سلام
من اول میکرو رو در حالت کریستال داخلی تنظیم کرده بودم.بعدش که خواستم در حالت کریستال خارجی تنظیم کنم ،نمیشه یعنی پروگرام میشه ولی کریستال خارجی نمیشه چون وقتی کریستال رو در میارم هم کار میکنه .
کریستال 12mhzهستش و فیوزبیت ها رو هم اینجوری تنظیم میکنم.
(cksel3..0) همش غیر فعال (یعنی تیک نزدم) و بیت ckopt هم فعال هستش .
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکلش چیه .
سلام
وقتی میکرو رو با کریستال خارجی تنظیم میکنی برای پروگرم کردن باید کریستال خارجی به میکرو وصل کرده باشی
هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
راستی من قبلا تو یه جایی خونده بودم اگه در آن واحد میکرو اطلاعات رو از mmc بخونه و توی نمیدونم کدوم حافظش ذخیره کنه و بعد از روی این حافظه اطلاعات رو بخونه خیلی سرعتش بالا میره oo: :eek:
چیزی در این مورد میدونی؟ :rolleyes:
منظورش حافظه eepromهست
ولی من میگم اینکارو نکن چون ممکنه جا کم بیاری راستی همینشم خیلی سرعت کندی داره آخه تامیکرو بیاد mmc رو بخونه بعد کپی کنه تو eeprom بعد بریزه تو السیدی 6تا ماه رمضون طول میکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
پس همون اورکلاک خوبه
نوشته اصلی توسط J A V A D
نه :eek:
نزاشتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oo: oo: oo: خیلی عجیبه که ریست میشه!!!!!!!!!! oo: oo: oo:
مطمئنی !!!!!!!!
برای این که مطمئن بشی تو برنامه ان96 یه دستور قبل از خوندن mmc بنویس که ی پین که آزاده روشن بشه
بعد بی زحمت یه ال ایدی به اون پایه ی آزاد وصل کن
بعد مدارو راه بنداز اگه دیدی که ال ای دی داره چشمک میزنه یعنی این که میکرو ریست میشه اگه نمیزنه یعنی شما اشتباه کردی
برای این که مطمئن بشی تو برنامه ان96 یه دستور قبل از خوندن mmc بنویس که ی پین که آزاده روشن بشه
بعد بی زحمت یه ال ایدی به اون پایه ی آزاد وصل کن
بعد مدارو راه بنداز اگه دیدی که ال ای دی داره چشمک میزنه یعنی این که میکرو ریست میشه اگه نمیزنه یعنی شما اشتباه کردی
همونی که گفتم شد. مدار ریست میشه چون بعد از نشون دادن قسمتی از عکس دوباره دستور چشمک زدن اول برنامه رو انجام میده ~x(
ولی نمیدونم چی میشه که بعضی موقع تا نصف عکس رو نشون میده بعد ریست میشه :-/ :-?
هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
پس باید 25مگاهرتز بزاری
صبور باش تاچند روز دیگه مامور پست بیاد
فعلا اتصالات رو چک کن
حالا یه سوال شما ال سیدیو از eca خریدید همون ماژوله دیگه بردش قرمز رنگه
شما بیا از بالای ماژول السیدی... السیدی رو باز کن (سعی کن اون ورق سفید السیدی که مارک السیدی (made in china) روشه کنده نشه اگه کنده شد و بخای وصل کنی از چسب استفاده نکن آخه اون محافظ زیر السیدیه راستی به زیر السیدی دست نزن )
بعد اتصالاتی که السیدی به بورد با لحیم وصل شده رو به دقت نگاه کن ببین که چیزی بد لحیم نشده باشه جهت اطمینان با اهم متر (قسمت تست بوق) تست کن طوری که یه سیم اهم متر به مکان لحیم شده و یه سیم دیگر اهم متر به پایه وصل شده به میکرو وصل شود اگه اهم متر بوق بزنه درسته اگه نه چک کن لازم بود لحیم کن و...
یه روز مال خودم رو چک کردم دیدم vcc السیدیم لحیم نشده!!!!!!!!!!!!! oo: oo: oo:
سریع لحیمش کردم
بابا من فقط vccرو نمیگم آخه این السیدی 3یا4 تا vcc داره ومن دیدم فقط یکی از vcc ها قطع بود
حالا شما قبل از باز کردن ماژول
یه چند تا دستور (تو یه برنامه دیگه) بنویس که اول کلِّ السیدی سفید بشه بعد از یه مدت قرمز بشه بعد یه مدت سبز بشه و ................
اگه دیدی فقط ده درصد السیدی ... رنگی میشه یعنی ماژول باید باز بشه :sad:
اگه دیدی کل السیدی رنگی میشه یعنی از نظر سخت افزاری همه چی درست پیش میره ونیازی به باز کردن ماژول نداریم... :smile:
بابا من فقط vccرو نمیگم آخه این السیدی 3یا4 تا vcc داره ومن دیدم فقط یکی از vcc ها قطع بود
حالا شما قبل از باز کردن ماژول
یه چند تا دستور (تو یه برنامه دیگه) بنویس که اول کلِّ السیدی سفید بشه بعد از یه مدت قرمز بشه بعد یه مدت سبز بشه و ................
اگه دیدی فقط ده درصد السیدی ... رنگی میشه یعنی ماژول باید باز بشه :sad:
اگه دیدی کل السیدی رنگی میشه یعنی از نظر سخت افزاری همه چی درست پیش میره ونیازی به باز کردن ماژول نداریم... :smile:
:nerd:
آقا ماهان هیچ عصبانی نشو :cry: :cry2: :cry2:
منظور من این بود که با وصل کردن کریستال 27 تصویر رو نصفه نشون میده ولی با کریستال 16 همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ...
با این وجود بازم میگی شاید مشکل سخت افزاری باشه oo:
گفتم که 27mhz برای این میکرو یکم زیاده باید 25مگا بزاری
راستی یه نفر میگه که تو یوتیوب دیده یه خارجی رفته یه کریستال 200mhz زده به مگا8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :surprised: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: :eek: :eek: :eek: :eek:
نه بابا فکر نکنم صحت داشته باشه :NO: :NO: :NO:
لااقل اونجوری که ما فکر میکنیم نیست :agree: :agree: :agree:
ولی درمورد کریستالی که میگی حتی اگه همین 27 رو هم جواب بده مدت زمان نمایش تصویر خیییییییلی زیاده :NO: :NO: :NO: حداکثر باید 3-4 ثانیه طول بکشه :rolleyes: فکر نکنم با این کریستالها این موضوع عملی بشه :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2:
مجبوری از میکروکنترلر های xmega avr
استفاده کنی که متاسفانه هزینه میخاد
فرکانسش تا 32mhz
حالا یه نکته جالب :این میکرو ها انقدر امکانات دارن که حتی رکورد arm رو هم شکوندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :surprised: :surprised: :surprised:
محصول جدید Atmel
دیدگاه