اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تالیف کتاب برای XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تالیف کتاب برای XMEGA

ممکن است که میزانی از درخواست های مکرر کتاب به خاطر عدم حوصله در خواندن مطالب متفرقه اعم از دیتا شیت ، سایت های مرجع ، اپلکیشن نوت ها ، پروژه های کاربردی خرده سایت ها و غیرو باشد.
    اما یادمان باشد...
    کتاب باعث تمرکز بسیار و صرفه جویی در وقت خواهد بود.

دیدگاه

وقت بخیر

ک مرجع کامل با حجم و قیمت زیاد

نگارش با هدف راه اندازی اولیه و دارای حجم و قیمت کمتر
      با توجه به 2 عنوان فوق بنظرم " نگارش با هدف راه اندازی اولیه و دارای حجم کم " اهمیت ویژه خود را دارد !
      و بعد این راه اندازی ، مرجعی باز هم با حجم کم ولی اطلاعات و نکات پیشرفته و یا تجربی تیاز مبرم و اهمیت دار است .

دیدگاه

با تشکر بسیار از زحمات اقای کی نژاد باید بگم که من همیشه کارهای شما رو دنبال کردم و خواهم کرد و در واقع شما پدری در حق میکرو ما کردید
        پیشنهاد میکنم که اموزش از طریق حل مسایل گوناگون باشد بدین صورت که مطالبی ابتدا تدریس و سپس چند نمونه برنامه اورده شود. می شود نمونه برنامه ها به همراه ویدیو آموزشی در یک DVD همراه کتاب قرار داده شود تا حجم کتاب بی جهت زیاد نشود. به نظر من کتاب زمان زیادی نیاز داره تا خواننده بتونه به اون حد از توانایی برسه ولی ویدیو آموزشی در کمترین زمان بیشترین بهره رو داره و کتاب میتونه کامل کننده ی مطالب آموزشی باشه در واقع شما یک پکیج آموزشی رو تهیه کنید. مطمعنا با زحمات شما بهترین مرجع آموزشی ایران خواهد بود
        گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
        همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X