اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

نوشته اصلی توسط mahemorad
    آقا کسی در مورد avr studio کتاب فارسی سراغ داره - خاهشن معرفی کنین - با کد ویژن کار میکنم - هی گیر الکی میده - میگن این خیلی بهتره -
    میگن زبان سیش با کد ویون فرق داره - اگه آره من چه خاکی تو سرم کنم ؟

تصمیم گرفتم تو این تاپیک شروع کنم کم کم آموزشش رو شروع کنم. سولی داشتید اینجا بپرسید :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30294.0
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

آقا من چیز خیلی زیادی بلد نیستم لطفا یه پکی ارایه بدید که به BASCOM بخوره وزیاد دنگ و فنک نداشته باشه در مورد ساختنش هم توضیح کامل بدید :nice:

دیدگاه

پردازش زیاد در میکرو و قطع usb

با سلام خدمت دوستان
        من در تابع usbFunctionWrite و usbFunctionRead یک تابع صدا زده می زنم که پردازش سنگینی را انجام می ده و ممکنه چندین ثانیه(2 الی 12 ثانیه) طول بکشه
        هنگامی این تابع(پردازش بالا) کار خودش را شروع میکنه اتصال usb قطع میشه.
        راه حل هایی که به ذهنم رسد یکی اینکه تابع usbPoll را درون تابعی که پردازش زیاد داره صدا بزنم که بازم مدار usb قطع میشه
        راه دوم اینکه از کریستال 20mhz استفاده کنم که حداکثر سرعت obdev است که سرعت را به صورت چشمگیر افزایش نمی ده و بازم مدار usb قطع میشه

سوال من از دوستان اینکه راه حل این مشکل در obdev چیه
        با تشکر فراوان

دیدگاه

پاسخ : پردازش زیاد در میکرو و قطع usb

نوشته اصلی توسط dehghanimeh
          با سلام خدمت دوستان
          من در تابع usbFunctionWrite و usbFunctionRead یک تابع صدا زده می زنم که پردازش سنگینی را انجام می ده و ممکنه چندین ثانیه(2 الی 12 ثانیه) طول بکشه
          هنگامی این تابع(پردازش بالا) کار خودش را شروع میکنه اتصال usb قطع میشه.
          راه حل هایی که به ذهنم رسد یکی اینکه تابع usbPoll را درون تابعی که پردازش زیاد داره صدا بزنم که بازم مدار usb قطع میشه
          راه دوم اینکه از کریستال 20mhz استفاده کنم که حداکثر سرعت obdev است که سرعت را به صورت چشمگیر افزایش نمی ده و بازم مدار usb قطع میشه

سوال من از دوستان اینکه راه حل این مشکل در obdev چیه
          با تشکر فراوان
          حد اکثر زمان مجاز بین دو فراخوانی subpoll پنچاه میلی ثانیه است.
          باید از تایمرها استفاده کنید. اگه تو برنامه این مدت زمان رو رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد.

دیدگاه

سلام دوستان
            در مورد انتقال وقفه ای کسی سورسی داره در اختیار ما بگذاره؟؟؟؟؟؟

ممنون....
            http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

سلام
              ایوللللللللللللل مطالب خیلی مفید.فقط چرا عکس نمیاد؟؟؟اگه بشه ردیف کنید عکسا هم لود بشه خیلی توپه

دیدگاه

اقا یه چند تا سئوال داشتم شاید مسخره به نظر بیاد ولی خوب مبتدیم دیگه...اولا هرچی پروژه هست با atmega8 نوشته شده میشه به جاش از atmega16 یا atmega32 هم استفاده کرد؟؟من میخوام از طریق پورت usb یه رشته به avr بفرستم بعد avr اون رو یه ال سی دی کاراکتری نمایش بده.مهمترین قسمت ارسال رشته از کامپیوتر به avr باید از طریق usb انجام بشه.اگه میشه راهنمایی کنین.
                ممنون

دیدگاه

من سئوالام یکی یکی یادم میفته... :rolleyes:میخواستم بدونم ولتاژ باید حتما 3.3 ولت باشه؟؟یعنی با 5 ولت نمیشه کار کرد؟؟اگه دلیلشو میدونیدم بگید...اون pdf که خلاصه بحث usb بود و عکسا توش بود رو گرفتم یعنی یه سئوال حل شد مونده اینا که شما باید رحمتشو بکشید
                  ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammmadd
                    من سئوالام یکی یکی یادم میفته... :rolleyes:میخواستم بدونم ولتاژ باید حتما 3.3 ولت باشه؟؟یعنی با 5 ولت نمیشه کار کرد؟؟اگه دلیلشو میدونیدم بگید...اون pdf که خلاصه بحث usb بود و عکسا توش بود رو گرفتم یعنی یه سئوال حل شد مونده اینا که شما باید رحمتشو بکشید
                    ممنون
                    سلام
                    سطح ولتاژ خطوط داده تو usb همون 3.3 هستش. شما یا باید میکروکنترلر رو با 3.3 تغذیه کنید، یا رو خطوط داده زنر بزارید.

دیدگاه

آقا ممنون از جوابتون ولی شما که جواب دادی حداقل اون یکی سئوالمم جواب میدادی دیگه... :redface:منظورم این سئواله : "اقا یه چند تا سئوال داشتم شاید مسخره به نظر بیاد ولی خوب مبتدیم دیگه...اولا هرچی پروژه هست با atmega8 نوشته شده میشه به جاش از atmega16 یا atmega32 هم استفاده کرد؟؟من میخوام از طریق پورت usb یه رشته به avr بفرستم بعد avr اون رو یه ال سی دی کاراکتری نمایش بده.مهمترین قسمت ارسال رشته از کامپیوتر به avr باید از طریق usb انجام بشه.اگه میشه راهنمایی کنین."
                      منم دارم تقریبا از سورس شما برای قسمت ویندوز استفاده می کنم ولی نمیدونم تو #c چطوری میشه یه رشته ای که داخل text box وارد میشه رو یه کاراکتر یه کاراکتر ارسال کرد و اینکه چطوری طول رشته رو بدست اورد. اگه میشه برای کد قسمت c# یه راهنمایی بکنید.من آدم تنبلی نیستم ولی خدایی با بحران وقت روبرو شدم....
                      ممنون

دیدگاه

آقا avrstudio پرگرمر stk200 رو نداره؟؟بعد یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم از کامپیوتر به avr بفرستیم و تعداد بایت ها بیشتر از 2 باشه باید تابع IIConrollMessage() رو چطوری مقدار دهی کنیم؟؟باید همون 2 بایت 2 بایت بفرستیم؟؟آقا برا قسمت C# یه کمک بکنید اساسی گیج شدم.لطف کنید پست قبلی رو هم جواب بدید.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammmadd
                          آقا ممنون از جوابتون ولی شما که جواب دادی حداقل اون یکی سئوالمم جواب میدادی دیگه... :redface:منظورم این سئواله : "اقا یه چند تا سئوال داشتم شاید مسخره به نظر بیاد ولی خوب مبتدیم دیگه...اولا هرچی پروژه هست با atmega8 نوشته شده میشه به جاش از atmega16 یا atmega32 هم استفاده کرد؟؟من میخوام از طریق پورت usb یه رشته به avr بفرستم بعد avr اون رو یه ال سی دی کاراکتری نمایش بده.مهمترین قسمت ارسال رشته از کامپیوتر به avr باید از طریق usb انجام بشه.اگه میشه راهنمایی کنین."
                          منم دارم تقریبا از سورس شما برای قسمت ویندوز استفاده می کنم ولی نمیدونم تو #c چطوری میشه یه رشته ای که داخل text box وارد میشه رو یه کاراکتر یه کاراکتر ارسال کرد و اینکه چطوری طول رشته رو بدست اورد. اگه میشه برای کد قسمت c# یه راهنمایی بکنید.من آدم تنبلی نیستم ولی خدایی با بحران وقت روبرو شدم....
                          ممنون
                          میبخشید دیر شد.
                          با هر avr ی میشه. تمام توضیحات داده شده، اگه حرفی بزنم تکرار گفته هاست

دیدگاه

ولی من جواب سئوالامو از تو قبلیا گیر نیوردم :sad:

دیدگاه

یکی جواب منو بده صواب داره...avr studio پروگرمر stk200 رو پشتیبانی میکنه؟؟؟با avr studio چجوری باید فیوز بیت هارو پروپرم کنیم؟؟؟

دیدگاه

یه سوالاتی میپرسی ها
                                خب امتحان کن ببین میشه یا نه و اصلا همچین گزینه ای داره یا نه
                                من الان نصب ندارم
                                اگه نداشت هم با بسکام پروگرم کن
                                ایه نازل نشده که با avr studio پروگرم کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X