اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل جلو زدن با ds1307

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل جلو زدن با ds1307

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    ای بابا.....
    با ds جلو میره با میکرو عقب...
    اصن شدنیه؟؟
    باز هم نظرم تعویض کریستاله. حدس میزنم مدار داخلی اسیلاتور ها کمی روی فرکانس تشدید کریستال تاثیر میذاره. یعنی ضریب کیفیت فیلتری که با کریستال ساخته شده زیاد نیست و اسیلاتور کمی داره از فرکانس رزونانس کریستال دور میشه.
    به نظر میاد که مشکل از خود da1307 های جدید باشه چون با ds1307 قدیمی ساعت در هر دو مدار فقط عقب میافته. ds1307 های جدید یه تفاوتی با ds1307 های قدیمی دارن که ظاهرا مربوط به بخش نوسانگر میشه :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 8787
      به نظر میاد که مشکل از خود da1307 های جدید باشه چون با ds1307 قدیمی ساعت در هر دو مدار فقط عقب میافته. ds1307 های جدید یه تفاوتی با ds1307 های قدیمی دارن که ظاهرا مربوط به بخش نوسانگر میشه :eek:
      DS1307 و اصولا هر آیسی ای که کاربرد زیادی پیدا میکنه متاسفانه کلی آی سی تقلبیش تو بازار میاد من ندیدم چینی ها نگند تقلبیه اما یکسری از دوستان تو ایران این رو نمی گند. معمولا جوان دیدم میزنه و با گذاشتن پسوند نقطه مشخص میکنه اورجینال نیست. اما اینکه تراشه شما اورجینال هست یا نه رو من اطلاعی ندارم ولی با همین تراشه هم ممکنه شما بتونید ساعت دقیق تری هم بسازید. شما دیتاشیت کریستالی که استفاده کردید رو بگذارید تا بشه بهتر راهنماییتون کرد.
      موفق باشید.

دیدگاه

دو تا خازن نویز گیر برای کریستال میخواد که باید 22 پیکو بذارید مگر نه مشکل به وجود میاد.
        من خودم با rtc کریستال ساعت راه انداختم اصلا یا نمیشمرد یا سریع میشمرد.
        بعد دو تا خازن 22 پیکو گذاشتم الان چند ماهی میشه داره کار میکنه مساله ای هم نداشته.
        آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X