اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

kasper جونم.آخه بدبختی همینه دیگه...آخه من نمیدونم تنظیمات مربوط به فیوز بیتا هم وقتی فایل hex ساخته میشه جزوش قرار میگیره یا نه...برنامه رو تو avr studio نوشتم بسکام هم کار نکردم کد ویژن کار کردم ولی اونم فقط برنامه ها یی که باخودش نوشته شده باشه رو میتونه پروگرم کنه...در مورد stk200 باید بگم من ورژن 4.13 رو دارم که این پروگرمرو نداره میخواستم بدونم ورژنی هست که داشته باشه...(اسکل که نیستم :cry2 فایل هگزی که با avr studio ایجاد کرده بودم رو با pony prog پروگرم کردم ولی این وسط فیوز بیتا گیجم کرده تو کدویژن برا تنظیمات فیوزبیت ها یه قسمت مخصوص داره ولی تو avr studio من هیچی گیر نیوردم :sad:اصلا من نمیدونم تنظیمات مربوط به فیوز بیتا هم بعد کامپایل تو همون فایل هگز قرار میگیره یا تو یه فایل دیگس....خلاصه تنظیمات این فیوزبیتا کجا انجام میگیره بعد کامپایل تو چه فایلی ریخته میشهه...

دیدگاه

من که نگفتم .......
      نخیر ! نه بسکام نه کدویژن نه avr studio هیچ کدوم با فایل هگز برنامه فیوزبیت ها رو تغییر نمیدن
      کاری به این نداشته باش که فیوزبیت ها تو چه فایلی قرار می گیرن. هر برنامه یه محیط GUI برای دستکاری فیوز بیت ها داره.
      نگفتم با بسکام برنامه بنویس. میتونی از برنامه پروگرمرش استفاده کنی.
      یا از همون برنامه پروگرم کردن کد ویژن استفاده کن
      در کل بیخیال avr studio شو برای پروگرم کردن میکرو
      حله ؟
      ضمنا جای این بحثها تو این تاپیک نیست

دیدگاه

هیهات من ذله...
        دوستان عزیز وقتی دیدم مدارم کار نمیکنه و هر کاریم میکنم درست نمیشه و ....خلاصه بعد از کلی کند و کاو فهمیدم آقای فروشنده به جای دیود زنر 3.3 ولت به من زنر 33 ولت داده...هنوز نرفتم 3.3 ولت بخرم.کسی هست بدونه زنر 33 ولت غیر از کار نکردن مدار عواقب دیگه ای هم میتونه داشته باشه یا نه که اگه لازمه غیر زنر 3.3 ولت یه کامپیوتر و atmega8 دیگه هم بخرم بیارم یهوووووو.... :cry: :cry: :cry2: :cry2:

دیدگاه

mostafahk عزیز ؛ یه سوال دارم ازتون :
          من یه دستگاهی دارم که با atmega8 ساخته شده و با پورت سریال با کامپیوتر ارتباط داره و یه برنامه هم تو کامپیوتر دارم که تو borland c++ ver 6.0 نوشته شده و اون دستگاه رو کنترل میکنه.
          از موضوع مورد بحث این تاپیک خوشم اومد و خواستم از ارتباط usb به این شکل؛ تو این سیستم استفاده کنم. در ضمن برنامه داخل میکرو و مثالهایی که شما زحمتش رو کشیدید رو دیدم ، تست کردم و با اونا مشکلی ندارم.
          فقط مساله اینجاست که شما تو مثالت برنامه تو کامپیوتر رو با c# نوشتی و کل برنامه من با بورلند سی پلاس پلاسه و نمیدونم چجوری از برنامه خودم با اون دستگه ارتباط برقرار کنم. ضمنا مثالهای خود obdev که با سی نوشته شده رو دیدم ولی اونام بدردم نخورد.
          اگه ممکنه یه مثال یا یه راهنمایی بکنید.
          ممنون.
          دانلود بدون دردسر از راپیدشر و فور شرد و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tehran11
            mostafahk عزیز ؛ یه سوال دارم ازتون :
            من یه دستگاهی دارم که با atmega8 ساخته شده و با پورت سریال با کامپیوتر ارتباط داره و یه برنامه هم تو کامپیوتر دارم که تو borland c++ ver 6.0 نوشته شده و اون دستگاه رو کنترل میکنه.
            از موضوع مورد بحث این تاپیک خوشم اومد و خواستم از ارتباط usb به این شکل؛ تو این سیستم استفاده کنم. در ضمن برنامه داخل میکرو و مثالهایی که شما زحمتش رو کشیدید رو دیدم ، تست کردم و با اونا مشکلی ندارم.
            فقط مساله اینجاست که شما تو مثالت برنامه تو کامپیوتر رو با c# نوشتی و کل برنامه من با بورلند سی پلاس پلاسه و نمیدونم چجوری از برنامه خودم با اون دستگه ارتباط برقرار کنم. ضمنا مثالهای خود obdev که با سی نوشته شده رو دیدم ولی اونام بدردم نخورد.
            اگه ممکنه یه مثال یا یه راهنمایی بکنید.
            ممنون.
            سلام
            http://vusb.wikidot.com/host-software

اگه خود درایور libusb0 رو هم دانلود کنی توش مثال داره. فایل usb.h رو از پوشه include بردار و فایل lib مناسب کامپایلرت رو از پوشه lib. این دو تا رو کنار فایلهای سورس برنامت مثل مثالش (bulk.c) بزار و کامپایل کن. البته من تو c++ زیاد وارد نیستم.

http://sourceforge.net/projects/libusb-win32/files/

بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
            اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

این کتابخونه با کدویژن کار نمی کنه؟
              اینجور که معلومه باید از کد ویژن کج کنم سمت بسکام یا چیز دیگه ای تو هر زمینه که می بینی بسکام یه کتابخونه داره اما کدویژن هیچی
              اما از اونجا که از بیسیک بدم میاد می خواستم ببینم از اونایی که زبونشون C هست کدوما بیشتر کتابخونه دارن؟مثلا AVR studio یا AVR gcc یا ..؟

دیدگاه

این کتابخونه با کدویژن کار نمی کنه؟
                اینجور که معلومه باید از کد ویژن کج کنم سمت بسکام یا چیز دیگه ای تو هر زمینه که می بینی بسکام یه کتابخونه داره اما کدویژن هیچی
                اما از اونجا که از بیسیک بدم میاد می خواستم ببینم از اونایی که زبونشون C هست کدوما بیشتر کتابخونه دارن؟مثلا AVR studio یا AVR gcc یا ..؟
                دوست عزیز؛ AVR Studio از WinAVR استفاده میکنه که تقریبا با AVR GCC یکیه. ولی شما از IAR هم میتونید استفاده بکنید.
                دانلود بدون دردسر از راپیدشر و فور شرد و ...

دیدگاه

منظورتون اینه iar کتابخونه هاش از avr-gcc و avr studio بیشتره؟
                  نسخه avr برنامه iar را هم از سایت خودش گرفتم اما برنامه هامو محدود به 4 کیلو بایت میکنه و 30 روزه هست آیا توسط کرک این مشکل حل میشه یا باید نسخه دیگه ایشو از نت پیدا کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
                    سلام دوستان
                    در مورد انتقال وقفه ای کسی سورسی داره در اختیار ما بگذاره؟؟؟؟؟؟

ممنون....
                    :question:
                    http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002

:question:
                      من از رو این و کتاب کزایی خوندم. البته این بهتر از کتابه بود
                      http://www.beyondlogic.org/usbnutshell/usb4.htm

دیدگاه

دوستان اینو ببینید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t....msg174916#new
                        http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

عکسهاى صفحه هاى اولیه نیستند
                          در ضمن من دارم این تابیک را دنبال میکنم و به شدت احتیاج دارم فقط اینکه avrstadio بلد نیستم و AVR GCC را هم نمیدونم جیهز
                          با codevision کار میکنم
                          جی کنم؟

دیدگاه

سلام

دیدگاه

اقا mostafahk جواب من را نمیدید؟
                              بهش خیلی احتیاج دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مینائیان
                                اقا mostafahk جواب من را نمیدید؟
                                بهش خیلی احتیاج دارم
                                سلام
                                خوب مسلما باید کار با winavr رو یاد بگیرید. عکس ها هم همه تو فایل PDF مربوط به تاپیک هستش. تو صفحه :
                                اینجا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X