اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

نوشته اصلی توسط FAM
    سلام
    سرباز چیاکو
    میگم آقا ما هر کاری کردیم این VS1003 راه نیافتاد میشه یه توضیح کاملی بدی
    حالا فعلا که مشغول تحصیلات اول دبیرستان هستم :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
    ان شا ا.. تا یکی دو هفته ی
    دیگه من اینو میبندم و اگه کار کرد که از دست ما راحت میشی اگه نه تا کار نکنه ولت نمیکنم
    هرچی باشه شما دوتا گلوله از ما بیشتر شلیک کردی
    مرسی
    شما اینو می خوای با کدویژن بنویسید؟
    خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
    حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام به همه اساتید مخصوصآ اقای ناصری که بعد سالی قدم رنجه کردن و به ما یک سری زدن خیلی خوشحالم که برگشتید :wow: (کاشکی چیزی به اسم سربازی نبود :agree: )
      اقا من یک چندتا سوال دارم از شما اول که یک شماتیک واحد از مدار و اتصالات بین وی اس و میکرو و میکرو و ام ام سی بدید ولتاژ لازم که خودتون تست کردید برای هر کدوم بدید دقیقآ چه جوری ولتاژ دادید و تقسیم مقاومتی ها برای هر دو طرف مدارو بدید(من برای مگا 128 و وی اس از 1کیلو روی 1 کیلو استفاده کردم که در حالت 5 ولت میشه 2.5 ولت حداکثر به نظر شما موردی نداره یعنی 1 کیلو زیاد نیست اصلآ خودتون کامل توضیح بدید ولتاژ ها و تقسیم مقاومتی رو چه جوری انجام دادید ممنون میشم)(برای تغذیه هم من یک رگلاتور 3.3 و چند عدد زنر 3 و 2.7 و 2.4 گرفتم فقط همینارو داشتن.شما چه جوری وصل کردید.میترسم اشتباه وصل کنم یا تغذیه زیاد باشه بعدم دیگه خداحافظ زندگی :cry: :cry2
      2-من تو این خراب شده فقط تونستم کریستال های 12و 13.5925 و 15.8312 و 15.8395 و 16 مگاهرتز رو گیر بیارم و اونی که شما میگید که فکر کنم 12.28 و 14.745600 رو نتونستم گیر بیارم شما میتونید با این کریستال های من امتحان کنید ببنید جواب میده یا نه؟؟؟اگه نمیتونید هم ادرس جائی رو که کریستال ها رو گرفتید بدید به خاطر دو تا کریستال پاشم بیام تهران(یکی از اشناها اونجاست میگم بگیره بفرسته :mrgreen: )
      3-در شماتیک کارخانه سازنده خروجی از طریق سه سیم به سمت هدفون رفته شما چه طوری وصل کردید به امپ (چون باید حداقل یک سیم زمین داشته باشه من میخوام از lm386 استفاده کنم چه جوری بزنم که باز نسوزه :mrgreen: :redface: :cry
      و در اخر تشکر مخصوص از شما best regards امیدوارم همیشه در زندگی موفق باشید
      هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
        مخصوصا آقای ناصری عزیز
        explode عزیز نگران نباشید با 12 مگ هم کار میکنه ولی سرعت پخش موسیقی درست نیست. چند درصد کندتر میخونه(تست شده با VS1011). من که تغییری حس نکردم برای تست میتونید از همون 12 مگ استفاده کنید.
        اگر از جمهوری میخواهید تهیه کنید فروشگاه آبی طبقه اول پاساژ امجد.
        اصولا 12.288 برای مدارات صوتی دیجیتال استفاده میشود و میشه از تعمیرگاههای رادیو ضبط و تلویزیون تهیه کرد. (منبع : http://en.wikipedia.org/wiki/Crystal_oscillator#Commonly_used_crystal_frequenci es)
        اگر اشتباه نکنم در کارت PCI 1396 یا همون FireWire هم بکار رفته است => تعمیرگاه های کامپیوتر و دست دوم فروشها
        درمورد ولتاژ هم اگر میخواهید کاملا به توصیه دیتاشیت عمل کنید از LM317 استفاده کنید و ولتاژها را دقیقا بسازید ولی به نظر من لزومی ندارد. شما میتونید مدار را با 3.3 راه اندازی کنید و برای 2.5 و 2.8 ولت یک ولتاژ 2.6 بسازید.(با LM317 یا یک دیود مستقیم بین تغذیه و VCC های مربوط)
        راستی برای تست سخت افزار نیازی به MMC و پخش آهنگ نیست و شما میتونید از مود تست و خروجی سینوسی استفاده کنید.
        امپدانس خروجی برای هدفون 30 اهمی تنظیم شده و انصافا صدای خوبی داره ولی من با lm386 جواب خوبی نگرفتم و صدا خراب میشد. :cry: :cry2:اگر شما جواب گرفتید لطفا ما را هم بی نصیب نگذارید.
        با تشکر
        موفق باشید.
        If everything seems under control, you're just not going fast enough
        Mario Andretti

دیدگاه

اقایان و خانومها سلام :cry2:
          یکی به من بد بخت کمک کنه :cry: هر کار میکنم راه نمیوفته عکسه مدارمم و متنی که از هیپر ترمینال گرفتم گذاشتم نگاه کنید ببینید عیبش چیه من که مدارو درست بستم چرا کار نمیکنه????????!!!
          تغذیه میکرو 5 ولته تغذیه ام ام سی 3.3 که با رگلاتور lf33 تامین کردم تغذیه iovcc & avdd هم از یک دیود بعد رگلاتور 3.3 گرفتم و تغذیه cvdd هم از همون 3.3 با یک مقاومت 47 اهم و یک زنر 2.4 و یک خازن 100 نانو واسه تثبیت ولتاژ
          برای تطبیق ولتاژ هم برای ام ام سی از 1.2 کیلو روی 2.2 کیلو استفاده کردم و برای وی اس هم از 1 کیلو روی 1 کیلو استفاده کردم
          کریستال وی اسم 12 مگ گذاشتم طبق سفارش اقا رضا و برای میکرو هم تو اتواشغالام گشتم 14.318180 رو پیدا کردم تو برنامه هم تغییر دادم یهنی به جای 14745600 کردم 14318180 ولی الان کار نمیکنه
          به کامپیوترم وصل کردم همش چرطو پرت مینویسه و تو هدفونم یک چندتا صدای تق تق میده فقط همین
          لطفآ کمک کنید من که چیزی به ذهنم نمیرسه
          http://explosive.persiangig.com/eca/akse%20mp3.zip

شرمنده پاک فراموشم شوده بود
          pass: explode
          هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

سلام
            پسورد؟
            Mario Andretti

دیدگاه

سلام
              من میخواهم ببینم که کیفیت وی اس چه جوریه
              میخواهم یه آهنگ 30 ثانیه رو روی حافظه ی میکرو بریزم و بعد با
              ویاس بخونم میشه؟؟؟
              اگه میشه چه جوری؟؟؟
              میکروی من 2561 هست
              مرسی
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام :

من هم با شما هستم .
                اولش ناامید بودم چون آیسی رو گیرش نیاوردم ولی دیروز اتفاقی تو یک پلیر دیدمش vs1011 .

امشب یک بار مدار رو بستم ولی جواب نداد . من تو اولین تستم ایسی از رو مدارش ور نداشتم ولی رم و میکرو شو برداشتم و سیمهای میکرو خودمون رو مستقیم به پایه هاش وصل کردم . حالا فردا میخوام از رو مدار ورش دارم دوباره چک کنم .
                در ضمن من از برنامه اصلی مثال بسکام استفاده کردم .

در کل نظرتون چیه ؟
                دریای آرام دریانورد حرفه ای نمیسازد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ecb2
                  سلام :

من هم با شما هستم .
                  اولش ناامید بودم چون آیسی رو گیرش نیاوردم ولی دیروز اتفاقی تو یک پلیر دیدمش vs1011 .

امشب یک بار مدار رو بستم ولی جواب نداد . من تو اولین تستم ایسی از رو مدارش ور نداشتم ولی رم و میکرو شو برداشتم و سیمهای میکرو خودمون رو مستقیم به پایه هاش وصل کردم . حالا فردا میخوام از رو مدار ورش دارم دوباره چک کنم .
                  در ضمن من از برنامه اصلی مثال بسکام استفاده کردم .

در کل نظرتون چیه ؟
                  سلام
                  چه جالب اصلا فکر نمیکردم روی پلیرهای تجاری استفاده شده باشه!
                  اگر برای شما امکان داره چند تا عکس از پلیر و مدارش بگذارید.
                  با تشکر
                  موفق باشید.
                  Mario Andretti

دیدگاه

سلام
                    [glow=red,2,300]من میخواهم ببینم که کیفیت وی اس چه جوریه
                    ویاس بخونم میشه؟؟؟
                    اگه میشه چه جوری؟؟؟
                    میکروی من 2561 هست [/glow]
                    مرسی
                    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                      کسی تا حالا یک mp3 تونسته پخش کنه موقع تست باید پایه test وی اس پول اپ باشه یا نه تو دیتاشیت پولاپ هست؟؟؟ (فکر کنم جناب bia bala تونسته باشه)
                      اگه تونستی لطفآ 1- شماتیک مدار 2- برنامه ای که رو ای سی خودت ریختی و جواب گرفتی 3-طریقه انتقال فایل mp3 به ام ام سی بدون استفاده از فت (فکر کنم از برنامه اقا رضا جواب گرفتی که بدون استفاده از فت اهنگ پخش میکنه چطور اهنگارو توی ام ام سی ریختی بدون استفاده از فت با کامپیوتر که غیر ممکنه من امتحان کردم میگه باید اول فرمت شه یک توضیح خفن بده ممنون)
                      اقای fam شما چی جواب گرفتی یا نه ؟؟؟ منظورت از تست وی اس چیه ؟؟؟ یعنی جواب گرفتی که میخواهی کیفیتش رو تست کنی؟؟؟؟؟
                      هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                        سلام
                        [glow=red,2,300]من میخواهم ببینم که کیفیت وی اس چه جوریه
                        ویاس بخونم میشه؟؟؟
                        اگه میشه چه جوری؟؟؟
                        میکروی من 2561 هست [/glow]
                        مرسی
                        سلام
                        FAM عزیز فرقی نداره از روی کارت بخونید یا از روی حافظه میکرو.
                        شما بعد از ارسال دستورات اولیه و تنظیم VS (که حتما هزار مدل کدش را پیدا کردید) فقط باید بایت به بایت فایل MP3 را به VS ارسال کنید. همین.
                        من هم ابتدا همین کار را کردم. روی مگا 32 فقط 3 ثانیه موزیک پخش کرد. :mrgreen:
                        موفق باشید.
                        Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط explode
                          سلام
                          کسی تا حالا یک mp3 تونسته پخش کنه موقع تست باید پایه test وی اس پول اپ باشه یا نه تو دیتاشیت پولاپ هست؟؟؟ (فکر کنم جناب bia bala تونسته باشه)
                          اگه تونستی لطفآ 1- شماتیک مدار 2- برنامه ای که رو ای سی خودت ریختی و جواب گرفتی 3-طریقه انتقال فایل mp3 به ام ام سی بدون استفاده از فت (فکر کنم از برنامه اقا رضا جواب گرفتی که بدون استفاده از فت اهنگ پخش میکنه چطور اهنگارو توی ام ام سی ریختی بدون استفاده از فت با کامپیوتر که غیر ممکنه من امتحان کردم میگه باید اول فرمت شه یک توضیح خفن بده ممنون)
                          اقای fam شما چی جواب گرفتی یا نه ؟؟؟ منظورت از تست وی اس چیه ؟؟؟ یعنی جواب گرفتی که میخواهی کیفیتش رو تست کنی؟؟؟؟؟
                          سلام
                          بله حتما test پول پ و GPIO ها پول داون.
                          برای ریختن آهنگ هم راه حل ساده اینه که شما کارت را فرمت کنید بعد آهنگ را بریزید روی کارت و با برنامه WinHex شماره سکتور شروع فایل را پیدا و به برنامه من بدید.(در برنامه ای که گذاشتم آدرس شروع فایل را پیشفرض صفر در نظر گرفتم).
                          راه حل اصولی هم استفاده از توابع API هست که اصلا توصیه نمیکنم.چون اگر اشتباهی سکتور صفر هارد دیسک را خراب کنید من پاسخگو نیستم. :mrgreen:
                          موفق باشید.
                          Mario Andretti

دیدگاه

سلام اقا رضا دستت درد نکنه که جواب ما رو میدی خدا هر چی میخوای انشاالله که بهت بده :job:
                            اقا چندتا سوال من چه جوری بفهمم که mp3 توی winhex از کجا شروع میشه (طریقه کار با این نرم افزار رو تا جائی که خودتون یاد دارید :redface بعد حالا برفرض فهمیدم باید دقیقآ کجای سورستونو تغییر بدم (ادرس دقیقش کجایه :mrgreen
                            بعدم گفته بودید یک جائی که بدون ام ام سی و میکرو هم میشه وی اس رو تست کرد روش دقیقشو میگید چه جوریه ؟؟؟ چه صدائی میده ؟؟؟
                            حالا تغیرم دادم بر فرض باید چه جوری سورستونو تغییر بدم که با 1003 هم کار بکنه (اخه اینه شما با 1011 است)
                            ایا مطمئن هستید که با کریستال 12 مگ هم کار میکنه اخه من تمام شکم روی کریستالها هست
                            بازم خیلی ممنون
                            هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط explode
                              سلام اقا رضا دستت درد نکنه که جواب ما رو میدی خدا هر چی میخوای انشاالله که بهت بده :job:
                              اقا چندتا سوال من چه جوری بفهمم که mp3 توی winhex از کجا شروع میشه (طریقه کار با این نرم افزار رو تا جائی که خودتون یاد دارید :redface بعد حالا برفرض فهمیدم باید دقیقآ کجای سورستونو تغییر بدم (ادرس دقیقش کجایه :mrgreen
                              بعدم گفته بودید یک جائی که بدون ام ام سی و میکرو هم میشه وی اس رو تست کرد روش دقیقشو میگید چه جوریه ؟؟؟ چه صدائی میده ؟؟؟
                              حالا تغیرم دادم بر فرض باید چه جوری سورستونو تغییر بدم که با 1003 هم کار بکنه (اخه اینه شما با 1011 است)
                              ایا مطمئن هستید که با کریستال 12 مگ هم کار میکنه اخه من تمام شکم روی کریستالها هست
                              بازم خیلی ممنون
                              سلام
                              خواهش میکنم
                              اولا خیلی ممنون از محبت شما
                              ثانیا امیدوارم نتیجه مطلوب حاصل شود.
                              شما با winhex یک بار فایل MP3 را باز کنید و چند (5و6) بایت اولش را یادداشت کنید.
                              بعد از منوی tools/disk editor را باز کنید.
                              بعد درایو کارت ریدر را از قسمت پایین انتخاب کنید. توجه داشته باشد که حتما از قسمت physical media انتخاب شود و نه از قسمت logical drives .این خیلی مهمه چون آدرسشون یکم فرق میکنه.
                              بعد از منوی سرچ مقادیر هگز بایتهای یادداشت شده را پیدا کنید. طبیعیست که شروع فایل را پیدا میکند.
                              آدرش شروع فایل که مشخص است . این آدرس را بر 512 تقسیم کنید سکتور شروع فایل بدست می آید.
                              در فایل main مقدار sec=0; //mp3 file begin address را برابر عدد به دست آمده قرار بدید.
                              در مورد تست هم باید دیتا شیت را بخونید کامل گفته . شما میتونید یک فرکانس تعریف کنید و یک موج سینوسی تک فرکانس از خروجی دریافت نمایید. بیشتر برای سنجش عملکرد آمپلی فایر طراحی شده است ولی میشه برای تست سخت افزار هم استفاده کرد.
                              1003 و 1011 خیلی فرق ندارند و فکر میکنم همون کد جواب بده. (یادم نیست ولی اگر اشتباه نکنم با همون کد روی 1003 هم جواب گرفتم)
                              موفق باشید
                              Mario Andretti

دیدگاه

سلام
                                [glow=red,2,300]نه با ام ام سی نتونستم ولی میخوهم با حافظه ی فلش چک کنم
                                ببینم کجای کار ایراد داره اگه لطف کنید ممنون
                                میکروی منم 2561 هست که 4 برابر 32 هست پس 12 ثانیه باید روش جاشه[/glow]
                                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X