اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

نوشته اصلی توسط loooooop
    سلام خسته نباشید من یه پروژه کارشناسی دارم که تقریبا باید تا قبل عید تحویل بدم موضوع پروژه من ساخت مینی اسکوپ هست که من شبیه سازی رو بطور کامل انجام دادم ولی وقتی توی عمل مدار رو بستم ،دیدم سیگنالی که بهش وصل میکنم فرکانسش رو خوب نشون میده ولی شکل موجش افتضاح نشون میده من از کریستال فرکانس پایین معروف به کریستال ساعت استفاده میکنم توی دیتاشیت میکرو دیدم گفته بود که ازدو خازن 36pf باید استفاده کرد حالا سولم اینه که من از خازن 33pfاستفاده کردم به نظرتون مشکل میتونه از این باشه؟بعد من توی برنامه ام فرکانس 8مگاهرتز استفاده کردم به این صورت$crystal = 8000000 ولی موقع پروگرامر کردن فیوزبیت 8مگاهرتز با زمان راه اندازی 64ms استفاده میکنم آیا مشکل از اینه؟ کلا من برای پروگرامر کردن میکرو با چه کلاکی پروگرام کنم؟ اصلا به نظرتون مشکل از کجاست؟ ممنون از اینکه راهنماییم کنید
    سلام
    داشتم این جا رو می خوندم که به سوال شما برخوردم!
    اول اینکه جای این سوال اینجا نبود !
    دوم شما به یه نفر آدم تشنه دارین آب گرم 100 درجه میدین بهش، بعد میگین نمیدونم وقتی میخوره یه جوری میشه!
    شما برای مدار کریستال 32 کیلو گذاشتین یعنی اگر میکرو روی کریستال خارجی باشه، دارین با سرعت 8مگ ازش ازش کار می کشین!
    1- در برنامه کریستال را روی 32... تنظیم کنید
    2- احتمال می دم اصلا میکرو روی کریستال خارجی تنظیم نکردین! لطفا در مورد تنظیم کریستال خارجی نیز جستجویی بکنین.

دیدگاه

فکر کنم کریستال رو برای RTC گذاشتید. درسته؟
      الان 2تا کریستال توی مدار دارید؟

دیدگاه

با سلام خدمت تمام دوستان من یک پروژه با میکرو ساختم مربوط به دما سنج . این مدار میخواد تو یک محیط پر نویز که کلی موتور سه فاز و تکفاز داره کار کنه . منبع تغذیه هم از ترانس و رگولاتور استفاده شده . به نظر شما اگر از فیلتر emi بخوام استفاده کنم باید اون رو تو قسمت Ac بذارم یا dc .
        سوال دومم اینه که این فیلتر هارو به صورت آماده از کجا میتونم بخرم لطفا شماره تلفن یا سایت بدید ممنون میشم .

دیدگاه

فیلتر emi باید در سمت برق شهر قرار بگیرد. در جمهوری فروشگاه همگام الکترونیک (طبقه همکف پاساژ امجد) قبلا این نوع فیلترها را بصورت آماده عرضه می کرد.
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام
            پاساژ عباسیان هم طبقه بالا آمادشو دارن
            فقط خازن های قبل و بعد ای ام آی ر یادت نره چون بدون این خازن ها عملا کار خاصی انجام نمی ده . ظرفیتش اگر اشتباه نکنم 1 نانو یا 10 نانو 400 ولت باید باشه
            به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

سلام
              این مشکل به راحتی قابل حله
              اولا که به خودشو ناراحت نکن این چیزا که مهم نیست :smile:
              بعدشم باید بگم که استفاده از یک ترانس با دو سیم پیچ ثانویه مشکلت را حل می کنه (در واقع صورت مسئله را پاک می کنه)
              اما اگه واقعا می خوای اصولی کار کنی باید بگم یه اسکوپ بزن سر جاهای مشکوک مثل دو سر رله و ... ببین این نویز چطوری و چرا ایجاد می شه اونوقت نیاز به کارای عجیب غریب مثل استفاده از ترانس و ... هم نداری
              دوسر رله ، دیود دمپر گذاشتی؟ احتمال قوی می دم این مشکل به خاطر دیود دمپر باشه.
              اگه می تونی شماتیکتو بذار ببینیم.
              خوشحال می شم بتونم کمکت کنم

دیدگاه

ببخشید ترانس با دو سیم پیچ ثانویه یعنی منظورتون اینه که ترانس 3 سر بگیرم یکی رو بدم به میکرو یکی دیگه رو بدم به رله و بقیه مدارات

دیدگاه

درود بر دوستان
                  من چند جا دیدم به جای دیود دمپر از وریستور استفاده کرده بود
                  حالا یک نکته هست بین زمین مدار ما با زمین ارت چه فرقی هست چون با دیود دمپر انرژی نویز به زمین مدار خودمون منتقل میشه و اگر بخواهیم
                  نویز بی اثر بشه باید به ارت بره نویز نه زمین مدار چون زمین مدار از زمین ارت جداست
                  چرا ؟ چون ترانس ایزوله است
                  نظرتون چیه؟

دیدگاه

در تابلوهای صنعتی وقتی کنتاکتورها فرمان می گیرند نویز شدیدی ایجاد می شه. جهت از بین بردن این نویز باید یک خازون ولتاژ بالای 470 نانوفارادی و یک مقاومت 100 اهمی 2 واتی را با هم سری کرد و مجموعه حاصل با تک تک دو تیغه ای های مجزای کنتاکتور موازی کرد. می تونید از واریستور هم برای این منظور استفاده کنید.
                    اما توجه داشته باشید که طراحی صحیح فیبر مخصوصا پلی گان و خطوط تغذیه و نیز فیلتر خوب ورودی تغذیه عامل مهمی در دفع نویزهای موجود در خطوط تغذیه و نیز نویزهای ناشی از منابع الکترومغناطیسی می باشد.البته استفاده از اپتوکوپلر بسیار در جهت حفاظت مدار در مقابل نویز موثر است. در ضمن فیبر پس از مونتاژ حتما باید حسابی با مواد از بین برنده روغن لحیم شسته شود.
                    جهت اونهایی که از استفاده از AVR در صنعت می ترسند عرض کنم که در یک مدل از مینی پی ال سی های شرکت تله مکانیک از atmega128 استفاده شده!

موفق باشید

دیدگاه

درود بر دوستان بر حسب اتفاق یک کتاب تعمیر موبایل دیدم :eek: حساس که شدم دیدم بله ، یک دست :applause: یک هورا :wow:
                      انواع روش های حذف نویز ، فیلتر های ESD ، حذف EMI رو داخلش دیدم ولی هنوز کتابی که طبقات مختلف موبایل رو تحلیل کنه رو ندیدم
                      یک چیز جالب اینه که نویزی که وقتی تلفن همراه کنار اسپیکر زنگ میخوره باید در خود موبایل هم باشه که به وسیله وریستور و سلف این نویز حذف شده

دیدگاه

با سلام
                        دوستان عزیز ، واریستور برای برش دادن ولتاژ بالاتر از حد(مشخصات قطعه) مجاز میباشد.
                        چنانچه شکل موج بعد از قطع ولتاژ تحریک در بوبین کنتاکتور را مشاهده کنیم شاهد اسپایک
                        شدید خواهیم بود. در نتیجه واریستور با ولتاژ مناسب امکان حذف این موارد را میسر میسازد.

به هنگام وصل و قطع کنتاکتور یا رله ، نویز حاصل از قوس بشدت پایداری سیستم کنترل را
                        دچار اشکال میکند ، برای حذف این مورد نیز میبایست خازنی بین 68نانوفاراد الی 680نانو را
                        (نسبت به بار متصل به رله) با مقاومتی بین 33 الی 220 اهم (نسبت به بار) سری و بین دو
                        سر رله برای حالت باز و دوسر دیگر برای حالت بسته قرار دهید. نام این مدار Snoober است.
                        در اینگونه موارد دقت کنید تا مدار حذف نویز باعث عبور جریان بیش از حد در حالت قطع نشود.
                        یعنی اینکه جریانی که در حالت قطع کنتاکت از این مدار بطور سری میگذرد باعث تحریک بار در
                        حالت قطع نگردد .

برای حذف 95درصد موارد نویز که از طریق خط تغذیه وارد سیستم میشوند راه حل اساسی
                        فیلتر پایین گذر میباشد . در صورت نیاز در پستهای بعدی راجع به این موضوع توضیح خواهم
                        داد. به این ترتیب سیستمهای شما همچون سیستمهای حرفه ای پایدار و بی نقص خواهد
                        بود.

افتادگی آموز اگر طالب علمی
                        هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

سلام
                          یه سوال برام پیش اومده این که چرا میگن برای از بین بردن نویز باید از خازن تان تانیوم یا عدسی استفاده کرد چرا نمیشه از خازن SMD استفاده کرد؟
                          انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
                          [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
                          http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

اتفاقا چون خازن های مولتی لایر (یا بهتر از اون خازن های دی الکتریک فیلم مثل mkt و ...) در فرکانس بالا esr و esl کمتری دارن بهترن واسه صاف کردن تغذیه البته مقادیر اینها محدود هست و تغییرات دمایی و ... بیشتری دارن به همین خاطر بهتره به موازات یه خازن ظرفیت بالاتر تانتالیوم قرار بگیرن
                            http://eca.ir/sharing/uploads/13711048081.rar
                            در ویکی پدیا هم به یه سری مطالب اشاره شده میتونید مراجعه کنید
                            با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فاریابی
                              سلام
                              یه سوال برام پیش اومده این که چرا میگن برای از بین بردن نویز باید از خازن تان تانیوم یا عدسی استفاده کرد چرا نمیشه از خازن SMD استفاده کرد؟
                              اگه از smd استفاده کنیم چطور میشه؟
                              انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
                              [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
                              http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنتر&#160

گفتم که! بهتر عمل میکنن ولی به سری محدودیت هایی دارن که باعث میشه نشه ازشون در بعضی موارد [به تنهایی] ازشون استفاده کرد
                                ولی برای صاف کردن تغذیه مشکلی نداره میتونید استفاده کنید
                                اون فایل بالا رو بخونید کاملا متوجه میشید
                                با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X