذ تغییر مختصری در برنامه بچه های eca، متوجه ایراداتی در این کتابخونه شدم که بهش اشاره می کنم:
1) با نمایش عکس و نوشتار پشت سر هممشکل داره(برای مثال با احرای برنامه من در proteus به این موضوع بر می خورید.) http://www.4shared.com/file/xIn79xi4/Copy_of_E_Micro_Avr_4_BasLCD.html
2)تابع glcd_clear() اون بعد از نمایش عکس و قبل از نمایش نوشتار قاطی می کنه! :eek:
3) با نمایش نوشتار متحرک مشکل داره :eek: :eek:
4) مکان شروع نوشتار روی lcdمشخص نیست و برای درک بهتر موضوع X&Yتابع glcd_Printf(1,40,str); رو تغییر بدید و نتیجه رو در proteus ببینید :eek: :eek: :eek:
سلام به همه!
ببخشید دوستان من یه ال سی دی مدل ts1620a-20/y خریدم. این ال سی دی 16 در 2 هستش و کاراکتریه! من اونو اینطوری وصل کردم
پایه های 16 و 3و1 رو به زمین
پایه های 15 و 2 رو تغذیه
11 تا 14 رو به میکرو
4و5و6 روبه میکرو
ولی وقتی مدار رو روشن می کنم تمام خونه های ال سی دی سایه میشه! یعنی همه نقطه هاش روشن میشه
لطفا کمک:( :sad:
سلام به همه!
ببخشید دوستان من یه ال سی دی مدل ts1620a-20/y خریدم. این ال سی دی 16 در 2 هستش و کاراکتریه! من اونو اینطوری وصل کردم
پایه های 16 و 3و1 رو به زمین
پایه های 15 و 2 رو تغذیه
11 تا 14 رو به میکرو
4و5و6 روبه میکرو
ولی وقتی مدار رو روشن می کنم تمام خونه های ال سی دی سایه میشه! یعنی همه نقطه هاش روشن میشه
لطفا کمک:( :sad:
سلام.منم همین مشکل رو دارم.یعنی مشکل از ال سی دی هست؟فقط یک برنامه که بهش میدم نشون میده و گرنه هر رنامه ای که بهش بدی کار نمیکنه؟نظر بقیه چیه؟ :angry: :angry: :angry:
همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.
دیدگاه