اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

سلام دوستان من هنوزم با این دستگاه مشکل دارم ئ البته خیلی نیاز بهش دارم.بعد از اینکه مدارو بستم باید چه برنامه ای رو تو میکرو بریزم من واسه همون پروژه روشن و خاموش کردن led ها می خوام.من هر کدوم از اون برنامه ها رو تو میکرو میریزم وصل نمیشه چکار باید بکنم.
    *****آقا مصطفی کمک*****

یه نکته دیگه چرا وقتی تو proteus مدار و میبندم و اجرا میکنم ولتاژ پشت دوتا مقاومت 68 بجای اینکه 3.3 باشه یکیشون 5 اون یکی هم تند تند تغییر میکنه؟

دیدگاه

چند وقتیه که یه بورد برای Mega128 زدم و دارم روش کار می کنم . حدود یه دو هفتس که می خوام روش Bootloader بریزم ، ولی هنوز موفق نشدم :cry2:
      سورسی که پیدا کردم اینه : http://www.obdev.at/products/vusb/bootloadhid.html .
      من توی طراحیم E6-int6 رو به D+ و E7 رو به D- وصل کردم . USBASP رو که آموزشش تو صفحات اول هست توی Main application پروگرم میکنم کامپیوتر میشناسدش و کار میکنه :applause: . اما وقتی HIDBootloader رو روی قسمت بوت لودر میریزم و وصل میکنم به PC هیچ اتفاقی نمیفته . (حتی not recognize هم نمیشه )
      حالا چاره چیه ؟
      من تمام ادیت های لازم رو برای عوض کردن اینتراپت انجام دادم ولی توی bootloader جواب نداد .

فیوز بیت ها رو هم تنظیم کردم - BOOTSZ - BOOTRST و فرکانس کاری هم 16مگ هستش

کد:
      #define USB_INTR_CFG      EICRB 
      #define USB_INTR_CFG_SET    ((1 << ISC60) | (1 << ISC61))
      #define USB_INTR_CFG_CLR    0 
      #define USB_INTR_ENABLE     EIMSK
      #define USB_INTR_ENABLE_BIT   INT6
      #define USB_INTR_PENDING    EIFR
      #define USB_INTR_PENDING_BIT  INTF6 
      #define USB_INTR_VECTOR     SIG_INTERRUPT6

یه سوال دیگه :
      چجوری میشه یکی از برنامه هایی که برای ارتباط با USB هستش رو تبدیل به برنامه BOOTLOADER کرد . فقط میخوام تو قسمت Bootloader پروگرم بشه و به PC وصل بشه .
      من رجیستر زیر رو برای فعال کردن interrupt در Bootloader به اول برنامه اضافه کردم ولی نشد . آیا کار دیگری هم لازمه ؟

کد:
      int main()
      {
      	DDRD |= 0b11100000; //PC0 -> LED1 , PC1 -> LED2
      	PORTD|=0b01100000;
      	MCUCR = (1<<IVCE);
      	MCUCR = (1<<IVSEL);
      	usbInit();
      	sei();	//enable all interrupts

//LEDs as output

//PORTC = 0x0c;//enable pullups for keys. PC2->Key1 , PC3->Key2

for(;;)
      	{
      		usbPoll();
      	}
      }

فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

ازدوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟
        فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

نمیدونم والا
          تمام فیوز بیتهاتون رو بدید + لینک bootloader مورد استفاده
          بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
          اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

http://alirezat.webs.com/bootloadHID.2010-07-29.rar

دیدگاه

به این توجه کردید ؟

کد:
              ###############################################################################
              # Configure the following variables according to your AVR. The example below
              # is for an ATMega8. Program the device with
              #   make fuse  # to set the clock generator, boot section size etc.
              #   make flash  # to load the boot loader into flash
              #   make lock  # to protect the boot loader from overwriting

DEVICE = atmega128
              BOOTLOADER_ADDRESS = F800
              F_CPU = 16000000
              FUSEH = 0xc0
              FUSEL = 0x9f
              # Fuse high byte:
              # 0xc0 = 1 1 0 0  0 0 0 0 <-- BOOTRST (boot reset vector at 0x1800)
              #    ^ ^ ^ ^  ^ ^ ^------ BOOTSZ0
              #    | | | |  | +-------- BOOTSZ1
              #    | | | |  + --------- EESAVE (preserve EEPROM over chip erase)
              #    | | | +-------------- CKOPT (full output swing)
              #    | | +---------------- SPIEN (allow serial programming)
              #    | +------------------ WDTON (WDT not always on)
              #    +-------------------- RSTDISBL (reset pin is enabled)
              # Fuse low byte:
              # 0x9f = 1 0 0 1  1 1 1 1
              #    ^ ^ \ /  \--+--/
              #    | | |    +------- CKSEL 3..0 (external >8M crystal)
              #    | | +--------------- SUT 1..0 (crystal osc, BOD enabled)
              #    | +------------------ BODEN (BrownOut Detector enabled)
              #    +-------------------- BODLEVEL (2.7V)

###############################################################################

اینجا هر دو bootsz ها صفره ولی برای شما اینطوری نیست.

دیدگاه

نه اون مشکلی نداره . این تنظیمات برای ATmega8 بوده که من برای ATmega128 عوضش کردم .

دیدگاه

شما تو main این bootloader یه چشمک زن بنویس ببین درست کار میکنه؟

دیدگاه

من یه چشمکزن اول main نوشتم که طی 2 ثانیه دوتا چشمکیزنه و روشن بمونه .
                    حالا وقتی پاور رو بدون اتصال کابل USB و از باتری میدم ، درست کار میکنه و چشمک میزنه اما وقتی USB رو وصل میکنم ، تا میاد به PC وصل بشه ریست میشه و دوباره شروع میکته به چشمک زدن دوباره ... .
                    من فکر کنم مشکل از Interrupt vector باشه . چون وقتی بدون اتصال کابل USB میام به صورت دستی با یه سیم به INT6 که به D+ وصله یه لبه بالا رونده میدم میکرو ریست میشه . حالا چجوری باید درستش کنم ؟؟؟؟؟؟؟
                    این دوتا دستور هم هستن:
                    کد:
                    GICR = (1 << IVCE); /* enable change of interrupt vectors */
                      GICR = (1 << IVSEL); /* move interrupts to boot flash section */

دیدگاه

سلام خسته نباشید دوستان و آقای mostafahk
                      من میخواستم با استفاده از پورت سریال بین متلب با میکرو ارتباط بر قرار کنم
                      چند وقت پیش v-usb دیدم نظرم عوض شد
                      اما واسه اینکار به مشکلاتی بر خوردم که چطور با استفاده از متلب دیتا رو از پورت usb بخونم؟
                      به نظرتون با همون سریال انجام بدم یا v-usb ؟
                      اگه میشه یه راهنمایی کامل بکنید

دیدگاه

hi
                        i dont know mathlab

دیدگاه

کسی نمیدونه بدون نرم افزارهایی مثل Obdev و کتابخونه های آماده چه طور میشه با میکرو از طریق USB ارتباط برقرار کرد ( با هر پرتکلی که خودمان بخواهیم ) . :-/
                          دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

کمکی نبود ؟ :cry2:
                            دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

آی سی Ft232 و دیگر هیچ. البته میکروهای سری AT90USB هم هستن که کارت رو سخت تر میکنن.

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقا مصطفی و تشکر از زحمات ایشان :wow:
                                میخواستم بدونم میشه میکرو رو به عنوان usb keyboard به سیستم شناسوند :question: :question: :question:
                                زندگی را تو بساز ،
                                نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
                                زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
                                زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...