اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

سلام
    باید حتما فیوز بیتاشو تنظیم کنی...
    داخل تنظیمات پروگرام کردن برو بعد بذار External Crystal 8-MHZ

دیدگاه

به نظرتون کدوم فیوز بیت تویه مگا32 باعث میشه نشه بر طبق معمول پایه A3 , A4 رو خروجی با واتاژ 5 نگه داشت؟

تو هم می توانی, باور کن که رنج تفاوتی است بین آنچه هست و آنجه تو می خواهی باشد.
      وقتی شرمسار گذشته ناقص خویشی, یا وفتی نگران آینده ی نامعلوم خودی, بدان که در زمان حال زندگی نمی کنی, آن وقت رنج را تجربه می کنی, خود را بیمار می کنی, و ناشادمان هستی.
      بدان که گذشته تو زمان حال بوده است و آینده ات زمان حال خواهد بود.
      پس زمان حال تنها واقعیتی است که میتوانی تجربه کنی.
      ***هر که نه گویای تو خاموش به / هر چه نه یاد تو فراموش به***

دیدگاه

سلام
        من به اشتباه داخل گزینه ها RSTDISBL رو تیک زدم. میکرو دیگه پروگرام نمی شه :cry2:
        پالس 7 کیلو هرتز هم بهش دادم ولی باز کار نکرد(از طریق یه میکرو دیگه این پالس رو ساختم)
        دوستان کسی هست من رو راهنمایی کنه :rolleyes:
        ممنونم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی micro
          سلام
          من به اشتباه داخل گزینه ها RSTDISBL رو تیک زدم. میکرو دیگه پروگرام نمی شه :cry2:
          پالس 7 کیلو هرتز هم بهش دادم ولی باز کار نکرد(از طریق یه میکرو دیگه این پالس رو ساختم)
          دوستان کسی هست من رو راهنمایی کنه :rolleyes:
          ممنونم :rolleyes:
          سلام.
          شما باید یه ولتاژ 12 ولت به همون پایه اعمال کنید و میکروتون رو از اون طریق زنده کنید.
          که تو دیتاشیت هر میکرو اینو به خوبی توضیح داده.
          اگه اطلاعات دیگه خواستی بهم بگو.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سینا_80
            سلام.
            شما باید یه ولتاژ 12 ولت به همون پایه اعمال کنید و میکروتون رو از اون طریق زنده کنید.
            که تو دیتاشیت هر میکرو اینو به خوبی توضیح داده.
            اگه اطلاعات دیگه خواستی بهم بگو.
            سلام
            میکرو من attiny2313 هست و پایه ریست اون میشه پایه یک آی سی حالا من باید این ولتاژ رو به پایه یک اعمال کنم .
            ممنون دوست من :applause:

دیدگاه

میکرو من attiny2313 هست و پایه ریست اون میشه پایه یک آی سی حالا من باید این ولتاژ رو به پایه یک اعمال کنم .
              ممنون دوست من :applause:
              زنده باشی دوست من.
              کاملا درسته، میشه پایه 1 آی سی.
              تو دیتاشیت آی سی از صفحه 226 به بعد کاملا توضیح داده که چیکار باید کرد.
              شما با این کارتون پایه ریست رو بعنوان ورودی، خروجی تعریف کرده‎اید. بنابراین با روش‎های متعارف و معمول قادر به پروگرام
              کردن میکرو نخواهیم بود.
              پس باید از روش Parallel Programming برای پروگرام میکرو استفاده کنیم. لازم به ذکره که اینجا کلمه Parallel رو با پورت Parallel کامپیوتر نباید
              اشتباه بگیریم.
              بر خلاف روش معمول پروگرام که به 6 پایه میکرو نیاز داریم در روش Parallel Programming به پایه‎های زیر نیاز داریم.

برای این کار شما نیاز به پروگرامر به اصطلاح HVPP (High Voltage Parallel Programming)،
              دارید.
              اینم چند تا از لینک‎های این نوع پروگرامر:
              http://mdiy.pl/atmega-fusebit-doctor-hvpp/?lang=en
              http://felezyab.persianblog.ir/post/40/
              یکی از بچه‎های همین سایت هم اینو ساخته.
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...9251#msg459251

دیدگاه

سلام
                من باید حتما این پروگرامر رو بسازم . :cry2: راه ساده تری نیست :cry2:
                ممنونم سینا جان از لطفتون :applause:

دیدگاه

سلام به مهندسین محترم
                  بچه ها یه سایت خوب پیدا کردم که تو مرکز دانلودش کلی جزوه و کتاب رایگان داره و مثل اینکه سایتشون تحت حمایت یه شرکت بین المللیه ( www.elecshare.com )

دیدگاه

سلام
                    تصمیم گرفتم پروگرامر رو بسازم fusebit-doctor
                    ولی تو این پروگرامر از atmega8 استفاده کرده من می خوام از atmega32 استفاده کنم دو فایل گذاشته .bin و .hex متاسفانه بیسیک یا c نزاشته راه حلی وجود نداره که من روی atmega32 بریزم
                    ممنونم

دیدگاه

سلام
                      تصمیم گرفتم پروگرامر رو بسازم fusebit-doctor
                      ولی تو این پروگرامر از atmega8 استفاده کرده من می خوام از atmega32 استفاده کنم دو فایل گذاشته .bin و .hex متاسفانه بیسیک یا c نزاشته راه حلی وجود نداره که من روی atmega32 بریزم
                      ممنونم
                      متاسفانه سازنده اصلی سورس پروژه رو نذاشته که کسی بتونه با یه میکروی دیگه کار کنه.
                      البته با همین سخت افزار اگه برنامه‎نویسی شو بلد باشی و با استفاده از دیتاشیت خودت میتونی اینو برای مگا32 منطبق کنی.
                      با آرزوی موفقیت

دیدگاه

سلام دوستان گل من سلام من میخوام کریستال MEGA8 خارجی کنم ولی نمیدونم چطوری نرم افزارم بسکام هست وپر.گ رامر STK500 و اگه خارجی کنم کنم گزینه باید تو فیوز بیت تغیر کنه ممنون میشم راهنمایی کنید من تمام این پستهای این تایپیک خوندم هرکسی یک چیزی گفته که کاملا گیج شدم منم که اصلا با میکرو کار نکردم کارو بدتر کرده منتظر راهنمایتون هستم درود بیکران :applause:

دیدگاه

چند تا سوال در مورد فیوز بیت BODEN و BODLEVEL داشتم
                          1. علت تنظیم ولتاژ 2.7 چیه ؟ در واقع می خوام بدونم چرا 2.7؟
                          2. چرا تو میکرو 2560 سه سطح 1.8 و 2.7 و 4.3 وجود داره ؟ کاربردشون کجاس ؟
                          ممنون که وقت می گذارید
                          مردود شدن بهتر از با تقلب قبول شدن است

دیدگاه

مربوط به رست شدن میکرو با کم شدن تغذیه هست ...یعنی اگه تغذیه مدار که 5ولت هست افت کنه و به اون تنظیمات بستگی داره مدار رست میشه بهتره به صورت پیش فرض باشه زیاد ضروری نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                              مربوط به رست شدن میکرو با کم شدن تغذیه هست ...یعنی اگه تغذیه مدار که 5ولت هست افت کنه و به اون تنظیمات بستگی داره مدار رست میشه بهتره به صورت پیش فرض باشه زیاد ضروری نیست
                              با تشکر از پاسخ شما البته جسارت نباشه اینو میدونستم دنبال این هستم که چرا شرکت سازنده ولتاژ 2.7 رو درنظر گرفته مثلا جرا 3.7 نگرفت ؟
                              یا تو 2560 چرا سه حالت داریم ؟
                              ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بیان کنه
                              مردود شدن بهتر از با تقلب قبول شدن است

دیدگاه

سلام.
                                دوستان من چندین میکرو avr که همشون یا atmega16 هستند یا 32 با پروگرامر usb که برای eca است پروگرام کردم بعد مشکل اینجاست همشون اول باید یک کریستال 12 مگ بهشون وصل میکردی تا پروگرامر بشناستشون.من کریستال وصل کردم بعد فیوز بیتها به حالت زیر تغییر دادم حالا اصلا پروگرامر نمیشناستشون.:0)::0)::0)::0)::0):
                                راهی هست که زیاد دردسر نداشته باشه و بشه این میکروها رو احیا کرد؟::e):
                                خیلی وقت پیش یجا خوندم باید تند تند میکرو ریسیت کنی تا درست بشه یا یه همین جور چیزایی دقیقا یادم نیست کسی اگر بلده بگه چون من 12تا میکرو اینجور از دست دادم.:0)::0):
                                عکس قیوزبیت ها(خودم فیوز بیت کلاک رو تغییر دادم به این حالت)::""برای atmega32""
                                http://upload7.ir/imgs/2014-02/64729806210012845904.png
                                فقط
                                cksel0تا3 را تغییر دادم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X