اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
    خه صنعتیش رو از شرکت www.mcselec.com (شرکت سازندش) خریدم اگر خواستی بگو برات compile میکنم و میفرستم به ایمیلت
    سلام
    آقا مهدی یعنی چی نسخه صنعتیش رو خریدم مگه الان اینی که ما استفاده می کنیم صنعتی نیست :eek: :eek: :eek:
    حالا چطوری خریدیدن به منم بگو شاید منهم خریدم چون کار های صنعتی زیاد انجام میدم
    یعنی الان کیفیت صنعتی با کیفیت بسکامی که ما داریم الان استفاده می کنیم فرق داره ؟
    ممنون
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام
      خود نرم افزار bascom اگر خریده باشید که مشکلی نداره با این حال موقع نصب به شما میگه اگر با نرم افزار bascom محصول تجاری ساختید و اون محصول به دلیل باگ در کامپایلر درست کار نکرد و خسارتی وارد شد ، شرکت www.mcselec.com هیچ گونه خسارتی رو به عهده نمیگیره.
      پس تا اینجا نرم افزار bascom فقط یک نسخه داره
      اما کتابخانه mmc و AVR-DOS و یقیه کتابخانه های مربوط به AVR-DOS سه نسخه دارن:
      1- نسخه به همراه نصب نرم افزار که باگ های زیادی داره و نسخه demo است.(جهت معرفی این کتابخانه به مشتریان گذاشته شده است)
      2- نسخه کاربری غیر صنعتی و غیر تجاری ( AVR-DOS User License )
      3- نسخه صنعتی و تجاری ( AVR-DOS Company License )
      البته کتابخانه های دیگه ای هم داره مثل tv ,i2c و ... که نسخه تجاری هستن
      قیمت ها به یورو:
      1:
      free
      2:
      EUR 19.95
      3:
      EUR 99.95
      یعنی الان کیفیت صنعتی با کیفیت بسکامی که ما داریم الان استفاده می کنیم فرق داره ؟
      بله ، البته از لحاظ کدها نه گرافیک
      کمی نحوه تعریف متغیر ها و ... فرق داره که در اطمینان از درست کار کردن برنامه ها در دراز مدت بسیار تاثیر داره.
      حالا چطوری خریدیدن به منم بگو شاید منهم خریدم چون کار های صنعتی زیاد انجام میدم
      کمی طولانیه در یه پست دیگه کامل توضیح میدم.
      البته اگر کارهای صنعتی زیادی رو انجام میدی بهتره کدویژن رو بخری که برای کارهای صنعتی کتابخانه های قویتری داره و برای lcd های متفاوت و در دسترس هم کتابخانه تجاری گذاشته

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

جهت خریدن bascom:
        1- به یک حساب paypal نیاز دارین
        2- کمی بیشتر از مبلغ خرید باید موجودی داشته باشین چرا که حساب paypal چند درصد از مبلغ خرید را از شما درخواست میکند.
        به دلیل تحریم ها داشتن حساب paypal برای ایرانی ها ممنوع می باشد و اگر از ملیت ایرانی بودن شما گاهی پیدا کنن موجودی حسابتان را برداشته و اصل حساب را میسوزانند.
        3- بعد با داشتن این حساب و موجودی کافی به سایت www.mcselec.com رفته و در بخش فروشگاه سایت محصول مورد نظر را انتخاب و خریداری میکنید
        4- یک ایمیل ببرای شما می آید و با پر کردن آن مبلغ از حساب شما کسر میشود
        5- پس از تایید خرید از طرف سایت کدهایی برای شما ارسال می شود و با آن کدها محصول خود را دانلود می کنید
        6- بعد از خرید محصول باید آن را در سایت ثبت کنید تا فعال شود.
        اگر تصمیم به خرید گرفتی اطلاع بده تا ریز کاره و نکاتش رو برات بگم و بفرستم
        کمی پیچیده بنظر میاد اما بسیار سادست
        در ایران افرادی هستن که شغلشان باز کردن حساب های paypal و انجام خرید می باشد فقط شما کافیه بهشون بگید دقیقا چی میخواید.
        نحوه فعال کردن و پدیت کردن هم اگر خواستی بگو تا با عکس و توضیحات اضافه کنم.
        اما باز هم میگم اگر قصد خرید داری بهتره کدویژن رو بخری و زبان c کار کنی من تا مدتی دیگه کدویژن رو میخرم بعد از اون هم iar رو میخرم
        کدویژن حدود 200 یورو
        iar حدود 4000 دولار
        که از همه بهتر iar و keil هستن اما iar مزیتش نسبت به keil اینه که برای اکثر میکرو ها جوابگو هستش مثلا برای میکرو های شرکت های :
        microchp مثل pic , pic32 ,dspic و... atmel مثل mega, attiny , xmega و... arm های شرکت sumsong , NXP, TI ,و...
        وخیلی موارد دیگه که برای هر گروه باید نسخه مخصوص به خودش رو بگیری اما ارزشش رو داره چون کار با همشون مثل هم میشه

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی

iar حدود 4000 دولار
          دوست من واقعا iar چهار هزار دولار هست :eek: :eek: :eek:
          انقدر رایگان استفاده کردیم آدم شاخ در میاره
          واقعا ازتون ممنونم من با کد ویژن زیاد کار نکردم ولی مدتیه که می خوام کار کنم ولی به دلیل سختیش ولش کردم
          چشم البته اگه بخرم فعلا بسکام خواهم خرید و لی بعد امتحانات الان نه اون وقت از طریق pm خصوصی خبر می دم واقعا دستت درد نکنه
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین 

بله
            اما باز به قیمت proteus نمیرسه :
            http://www.labcenter.com/ordering/cprices.cfm
            موفق باشی در امتحانات
            انشاالله دکترا
            من هم مشکلم رو پیدا کردم دو پایه so و si از vs رو در اتصال به میکرو اشتباه انتخاب کرده بودم
            با اینکه در دیتاشیت so رو خروجی سریال معرفی کرده و si رو ورودی سریال باید so رو به خروجی میکرو وصل میکردم و si رو به ورودی میکرو هنوزم این موضوع رو درست درک نکردم شاید دلیلش ساعت 2:26 صبح
            شهید دکتر مصطفی چمران
            ; C is not for children

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین 

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
              بله
              اما باز به قیمت proteus نمیرسه :
              http://www.labcenter.com/ordering/cprices.cfm
              موفق باشی در امتحانات
              انشاالله دکترا
              من هم مشکلم رو پیدا کردم دو پایه so و si از vs رو در اتصال به میکرو اشتباه انتخاب کرده بودم
              با اینکه در دیتاشیت so رو خروجی سریال معرفی کرده و si رو ورودی سریال باید so رو به خروجی میکرو وصل میکردم و si رو به ورودی میکرو هنوزم این موضوع رو درست درک نکردم شاید دلیلش ساعت 2:26 صبح
              آقا مهدی یه سوال دارم این فایل هایی که خریده می شن محدودیت زمانی دارن مثلا برای یک سال یا نه یه بار بخری دیگه تا اخر برات کار می کنه :rolleyes:
              عزیز کارشناسیم تموم شه مستقیم خدمت دیگه ادامه نخواهم داد :sad:
              ببخشید که هی سوالپیچتون میکنما
              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین &#1

خواهش میکنم دوست عزیز
                بستگی به نوع شرکت داره:
                bascom با یکبار خریدن هر محصول فقط آن محصول تا هر زمان که update شود برای خریدار مجانی در اختیار است.(منظور از bascom شرکت تولید کننده bascom بود که قبلا اسمش رو آورده بودم) این شرکت به غیر از bascom-avr چند محصول دیگه هم داره.
                اما کدویژن این قابلیت رو فقط برای یک سال داره.
                در جایی خونده بودم که در حال حاظر منبعش به خاطرم نیست و نوشته بود که شرکت ها و اورگان های بزرگ همچون NASA برای طرح اولیه خود از محصولاتی همچون bascom ,mikroe (از زبان basic) استفاده میکنن و پس از نتیجه گیری اولیه و تایید طرح ، آن برنامه را با محصولاتی همچون IAR و KEIL بازنویسی میکنند.
                چرا ؟؟؟
                خدمت دوسال که بیشتر نیست چرا میخوای دانشگاه رو بیخیال بشی؟ (ضد حال خوردم)
                وجود محیط هایی مثل دانشگاه کمترین مزیتشون خلاق کردن ذهن انسان هاست ولو اینکه در راستای رشته تحصیلی نباشه
                من دو سالی میشه که کارشناسیم رو گرفتم و دانشگاه رو عقب انداختم برای کسب درآمد حالا هم در شرایط خیلی پریشونی فرار گرفتم اما یک لحظه هم به فکر ترک تحصیل نیفتادم به قول اصفهانیا حیفس دادا
                شهید دکتر مصطفی چمران
                ; C is not for children

دیدگاه

نحوه خواندن از vs:
                  کد:
                  Function Vs_read(byval Vs_address As Byte) As Word
                   Local Vs_read_opcode As Byte : Vs_read_opcode = &B0000_0011
                   Local Byte_of_word As Byte : Byte_of_word = 0
                   Xdcs = 1 : Xcs = 0
                   Shiftout Mosi , Sck , Vs_read_opcode , 1
                   Shiftout Mosi , Sck , Vs_address , 1
                   Shiftin Miso , Sck , Byte_of_word , 1
                   Vs_read = Byte_of_word
                   Vs_read = Vs_read * 256                  'Shift Vs_read , Left , 8
                   Byte_of_word = 0
                   Vs_read = Vs_read + Byte_of_word
                   Xcs = 1
                   Call Dreq_wait()
                   Xdcs = 0
                  End Function
                  دقیقا مثل نوشتن در vs هست فقط بجای shiftout از shiftin استفاده میکنیم و مقدار رو در دو مرحله خواندن بدست میاریم.
                  شهید دکتر مصطفی چمران
                  ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                    نحوه خواندن از vs:
                    کد:
                    Function Vs_read(byval Vs_address As Byte) As Word
                     Local Byte_of_word As Byte : Byte_of_word = 0
                     Xdcs = 1 : Xcs = 0
                     Shiftout Mosi , Sck , Vs_address , 1
                     Vs_read = Byte_of_word
                     Byte_of_word = 0
                     Vs_read = Vs_read + Byte_of_word
                     Xcs = 1
                     Call Dreq_wait()
                     Xdcs = 0
                    End Function
                    دقیقا مثل نوشتن در vs هست فقط بجای shiftout از shiftin استفاده میکنیم و مقدار رو در دو مرحله خواندن بدست میاریم.
                    سلام داداش مهدی
                    ببخشید من این قسمت رو متوجه نشدم
                    Vs_read = Vs_read * 256 'Shift Vs_read , Left , 8
                    در ضمن 28 امتحان دارم بعد امتحانات بیشتر می تونم ازتون سوال کنم یه وقت اینجا رو ول نکنی بریا بعضی وقتا سر بزن
                    این فیلم هم از mp3 پلیر گرفتم حجمش 22 مگابایت ببخشید هر کاری کردم کم نشد که نشد :sad: دانلود کن ببین
                    ولی این pcb رو اول که زده بودم جای سوکت mmc برعکس وصل شده بود برا همین از خشاب استفاده کردم ولی پی سی بی که تو پست های قبلی قرار دادم اصلاح شده هستش
                    فعلا خدافظ

[shadow=red,left]دانلود بفرمایید[/shadow]
                    http://uploadefile.com/file/9156/mp3-player.rar.html
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام اخوی
                      کد:
                      وقتی که از vs بخوای بخونی باید 1 word رو بخونی یا دستور shiftin میتونی فقط 1 byte بخونی
                      در مرحله اول که مقدار رجیستر رو خوندی ، این مقدار مربوط به byte با ارزش میشه
                      اون رو داخل word میریزی اما نوشتن به شکل زیر
                      Vs_read = Byte_of_word
                      باعث میشه مقدار در byte کم ارزش بشینه پس اون رو به byte باارزش شیفت میدی که برای این کار دو راه داری : (البته راه های دیگری هم هست مثل dim x as byte at word)
                      1- از دستور شیفت دادن بیت ها استفاده کنی:
                      کد:
                      Shift Vs_read , Left , 8
                      2- مقدار رو در 256 ضرب کنی که انگار 8 bit شیفت به چپ دادی:
                      کد:
                      Vs_read = Vs_read * 256
                      فیلم رو دانلود کردم حالا میرم تخمه بیارم بشینم پاش :nice:
                      حتما هستم
                      شهید دکتر مصطفی چمران
                      ; C is not for children

دیدگاه

سلام به همگی
                        کسی تونسته ضبط vs رو راه بندازه؟
                        رکورد تونستم انجام بدم و با کامپیوتر هم پخش میشه اماکیفیت اصلا نداره و تقریبا غیر قابل فهمه و با خود vs هم که فایل ضبط شده رو پخش میکنم فقط صدای تق تق میده و زمان پخشش از زمان رکوردش خیلی بیشتره
                        اگر کسی خواست بگه در همین حدشم که راه انداختم بزارم
                        شهید دکتر مصطفی چمران
                        ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                          سلام به همگی
                          کسی تونسته ظبط vs رو راه بندازه؟
                          رکورد تونستم انجام بدم و با کامپیوتر هم پخش میشه اماکیفیت اصلا نداره و تقریبا غیر قابل فهمه و با خود vs هم که فایل ظبط شده رو پخش میکنم فقط صدای تق تق میده و زمان پخشش از زمان رکوردش خیلی بیشتره
                          اگر کسی خواست بگه در همین حدشم که راه انداختم بزارم
                          خیلی ممنون
                          نیکی و پرسش؟؟؟
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام داداش محمد عزیز
                            فکر نمیکردم این روزا بیای گفتم حالا که امتحاناتت تموم شده کمی استراحت می کنی
                            خوشحال شدیم
                            برنامه قسمت رکورد خودم رو میزارم اما چون خیلی مشکل داره و کیفیتش از رکورد با adc خود میکرو هم پایین تره ممکنه با دیدن شیوه من از شیوه درست دور بشی
                            اما هر وقت بتونم راش بندازم میزارم تو تایپیک
                            کد:
                            '----------------------------------------------- vs_record
                            Sub Vs_record()
                            Local Zero As Byte : Zero = 0
                            Local Block_counter As Dword : Block_counter = 0
                            Local Pos As Byte
                            Flag_vs_record = 1
                            '*******
                             For I = 1 To 2048
                              Xdcs = 0
                              Shiftout Mosi , Sck , Zero , 1
                              Xdcs = 1
                              Call Dreq_wait()
                             Next I
                            '*******
                             Ff_riff = Freefile()
                             Open "rec.wav" For Binary As #ff_riff
                            '*******
                             Call Vs_write(vs_bass , &B0000_0000 , &B0000_0000)
                             Call Vs_write(vs_clockf , &B0100_0100 , &B0011_0000)
                             Waitms 500
                             Call Vs_write(vs_aictrl0 , &B0000_0000 , &B0000_1100)   'd=12
                             Waitms 500
                             Call Vs_write(vs_aictrl1 , 0 , 0)             'agc active
                             Waitms 500
                             Call Vs_write(vs_mode , &B0001_1000 , &B0000_0100)     'reset & start record
                            '*******
                             Cls : Lcd "Recording" : Waitms 50
                            Flag_vs_record = 0
                             Do
                              W1 = Vs_read(vs_hdat1)
                            '  If W1 > 0 Then
                            '   If W1 < 896 Then
                                 Call Vs_read_record()
                                 Block_counter = Block_counter + 2
                            '   End If
                            '  End If
                              Key = Keypad()
                              If Key = 0 Then
                               Exit Do
                              End If
                             Loop
                            '*******
                            Flush #ff_riff
                            Close #ff_riff
                            '*******
                             F = Block_counter * 256 : F = F + 52
                             S = Block_counter * 505
                             D = Block_counter * 256
                             Call Vs_riff_header()                   'write riff header
                            '*******
                            Call Vs_init()
                            End Sub
                            '----------------------------------------------- vs_read_record
                            Sub Vs_read_record()
                             Local Pos As Byte
                             Xdcs = 1
                             For I = 1 To 512
                              Xcs = 0
                               B1 = Vs_hdat0
                               Shiftout Mosi , Sck , B1 , 1
                               Shiftin Miso , Sck , Buff(i) , 1
                               Incr I
                               Shiftin Miso , Sck , Buff(i) , 1
                              Xcs = 1
                              Call Dreq_wait()
                             Next I
                             Put #ff_riff , Buff(1) , , 512
                            End Sub
                            '----------------------------------------------- vs_riff_header
                            Sub Vs_riff_header()
                            Local Riff As Byte
                            Local Pos As Double
                            '~~~~~~~
                            Get #ff_riff , Buff(1) , , 512
                            Flush #ff_riff
                            Close #ff_riff
                            '~~~~~~~ 0
                            Buff(1) = &H52
                            '~~~~~~~ 1
                            Buff(2) = &H49
                            '~~~~~~~ 2
                            Buff(3) = &H46
                            '~~~~~~~ 3
                            Buff(4) = &H46
                            '~~~~~~~ 4
                            Buff(5) = F_0
                            '~~~~~~~ 5
                            Buff(6) = F_1
                            '~~~~~~~ 6
                            Buff(7) = F_2
                            '~~~~~~~ 7
                            Buff(8) = F_3
                            '~~~~~~~ 8
                            Buff(9) = &H57
                            '~~~~~~~ 9
                            Buff(10) = &H41
                            '~~~~~~~ 10
                            Buff(11) = &H56
                            '~~~~~~~ 11
                            Buff(12) = &H45
                            '~~~~~~~ 12
                            Buff(13) = &H66
                            '~~~~~~~ 13
                            Buff(14) = &H6D
                            '~~~~~~~ 14
                            Buff(15) = &H74
                            '~~~~~~~ 15
                            Buff(16) = &H20
                            '~~~~~~~ 16
                            Buff(17) = &H14
                            '~~~~~~~ 17
                            Buff(18) = &H00
                            '~~~~~~~ 18
                            Buff(19) = &H00
                            '~~~~~~~ 19
                            Buff(20) = &H00
                            '~~~~~~~ 20
                            Buff(21) = &H11
                            '~~~~~~~ 21
                            Buff(22) = &H00
                            '~~~~~~~ 22
                            Buff(23) = &H01
                            '~~~~~~~ 23
                            Buff(24) = &H00
                            '~~~~~~~ 24
                            Buff(25) = &H80
                            '~~~~~~~ 25
                            Buff(26) = &HBB
                            '~~~~~~~ 26
                            Buff(27) = &H00
                            '~~~~~~~ 27
                            Buff(28) = &H00
                            '~~~~~~~ 28
                            Buff(29) = &H0C
                            '~~~~~~~ 29
                            Buff(30) = &H5F
                            '~~~~~~~ 30
                            Buff(31) = &H00
                            '~~~~~~~ 31
                            Buff(32) = &H00
                            '~~~~~~~ 32
                            Buff(33) = &H00
                            '~~~~~~~ 33
                            Buff(34) = &H01
                            '~~~~~~~ 34
                            Buff(35) = &H04
                            '~~~~~~~ 35
                            Buff(36) = &H00
                            '~~~~~~~ 36
                            Buff(37) = &H02
                            '~~~~~~~ 37
                            Buff(38) = &H00
                            '~~~~~~~ 38
                            Buff(39) = &HF9
                            '~~~~~~~ 39
                            Buff(40) = &H01
                            '~~~~~~~ 40
                            Buff(41) = &H66
                            '~~~~~~~ 41
                            Buff(42) = &H61
                            '~~~~~~~ 42
                            Buff(43) = &H63
                            '~~~~~~~ 43
                            Buff(44) = &H74
                            '~~~~~~~ 44
                            Buff(45) = &H04
                            '~~~~~~~ 45
                            Buff(46) = &H00
                            '~~~~~~~ 46
                            Buff(47) = &H00
                            '~~~~~~~ 47
                            Buff(48) = &H00
                            '~~~~~~~ 48
                            Buff(49) = S_0
                            '~~~~~~~ 49
                            Buff(50) = S_1
                            '~~~~~~~ 50
                            Buff(51) = S_2
                            '~~~~~~~ 51
                            Buff(52) = S_3
                            '~~~~~~~ 52
                            Buff(53) = &H64
                            '~~~~~~~ 53
                            Buff(54) = &H61
                            '~~~~~~~ 54
                            Buff(55) = &H74
                            '~~~~~~~ 55
                            Buff(56) = &H61
                            '~~~~~~~ 56
                            Buff(57) = D_0
                            '~~~~~~~ 57
                            Buff(58) = D_1
                            '~~~~~~~ 58
                            Buff(59) = D_2
                            '~~~~~~~ 59
                            Buff(60) = D_3
                            '~~~~~~~
                            'Pos = 0
                            Put #ff_riff , Buff(1) , , 512
                            Flush #ff_riff
                            Close #ff_riff
                            '~~~~~~~
                            End Sub
                            این کدبخش رکورد بود
                            خود برنامه تا اینجا هم جهت دانلود اضافه میکنم
                            http://uploadazad.com/viewer.php?fil...mahdi_rahi.bas
                            شهید دکتر مصطفی چمران
                            ; C is not for children

دیدگاه

سلام
                              وقتی بخایم به vs1003 داده ای رو برای دیکد کردن بفرستیم وضعیت پینهای xcs_xreset_xdcs_ چطوری باید باشه و چه زمانی باید تغییر کنه همینطور وقتی بخایم داده های دستوری رو بفرستیم ؟
                              بعد از هر 512 بایت باید وضعیت پایه dreq چک بشه یا بعد ار هر بایت؟
                              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام
                                در چند پست عقبتر یه فایل pdf گذاشتم که ترجمه دیتاشیت vs1003 هست داخلش بخش هایی که پرسیدی رو کامل بیان کرده
                                در مورد چک کردن پایه dreq هم توضیح داده
                                اگر با مطالعه اون فایل باز هم مشکل داشتی ما هستیم
                                شهید دکتر مصطفی چمران
                                ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X