اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

شماتیک براش نکشیدم اما از همون شماتیک شما برا تغذیش استفاده کردم از شماتیک داخل دیتا شیتم برا بقیش
    اینم بگم cvdd وقتی جامپر میزارم همونه اما avddd و iovdd کم میشن مشن در حد 1 ولت

دیدگاه

سلام
      VS1003 داغ نمی کنه؟ فکر کنم بورد VS1003 شما از روی بورد اصلی جدا می شه. اگر اینطوره اونو برش دار بعد ولتاژها رو تنظیم کن و بعد از اون Jumper ها رو بزن ببین باز هم ولتاژها افت می کنند. اگر اینطور باشه مشکل داخل بورد اصلیه. در غیر اینصورت مال بورد VS1003. یه کنترل بکن ببین چی می شه.
      موفق باشی

دیدگاه

سلام
        آقا کسی نتونسته هنوز اهنگو جلو عقب کنه

دیدگاه

سلام
          هزار بار بردو زیرو رو کردم میدیدم هیچ مشکلی نداره آخر فهمیدم باید از رگلاتور باشه که حدسمم درست بود پایه های lm317 اشتباه زده بودم فقط نمیدونم چرا انقدر قشنگ ولتاژا رو میداد با این که پایه هاشو اشتباه زده بود انگار فقط برای حال گیری بود چون نه رگلاتور داغ میکرد نه حتی ولتاژ بد نشون میداد فقط وقتی جامپرارو میزدم مقاوت مدار باعث میشد ولتاژا کم بشه
          تا اینجا داشته باشین رگلاتور lm317t پایه سمت چپ adjasteh و پایه وسطی خروجی و پایه سمت راستی ورودی
          خب من گفتم خب دیگه حتما مشکل از همینه او فردا درستش میکنم وقتی بعد دوباره رفتم سراغش اول m317t رو یه برد جدا گانه بستم که تست کنم با کمال تعجب میدیدم که ولتاژ هی میپره گفتم حتما مشکل از مقاومت متغیره رفتم اونو عوض کردم دیدم باز همونطوره گفتم حتما رگلاتورو برعکس زدم خراب شده خلاصه با هزار بدبختی امروز عصر رفتم امجد چنتا رگلاتور گرفتم بعد اومدم وصلش کردم با کمال تعجب دیدم بازم میپره گفتم رگلاتورو برعکس بزنم شاید درست شه دیدم برعکس میزنم به نسبت پرش ولتاژش کمتره میخواستم رو برد اصلی دیگه وصلش کنم که دیدم پاور کامپیوتر ولتاژش زده 7 ولت دیگه کم کم داشت دود از سرم بلند میشد پاور و در آودم دیدم هیچ اشکالی نداره یه لحظه گفتم نکنه از مولتی مترم باشه که دیدم بعله برق شهری و 400 ولت نشون میده باتری موبایلمم 7 ولت نمیدونم قاونون مرفی میدونین چه یا نه اما واقعا بهش ایمان آوردم تا حالا شده انقدر خوش شانس باشین؟
          البته این داستان فکر کنم حالا حالا ها ادامه داشته باشه حالا فردا میشینم پاش باز براتون تعریف میکنم اما اگه دیدین به مشکل خوردین یه احتمال ام برا این اتفاقا بزارین

دیدگاه

سلام
            برنامه زیر برای میکرو کنترلر ATmega64 و از MMC و VS1003 روی SPI سخت افزاری (MISO,MOSI,SCK) استفاده می کنه. اگر همه چیز درست باشه در خروجی VS1003 یک موج سینوسی با فرکانس 5168Hz می ندازه. امیدوارم بدرد بخوره. تنظیمات تویه کد حتما در نظر گرفته بشه. موفق باشید.
            کد:
            $regfile = "M64def.dat "                  'IT'S POSSIBLE USE DIFFERENT AVR-CHIPS
            $crystal = 8000000                     'or any
            '$baud = 115200

$swstack = 64
            $hwstack = 128
            $framesize = 128

'-------------------------------------------------------------------------------
            'Config Clock = Soft
            'Config Date = Dmy , Separator = .
            'Enable Interrupts
            'Time$ = "20:22:00"
            'Date$ = "16.04.08"
            '-------------------------------------------------------------------------------
            $lib "lcd4busy.lib"
            Const _lcdport = Porta
            Const _lcdddr = Ddra
            Const _lcdin = Pina
            Const _lcd_e = 2
            Const _lcd_rw = 1
            Const _lcd_rs = 0
            Config Lcd = 16 * 2
            Config Lcdbus = 4
            Config Pind.0 = Input
            Config Pind.4 = Output
            Config Pind.5 = Output
            Config Pind.7 = Output
            Config Pinb.4 = Output
            Dim B As Byte
            Dim A1 As Byte
            Dim A2 As Byte
            Dim L As Byte
            Dim Ff As Byte
            Dim S As String * 30
            Dim Diskf As Long
            Dim Disks As Long
            'Dim Mmc_ok As Byte
            Mmc_csn Alias Portb.4
            Dreq Alias Pind.0
            Xcs Alias Portd.4
            Xdcs Alias Portd.5
            Xrst Alias Portd.7
            Set Xcs
            Set Xdcs
            Set Xrst
            Bitwait Dreq , Set

Reset Mmc_csn                       'enable MMC (chip select=cs Active low)
            Cursor Off

Cls
            Lcd "Initiation..."

$include "Config_AVR-DOS.BAS"               'include avr-dos
            $include "Config_MMC.bas"                 'include mmc

Ff = Drivereset()                     'not AVR-DOS Routine
            Ff = Driveinit()                      'not AVR-DOS Routine

'$external Waitms

'Mmc_ok = Drivecheck()
            'If Mmc_ok = 0 Then
            ' Cls
            ' Lcd "Error on MMC!"
            ' Locate 2 , 1
            ' Lcd "error:" ; Mmc_ok
            ' End
            'End If

If Gbdriveerror <> 0 Then
            Cls
            Lcd "Error Config"
            Locate 2 , 1
            Lcd Gbdriveerror
            End
            End If
            Lcd "DOS & MMC Inited"
            Wait 2

Cls
            Lcd "Initializing FAT"
            Locate 2 , 1
            B = Initfilesystem(1)                   'init file system
            If B <> 0 Then
             Lcd "Error On File System"
             Wait 1
             Cls
             Lcd "Sorry!"
             Locate 2 , 1
             Lcd "Good Bye..."
             End                           'end program
            Else
             Lcd "FAT Initialized"
            End If
            Wait 2
            Cls
            Lcd "DOS Version: " ; Ver()
            Wait 2

'------------------------ PROGRAM START ------------------------------
            Dim Sfilename As String * 20

Cls
            Locate 2 , 1
            Lcd "Now Create file"

Diskf = Diskfree()
            Disks = Disksize()

Ff = Freefile()
            Open "test.txt" For Output As #ff             'create file in MMC

S = Str(diskf)
            Print #ff , S ; " Byte Disk Free Space"
            S = Str(disks)
            Print #ff , S ; " Byte Disk Size"

S = "Hello Smile"

For L = 0 To 10
            Print #ff , S
            Next L

Close #ff

Cls
            Lcd "File Created"
            Wait 2
            Cls
            Lcd "Free" ; Diskf ; "Byte"
            Locate 2 , 1
            Lcd "Size" ; Disks ; "Byte"

Wait 2
            Cls
            Lcd "Look For Files.."
            Wait 2
            Cls

'Chdir "test"

Sfilename = Dir( "*.*")
            While Len(sfilename) > 0
             Lcd Sfilename
             Wait 2
             Cls
             Sfilename = Dir()
            Wend

Locate 2 , 1
            Lcd "No More Files!"
            Wait 2
            Cls
            Lcd "Thank you"
            Locate 2 , 7
            Lcd "_e_"

Wait 2
            Cls
            Lcd "Introducing..."
            Locate 2 , 1
            Lcd "VS1003 !!!"
            Wait 2

Set Mmc_csn

A1 = 8
            A2 = 32
            Cls
            Lcd "A= " ; A1 ; " " ; A2
            Wait 2
            Cls

Lcd "Reseting VS1003."
            Reset Xrst
            Waitms 1
            Set Xrst
            Waitus 500

Bitwait Dreq , Set

Reset Xcs
            Cls
            Lcd "Write..."
            Locate 2 , 1
            Lcd "P1."
            B = 2
            Spiout B , 1
            Lcd "P2."
            B = 0
            Spiout B , 1
            Lcd "P3."
            Spiout A1 , 1
            Lcd "P4."
            Spiout A2 , 1
            Set Xcs
            Waitus 500
            Bitwait Dreq , Set

Reset Xdcs
            B = &H53
            Spiout B , 1
            B = &HEF
            Spiout B , 1
            B = &H6E
            Spiout B , 1
            B = &H7E
            Spiout B , 1
            B = 0
            Spiout B , 1
            Spiout B , 1
            Spiout B , 1
            Spiout B , 1
            Set Xdcs
            Cls
            Lcd "Finish..."

End                            'end program

دیدگاه

آقا دستت درد نکنه اما نمیدونم چرا این vs1003 هیچ جوابی نمیفرسته xreset وقتی اول صفر بعد یک میکنم باید یه dreq بفرسته اما نمیفرسته همه ولتاژا هم درسته واقعا برام جالب شده

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                وقتی xRESET فعال می شه خط DREQ پایین می یاد و به مدت حداکثر 16600 کلاک داخلی پایین می مونه و بعد بالا میاد. این یعنی اینکه تو این مدت نباید بر روی باس داده ای قرار داده بشه. این زمان هم خیلی کوچیکه. فقط با میکروکنترلر می شه اونو کنترل کرد. اگر هیچ پاسخی نباشه به احتمال VS1003 باید یه موردی داشته باشه. چون این رفتار قطعیه. یعنی بعد از پایین آوردن xRESET، حتما DREQ باید پایین بیاد. یه نکته اینکه وقتی xRESET رو پایین آوردی یه مقدار برای مثال 500 میکرو ثانیه تاخیر بنداز بعد xRESET رو برش گردون بالا.
                موفق باشی

دیدگاه

همه جوره امتحان کردم حتی 20 ثانیه هم ریستو پایین نگه داشتم اما انگار نه انگار فکر کنم اشکال از این تغذیه ها بوده زده دوباره وی اس سوزونده اخه این مقاومت متغییرا هی برا خودشون زیاد کم میشن احتمالا این ای سی هم زدن سوزوندن چون هیچجای مدار اشکال نداره دیتا شیتشو دیگه حفظ شدم
                  راستی شما با lm317 بستی این مشکل نداشتی تو تغذیه ها که از یه ولتاژی به بعد وقتی مقاومت تغییر میدم یهو میپره ولتاژ مثلا تا یک و خورده ای آروم میاد بعد یهو میپره رو 4 البته خیلی کم کم مقاومت تغییر میدم بالاخره به دست میاد ولتاژ اما نفهمیدم اشکالش سر چیه

دیدگاه

از پتانسیونتر استفاده می کنی؟ اگر اینطوره اون گزینه خوبی نیست. از مولتی ترن برای تنظیم ولتاژ استفاده کن. اگر مولتی ترن بزرگی هم باشه که راحتتر می شه ولتاژها رو کنترل کرد. برای مثال 50 کیلو مناسبه یا حتی بیشتر. به هر حال ولتاژها تنظیمش سخته ولی با یه مدار خوب همیشه تنظیم هستند.
                    موفق باشی.

دیدگاه

اشتباه من همین بورد همینم 2 تا VS1003 انگار سوزوند فکر کنم برم با یه رگلاتور 3.3 IOVDD بسازم بعد با یه زنر 2.8 ADVDD و با یه دیود پشت 3.3 یا 2.8 هم CVDD رو بسازم هم مدار جم جور تر میشه هم اینکه انقدر حساس نمیشه لاقل میدمنم ولتاژ هر دقیقه تغییر نمیکنه فردا اگه بشه اینجورشو هم امتحان میکنم

دیدگاه

علی جان (ali3635) من تمام این پست ها رو خوندم، و دقیقا" همین مشکل شما رو دارم، جالب اینکه منم با LM 317 ولتاژهای 2.5 و 3.3 رو درست کردم. ولتاژ اول 3.3 هستش و وقتی XReset رو ست میکنی ولتاژ میپره 4.4!!! منم تا حالا 2 تا آی سی سوزوندم. باور کن الان چند وقته سر کارم! میشه نتیجه گرفت که باید LM317 رو واسه اینکار فراموش کرد و رگولاتور 3.3 و 2.5 بگیرم!!!
                        :angry:

دیدگاه

خوبه بالاخره یه هم درد پیدا کردم :NO:

آقا من امروز دیود و زنر هم امتحان کردم با یه رگلاتور 3.3 اولا که رگلاتور به یه زنر زدم بعد از یه دیود رد کردم ولتاژا ظاهرا درست شد اما خیلی ولتاژا رو مرز در میود یعنی مثلا برا cvdd 2.4 میشد یعنی اما با همین ولتاژا ایسی کانفیگ میشد اما وقتی میخواستم بهش اطلاعات بدم و لطف کنه پخش کنه ولتاژا افت میکرد و نمیخوند درضمن هروقت ام دلش میخواست کار میکرد یعنی یه بار میزدم کار میکرد یه بار سر کانفیگ گیر میکرد فکر کنم ماله این بود که ولتاژاش خیلی رو مرزه اما حد اقلش dreq ازش گرفتم اما وقتی خواستم یه زره ولتاژ دستکاری کنم تا یه زره بالا بره دیدیم ولتاژ avdd شد 3 و الفاتحه سومین ایسی هم سوخت جدا ایسی به این سوسولی ندیده بودم
                          Zahak جان با lm317 خیلی دردسر داره اما فکر کنم تنها راه باشه با این رنج ولتاژ گندی که این داره فقط فکر کنم با lm317 بشه
                          فکر کنم vs1011 خیلی راحت تر باشه کار باهاش چون اونطوری که فهمیدم فقط یه ولتاژ 3.3 داره البته من چند جا تو امجد گشتم نداشت اگه کسی آدرسی داره لطف کنید بگید
                          مرسی

دیدگاه

سلام
                            مهمترین قسمت cvdd است که باید دقیقا 2.5 باشه.
                            رگولاتور 2.5 در بازار هست. 3.3 هم که هست.
                            فقط میمونه 2.8 که باید ساخته بشه.
                            2.8 برای تغذیه آنالوگ هست و فکر کنم با مقادیر نزدیک و البته کمتر مشکلی نداشته باشه.cvdd خیلی مهمه.
                            موفق باشید.
                            If everything seems under control, you're just not going fast enough
                            Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری
                              سلام
                              مهمترین قسمت cvdd است که باید دقیقا 2.5 باشه.
                              رگولاتور 2.5 در بازار هست. 3.3 هم که هست.
                              فقط میمونه 2.8 که باید ساخته بشه.
                              2.8 برای تغذیه آنالوگ هست و فکر کنم با مقادیر نزدیک و البته کمتر مشکلی نداشته باشه.cvdd خیلی مهمه.
                              موفق باشید.
                              من رگلاتور 2.5 پیدا نکردم فقط 3.3 پیدا کردم
                              2.5 از کجا خریدید؟

دیدگاه

سلام
                                دوست عزیز Zahak حقیقت اینکه یه مقدار مشکله با LM317 کار کرد. بنده با همین جواب گرفتم. برای تنظیم حتما از مولتی ترن استفاده کن نه از پتانسیومتر (البته اگر این کار رو نکردی) قبل از اینکه ولتاژ رو بدی رو مدار VS1003 حتما با یه جامپر یا کلید اونو قطع و وصل کن تا اول از ولتاژ مطمئن باشی بعد بدیش به VS1003. هیچ وقت حین تنظیم ولتاژ VS1003 به تغذیه وصل نباشه. این هم بگم حتی بعضی وقتها که ولتاژها تنظیم هستند بعد از یه مدت مخصوصا اینکه بورد جابجایی داشته باشه یا تکون بخوره، پیش اومده که تنظیم بهم بریزه. اینجا نقش اون کلید یا جامپر قبل از دادن ولتاژ به VS1003 مهم تر هم میشه. بالاخره باید اینجور مراقبت بشه.

یه موضوع اینکه رگولاتورهای سری LF ولتاژهای مناسب این کار رو هم دارند. برای مثال برای ولتاژ 2.8 ولت Part NO رگولاتور LF28 می شه یا برای 3.3 ولت LF33 و به همین ترتیب. من این رگولاتورها رو پیدا نکردم. اگر پیدا بشه و استفاده کنی که معرکه است.

مدار LM317 مثل شکل زیر بسته شده؟

دیودها زیاد مهم نیست. ولی خازنها حتما باشه. به جای مقاومت 240 اهمی از 220 اهمی استفاده بشه. بعلاوه یک مولتی ترن 50 کیلو اهمی به خاطر انتخاب راحت تر ولتاژها.
                                در ضمن CVdd رو یه 2.6 یا 2.5 ، AVdd رویه 2.7 و IOVdd رویه 3.3 تنظیم بشه.
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X