فعلا بیخیال کریستال :NO: :rolleyes:
تو 1-2 تاپیک دیکه بچه ها میگفتن که با pic تونستن هرعکس رو حداکثر تو 1ثانیه نشون بدن :eek: گفتن احتمالا توابعت مرتب نیست و ... اگرم اسمبلش رو دستکاری کنم سرعتش خوب میشه و از این چیزا که من سر درنیاوردم (مخصوصا اسمبل) :mrgreen: :rolleyes:
هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
تو نرم افزار progisp بعد اینکه فیوز بیت هارو تنظیم کردیم لازمه که قبل از فشردن کلید auto چک قسمت program fuse بالا رو بزنیم؟؟
تا مثلا کلاک خارجی که درنظر گرفتیم اعمال بشه + اینکه تو ارتباط سریال این گزینه کاربرد داره برای تنظیم کریسال خارجی 11.059200MHz ؟؟
سلام آقا ماهان
راستش وقت نشد بخوام اسمبلی شروع کنم و یاد بگیرم :redface:
اسمبلی یخورده سخته باید درست و حسابی روش وقت بذارم تا خوب یاد بگیرم اونم من که رشتم نه الکترونیکه نه کامپیوتر :mrgreen:
الآن سرعت نمایش عکس 7-8 ثانیه است عکس 16 بیتی رو هم نمایش دادم که زمانش به 5 ثانیه رسید ولی کیفیتش اصلا تعریفی نداره واسه همین اصلا نمیتونم روش حساب کنم :cry: :cry2:
فعلا میخوام تاچش رو راه بندازم تا از بابت اینکه میتونم پروژه رو عملی کنم خیالم راحت بشه بعد برم سراغ کاهش سرعتش و ... :rolleyes:
راسیتش از راه اندازی تاچ اطلاعاتی ندارم (از کار با adc تا ...) میتونی کمک کنی ؟ :redface: :cry: :cry2:
هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
دیدگاه