اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

سلام جواب این سوالات خیلی مهمه پس اگر میشه هر اطلاعاتی دربارش دارید به ما هم انتقال بدید
    1- LCD گرافیکی با KS0108 با 3 ولت هم راه میفته؟اگه نه کدوم LCD گرافیکی با 3 ولت راه میفته؟
    2- یه LCD کارکتری سریع میخوام که بتونه هرچی روی پورت سریال میاد رو بخونه انتقال اطلاعت دائمیه باود ریت هم 300

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
      سلام جواب این سوالات خیلی مهمه پس اگر میشه هر اطلاعاتی دربارش دارید به ما هم انتقال بدید
      1- LCD گرافیکی با KS0108 با 3 ولت هم راه میفته؟اگه نه کدوم LCD گرافیکی با 3 ولت راه میفته؟
      2
      سلام
      باتوجه به دیتا شیت زیر مینیمم ولتاژ 4.5 ولته وماکزیمم 5.5
      http://www.4shared.com/file/rZNOtO9_/TS12864A-2_en.html

در مورد سوال دوم هم اطلاعی ندارم.
      مولای من
      نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

سلام
        بنده lcd 2*16 سبزی دارم که نمیدونم چرا روشن نمیشه :angry: البته lcd رنگ آبی دیگری هم دارم که روی همون مدار گذاشتم و کار کرد منتهی چرا اون سبزه با وجود دستکاری پتانسیومتر کار نکرد نمیدونم بنظرتون مشکل چیه ؟ یعنی LCD یکی دوبار بیشتر کار نکرده سوخته :cry2:

دیدگاه

با سلام حضور دوستان مهندس:
          اطلاعاتی در مورد چگونگی کارکرد ال س دی های کاراکتری و گرافیکی میخواستم.
          مثلا در مورد آی سی(پروسسور اگر اشتباه نکنم) که این ال سی دی ها دارند و چگونگی فرماندهی به پیکسلها و در کل زمانی که ما مثلا یک کد هگز به این ال سی دی ها جهت نمایش می دهیم چه اتفاقاتی می افتد تا کد نمایش داده می شود.
          کتاب یا منبع :read:
          با تشکر فراوان از همگی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a23723m
            با سلام حضور دوستان مهندس:
            اطلاعاتی در مورد چگونگی کارکرد ال س دی های کاراکتری و گرافیکی میخواستم.
            مثلا در مورد آی سی(پروسسور اگر اشتباه نکنم) که این ال سی دی ها دارند و چگونگی فرماندهی به پیکسلها و در کل زمانی که ما مثلا یک کد هگز به این ال سی دی ها جهت نمایش می دهیم چه اتفاقاتی می افتد تا کد نمایش داده می شود.
            کتاب یا منبع :read:
            با تشکر فراوان از همگی
            شما باید دیتا شیت چیپ راه انداز LCD رو بخونید تا توجه بشید:
            برای کاراکتری:http://en.wikipedia.org/wiki/HD44780_Character_LCD
            برای گرافیکی هم دنبال دیتاشیت KS0108 باشید.
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام من میخوام یه ترمینال ساده سریال داشته باشم که بتونه به سرعت هرچی دیتا براش میاد رو نشون بده من از LCD کارکتری استفاده کردم بعد از یه مدتی به نظر هنگ میکنه شما LCD سریعتری سراغ ندارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
                سلام
                بنده lcd 2*16 سبزی دارم که نمیدونم چرا روشن نمیشه :angry: البته lcd رنگ آبی دیگری هم دارم که روی همون مدار گذاشتم و کار کرد منتهی چرا اون سبزه با وجود دستکاری پتانسیومتر کار نکرد نمیدونم بنظرتون مشکل چیه ؟ یعنی LCD یکی دوبار بیشتر کار نکرده سوخته :cry2:
                کسی راه حلی برای احیای دوباره LCD بنده نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                  شما باید دیتا شیت چیپ راه انداز LCD رو بخونید تا توجه بشید:
                  برای کاراکتری:http://en.wikipedia.org/wiki/HD44780_Character_LCD
                  برای گرافیکی هم دنبال دیتاشیت KS0108 باشید.
                  با تشکر از پاسخ شما
                  باتوجه به دو موردی که فرمودید فهمیدم به LCD گرافیکی نیاز دارم
                  فقط اگر ممکن است یک منبع دقیقتر و جامع تر بفرمایید :read:ممنون می شوم
                  سپاسگذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a23723m
                    با تشکر از پاسخ شما
                    باتوجه به دو موردی که فرمودید فهمیدم به LCD گرافیکی نیاز دارم
                    فقط اگر ممکن است یک منبع دقیقتر و جامع تر بفرمایید :read:ممنون می شوم
                    سپاسگذارم
                    شما مگه نمیخوای بدونی که کنترلر چطوری به پیکسل ها فرمان میده؟ خوب باید دیتا شیت کنترلرش رو بخونید دیگه. من اینجا دومدلش رو براتون گزاشتم:agree:
                    http://www.datasheet.in/datasheet-ht...uctor.pdf.html
                    http://www.datasheet.in/datasheet-ht...shiba.pdf.html
                    اگر شما میخوای با LCD ها کار کنید که نیازی به دونستن چگونگی فرمان دادن به پیکسل ها نیست.بگید تا دیتا شیت خود LCD رو بزارم. البته با خوندن همین هم میشه فهمید چطوری باید باهاش کار کرد.
                    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سوال : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

]چطوری یک عدد FLOAT را روی LCDنمایش بدم (در AVR)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yako
                        ]چطوری یک عدد FLOAT را روی LCDنمایش بدم (در AVR)
                        زبان؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
                          زبان؟
                          فکر کنم چون گفته float به زبان C باشد. شما می خواهید یک عدد اعشاری را روی LCD نمایش دهید.خوب این کار مثل نمایش متغیرهای دیگه می تونی همون کار را بکنید.فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه!!!
                          lcd_puts(val float)

موفق باشید

دیدگاه

کسی جواب مارو نداد :cry2:
                            یعنی کسی یه ترمینال سریال با LCD کارکتری نساخته؟مال من بعد از یه مدت هنگ میکنه :cry2:

دیدگاه

با سلام من یه تازه کار هستم که برای اولین بار میخوامم یه lcdگرافیکی مدل t6963را با برنامه avrstudio راه اندازی کنم لطفا یه برنامه ساده با توضیحات کامل برام بذارین.
                              با تشکر فراوان

دیدگاه

سلام
                                دوستان من خیلی وقته دارم دنبال این مطلب می گردم که چطور می تونم توی lcd گرافیکی و با codevision شکل دلخواه رسم کنم (نه عکس BMP و تبدیل به کد و... یا نوشتن متن ها )مثلا" اینکه اگر فرکانس فلان مقدار بود یک میله (bar ) روی مثلا" فلان قسمت از محوری که روی ال سی دی رسم شده رسم کن.
                                و همینطور ساخت منو روی ال سی دی .
                                خواهشا" اگر کسی می تونه دریغ نکنه . و به یه زبونه ساده و روتین بگه خواهشا".
                                ممنون
                                مولای من
                                نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X