اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

سلام
    مدار VS1003 بدلیل داشتن سه ولتاژ مجزا اگر رگولاتورهای مناسب مانند سری LFxx یا سری XC6202 نباشه کمی پیچیده می شه. من نتونستم این جور رگولاتور ها رو پیدا کنم. شماتیک زیر با LM317 که رگولاتور Adjust هست بسته شده که پیاده سازی شده و جواب داده:

http://rapidshare.com/files/186772281/Sheet_87-7-12.SchDoc.html

بجز مورد ولتاژها پیچیدگی دیگه ای نداره و مدار اونو می شه در برگه اطلاعاتیش پیدا کرد.

http://www.vlsi.fi/fileadmin/datasheets/vlsi/vs1003.pdf

موفق باشی

دیدگاه

یه سوال چرا به همه پایه های تغذیش 2.7 نمیدیم؟ تو دیتاشیتش گفته avdd تا 2.85 و cvdd تا 2.7 و iovdd تا 3.6 ماکسمشونه یعنی اگه به همه 2.7 بدیم یعنی کار نمیکنه؟

دیدگاه

سلام
        من امتحان نکردم. ولی به طور قطع طبق گفته خودشون درسته و مشکلی نخواهد داشت. اما چند تا نکته:
        به نظرم بهتره ولتاژ بخش آنالوگش (AVdd) از بقیه بخشهای دیگه (CVdd,IOVdd) که با فرکانسهای 1، 2 تا حتی 54 مگاهرتز هم کار میکنند جدا بشه تا بخش آنالوگ در بهترین شرایط خودش کار کنه.
        ودیگه اینکه برای هماهنگی بهتر خوبه که به IOVdd ولتاژ 3.3 ولت داده بشه تا برای موارد خاص مانند اتصال MMC به VS1003 هیچگونه مشکلی پیش نیاد.
        خوب با این وضعیت که به CVdd نمیشه 3.3 ولت داد بنابراین بهتره که 3 ولتاژ جدا برای هر بخش داشته باشیم. :mrgreen:
        موفق باشی

دیدگاه

مرسی از جوابتون
          2 تا سوال دیگه ام دارم (ببخشید خیلی سوال میکنم)
          آقای چیاکو ناصری گفتن تو پستای قبلی پایه 9 به 28 و 10 به 29 باید وصل شه اما تو دیتاشیتش این کارو نکرده

و در ضمن این scv و sav و siov که تو اون شماتیکه هست نفهمیدم چی هستن

دیدگاه

سلام
            لازم نیست که اینکار انجام بشه. ببینید الان سه نسل از VS10xx اومده: 1001، 1002 و 1003. از 1002 به بعد معماری واحد ارتباط سریال کمی تغییر کرده. کاری که شرکت VLSI Solution کرده اینه که سازگاری رو به عقب رو حفظ کرده. یعنی اگر شما مداری برای 1001 طراحی کردی و ناگهان تراشه VS بسوزه لازم نیست که کل مدار رو عوض کنی. می شه نسلهای جدیدتر رو استفاده کرد در حالی که با یه تغییر کوچیک تو برنامه، مجدد با همون ساختار 1001 اما با نسل جدید کار کنی. پایه های 9، 10 ، 13 هم برای همین کاره. اما پایه های حالت کاری اصلی VS1003 پایه های 28،29،30. برای اینکه در VS1003 حالت کاری 1001 رو راه بندازید باید بیت 11 در ثبات SCI_MODE رو 0 کنید که در حالت پیش فرض 1. یعنی با همون حالت کاری VS1003 کار می کنه.
            scv, sav, siov پایه های خروجی رگولاتورهای (به ترتیب) Core Voltage, Analog Voltage, I/O Voltage قبل از PinHeader هاست. خوبیش اینه که شما می تونی اینارو بدی به ADC میکرو و قبل از اینکه بدیشون به مداره VS1003 اونارو اندازه بگیری که باعث آسیب زدن به مدارش نشن.
            موفق باشی

دیدگاه

مرسی از جوابتون
              من فردا میرم میدم pcb شو بزنن انشالا راه میندازم نتیجشو میگم اگه مشکلی ام پیش اومد مزاحمتون میشم
              راستی کیفیت این vs1003 چیجوره؟ من الان avr به یه هارد ide وصل کردم و همچنین به یه mmc میخوام یه جور mp3 player برا ماشین بسازم من قبلا یه wav player ساختم اما صداش خش داشت میخواستم ببینم برا خروجی صدای این vs1003 میشه بدون فیلتر استفاده کرد ؟یا به یه مدار فیلتر ام احتیاج دارم

دستتون درد نکنه

دیدگاه

سلام
                خیلی معرکه است. خدا پدر و مادرشونو بیامرزه. این قدر رو اون کار کردن که فقط باید خودت راش بندازی تا حال منو بفهمی. جز مداری که در برگه اطلاعاتیش گذاشته هیچ چیزه دیگه ای لازم نداره. من با بسکام به راحتی باهاش کار کردم بدون هیچ مشکل.
                موفق باشید

دیدگاه

انشالا منم به مشکل بر نخورم :redface: بااین توصیفایی که کردی اگه به مشکل بربخوره مثه خوره میفته به جونم :NO:
                  فقط کاش اینا که ای سی به این خوبی رو درست کردن یه مدل dip شم میزدن که انقدر بدبختی pcb زدن هویه زنی نداشته باشیم

از جوابتونم ممنونم

دیدگاه

سلام بر همه
                    آقا من دوتا VS1001K سفارش دادم برام بیارن تا دو هفتهی دیگه ام میرسه.
                    شاید بپرسید چند خیلی گرون 25000 خریدم دونه ای
                    کیفیت اونم خوبه؟؟؟
                    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                      سلام بر همه
                      آقا من دوتا VS1001K سفارش دادم برام بیارن تا دو هفتهی دیگه ام میرسه.
                      شاید بپرسید چند خیلی گرون 25000 خریدم دونه ای
                      کیفیت اونم خوبه؟؟؟
                      سلام
                      شما که هزینه کردید چرا 1001؟ :sad:
                      خوب 1011 میگرفتید که با 1001 سازگار است و در مود جدید هم کار میکنه.
                      کیفیتش خوبه. امتحانش کردم.
                      البته کیفیت میکرویی که به اون وصل می کنید و PCB هم در کیفیت صدا موثر است.
                      موفق باشید.
                      If everything seems under control, you're just not going fast enough
                      Mario Andretti

دیدگاه

سلام
                        هرچی گشتم پیدا نکردم.
                        شما جایی سراغ دارید؟؟؟
                        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                          سلام
                          هرچی گشتم پیدا نکردم.
                          شما جایی سراغ دارید؟؟؟
                          سلام
                          خیر جایی سراغ ندارم.
                          چون شما گفتید سفارش دادید گفتم خوب 1011 سفارش می دادید.
                          موفق باشید.
                          If everything seems under control, you're just not going fast enough
                          Mario Andretti

دیدگاه

هیچ به زهنم نرسید :cry2: :cry2: :cry2:
                            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

آقا اینو به dip تبدیل کردم اما تو این ولتاژا به مشکل خوردم اولا این lm317t خیلی دردسر داره درضمن مقدار وقاومتاشو ندادرم نمیشه این ولتاژ 2.5 و 2.7 جور دیگه ساخت؟ :angry:

دیدگاه

سلام
                                مقاومت ثابت رگولاتور 220 و مقاومت متغیرش مولتی ترن 50K. اون Pin Header ها رو الان وصل نکن. اول از ولتاژ ها مطمئن شو بعد اونارو اتصال بده. بعد از اینکه قطعات رو بستی مولتی ترن رو بچرخون تا ولتاژی رو می خوای بهت بده. راحت پیدا می شه. مقدار ولتاژها رو میدونی چه جوریه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X