پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی
شرمنده ببخشید که دیگه خیلی خنگ میزنم
من دیتا شیت رو از سایت datashetcatalog دانلود کردم و یه دیتاشیت دیگه هم از همین تالار ولی باهم چند تا فرق دارند نمیدونم کدومو ببندم من این ای سی رو با هزار بدبختی جور کردم (بچه شهرستانیم دیگه ) نمیخوام بزنم بسوزونمش . میشه شماتیکی که شما درست کردین و به جواب هم رسوندین رو پ کنین لطفا (اگه سورسش هم باشه که خیلی عالی میشه)
ببخشید که خیلی پررویی کردم
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
شرمنده ببخشید که دیگه خیلی خنگ میزنم
من دیتا شیت رو از سایت datashetcatalog دانلود کردم و یه دیتاشیت دیگه هم از همین تالار ولی باهم چند تا فرق دارند نمیدونم کدومو ببندم من این ای سی رو با هزار بدبختی جور کردم (بچه شهرستانیم دیگه ) نمیخوام بزنم بسوزونمش . میشه شماتیکی که شما درست کردین و به جواب هم رسوندین رو پ کنین لطفا (اگه سورسش هم باشه که خیلی عالی میشه)
ببخشید که خیلی پررویی کردم
سلام
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18274.msg94467#msg94467
دقیقا شماتیک خود دیتاشیت را ببندید.(دیتاشیت اصلی که از سایت vlsi قابل دانلود است)
اتصالات را هم که در پست بالا گفتم.
ولتاژها را با دقت درست کنید.
موفق باشید.
If everything seems under control, you're just not going fast enough Mario Andretti
سلام
متاسفانه من با کدویژن کار نمیکنم
هیف روم نمیشه که ازتون بپرسم که آخه شما که با وی اس 1011 بستین و مال من وی اس 1003 هستش وگرنه میپرسیدم که چه تغییری باید تو دیتاشیت بدم؟ :cry2: :icon_razz:
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
من که پدرم در اومد انقدر با این ور رفتم نمیدونم اشکال کجاست ولتاژا وقتی جامپر وصل نیست درسته اما وقتی وصل میشه خراب میشه شایدم vs1003 سوخته انقدر این برد vs1003 شلوغ شده گیج شدم :angry:
حالا یه pcb کشید برا برد vs1003 فردا برم بدم بزننش
اینم pcb ش اگه کسی خواست البته چنتا سیمم دستی باید بزنید چون میخواستم تو یه لایه جا بشه
البته اینم بگم من تو الکترونیک و pcb زدن و اینا خیلی تازه کارم اگه اشکالی داره pcb اه لطف کنین بگین
نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
سلام
متاسفانه من با کدویژن کار نمیکنم
هیف روم نمیشه که ازتون بپرسم که آخه شما که با وی اس 1011 بستین و مال من وی اس 1003 هستش وگرنه میپرسیدم که چه تغییری باید تو دیتاشیت بدم؟ :cry2: :icon_razz:
سلام
این دیگه مشکل خودتونه :biggrin:
بجز تغذیه ها بقیه مدار کاملا شبیه است.
موفق باشید.
If everything seems under control, you're just not going fast enough Mario Andretti
علی آقا من فایلو دیدم بسیار عالی بود. چند تا نکته فقط:
شما تو این فایل باید از طریق PinHeader یه رابط برای اتصال بورد به میکرو حتما بذاری. که این رو نداره.
موضوع دوم اینه که پایه های GPIO رو حتما از طریق مقاومتهای 100K باید Pull Down بشه. در غیر اینصورت VS1003 بر اساس پروتکل درونیش به دنبال کارت حافظه MMC برای Boot Up می گرده. این کار حتما انجام بشه.
تو عکس زیر که از برگه اطلاعاتیش اومده هست:
بقیه کار عالیه.
فایل PCB زیر رو ازش جواب گرفتم. البته VS1003 روش ثابت می شه. فایل رو می ذارم اینجا. سوالی بود بگید تا روش بحث کنیم.
سلام
آقا دستت درد نکنه بابت راهنمایی اما پین هدر های اتصال به avrقرار دادم و مقاومت های GPIO رو وصل کردم البته پین هدر ها باید دستی با سیم وصل بشن چون نمیخواستم 2 لایه بشه برد البته چنتا تغییر دیگه ام بهش دادم اگه نظرتون درباره اینم بگین عالی میشه اما از راهنمایی تونم ممنونم شما واقعا به من کمک کردین
http://ali3635.persiangig.com/PCB1.PcbDoc
سلام
خواهش می کنم.
نوشته اصلی توسط ali3635
چون نمیخواستم 2 لایه بشه برد
بعضی جاها به ناچار باید یه کاری کرد اگر چند تا مسیر از زیر بورد قطع بشه و بره بالای بورد و بعد از طی مسیر مستقیم بره زیر بورد نباید مشکلی پیش بیاره. چون که میشه براحتی روی بورد رو با سیم به صورت دستی اتصال برقرار کرد که همون jumper می شه. یه موضوع دیگه سیم کشی شما رو بورده. این باعث نمیشه که قطعه هایی که قرینه نیستن به اشتباه لحیم کاری بشن؟ برای مثال رگولاتور رو بورد جاش گذاشته شده و چون سیم کشی روی بورده اونوقت به اجبار باید از زیر جا بخوره تا پایه ها روی بورد که قسمت قابل لحیم کاریه، لحیم بشن که اون وقت اشتباه نمی شه؟
موفق باشی
شما درست میگین اما چون خود ای سی smd و روی برد باید نصب میشد و همونطور که قبلا هم گفتم نمیخواستم برد دولایه بشه چون این هنوز pcb نهایی نیست و بیشتر برای تست روش حساب کردم غیر از این کاری نمیشه کرد البته تا اونجایی که چک کردم مشکلی اییجاد نمیکنه فکر کنم چون 3 پایه داره یعنی پایه 2 یکیه تو هر دو حالت پایه 1 و 3 ام کافیه یه دور بچرخه دور محور عمود تا درست بشه
سلام
آقا من اینو pcb شو امروز گرفتم البته وقت نکردم کامل وصلش کنم اما یه نکته ای که امروز بهش برخوردم و نمیدونم عادیه یا نه اینه که من اول جامپرای ولتاا¾ا¾ژ در میارم بعد ولتاژا رو میسازم اما بعد از این که جامپرا رو میزنم ولتاژ میاد پایین ترسیدم ای سی بسوزه دیگه پتانسیل مترو نچرخوندم که ولتاژ بالا بره چون من تاحالا با این lm317t کار نکردم میخواستم ببینم این طبیعیه؟ بعد باید وقتی جامپر و صله ولتاژ دوباره بسازم؟خوب اگه میخواستیم این کارو بکنیم چرا جامپر گازاشتیم ؟
سلام
آقا اگر امکانش هست فایل شماتیک PCB خودت رو بذار اینجا.
به احتمال یه جای مدار جریان کشی داشته باشه که اینجوری می شه.
جامپرها برای اینه که ولتاژ های لازم اول ایجاد بشه بعد بدیش به VS1003. اگر بعد از نصب اونها ولتاژها تغییر می کنند می شه گفت جایی از مدار مشکل داره.
دیدگاه