اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

خب!!! مثل اینکه قضیه پخش دیگه حل شده و همه تقریبا" تونستن به نتیجه برسن! حالا باید رفت سراغ ظبط صدا...
    :nice:

دیدگاه

سلام
      من موندم هنوز نتونستم :cry2:
      VS از کجا خریدید؟
      من PCB رو 20 تومن دادم زدن فقط مونده وی اس کی داره ؟
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _e_
        سلام
        حالتی رو که اشاره کردی اگر در تمام طول پخش ادامه داشته باشه علتش می تونه مال این موضوع باشه که بافر ورودی VS رو سرریزش می کنی. یعنی اینکه سرعت ارسال اطلاعات توسط شما از سرعت برداشت اطلاعات توسط VS بیشتره. این بافر رو می شه توسط DREQ کنترلش کرد. یک Bitwait رویه DREQ بعد از ارسال هر بایت بده تا زمانیکه DREQ به مقدار 1 برگرده. اگر درست نشد کد برنامت رو بذار تا بیشتر روش بحث کنیم.
        بعد از کدوم برنامه استفاده کردی. به احتمال برنامه ای رو که استفاده کردی مال VS1001 باشه. اینطور نیست؟
        موفق باشی.
        سلام بابا تو دیگه کی هستی
        بله من برنامه VS1001 رو ریختم
        پس باید به همین دلیل باشه که وقتی سرعت میکرو رو تغییر میدم (کریستالشو عوض میکنم) خیلی تو خروجی تاثیر داره (کند و تند میخونه)درسته؟
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          خواهش می کنم. من این برنامه رو تو سایت MCS Electronic دیدم. فکر کنم برای VS1001 باید از پایه BSYNC استفاده کنی و تو این نگارش VS ، بعد از ارسال هر بایت به احتمال یک لبه بالا رونده روی این خط لازمه. باز هم بهتره به مستنداتش یه نگاه بندازی.
          موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Zahak
            خب!!! مثل اینکه قضیه پخش دیگه حل شده و همه تقریبا" تونستن به نتیجه برسن! حالا باید رفت سراغ ظبط صدا...
            :nice:
            سلام
            منم شدیدا مشتاقم. :wow:
            موفق باشید.
            If everything seems under control, you're just not going fast enough
            Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
              سلام
              من موندم هنوز نتونستم :cry2:
              VS از کجا خریدید؟
              من PCB رو 20 تومن دادم زدن فقط مونده وی اس کی داره ؟
              سلام
              مگه کمیاب شده؟
              من دارم، اگر می خواهید PM بدید.
              موفق باشید.
              If everything seems under control, you're just not going fast enough
              Mario Andretti

دیدگاه

سلام
                پیدا کردم
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                  یک سوال که هنوز جواب نگرفتم
                  توی نقشه mp32player یک پورت کشیده 10پین به نام ispprogramer که وصل شده به uart این برای کنترله درسته پس max232 چرا نداره؟؟؟
                  سوال دو چرا برای کنترل از پایه های int استفاده نشده؟ و از این پایه چه طور میشه برای وقفه دادن استفاده کرد؟
                  لطفاً زیر دیپلم جواب بدین :biggrin: :angry:

دیدگاه

سلام :cry:
                    نمیدونم چی شد همونقدر خش دار هم که پخش میکرد دیگه پخش نمیکنه
                    صد بار مدار رو چک کردم هیچ مشکلی نداره مجبور شدم آی سی رو عوض کنم ولی بازم فایده نداشت که نداشت
                    فقط بعضی وقتها که دست به پایه شماره 8 یا 9 vs میزنم (از هر صد بار یه بار) صداش در میاد
                    دیگه دارم دیوونه میشم (بیشتر از قبل) :icon_razz:
                    کسی میدونه ممکنه مشکل از کجا باشه؟
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                      صد بار مدار رو چک کردم هیچ مشکلی نداره مجبور شدم آی سی رو عوض کنم ولی بازم فایده نداشت که نداشت
                      فقط بعضی وقتها که دست به پایه شماره 8 یا 9 vs میزنم (از هر صد بار یه بار) صداش در میاد
                      ببخشید پا برهنه میام وسط یهو اسمتونو دیدم یاد سه سال دانشگاه افتادم
                      شما بچه گنابادی؟؟؟
                      من سه سال اونجا بودم :mrgreen:

ببخشید :redface:
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

بله علی آقا
                        بچه کاخک گناباد
                        الان هم تو کاخک یک کارگاه تولیدی داریم
                        اگه از این طرفها اومدین خوشحال میشم ببینمتون :icon_razz:

دیدگاه

بله علی آقا
                          بچه کاخک گناباد
                          الان هم تو کاخک یک کارگاه تولیدی داریم
                          اگه از این طرفها اومدین خوشحال میشم ببینمتون :icon_razz:
                          خیلی راحت میشه بحث رو منحرف کرد :mrgreen:

خداییش راهش دوره ولی دانشگاه و استاداش حرف نداشتن اینو وقتی رفتم تفرش برای ادامش ... فهمیدم چی رو از دست دادم

اگه کسی خواست برای تحصیل به هر شکلی بره گناباد من تضمین میکنم ... اگه دوری راه رو فاکتور بگیری واقعا میارزه

ولی اگه کسی خواست بره اونورا پاییز بره فصل زعفرون خیلی باحاله ... از وسط یه زمین کاملا خشک یه گل ارغوانی رنگ خیلی ظریف اومده بیرون که عطر عجیب غریبی هم میده

در مورد vs1003 هم بگیم نگن این چرا فیلش یاد ...
                          تا اونجایی که من متوجه شدم تکنولوژی vlsi خیلی خفنه ولی بدلیل فشردگی بالایی که قطعاتش از نظر ساختار داخلی دارن خیلی حساسه ... حالا اینو اضافه کنید که با صدا کار میکنید و گوش ما هم خیلی حساسه

بنده به راحتی آب خوردن یدونه از اونا رو سوزوندم

یعنی 6500 تومان رو اگه پولشو آتیش میزدم دیر تر از بین میرفت که این آی سی سوخت :cry:
                          پس تجربه بندست: حین کار باهاش همه نکات ایمنی رو رعایت کنید

یه چیز دیگه کار با mmc وقتی یه سکتور خونده میشه تولید هارمونیک میکنه چون خوندن و نوشتن توی mmc جریان بالایی رو میکشه
                          این جریان بالا که نوسانی هست (دارین کل یه فایل رو میخونید هر 512 بایت یه سری محاسبه میکنه که این حین جراین مصرفی کم میشه) تولید یه هارمونیک میکنه که گاها اگه بلندگویی تو مدار باشه میشه شنیدش

همه اینا هم برمیگرده به این که vs تغذیه مخصوص دارن که از باقیه مدار ایزوله بشه ولی ما هرچی گیر آوردیم میاریم وسط

من خودم برای ولتاژهای مختلفش هر چی دیود داشتم آوردم وسط ... اینکار واسه این سطح حساسیت خوب نیست
                          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                            دوست عزیز من نمی دونم از چه حالت VS1003 استفاده کردی. ولی پایه 8 رو اگر دست می زنی و گاهی شروع به خوندن می کنه به احتمال زیاد نباید از VS باشه. اگرتو برنامه ی میکرو برای دریافت 1 روی خط DREQ از دستور bitWait استفاده کردی (یا دستوری مشابه این) اونو حذف کن ببین صدایی از VS در میاد یا نه. برای خوندن از MMC یک LED بزار و وقتی می خواستی داده ای بخونی اونو روشن و بعد از اتمام خواندن داده ها از MMC اونو خاموش کن. بعد ببین در حین کار نور LED پرش داره یا نه. اگر تماس دست روی پایه 9باعث خوندن بشه چون این پایه GPIO هست حتما باید تمام GPIO ها رو قبلا با مقاومت 100K به زمین وصل کرده باشی. چون از اونا استفاده نمی کنی. تمام برنامه رو خط به خط Trace کن ببین اصلا به پخش در حلقه LOOP می رسه(برای مواقعی که گیر می کنه و صدایی شنیده نمیشه)؟ تعویض VS باعث خرابی PCB نشده؟ مراقب تمام اتصالها باش.
                            از برنامه تست استفاده کن که باعث شنیدن صدای بوق از VS می شه. اگر اون درست جواب بده حتما VS درسته. تو ارسالهای چند صفحه قبل برنامه تست هست.
                            برنامه تست اینه:

http://alirezaonpg.persiangig.com/document/DriveInTestMode.bas

امیدوارم راه بیافته.

نوشته اصلی توسط alitaroosheh

تا اونجایی که من متوجه شدم تکنولوژی vlsi خیلی خفنه ولی بدلیل فشردگی بالایی که قطعاتش از نظر ساختار داخلی دارن خیلی حساسه ... حالا اینو اضافه کنید که با صدا کار میکنید و گوش ما هم خیلی حساسه

یه چیز دیگه کار با mmc وقتی یه سکتور خونده میشه تولید هارمونیک میکنه چون خوندن و نوشتن توی mmc جریان بالایی رو میکشه
                            این جریان بالا که نوسانی هست (دارین کل یه فایل رو میخونید هر 512 بایت یه سری محاسبه میکنه که این حین جراین مصرفی کم میشه) تولید یه هارمونیک میکنه که گاها اگه بلندگویی تو مدار باشه میشه شنیدش

همه اینا هم برمیگرده به این که vs تغذیه مخصوص دارن که از باقیه مدار ایزوله بشه ولی ما هرچی گیر آوردیم میاریم وسط

من خودم برای ولتاژهای مختلفش هر چی دیود داشتم آوردم وسط ... اینکار واسه این سطح حساسیت خوب نیست
                            حقیقت اینه که شما گفتی. بسیار تکنولوژی جالب در ابعاد کوچکی داره. در رابطه با منبع تغذیه من از LM317 استفاده کردم . 3 تا برای VS. یک LF33 برای MMC و تغذیه کل مدار توسط LM2576 . همه چیز خوبه بجز حجم زیاد رگولاتورها و خازنها که مدار رو بزرگ کرده و اینکه خروجی LM317 بعد از مدتی که با مدار کار نشه، عوض می شه. به همین خاطر سر راه خروجی تمام LM317 ها یک جامپر هست که قبل از راه اندازی مدار اونارو بر میدارم تا ولتاژها به VS نره. بعد با یه برنامه ساده اول ولتاژها رو توسط ADC میکرو می خونم و اونا رو توسط مولتی ترن ها روی مقدار مورد نظر تنظیم می کنم . خدا رو شکر تا حالا مشکلی پیش نیومده. عوض شدن ولتاژها رو هم می ذارم به پای همین مولتی ترنها. عکس مدار VS رو می ذارم.

برنامه Voltaj Monitor هم برای اندازه گیری ولتاژها اینه:

http://alirezaonpg.persiangig.com/document/VoltajMonitor.bas

حقیقت اینه که استفاده از LM317 خیلی حجم مدار رو زیاد کرده. همین جا اگر کسی از دوستان رگولاتورهای SMD رو میشناسه که خروجی ولتاژ مستقیم 3.3، 2.7 و 2.6 داشته باشه خواهش می کنم معرفی کنه که کجا دارند و می شه تهیه کرد. مدلهایی رو پیدا کردم و حتی از برخی از شرکتها هم درخواست کردم بیارند ولی جوابی نگرفتم که تصمیم گرفتم برم رو IC Power گوشی تلفنهای همراه.هنوز جواب خوبی نگرفتم. شماره قطعه رگولاتورهای SMD رو تویه جای دیگه نوشتم اینجا هم دوباره میارم:
                            PJ1086، سریهای LF یعنی (LFxx) مثل LF28، رگولاتورهای aic1734، رگولاتورهای XC6202 و موارد دیگه.

نوشته اصلی توسط lifetime
                            سلام
                            یک سوال که هنوز جواب نگرفتم
                            توی نقشه mp32player یک پورت کشیده 10پین به نام ispprogramer که وصل شده به uart این برای کنترله درسته پس max232 چرا نداره؟؟؟
                            سوال دو چرا برای کنترل از پایه های int استفاده نشده؟ و از این پایه چه طور میشه برای وقفه دادن استفاده کرد؟
                            لطفاً زیر دیپلم جواب بدین :biggrin: :angry:
                            دوست عزیز کدوم نقشه رو بهش اشاره کردی؟

موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                              نه مشکل از میکرو نیست به دو دلیل
                              1- اینکه هروقت با دست کاری ناگهان شروع کنه به پخش از وسط های آهنگ پخش میکنه
                              2- دیتا از طرف میکرو میاد (تست کردم) VS هم خرویش رو روی MUTE می بره :surprised:
                              در ضمن من از برنامه آقا چیا استفاده کردم و یه چیز دیگه اینکه وقتی دست به اون پایه میزنم صدای خش خش شدیدی پخش میکنه و در محیط TRMINAL عدادی رو مینویسه ولی اگه دست نزنم این اعداد رو نمینویسه (اصلا اون اعداد چی هستند که تو تایمر تعریف شدن که نشون بده)؟
                              من هم از LM317 استفاده کردم ولی بجای استفاده از مولتی ترن از مقاومت درصدی استفاده کردم دیگه ولتاژ هم نمیپره (برای محاسبه مقاومتها از پروتئوس استفاده کردم که ماشالا دقیق در اومد)

دیدگاه

به نظر من استفاده از رگلاتور برا ولتاژای vs1003 درست نیست چون خودم چندتا vs امو سر همین سوزوندم مخصوصا این که به حرکت حساسه خیلی بده و درضمن خیلی هم بزرگ میشه مدار من خودم از دیود استفاده کردم خیلی عالی جواب داد حجم مدار ام خیلی کم شد عکسشو پایین گازاشتم کلش شده اندازه یه ال سی دی 64*128
                                راستی شما اون مقاومت یه مگی کریستال وصل کردین؟ اگه وصل نکردین وصل کنین فکر کنم مشکلتون حل شه
                                اون اعداد هم مشخصات آهنگه مثلا بیت ریت آهنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X