اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

نوشته اصلی توسط alirf

چرا باید رو ی پورت آ کار نکنه ؟

میکرو تون چی هستش ؟ اگر مگا128 هستش فیوز بیت مربوط به مد 103 رو غیر فعال کردید ؟
    سلام
    ممنون
    ATMEGA32 امتحان کردم این دو تا پایه ای گفتم وقتی یک می کنم به جای 5 ولت 2.5 می دهد
    [/quote]
    قبل از اینکه بخوای چیزی نشون بدی این پایه ها رو خروجی تعریف کن ببین چی میشه
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی

چرا باید رو ی پورت آ کار نکنه ؟

میکرو تون چی هستش ؟ اگر مگا128 هستش فیوز بیت مربوط به مد 103 رو غیر فعال کردید ؟
      سلام
      ممنون
      ATMEGA32 امتحان کردم این دو تا پایه ای گفتم وقتی یک می کنم به جای 5 ولت 2.5 می دهد
      [/quote]
      قبل از اینکه بخوای چیزی نشون بدی این پایه ها رو خروجی تعریف کن ببین چی میشه
      [/quote]

سلام
      ممنون

porta.6 و porta.7 به طور کلی مشکل دارند حتی وقتی خروجی است قبلا که به lcd وصل کرده بودم در و بری می زد بنابراین مجبور شدم این 2 تا رو عوض کنم

ولی باید راهی تو codvision باشه که بشه پایه های lcd را به پورت های مختلفی وصل کرد

دیدگاه

آقایان محترم کی میتونه در مورد adc میکرو avr کمکم کنه ؟

دیدگاه

سلام :cry:
          مدل ال سی دی من اینه که توشکله و من هر چی باهاش ور میرم چه به زبون سی و چه در بیسکام نتونستم راش بندازم کسی با این مدل دقیقا کار کرده ؟
          نمیدونم چینش پایه ها رو مثل مدل JHD12864E بستم نمیدونم مشکل از کجاست
          اگه کسی دیتا شیت و برامه بدرد بخوری داره به من کمک کنه

{ خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=27737.15
            http://www.datasheet4u.com/share_search.php?sWord=AE12864E
            http://vahid0101.persiangig.com/datasheet.pdf

دیدگاه

سلام منم دقیقا همینو دارم اما کار نمی کنه
              چکار کنم
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام ببخشید دوستان
                من توی کدویژن با GLCD کار می کنم توی خوندن از حافظه فلش ال سی دی مشکل دارم. هر وقت تابع خوندن رو اجرا می کنم مقدار 0x00011101 رو بهم میده. توی دیتاشیتش نوشته که باید اول dummy read بشه. من نمیدونم چطوری
                کد تابع Read من اینه:
                کد:
                unsigned char r_data(void)
                {
                unsigned char a;
                DDRC=0x00; \\تغییر پورت دیتا به عنوان ورودی
                RW=1;
                RS=1;

E=1;
                delay_us(5);
                E=0;
                delay_us(5);
                E=1;

delay_us(5);
                E=0;
                RW=0;
                a = DATA_LCD;
                DDRC=0xFF;
                return a;
                }

دیدگاه

دوستان من پتاسیومترم گذداشتم اما افاده نکرد بازم راه نیوفتاد
                  اینجا رو نگاه کنید

http://www.crystalfontz.com/product/CFAG12864E-WGH-TN

اضافه شده در تاریخ :
                  دوستان کسی با 3310 کار کرده
                  هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                  بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                  میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali1011
                    سلام ببخشید دوستان
                    من توی کدویژن با GLCD کار می کنم توی خوندن از حافظه فلش ال سی دی مشکل دارم. هر وقت تابع خوندن رو اجرا می کنم مقدار 0x00011101 رو بهم میده. توی دیتاشیتش نوشته که باید اول dummy read بشه. من نمیدونم چطوری
                    کد تابع Read من اینه:
                    کد:
                    unsigned char r_data(void)
                    {
                    unsigned char a;
                    DDRC=0x00; \\تغییر پورت دیتا به عنوان ورودی
                    RW=1;
                    RS=1;

E=1;
                    delay_us(5);
                    E=0;
                    delay_us(5);
                    E=1;

delay_us(5);
                    E=0;
                    RW=0;
                    a = DATA_LCD;
                    DDRC=0xFF;
                    return a;
                    }
                    کسی نمی تونه کمک کنه؟

دیدگاه

LCD من گیج میزنه!!!!

سلام به همه برو بچ با حال :wow:
                      تو رو خدا کمکم کنید کارم خیلی گیره :angry:
                      من با codevision کار می کنم یه LCD 2*16 گرفتم وقتی می خوام باهاش کار کنم چیزهای قاطی پاتی روی LCD نشون میده.مطمئنم LCD درسته چون با bascome کاملا جواب داد ولی پروژهِ ی من با codevision هست.
                      برنامه هم درسته چون چندتا پروژه از تو کتاب بود نوشتم و اونا هم که درستن دیگه!!
                      خوب بعد کلی دردسر فهمیدم این چیزهیی که نشون می ده چیه توضیحش سخته ولی ببینید می تونید کمکی بهم بکنید
                      وقتی کاراکتر ها رو با کد اسکی تو کد ویژن نوشتم فهمیدم که کدویژن یه عدد از کد بالایی میگیره و یه عدد از کد خط پایینی اونوقت این دو تا رو کنار هم میذاره و اگه کاراکتری با این کد ایجاد شده پیدا کرد اونو نشون می ده به برنامه زیر یه نگاهی بندازین
                      lcd_putchar(0x64);
                      lcd_putchar(0x65);
                      i
                      خوب خط اول برنامه کد اسکی حرف D هست که بصورت HEX به کدویژن داده شده پس باید LCD حرف D رو نشون بده
                      خط دوم هم کد E هست
                      اما LCD نه D و نه E رو نشون میده
                      LCD حرف F رو نشون می ده بعد کلی رمز نگاری فهمیدم که LCD عدد 4 رو از خط اول و عدد 6 رو از خط دوم می گیره و اینا رو کنار هم میزاره تا بشه 46 (یعنی همیشه یکان خط اول رو کنار دهگان خط بعدی میذاره تا یه کاراکتر رو نشون بده) خوب این جوری تونستم هرچی میخوام روش بنویسم ولی واسه یه کلمه کوچیک 12 خط برنامه باید نوشت تازه خیلی از دستورای دیگه رو من کد اسکی شون رو نمی دونم تا بخوام استفادشون کنم مثلا دستور (lcd_gotoxy(0,0 که مکان نما رو باید بیاره سر خط 0.0 به یه جای دیگه که من نمی دونم چه جوری داره کد هاشو قاطی می کنه میبره :angry:
                      از این که سوالم طولانی شد خیلی ببخشید اگه کسی تا حالا با کدویژن LCD راه انداخته بگه من چی کار کنم؟
                      با تشکر

دیدگاه

درود بر دوستان
                        من میخام از روی الآ‌سیآ‌دی گرافیکی بخونم.
                        یعنی آدرس یه پیکسل را به الآ‌سیآ‌دی بدم بعد بخونم که اون پیکسل یکه یا صفره.
                        کامپایلرم بسکامه ولی اسمبلی هم میتونم بنویسم.
                        نوع الآ‌سیآ‌دی هم توشیباست ولی با KS108 هم میتونم انجام بدم.
                        اگه دوستان تجربه یا اطلاعاتی دارن ممنون میشم.
                        با سپاس از دوستان

دیدگاه

دوستان اینم یه برنامه آماده برای LCD TS12864A-2 با کدویژن با شبیه سازی و کتابخونه و فونت فارسیش (هلو برو تو گلو ) کاملا تست شده .
                          اگه سوالی داشتید خوشحال میشم که جواب بدم . :nerd:
                          http://www.4shared.com/file/25458343...d_MahdiN_.html
                          Share OR Die

دیدگاه

تا امروز که تعطیلات نوروزی بود، امروزم که سیزدهآ‌بدره! امیدوارم به همهآ‌تون خوش گذشته باشه.
                            همینطور امیدوارم از فردا این تاپیک پربارتر بشه و به سوالای بیشتری پاسخ داده بشه!
                            تا بعد...

دیدگاه

سلام دوستان
                              من می خواستم دستور Pset از دستورات بسکام رو تو کدویژن درست کنم
                              اما وقتی نقطه ی مورد نظر رو روشن می کنم نقاط دیگه موجود در اون بایت خاموش میشن
                              حالا من می خوام اول LCD رو بخونم ، بعد با توجه به اون نقطه ی مورد نظر رو روشن کنم ، اما نتونستم چون هر بار فقط 255 رو از حافظه می خونه
                              حالا می چیکار کنم ؟
                              لطفا کمکم کنید.....

اضافه شده در تاریخ :
                              بین دوستان کسی نیست که تا حالا حافظه ی GLcd خونده باشه؟؟؟؟؟
                              لطفا کمک کنید.....
                              Share OR Die

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.N
                                سلام دوستان
                                من می خواستم دستور Pset از دستورات بسکام رو تو کدویژن درست کنم
                                اما وقتی نقطه ی مورد نظر رو روشن می کنم نقاط دیگه موجود در اون بایت خاموش میشن
                                حالا من می خوام اول LCD رو بخونم ، بعد با توجه به اون نقطه ی مورد نظر رو روشن کنم ، اما نتونستم چون هر بار فقط 255 رو از حافظه می خونه
                                حالا می چیکار کنم ؟
                                لطفا کمکم کنید.....
                                خوندن از روی ال سی دی کار عرفی نیست به خاطر همین کسی دنبالش نرفته
                                در ثانی ال سی دی بیشتر یه وسیله خروجیه اگرچه این قابلیت رو براش گزاشتن که بشه ازش چیز خوند
                                من خودم بلد نیستم از اون چیزی بخونم ولی یه پیشنهاد برات دارم :read:

بالاخره با یه سری دستورات یه چیزی روی ال سی دی مینویسی == برنامه رو طوری تغییر بده که همونهایی که نوشتی ذخیره بشه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X