پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط
kasper جونم.آخه بدبختی همینه دیگه...آخه من نمیدونم تنظیمات مربوط به فیوز بیتا هم وقتی فایل hex ساخته میشه جزوش قرار میگیره یا نه...برنامه رو تو avr studio نوشتم بسکام هم کار نکردم کد ویژن کار کردم ولی اونم فقط برنامه ها یی که باخودش نوشته شده باشه رو میتونه پروگرم کنه...در مورد stk200 باید بگم من ورژن 4.13 رو دارم که این پروگرمرو نداره میخواستم بدونم ورژنی هست که داشته باشه...(اسکل که نیستم :cry2
فایل هگزی که با avr studio ایجاد کرده بودم رو با pony prog پروگرم کردم ولی این وسط فیوز بیتا گیجم کرده تو کدویژن برا تنظیمات فیوزبیت ها یه قسمت مخصوص داره ولی تو avr studio من هیچی گیر نیوردم :sad:اصلا من نمیدونم تنظیمات مربوط به فیوز بیتا هم بعد کامپایل تو همون فایل هگز قرار میگیره یا تو یه فایل دیگس....خلاصه تنظیمات این فیوزبیتا کجا انجام میگیره بعد کامپایل تو چه فایلی ریخته میشهه...
kasper جونم.آخه بدبختی همینه دیگه...آخه من نمیدونم تنظیمات مربوط به فیوز بیتا هم وقتی فایل hex ساخته میشه جزوش قرار میگیره یا نه...برنامه رو تو avr studio نوشتم بسکام هم کار نکردم کد ویژن کار کردم ولی اونم فقط برنامه ها یی که باخودش نوشته شده باشه رو میتونه پروگرم کنه...در مورد stk200 باید بگم من ورژن 4.13 رو دارم که این پروگرمرو نداره میخواستم بدونم ورژنی هست که داشته باشه...(اسکل که نیستم :cry2

دیدگاه