اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تالیف کتاب برای XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
    من فکر می کنم تنها علتی که xmega رو نمیرن طرفش نبود پروگرامره !
    صرف نظر کردن از امکانات و توانایی های یک خانواده جدید (که در برخی از موارد عملکرد خود بسیار کم رقیب است) به دلیل یک پروگرامر 70 هزارتومانی، یا ناشی از عدم نیاز واقعی و توان به فعلیت رساندن این امکانات است و یا ناشی از بینش ضعیف است. چرا که اگر دهها برابر این مبالغ از طریق تسلط بر این خانواده و امثال آن قابل حصول نباشد، (با معیار قضاوت اقتصادی) اصولا روی آوردن به آن از اساس اشتباه است.

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
    جناب مهندس کی نژاد، شرمنده، میشه بگین کتابتون الان تو چه مرحله ای هستش ؟
    اکثر نکات و چکیده ای از بخش های مختلف را بصورت مکتوب جمع آوری کرده ام و سورس های زیادی هم برای راه اندازی قسمت های مختلف نوشته ام که بخشی از آن در اینترنت قرار داده شده است. اما متاسفانه مشغله کاری و درگیری با کار ها و برنامه نویسی های متعدد هنوز این اجازه را نداده که برای چاپ مطلب اقدام کنم. البته سعی دارم برای تغییر این وضعیت در اولین فرصت اقدام کنم.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام
      بنده حقیر هم نظری داشتم
      درسته که تو ارسالهای قبلی فرمودید که انگیزه مالی مطرح نیست
      اما من نظرم اینه که کتاب رو کامل بنویسید (رفرنس خوب) بعد هم مثالها کاربردی و بر مبنای یه برد باشه و اون هم قابل تهیه باشه . یعنی اینکه
      یه جور main board اینجوری زحماتتون یه جورایی جبران میشه و هم این که کاملا عملی میشه و شاید خیلی ها الان حتی امکان لحیم کردن این بورد رو برد تبدیل رو ندارن و با این کار اونها هم از مشکلات سخت افزاری راحت میشن
      و در کل امیدوارم که موفق باشید.
      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

سلام
        بی صبرانه منتظر یم :wow:
        این مدعیان در طلبش بی خبرانند
        آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

اصلی ترین دلیل برای معطلی در بحث تالیف کتاب، عدم دسترسی به سری جدید AU است که امکان ارتباط USB در آن وجود دارد. زیرا تالیف کتابی که این امکان بسیار مهم در آن بصورت عملی بررسی نشده باشد، به نظر امر چندان مطلوبی نیست. به هر حال امیدوارم به طریقی امکان دسترسی به این خانواده و انجام یکسری آزمایش های عملی به منظور درج در کتاب فراهم شود تا زمینه برای تکمیل مطالب نوشته شده و آزمایش های انجام شده، فراهم گردد.
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
            اصلی ترین دلیل برای معطلی در بحث تالیف کتاب، عدم دسترسی به سری جدید AU است که امکان ارتباط USB در آن وجود دارد. زیرا تالیف کتابی که این امکان بسیار مهم در آن بصورت عملی بررسی نشده باشد، به نظر امر چندان مطلوبی نیست. به هر حال امیدوارم به طریقی امکان دسترسی به این خانواده و انجام یکسری آزمایش های عملی به منظور درج در کتاب فراهم شود تا زمینه برای تکمیل مطالب نوشته شده و آزمایش های انجام شده، فراهم گردد.
            AU آیسی جدید XMEGA هست؟ در ایران نیست یا هنوز به بازار عرضه نشده؟
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
              سلام
              استاد شما شروع کنید انشا الله هنوز به فصل AU نرسیده امکان دسترسی به این خانواده فراهم میشه
              در ضمن اگر کتاب در دو جلد باشه خیلی عالی میشه تا فضای بیشتری برای مثالهای برنامه نویسی و
              پروژه های نمونه فراهم بشه بشخصه از کتابهایی که مثالهای فراوان داشته بهتر نتیجه گرفتم.
              با تشکر زحمات بی دریغ شما
              این مدعیان در طلبش بی خبرانند
              آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

سلام آقای کی نژاد
                من قبل از آشنایی با شما در این سایت با کلیپ هایی که ساخته اید با شما آشنا شدم. با توجه به توانایی بالای شما در ارائه مطالب ، مطمئنا کتاب خوبی خواهد شد.
                لطفا بعد از چاپ کتاب اطلاع رسانی کافی داشته باشید. سپاسگذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                  آقای کی نژاد من احتمالاً تا 10 روز آینده خرید خارجی خواهم داشت، اگر میکروی خاصی مد نظرتونه بفرمایین تا همراه دیگر قطعات سفارش بدم تا در صورت رسیدن در اختیارتون بزارم.
                  Xmega + IAR + Labview = New Life

دیدگاه

مهندس عزیز زودتر این کتابو بده بیرون ما صبرمون لبریز شده :angry:

دیدگاه

من نیز صمیمانه از آقای کی نژاد تشکر می کنم به خاطر زحمت هایی که می کشند و می دونم که این کتاب هم حتما گل می کنه @};- @};- @};- @};-
                      وباعث میشه که ما در این زمینه از کشورهای دیگه عقب نمونیم
                      ماهم مشتاقانه منتظر این کتاب جامع و به روز هستیم :biggrin:
                      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                      آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadkey2
                        مهندس عزیز زودتر این کتابو بده بیرون ما صبرمون لبریز شده :angry:
                        نوشته اصلی توسط skiboy
                        من نیز صمیمانه از آقای کی نژاد تشکر می کنم به خاطر زحمت هایی که می کشند و می دونم که این کتاب هم حتما گل می کنه @};- @};- @};- @};-
                        وباعث میشه که ما در این زمینه از کشورهای دیگه عقب نمونیم
                        ماهم مشتاقانه منتظر این کتاب جامع و به روز هستیم :biggrin:
                        من امیدوارم که امسال مسئله چاپ کتاب بتواند محقق شود.

دیدگاه

ایشالا که موفق باشید آقای کی نژاد و حتما فروش خوبی خواهد داشت اگر:
                          1- سعی در تفهیم ساده مطالب کرده و مثالهای متنوعی داشته باشه.
                          2- طرح بندی و نیز نوع کاغذ و شکل صفحات زیبا و خاص باشه مثلا من جساراتا پیشنهاد میدم کتابهای انتشارات نصیر رو در این لینک ببینید:
                          http://nasir.ir/attachment/160619.pdf
                          اگر ملاحظه بفرمایید میبینید که بسیار مرتب و با طبقه بندی حرفه ای و نیز رنگ بندی جذابی نوشته شده.
                          3- نکات ریزی که در برنامه نویسی باید رعایت بشه و نیز در هنگام بستن مدارها لطفا ذکر کنید تا وقتی در منزل تمرین میشه به راحتی هرچه تمامتر و بدون گیر کردن خوانندگان محترم به جواب برسن تا باعث دلزدگی و احیانا توصیه نکردن و یا حتی نفی کردن خرید برای دیگر دوستان و آشنایان نشه.

با تشکر و آرزوی موفقیت شما.
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

حدود 10 روزی میشه که سری USB خانواده ATxmega در فروشگاه سایت قرار گرفته ولی من اینو تازه دیدم:
                            http://eshop.eca.ir/product_info.php...418aa3d6bd0f1d
                            امیدوارم مشکلات مربوط به تالیف کتاب مرتفع بشه تا استفاده از این سری از میکروها فراگیرتر و به طبع اون منابع بیشتر و هزینه ها کاهش پیدا کنه.
                            آقای کی نژاد اگر کمکی از دست من یا دوستان برمیاد بفرمایین، تایپ مطالب دست نویس یا تست و آماده سازی پروژه ها طراحی سخت افزار یا تست برنامه ها با نظارت خودتون یا...
                            امیدوارم موفق باشین.

Xmega + IAR + Labview = New Life

دیدگاه

به لحاظ امکان دسترسی، وجود این شماره خبر خوبی محسوب می شود که در این مورد از شما تشکر می کنم. اما با توجه به قیمت این شماره در سطح سایت های خارجی و در حالی که قیمت ATXMEGA128A1 بیشتر از ATXMEGA128A3U است، قیمت فروشگاه بسیار بیشتر از حد انتظار است که احتمالا مربوط به از اضافه هزینه های ناشی از واردات است. در مورد اعلام آمادگی برای سایر موارد هم مجددا از شما تشکر می کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                                به لحاظ امکان دسترسی، وجود این شماره خبر خوبی محسوب می شود که در این مورد از شما تشکر می کنم. اما با توجه به قیمت این شماره در سطح سایت های خارجی و در حالی که قیمت ATXMEGA128A1 بیشتر از ATXMEGA128A3U است، قیمت فروشگاه بسیار بیشتر از حد انتظار است که احتمالا مربوط به از اضافه هزینه های ناشی از واردات است. در مورد اعلام آمادگی برای سایر موارد هم مجددا از شما تشکر می کنم.
                                مشکل تحریم بودن سری USB میکروهای XMEGA هست
                                البته سری جدید چون تعداد بیشتری خرید کردیم من قیمت رو پایینتر آوردم ولی قیمتی که در از طریق فروشنده های چینی به دست میاد در همین حد هست.
                                دقت کنید که فروشنده چینی هست ولی تولید چین نیست برای همین قیمت دست اول برای تعداد های کم عملا مقدور نیست.

نکته مهمتر اینکه همین ATXMEGA128A1 که در همه جا موجود هست رو اگر بخواین نمونه اوریجینال وارد کنید قیمتی بالاتر از بازار خواهد داشت.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X