اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

ببین دوست من.اگر میخواید سرعت پخش خوب باشه هم مموری هم VS1003 رو با SPI سخت افزاری خود میکرو وصل کنید.
    یعنی MOSI و DI ها رو به هم و MOSI و DO هارو به هم و CLK ها رو به هم وصل کنید میمونه پایه سلکت(CS) که به هر پایه ای که بخواید میتونید نصب کنید فقط تو برنامه باید مشخص بشه هر پایه از VS به چه پایه ای از میکرو وصل شده.

دیدگاه

یعنی پایه ها ی میکرو همزمان هم به vs و هم به mmc وصل باشند ؟؟؟!!! :eek: :eek: :eek: مگه میشه ؟ :surprised:قاطی نمیکنه ؟؟ :job:
      دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

بله دوست من همزمان هم به مموری هم به VS1003 وصل کنید!

همونطوری که میدونید یکی از پایه های SPI پایه CS یا همون Chip Select هست که مشخص میکنه الان میکرو مخواد با MMC کار کنه یا با VS با این روش شما میتونید 10 تا ماژول یا ایسی که از پروتکل SPI استفاده میکنند رو فقط با یه AVR راه بندازید.

دیدگاه

سلام بر همه
          من این ایسی vs1003 را بالاخره باهزار مشکل روی برد مبدلش وصل کردم اما وقتی اومدم با ولتمتر چک کنم که ببینم پایه ها اتصالی دارن یا نه دیدم که ولتمتر میگه پایه های
          20و21و22(dgnd4,dgnd3,dgnd2)
          31و32(cvdd3,test)
          40و41(agnd1,agnd2)
          به هم وصل هستند اما هرچقدر که با زره بین نگاه کردم چیزی ندیدم ،نمیدونم این اتصالات از داخل ایسی هستند یا از روی برد.

حالا از دوستان میخواهم که این پایه هارا در حالی که به مدارشان ولتاژی وصل نیست چک کنند که ایا از انها هم به هم اتصال دارد یا نه
          پیشاپیش از همه تشکر
          ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
          http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

دیدگاه

دوست من پایه های 31 و 32 نباید بهم وصل باسند حالا اگر هم وصل شدن مشکلی نیست میتونید با یه تیغ مثلا جراحی پایه ها رو از هم جدا کنید.پایه TEST باید به IOVDD وصل باشه...

دیدگاه

دوستان کسی نمیدونه این VS من چرا جیغ میکشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

به احتمال زیاد یه ربطی به تنظیم فرکانس داره!

کریستال VS و میکرو رو چطوری انتخاب کردین؟ چی هستن؟

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین &#1

نوشته اصلی توسط Navid_Micro
                  دوستان کسی نمیدونه این VS من چرا جیغ میکشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  از چه میکرویــی استفاده میکنی ؟
                  رفیـق نیازموده را یار مدار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط چیاکو ناصری
                    سلام

شما با باسکام مینویسید؟
                    لطفا آداپترها رو درست کنید و دیتاشیت 1003 رو دانلود کنید و اگه نمونه کدی رو نوشتید و یا به نکته خاصی در راه ه اندازی برخوردید اینجا مطرح کنید

من دارم دیتاشیت 1003 رو ترجمه میکنم. اگه فبل از ساختن ترجمه بشه حتما آلود میکنم :smile:

موفق باشید
                    برای ترجمه سریع تر از ترنسلیت گوگل استفاده کن و با یک کپی پیشس یک کتاب ترجمه می کنه

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                      راستش من در مورد این ای سی at45db161 فلش خیلی سرچ کردم اما نتیجه ای نگرفتم .
                      با بسکام کار میکنم .
                      من تونستم با بچه های همین سایت mmcو VLS 1011E رو با ATMEGA 32 با FATراه اندازی کردنم اینکه بتونم پوشه باز کنم و فایل صوتی رو اجرا کنم .MMC که من استفاده میکردم 128Mبود من از حجمی کمی از اون استفاده میکردم اما الان دیکه MMCبا این حجم کم موجود نیست و کمتر از 2G و 4G نیست الان میخوام از این ICفلش بجای MMCاستفاده کنم و در اون چند فایل صوتی رو ذخیره کنم و هر وقت هر فایلی رو خواستم اجرا کنم و در قدم بعدی می خوام IC VLS 1011 E رو از مدارم حذف کنم چون دیگه برام MMCو VLS 1011E توجیه اقتصادی نداره میخوام فایل صوتی رو از IC AT45 DB بخونم و با خود ATMEGA 32 اجرا کنم بصورت PWMممنون میشم دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنن.مطمئنم که میتونیم راه اندازیش کنیم همینطور که MMC و VLSرو راه انداختیم منتظر دوستان خوب و مهندسین هستم [

دیدگاه

دوست عزیز بهتره یک تاپیک دیگه باز کنید تا افراد دیگه هم با سرچ در سایت اون رو پیدا کنند.
                        ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
                        http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

دیدگاه

سلام همگی دوستان و اساتید محترم
                          من ماژول ضبط و پخش صدا رو از فروشگاه همین سایت خریدم و از توابعی هم که بصورت نمونه گذاشته بود استفاده کردم ولی جواب نمیده . کسی با اونا کار کرده ببینه پطوریه راهنمایی کنه؟
                          این نمونه فایل ها
                          http://eca.ir/sharing/uploads/13539157301.rar
                          اینم محصول:
                          http://www.eca.ir/products/vs1003-module/
                          هر سری یه فکری داره! :read:
                          ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین

نوشته اصلی توسط Amin0065
                            از چه میکرویــی استفاده میکنی ؟
                            با همه مدل یکی 100 بار امتحان کردم
                            دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

سلام به همه اساتید
                              من توی این مدار به مشکلی برخوردم .با مموری 256 جواب گرفتم . بنا به دلایلی مجبور شدم که از مموری 2 گیگ استقاده کنم به تعدادی خرید کردم. اما این مدار نتونست مموری رو شناسایی کنه وقتی نوی مموری رو عوض کردم مموری 2 پک خریدم جواب داد
                              میخواستم بدونم ایراد کار کجاست ؟
                              مربوط به نوع و جنس مموری میشه ؟
                              اگه مشکل مربوط به مموری هست باید چطوری برطرف بشه ؟
                              اگه مشکل مربوط به کتاب خونه در بسکام هست چطور میشه برطرف کرد ؟
                              جنبه نرم افزاری کار کردن برام مهمتر هست تا همه نوع مموری با ظرفیت مجاز رو شناسایی و فایل مورد نظر رو اجرا کنه
                              پیشاپیش از همکاری و لطف دوستان کمال تشکر و قدردانی رو دارم
                              منتظرم

دیدگاه

سلام قه همه دوستان الان تکلیف این پست چی شده ؟کسی نیست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X